• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Peki doktor sata göre geç döllenmiş demez miydi? Sizin sata göre ultrason haftanız tutuyor mu peki?
Benim tutuyor benim dr daha sormadi sati yarin kontrolum var bakalim soracakmi.seninde belki bir dahaki kontrolde degerlendirme yapar ne zaman kontrolun

Benim Sat: 28 Şubat, bu

Eki Görüntüle 1838321

Kızlar cok mutluyum çok heyecanlıyim. Kalbı atıyor Deniz'imizin çok şükür :halay::halay::halay: Sat ve usg uyumlu 6+1 Boyu da 0.49 mm. Pirinç kadar
İkili test ve anomali randevularini da aldım. İkisi de bayramlara geliyor tam :)
38 yaşında ve 70 kiloyum normal dogum yapabilir miyim dedim doktora. Yaşla ve kiloyla ilgili değil tabi ki yaparsın dedi. 20.haftadan itibaren doğuma hazırlık eğitimlerine katılacağım.
Şükürler olsun bu günleri gorduk

Buğra çok sevindim senin adına. Maşallah Denize. Ben daha gitmedim doktora ama merak içindeyim pazartesi gideceğim inşallah.

İnşallah sen de görürsün canım kalp atışlarını. Harika bir duygu. İki kalp atıyor su anda bedenimde inanilmaz
Allahın mucizesi.. inşallah görürüz bakalım. Ben biraz sabırsız biriyim benim bana sabırlı olmayı öğretiyor. İyi bekledim bu zamana kadar doktora gitmeden :KK48:

Kızlar kardesim su çiçegi cıkarıyor ben küçükken geçirmişim ama insan yinede korkuyor ya :KK35:

Günaydın anne adayları. Bulantılarım hafif derken iyice yaşam kalitemi düşürmeye başladı. Öğretmen arkadaşlar sende bir haller var demeye başladılar bile. En azından gelecek hafta çarşamba doktor kontrolüne kadar çenemi tutabilsem. Gerçi üç beş kişi öğrendi bile :işsiz:

Sen gecirmis olsanda yinede uzak kal suan tehliki degil sanirim ama bebisin biraz buyuk olsaydo onun da gecirme riski vardi anne karnında oyle biliyorum ama şimdi 7 haftalik birsey olmaz sanirim
İnşallah ya aile hekimimiz uzak dursun demiş ama biz birlikte uyuyorduk :110: allah korusun bebişi. İyiki inançlı insanlarız yoksa kafayı sıyırır insan ya

Benim tutuyor benim dr daha sormadi sati yarin kontrolum var bakalim soracakmi.seninde belki bir dahaki kontrolde degerlendirme yapar ne zaman kontrolun

Bana 15 gün sonra gel dedi. 10. hafta da sırt kemiğine bakılacakmış sanırım bebeğin?

Kizlar Merhaba. Allah nasip ederse ben de ocak annesi olacağım ikinci defa.bir oğlum var 3 buçuk yaşında. İkinci Bebeğimi geçen yıl kalbi durunca kaybettim.bhcg hiç düzgün artmadı. Bu gebeligimde son adet tarihim 13 nisan .15 Mayısta 201,17 mayısta 350 çıktı. Yine iki katı artış yok diye moralim çok bozuldu ama Dr biz yüzde 66 artış bekleriz dedi yine de testi tekrar etmeye cesaret edemedim bugün kontrolum var inşallah bebisi de kalp atışlarında da görürüz. Yine aynı şeyi yaşayacağım diye çok korkuyorum.

Günaydın anne adayları. Bulantılarım hafif derken iyice yaşam kalitemi düşürmeye başladı. Öğretmen arkadaşlar sende bir haller var demeye başladılar bile. En azından gelecek hafta çarşamba doktor kontrolüne kadar çenemi tutabilsem. Gerçi üç beş kişi öğrendi bile :işsiz:
ferb ferb benim de iki gundur basladi. Su ana kadar cikarmadim. Icten ice kaynuyor gibiyim. Bygun de nöbetçiyim!!!

Tatlı sabahlar herkese bugün sonucakri almaya gidiyorum yine aynı kelimeyi duyacakmisim gibi negatif diyecek neyse en azından şekerini olcmuatu belki ondandir diye almış olurum

Back
X