Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim tutuyor benim dr daha sormadi sati yarin kontrolum var bakalim soracakmi.seninde belki bir dahaki kontrolde degerlendirme yapar ne zaman kontrolun
Günaydın inşallah6+1'de bugün gorduk. Siz de görürsünüz insallah
Günaydın dun haberlerde ramazan pidesi yayinlandi izlediysen eger cekmistir canınKızlar günaydın.
7+4ten bildiriyorum.
Bulantı kusma tiksinme falan sıfır. Karın ağrım var. Gaz gibi.
Ama aşerdim.
Eşim dün gece yana yakıla ramazan pidesi aradı![]()
Olsun hic uzulme Allah ol der olur inan zamani vardir 4 yıl boyunca sebepsiz infertilite oldugu icin gormedigim tedavi cekmedigim acı kalmadı tam vazgectik bi baktim hamileyim ve o kadar sacma bi sekilde hamile kaldimki inanilmaz umudunu kaybetme sakın bol bol dua et Insallah olacakDediğim gibi sekerde normalmis sonuç negatif bhcg 0.44 de
Sağlık olsun hayırlısı buymuş, üzülme canım.Dediğim gibi sekerde normalmis sonuç negatif bhcg 0.44 de
canım benim de ilk hafta düzenli değildi beta sırasıyla 125-191-340 iki gün sonra 1500 oldu kese göründü dün de bebişi ve kalp atışlarını gördük çok şükür dr da bana aynısı söyledi % 60 yeterli dediKizlar Merhaba. Allah nasip ederse ben de ocak annesi olacağım ikinci defa.bir oğlum var 3 buçuk yaşında. İkinci Bebeğimi geçen yıl kalbi durunca kaybettim.bhcg hiç düzgün artmadı. Bu gebeligimde son adet tarihim 13 nisan .15 Mayısta 201,17 mayısta 350 çıktı. Yine iki katı artış yok diye moralim çok bozuldu ama Dr biz yüzde 66 artış bekleriz dedi yine de testi tekrar etmeye cesaret edemedim bugün kontrolum var inşallah bebisi de kalp atışlarında da görürüz. Yine aynı şeyi yaşayacağım diye çok korkuyorum.
Dün tvde gösteriyorlardı ordan canın çekmiştir.Kızlar günaydın.
7+4ten bildiriyorum.
Ama aşerdim.
Eki Görüntüle 1838321
Kızlar cok mutluyum çok heyecanlıyim. Kalbı atıyor Deniz'imizin çok şükürSat ve usg uyumlu 6+1 Boyu da 0.49 mm. Pirinç kadar
İkili test ve anomali randevularini da aldım. İkisi de bayramlara geliyor tam :)
38 yaşında ve 70 kiloyum normal dogum yapabilir miyim dedim doktora. Yaşla ve kiloyla ilgili değil tabi ki yaparsın dedi. 20.haftadan itibaren doğuma hazırlık eğitimlerine katılacağım.
Şükürler olsun bu günleri gorduk
Öğrensinler yapacak bir şey yok keşke benim de bulantım olsa biraz kilo versem bende öğretmenimGünaydın anne adayları. Bulantılarım hafif derken iyice yaşam kalitemi düşürmeye başladı. Öğretmen arkadaşlar sende bir haller var demeye başladılar bile. En azından gelecek hafta çarşamba doktor kontrolüne kadar çenemi tutabilsem. Gerçi üç beş kişi öğrendi bile![]()
Bence gayet normalKizlar Merhaba. Allah nasip ederse ben de ocak annesi olacağım ikinci defa.bir oğlum var 3 buçuk yaşında. İkinci Bebeğimi geçen yıl kalbi durunca kaybettim.bhcg hiç düzgün artmadı. Bu gebeligimde son adet tarihim 13 nisan .15 Mayısta 201,17 mayısta 350 çıktı. Yine iki katı artış yok diye moralim çok bozuldu ama Dr biz yüzde 66 artış bekleriz dedi yine de testi tekrar etmeye cesaret edemedim bugün kontrolum var inşallah bebisi de kalp atışlarında da görürüz. Yine aynı şeyi yaşayacağım diye çok korkuyorum.
Sen de mi öğretmensin@ferb benim de iki gundur basladi. Su ana kadar cikarmadim. Icten ice kaynuyor gibiyim. Bygun de nöbetçiyim!!!
Tatlı sabahlar herkese bugün sonucakri almaya gidiyorum yine aynı kelimeyi duyacakmisim gibi negatif diyecek neyse en azından şekerini olcmuatu belki ondandir diye almış olurum
Bu sabah sanki regl ağrısı çektim olacağım herhalde dedim doktora giriyorum çıkınca yazarım size ümitli değilim zaten
Alemsin ya..Kızlar günaydın.
7+4ten bildiriyorum.
Ama aşerdim.
Rabbim ol derse olurDediğim gibi sekerde normalmis sonuç negatif bhcg 0.44 de
Ben maalesef tutamıyorumGünaydın hayırlı cumalar. Doktor randevum vardı bugün pazartesiye kaldı. Ne güzel bebeğimi göreceğim diye heyecanlıydım.
Ramazanda geliyor oruç tutamayacakmıyız. ?
Senden 2 hafta gerideyim sanırım 23 ocakta görünüyor doğumpembepatron kasık ağrısı 2 hafta önce bende de oluyordu. Şuan yok çok şükür. Senin kaç haftalık
Benim son adet tarihine göre takvim. Ama bu kadar olduğunu zannetmiyorum. Ultrasonda kaç haftalık gösterecek bakalım. 2 hafta önce kese göründü bebek görünmemişti.Senden 2 hafta gerideyim sanırım 23 ocakta görünüyor doğum