- 26 Ağustos 2008
- 1.742
- 1.576
- 333
sağol canım inşallah cümlemizinkini bağışlasınxkardelenx canim cok rahatladım inşallah ben de görürüm bugün. Bana tedbir amaçlı progestan verdi Dr ayriyeten tiroid ilacı kullanıyorum. Allah bagislasin bebisini de ❤❤
Seninle aramızda 1 gün var. Ultrasonla takvimin aynımı çıktı fark varmı. Karından mı duydunuz. Ayyyy çok sevindim bambaşka bir heyecan bunlarBiraz geç oldu ama ancak yazmaya fırsatım oldu. Ogünkü belli belirsiz pembe leke den bişey çıkmadı . Hemen acile gittim alttan baktılar ama sorun yoktu çok şükür . Ertesi günde kendi doktorumla randevum vardı ve kalp atışlarını duydukTeşekkür ederim ilgili arkadaşlara :)
Seninle aramızda 1 gün var. Ultrasonla takvimin aynımı çıktı fark varmı. Karından mı duydunuz. Ayyyy çok sevindim bambaşka bir heyecan bunlar[/QUOTE
benim son adet tarihim 1 nisan normalde ama gebelik takviminde 6 ocak görüüo başka yerlerde 5 ocak çıkıo :) Ama doktorum bana 8 haftalık dedi zaten kocaman olmuş maşallah çok heycanlıydı hızlı hızlı taktaktak ayy allahım herkese yaaşatsın
benim son adet tarihim 1 nisan normalde ama gebelik takviminde 6 ocak görüüo başka yerlerde 5 ocak çıkıo :) Ama doktorum bana 8 haftalık dedi zaten kocaman olmuş maşallah çok heycanlıydı hızlı hızlı taktaktak ayy allahım herkese yaaşatsınSeninle aramızda 1 gün var. Ultrasonla takvimin aynımı çıktı fark varmı. Karından mı duydunuz. Ayyyy çok sevindim bambaşka bir heyecan bunlar
Maşallah. Benimde 31 mart. Kimi arkadaşlarda 1 2 hafta fark ediyorda o yüzden sordum.benim son adet tarihim 1 nisan normalde ama gebelik takviminde 6 ocak görüüo başka yerlerde 5 ocak çıkıo :) Ama doktorum bana 8 haftalık dedi zaten kocaman olmuş maşallah çok heycanlıydı hızlı hızlı taktaktak ayy allahım herkese yaaşatsın
yok yani hesaplarımla doktorunki ttutuo :)Maşallah. Benimde 31 mart. Kimi arkadaşlarda 1 2 hafta fark ediyorda o yüzden sordum.
Benim aslında 8+ 1 olmam lazım bir hafta geç döllenme olmuş. Ultrasona göre 7+2 yim. Ben de 34 günde adet olurdum. Sanırım o yüzdenPeki doktor sata göre geç döllenmiş demez miydi? Sizin sata göre ultrason haftanız tutuyor mu peki?
Evet cabim nasil guzel bir duyguymus sukurler olsun bu seviyeye gelebildik. Pit pit titresiordu ve esim de ben de derin bir oh cektik gordugumuzde. Insallah saglikla sihhatle devam eder ve sonunda Deniz'imize kavusuruz.severim ben onuuu :))) canım gözün aydın maşallah sana da Deniz'ine de :) benim de kalp atışını gördüğüm gün 0.5 cmdi kuzum :) 57 günümüz kaldı şükür.
Benim aslında 8+ 1 olmam lazım bir hafta geç döllenme olmuş. Ultrasona göre 7+2 yim. Ben de 34 günde adet olurdum. Sanırım o yüzden
Tatlim elindeki telefon hepsinden cok zararli. Radyasyondan kacis yok malesef. Sınıfta tum ogrencilerde telefon var. Öğretmenler odasinda da. Yolda yururken de. Evde mikrodalga firin tv vs hepsi tehlikeli. Allahtan bizde sadece pc ve cep telefonu var :) komsulardan etkileniyoruz yine de.Bu arada öğretmen arkadaşlar fotokopi çekmeye devam ediyor musunuz?ben biraz çekiniyorum ama mecburen çekiyoruz
Ay şükür.. Benim de bugün çok ağrıyor beden olur bişey dedi mi doktorGünaydın kızlar karnım dünden beri çok ağrıdığı için bugün doktora gittim kalp atışlarını gördüm çok şükür sıkıntı yoktu darısı göremeyenlerin başına inşAllah
Hiç aklıma bile gelmedi çekiyorum dışardan aldığımız radyasyon Yanında o hiç kalır gibi geliyor banaBu arada öğretmen arkadaşlar fotokopi çekmeye devam ediyor musunuz?ben biraz çekiniyorum ama mecburen çekiyoruz
Fen Bilimleripembepatron Evet Ingilizce Öğretmeniyim. Sen?
Aynen .. Allaha emanet artıkTatlim elindeki telefon hepsinden cok zararli. Radyasyondan kacis yok malesef. Sınıfta tum ogrencilerde telefon var. Öğretmenler odasinda da. Yolda yururken de. Evde mikrodalga firin tv vs hepsi tehlikeli. Allahtan bizde sadece pc ve cep telefonu var :) komsulardan etkileniyoruz yine de.
Gözünaydın canımBiraz geç oldu ama ancak yazmaya fırsatım oldu. Ogünkü belli belirsiz pembe leke den bişey çıkmadı . Hemen acile gittim alttan baktılar ama sorun yoktu çok şükür . Ertesi günde kendi doktorumla randevum vardı ve kalp atışlarını duydukTeşekkür ederim ilgili arkadaşlara :)
aynı durum bende de var canim 35 36 gunde bir oluyorum gecen hafta 8+3 olması lazim 7+3 cikti ama binlar 30 gunden hesapliyorlar 35 gunde hesaplarsan 7+3 cikiyorBenim aslında 8+ 1 olmam lazım bir hafta geç döllenme olmuş. Ultrasona göre 7+2 yim. Ben de 34 günde adet olurdum. Sanırım o yüzden
Ben çekiyorum malum yazılı haftalarıBu arada öğretmen arkadaşlar fotokopi çekmeye devam ediyor musunuz?ben biraz çekiniyorum ama mecburen çekiyoruz
arkadaşım bende çoğunlukla bilgisayarın yanındayım işimden dolayı allaha emanetBu arada öğretmen arkadaşlar fotokopi çekmeye devam ediyor musunuz?ben biraz çekiniyorum ama mecburen çekiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?