2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Biri bacak boyu biri baş ve karın çevresi oluyor ilerleyince normalde ama bunda nedir bilmiyorum
Tıpatıp aynı durumdayım ben de rahim genişliyor diye düşünüyorum ama bakalım
3 Haziran cumaya randevu almıştım ama ben de sanırım pzt gideceğim

Canim oyle olmamasi lazim cunku sat a bakacak olursak ultrasn kagidinda 8 hfta yazmasi lazim.Benim sat ile ultrason uyumlu degil buda olabiliyorms onemli degil dmsti dr.
Canim onlar 7+1 ve 7+6 arasını 8. Hafta olarak sayıyorlar. Ben bugün 7+3'üm mesela. Senin gittiğin zaman kaç haftalık idi? Bir de normal zaten. Ben de bat'tan sonraki 5. günde gittim kese gözükmedi. Ertesi gün gittim başka bir yerde abdominal usg ile keseyi gördük. 1 hafta geriden geliyordu. Usg'den usg'ye de ölçüm farkı oluyor yani. Bazı doktorlar ölçüm alırken son sat tarihini de parametre olarak giriyor. Benim kagidimda da öyle yazıyordu oradan biliyorum. 5+1'deydim ama 4+0 gözüküyordu doktorumun ölçümünde. O da geç döllenme ya da adet düzensizliği dedi ki öyleydi de. Kısası, içini rahat tut yani önemli bir şey değil. Bebişlerimiz sağlıkla büyüsünler inşallah.

Gözun aydin canim cok sevindim

Kizlar kalçanizda bacaginizda agrı varmi birde ramazanda oruç tutacakmisinz sizede danisaym bi dedim
ben çok oturunca oluoo malesef ama yürüyünce geçio. Ramazanda da bilmiorum öncelikle bi doktora sorcam ama saatler inanılmaz uzun ve çalışıyorum. Bulantımda var yemek yemeyince daha beter oluo. Ama evde kaldıgım zmanlar tutmayı düşünüorum en azından bi yerden başlamış olurum . Yoksa bir ayı tutmak zor olabilir:)

canım bendede oluyor mrak etme bebiş kendine yer açıyor. geceleri oluyor uyutmuyo bazen tedirgin oluyorum bende

Doğuma kadar kullanicam igneyi o yuzden sezeryan dedi doktorum profesyonel biri ona çok guveniyorum pihtilasma ciddi bir sorun Allah'ın izniyle bir kucağıma alabilsem
Ben de hibor 3500 kullanıyorum. Bir de coraspin. Gobegimden yapıyorum mosmor olduSezeryan olacağım ben de.ilk kuzum da sezeryandi zaten.yalniz bugün adet sancısı gibi sancım var çok korkuyorum

Ben de hibor 3500 kullanıyorum. Bir de coraspin. Gobegimden yapıyorum mosmor olduSezeryan olacağım ben de.ilk kuzum da sezeryandi zaten.yalniz bugün adet sancısı gibi sancım var çok korkuyorum
Bende hibor 7500 kullaniyorum corasprinde tabi. ilk dogumum olacak benim sezeryanda cok istedigim bi durum degildi ama ne yapalim birde ilk sezeryan deneyimini birazda olsa anlatabilirmisin lutfen

Bende hibor 7500 kullaniyorum corasprinde tabi. ilk dogumum olacak benim sezeryanda cok istedigim bi durum degildi ama ne yapalim birde ilk sezeryan deneyimini birazda olsa anlatabilirmisin lutfen
Benim ilky çocuğumda böyle bi sıkıntı yoktu.fakat 3 kaybım var bundan önce tedbir amaçlı kullanılıyor ben de.ilk sezeryana gelince öyle cook korkutucu aman sakin olmayın diyenlere Aldanma. Illa ki sıkıntı ağrı oluyor. Ama ilaç veriyorlar toparlaniyorsun zaten.Ben hiç yatmadim mesela. 3. Günü koştur koştur hastaneye gittim oğlum sarılık oldu diye.Bi sürü misafir ağırladım. Annem çok yardımcı tabi.kisacasi Ayy yatayim ben çok kötüyüm moduna girersen olmaz. Bi hareketlendin mi gerisi gelir

Tesekkur ederim biraz rahatladim çok sıkıntılı oldugunu anlatiyorlar o yuzden merak ettim düşük sebebinin buyuk bölümü kan pıhtılaşması sebebiyle ortaya cikiyormus cok iyi bir doktorum varda bu testleri hamile kalmadan once istemisti hatta testler cikinca kontrol icin gidicektik bi baktim hamileyim Allah yardimcimiz olsun gobegim mosmor ve igneyi yaparken gozumden yaş geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…