2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Biraz geç oldu ama ancak yazmaya fırsatım oldu. Ogünkü belli belirsiz pembe leke den bişey çıkmadı . Hemen acile gittim alttan baktılar ama sorun yoktu çok şükür . Ertesi günde kendi doktorumla randevum vardı ve kalp atışlarını duyduk Teşekkür ederim ilgili arkadaşlara :)

Seninle aramızda 1 gün var. Ultrasonla takvimin aynımı çıktı fark varmı. Karından mı duydunuz. Ayyyy çok sevindim bambaşka bir heyecan bunlar

Seninle aramızda 1 gün var. Ultrasonla takvimin aynımı çıktı fark varmı. Karından mı duydunuz. Ayyyy çok sevindim bambaşka bir heyecan bunlar
benim son adet tarihim 1 nisan normalde ama gebelik takviminde 6 ocak görüüo başka yerlerde 5 ocak çıkıo :) Ama doktorum bana 8 haftalık dedi zaten kocaman olmuş maşallah çok heycanlıydı hızlı hızlı taktaktak ayy allahım herkese yaaşatsın

Maşallah. Benimde 31 mart. Kimi arkadaşlarda 1 2 hafta fark ediyorda o yüzden sordum.

severim ben onuuu :))) canım gözün aydın maşallah sana da Deniz'ine de :) benim de kalp atışını gördüğüm gün 0.5 cmdi kuzum :) 57 günümüz kaldı şükür.
Evet cabim nasil guzel bir duyguymus sukurler olsun bu seviyeye gelebildik. Pit pit titresiordu ve esim de ben de derin bir oh cektik gordugumuzde. Insallah saglikla sihhatle devam eder ve sonunda Deniz'imize kavusuruz.
Senin de cok az kalmis. Insallah sagsalim kucagina alirsin. Temmuz annelerine cok selamlar

Bu arada öğretmen arkadaşlar fotokopi çekmeye devam ediyor musunuz?ben biraz çekiniyorum ama mecburen çekiyoruz

Benim aslında 8+ 1 olmam lazım bir hafta geç döllenme olmuş. Ultrasona göre 7+2 yim. Ben de 34 günde adet olurdum. Sanırım o yüzden

Bende çikolata kisti vardı ilaç kullandım 6 ay, adet görmedim. 6 ay önce de kistten dolayı gecikmeli görürdüm. Daha önceleri de 2-3 gün mutlaka aksardı günü gününe olduğumu hatırlamam?

Ben ne zaman hamile kaldığımı sordum, en son ki adetimi sordu Şubat 28 dedim ee tamam işte dedi. Tamam bende Martta kaldığımı biliyorum ama adetin ilk gününe göre hesaplayınca neden 12-11 haftalık çıkarıyor bunu anlamadım? Muhtemelen benim de geç döllenme ama çünkü geç döllenme olmayan herkesin sat la usg uyumlu çünkü.

Bu arada öğretmen arkadaşlar fotokopi çekmeye devam ediyor musunuz?ben biraz çekiniyorum ama mecburen çekiyoruz
Tatlim elindeki telefon hepsinden cok zararli. Radyasyondan kacis yok malesef. Sınıfta tum ogrencilerde telefon var. Öğretmenler odasinda da. Yolda yururken de. Evde mikrodalga firin tv vs hepsi tehlikeli. Allahtan bizde sadece pc ve cep telefonu var :) komsulardan etkileniyoruz yine de.

Ay şükür.. Benim de bugün çok ağrıyor beden olur bişey dedi mi doktor
Hiç aklıma bile gelmedi çekiyorum dışardan aldığımız radyasyon Yanında o hiç kalır gibi geliyor bana
pembepatron Evet Ingilizce Öğretmeniyim. Sen?
Fen Bilimleri
Aynen .. Allaha emanet artık

Gözünaydın canım

Benim aslında 8+ 1 olmam lazım bir hafta geç döllenme olmuş. Ultrasona göre 7+2 yim. Ben de 34 günde adet olurdum. Sanırım o yüzden
aynı durum bende de var canim 35 36 gunde bir oluyorum gecen hafta 8+3 olması lazim 7+3 cikti ama binlar 30 gunden hesapliyorlar 35 gunde hesaplarsan 7+3 cikiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…