• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Bu sabah sanki regl ağrısı çektim olacağım herhalde dedim doktora giriyorum çıkınca yazarım size ümitli değilim zaten

Benim tutuyor benim dr daha sormadi sati yarin kontrolum var bakalim soracakmi.seninde belki bir dahaki kontrolde degerlendirme yapar ne zaman kontrolun

Satı Mart 29 yaparsam eğer, 8 hafta 3 günlük hamile çıkıyorum sanırım böyle tutuyor.

Dediğim gibi sekerde normalmis sonuç negatif bhcg 0.44 de

Olsun hic uzulme Allah ol der olur inan zamani vardir 4 yıl boyunca sebepsiz infertilite oldugu icin gormedigim tedavi cekmedigim acı kalmadı tam vazgectik bi baktim hamileyim ve o kadar sacma bi sekilde hamile kaldimki inanilmaz umudunu kaybetme sakın bol bol dua et Insallah olacak

Kizlar Merhaba. Allah nasip ederse ben de ocak annesi olacağım ikinci defa.bir oğlum var 3 buçuk yaşında. İkinci Bebeğimi geçen yıl kalbi durunca kaybettim.bhcg hiç düzgün artmadı. Bu gebeligimde son adet tarihim 13 nisan .15 Mayısta 201,17 mayısta 350 çıktı. Yine iki katı artış yok diye moralim çok bozuldu ama Dr biz yüzde 66 artış bekleriz dedi yine de testi tekrar etmeye cesaret edemedim bugün kontrolum var inşallah bebisi de kalp atışlarında da görürüz. Yine aynı şeyi yaşayacağım diye çok korkuyorum.
canım benim de ilk hafta düzenli değildi beta sırasıyla 125-191-340 iki gün sonra 1500 oldu kese göründü dün de bebişi ve kalp atışlarını gördük çok şükür dr da bana aynısı söyledi % 60 yeterli dedi

Günaydın hayırlı cumalar. Doktor randevum vardı bugün pazartesiye kaldı. Ne güzel bebeğimi göreceğim diye heyecanlıydım.
Ramazanda geliyor oruç tutamayacakmıyız. ?

Eki Görüntüle 1838321

Kızlar cok mutluyum çok heyecanlıyim. Kalbı atıyor Deniz'imizin çok şükür :halay::halay::halay: Sat ve usg uyumlu 6+1 Boyu da 0.49 mm. Pirinç kadar
İkili test ve anomali randevularini da aldım. İkisi de bayramlara geliyor tam :)
38 yaşında ve 70 kiloyum normal dogum yapabilir miyim dedim doktora. Yaşla ve kiloyla ilgili değil tabi ki yaparsın dedi. 20.haftadan itibaren doğuma hazırlık eğitimlerine katılacağım.
Şükürler olsun bu günleri gorduk

severim ben onuuu :))) canım gözün aydın maşallah sana da Deniz'ine de :) benim de kalp atışını gördüğüm gün 0.5 cmdi kuzum :) 57 günümüz kaldı şükür.

Günaydın anne adayları. Bulantılarım hafif derken iyice yaşam kalitemi düşürmeye başladı. Öğretmen arkadaşlar sende bir haller var demeye başladılar bile. En azından gelecek hafta çarşamba doktor kontrolüne kadar çenemi tutabilsem. Gerçi üç beş kişi öğrendi bile :işsiz:
Öğrensinler yapacak bir şey yok keşke benim de bulantım olsa biraz kilo versem bende öğretmenim
Kizlar Merhaba. Allah nasip ederse ben de ocak annesi olacağım ikinci defa.bir oğlum var 3 buçuk yaşında. İkinci Bebeğimi geçen yıl kalbi durunca kaybettim.bhcg hiç düzgün artmadı. Bu gebeligimde son adet tarihim 13 nisan .15 Mayısta 201,17 mayısta 350 çıktı. Yine iki katı artış yok diye moralim çok bozuldu ama Dr biz yüzde 66 artış bekleriz dedi yine de testi tekrar etmeye cesaret edemedim bugün kontrolum var inşallah bebisi de kalp atışlarında da görürüz. Yine aynı şeyi yaşayacağım diye çok korkuyorum.
Bence gayet normal
@ferb benim de iki gundur basladi. Su ana kadar cikarmadim. Icten ice kaynuyor gibiyim. Bygun de nöbetçiyim!!!
Sen de mi öğretmensin
Tatlı sabahlar herkese bugün sonucakri almaya gidiyorum yine aynı kelimeyi duyacakmisim gibi negatif diyecek neyse en azından şekerini olcmuatu belki ondandir diye almış olurum

Bu sabah sanki regl ağrısı çektim olacağım herhalde dedim doktora giriyorum çıkınca yazarım size ümitli değilim zaten

Kızlar günaydın.
7+4ten bildiriyorum.
Bulantı kusma tiksinme falan sıfır. Karın ağrım var. Gaz gibi.
Ama aşerdim.
Eşim dün gece yana yakıla ramazan pidesi aradı:KK70:
Alemsin ya..
Rabbim ol derse olur
Günaydın hayırlı cumalar. Doktor randevum vardı bugün pazartesiye kaldı. Ne güzel bebeğimi göreceğim diye heyecanlıydım.
Ramazanda geliyor oruç tutamayacakmıyız. ?
Ben maalesef tutamıyorum

xkardelenx xkardelenx canim cok rahatladım inşallah ben de görürüm bugün. Bana tedbir amaçlı progestan verdi Dr ayriyeten tiroid ilacı kullanıyorum. Allah bagislasin bebisini de ❤❤

Back
X