- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
Biri bacak boyu biri baş ve karın çevresi oluyor ilerleyince normalde ama bunda nedir bilmiyorumKizlar merhaba size birsey soracagim ben dr a gittigimde ultrason kagidi verdi ultrason kagidinda iki tane deger var.sizdede oyle oldu mu hangisine inanacagimi sasirdim.bi 6 hafta 1 gun yaziyor birdr 6 hafta 5 gunluk yaziyor boyunu bi 7.3mm yaziyor birde 4.3 mm yaziyor hangi degeri baz alicam anlayamadim
Tıpatıp aynı durumdayım ben de rahim genişliyor diye düşünüyorum ama bakalımKızlar günaydın. Dün gece çok ağrım vardı uyuyamadım. Ara ara oluyo böyle sizde de oluyor mu acaba korkmam gerekiyor mu. Karnım da değil ağrı göbek deligi altında kasık ve böbreklere falan da vuruyor. Sizi şeklinde.
Doktora gidecektim bugün izinliymis. Bu arada sanırım 6. Haftaya doğru gidiyorum daha ne keseyi gördüm ne kalp atışını duydum.
Salı günü gitmiştim doktora o zaman da biraz ağrım vardı ultrasonla baktı idrar testi yaptı birşey çıkmadı.
Kan tahlili yap değerin yükselmesi lazım dedi yükseldi birdaha ölcturmedim.
Sizce napiyim bu ağrılar normal mi korkuyorum. Her zaman olmuyo ama olursa da geceleri oluyo.
Kimileri rahim genişliyor ondan olabilir falan demiş ama herkesin ağrı eşiği farklı bende de bu şekilde mi oldu acaba.
Çok üzülüyorum dua edin sorun çıkmasın
Canim onlar 7+1 ve 7+6 arasını 8. Hafta olarak sayıyorlar. Ben bugün 7+3'üm mesela. Senin gittiğin zaman kaç haftalık idi? Bir de normal zaten. Ben de bat'tan sonraki 5. günde gittim kese gözükmedi. Ertesi gün gittim başka bir yerde abdominal usg ile keseyi gördük. 1 hafta geriden geliyordu. Usg'den usg'ye de ölçüm farkı oluyor yani. Bazı doktorlar ölçüm alırken son sat tarihini de parametre olarak giriyor. Benim kagidimda da öyle yazıyordu oradan biliyorum. 5+1'deydim ama 4+0 gözüküyordu doktorumun ölçümünde. O da geç döllenme ya da adet düzensizliği dedi ki öyleydi de. Kısası, içini rahat tut yani önemli bir şey değil. Bebişlerimiz sağlıkla büyüsünler inşallah.Canim oyle olmamasi lazim cunku sat a bakacak olursak ultrasn kagidinda 8 hfta yazmasi lazim.Benim sat ile ultrason uyumlu degil buda olabiliyorms onemli degil dmsti dr.
Gözun aydin canim cok sevindimKızlar iyi dilek ve dualarınız için çok teşekkür ederim. Şuan iyiyim tutundurma iğnesi yapıldı progestan yutuyorum. Zaten geldiğimde kalp atışını görmüştüm. Müdahalemi acil doktoru yaptı ve demir bir alet takıp öksürttü beni kalp atışını duymadan önce internetten baktım demir aletin adı spekulummuş ondan çok korktum. Bebeğime zarar verir mi vermez mi merak ediyorum. Daha önce yaşayan oldu mu? Şuan çok iyiyim merak etmeyin kanamam durdu gibi doktor daha hiç gelmedi ama gelse şu spekulumu soracağım. İyi günler
Sesınımı duydun canım. Gözünaydın.Kizlaaaar Günaydın biz dün akşam duyduk kalp atislarını çok şükür cok sevindim bilginize
Sagol canim o küçücük kalp nasıl hızlı atiyor anlatamam bu arada doktorum sezeryan dedi doğum icin kan sulandirici igne kullaniyorumSesınımı duydun canım. Gözünaydın.
Sağol canim darısı basina karından duyduk bende dun 6+3 tum hayırlısıyla duyarsın inşallahmavili33 gözün aydın. Kalp atışını karından mı duydunuz? Çarşamba günü bende gideceğim. 6+5 olacağım o gün.
Sagol canim o küçücük kalp nasıl hızlı atiyor anlatamam bu arada doktorum sezeryan dedi doğum icin kan sulandirici igne kullaniyorum
ben çok oturunca oluoo malesef ama yürüyünce geçio. Ramazanda da bilmiorum öncelikle bi doktora sorcam ama saatler inanılmaz uzun ve çalışıyorum. Bulantımda var yemek yemeyince daha beter oluo. Ama evde kaldıgım zmanlar tutmayı düşünüorum en azından bi yerden başlamış olurum . Yoksa bir ayı tutmak zor olabilir:)Kizlar kalçanizda bacaginizda agrı varmi birde ramazanda oruç tutacakmisinz sizede danisaym bi dedim
Doğuma kadar kullanicam igneyi o yuzden sezeryan dedi doktorum profesyonel biri ona çok guveniyorum pihtilasma ciddi bir sorun Allah'ın izniyle bir kucağıma alabilsemçok çabuk karar vermemişmi pıhtılaşmadan dolayı öylemi dedi .
Benim sağ bacağımda biraz agri var ben maalesef bu yıl oruc tutamiycam Allah affetsinKizlar kalçanizda bacaginizda agrı varmi birde ramazanda oruç tutacakmisinz sizede danisaym bi dedim
canım bendede oluyor mrak etme bebiş kendine yer açıyor. geceleri oluyor uyutmuyo bazen tedirgin oluyorum bendeKızlar günaydın. Dün gece çok ağrım vardı uyuyamadım. Ara ara oluyo böyle sizde de oluyor mu acaba korkmam gerekiyor mu. Karnım da değil ağrı göbek deligi altında kasık ve böbreklere falan da vuruyor. Sizi şeklinde.
Doktora gidecektim bugün izinliymis. Bu arada sanırım 6. Haftaya doğru gidiyorum daha ne keseyi gördüm ne kalp atışını duydum.
Salı günü gitmiştim doktora o zaman da biraz ağrım vardı ultrasonla baktı idrar testi yaptı birşey çıkmadı.
Kan tahlili yap değerin yükselmesi lazım dedi yükseldi birdaha ölcturmedim.
Sizce napiyim bu ağrılar normal mi korkuyorum. Her zaman olmuyo ama olursa da geceleri oluyo.
Kimileri rahim genişliyor ondan olabilir falan demiş ama herkesin ağrı eşiği farklı bende de bu şekilde mi oldu acaba.
Çok üzülüyorum dua edin sorun çıkmasın
Ben de hibor 3500 kullanıyorum. Bir de coraspin. Gobegimden yapıyorum mosmor olduDoğuma kadar kullanicam igneyi o yuzden sezeryan dedi doktorum profesyonel biri ona çok guveniyorum pihtilasma ciddi bir sorun Allah'ın izniyle bir kucağıma alabilsem
Bende hibor 7500 kullaniyorum corasprinde tabi. ilk dogumum olacak benim sezeryanda cok istedigim bi durum degildi ama ne yapalim birde ilk sezeryan deneyimini birazda olsa anlatabilirmisin lutfenBen de hibor 3500 kullanıyorum. Bir de coraspin. Gobegimden yapıyorum mosmor olduSezeryan olacağım ben de.ilk kuzum da sezeryandi zaten.yalniz bugün adet sancısı gibi sancım var çok korkuyorum
Benim ilky çocuğumda böyle bi sıkıntı yoktu.fakat 3 kaybım var bundan önce tedbir amaçlı kullanılıyor ben de.ilk sezeryana gelince öyle cook korkutucu aman sakin olmayın diyenlere Aldanma. Illa ki sıkıntı ağrı oluyor. Ama ilaç veriyorlar toparlaniyorsun zaten.Ben hiç yatmadim mesela. 3. Günü koştur koştur hastaneye gittim oğlum sarılık oldu diye.Bi sürü misafir ağırladım. Annem çok yardımcı tabi.kisacasi Ayy yatayim ben çok kötüyüm moduna girersen olmaz. Bi hareketlendin mi gerisi gelirBende hibor 7500 kullaniyorum corasprinde tabi. ilk dogumum olacak benim sezeryanda cok istedigim bi durum degildi ama ne yapalim birde ilk sezeryan deneyimini birazda olsa anlatabilirmisin lutfen
Tesekkur ederim biraz rahatladim çok sıkıntılı oldugunu anlatiyorlar o yuzden merak ettim düşük sebebinin buyuk bölümü kan pıhtılaşması sebebiyle ortaya cikiyormus cok iyi bir doktorum varda bu testleri hamile kalmadan once istemisti hatta testler cikinca kontrol icin gidicektik bi baktim hamileyim Allah yardimcimiz olsun gobegim mosmor ve igneyi yaparken gozumden yaş geliyoBenim ilky çocuğumda böyle bi sıkıntı yoktu.fakat 3 kaybım var bundan önce tedbir amaçlı kullanılıyor ben de.ilk sezeryana gelince öyle cook korkutucu aman sakin olmayın diyenlere Aldanma. Illa ki sıkıntı ağrı oluyor. Ama ilaç veriyorlar toparlaniyorsun zaten.Ben hiç yatmadim mesela. 3. Günü koştur koştur hastaneye gittim oğlum sarılık oldu diye.Bi sürü misafir ağırladım. Annem çok yardımcı tabi.kisacasi Ayy yatayim ben çok kötüyüm moduna girersen olmaz. Bi hareketlendin mi gerisi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?