2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

sende mi en sondakii..bende ona mı kaysam yavaştann:)

iyi tatiller bu aradaa

e tabi seni istiyor yaninda cocuk..
cok gecmis olsun..
rahatsiz olunca extra ilgi de ister hakli olarak..
bebek dogunca zaten ilgilenemeyeceksin fazla onunla.. insallah kiskanip derslerini fln ihmal etmez kuzucuk..
Evet canım hep brnimlr olunca bebekliğindrn bu yana sürekli beni istiyor.
Okulumuzun psikoloğu ile iletişimdryiz şimdiden başladık açıkçası anlatıyoruz ilk zamanlar brbrkle çok vakit geçirmemiz gerektiğini anlatıyoruz bakalım. İnş kolay atlayırız bu süreci

Canım sabah kalktığımda benimdr oluyor ama çok terlediğimi farkettim. Sende terliyor olabilirsin.

Ohh iyi dinlenmeler canım senin için güzel bir fırsat olmuş.

Canım sabah kalktığımda benimdr oluyor ama çok terlediğimi farkettim. Sende terliyor olabilirsin.

Evet çok terlemeye başladım ama bu öyle değil tam olarak.
Çamaşırı değiştirdiğimde yine kısa süre sonra ıslandı. Ama her zaman olmuyo uzun aralıklarla

@Esra @sevyeter kızlar sizde de olduğunu duymak içimi rahatlattı. İnşallah olağan bişeydir.

Bende de oyle bi durum oldu, bana oyle gelmistir dedim. Sonraki kontrolde suyumu azalmis buldu dr um ama tehlike yaratacak kadar degil. 2 hafta suya dikkat ettim, gunluk 2.5 3 lt yi buldurdum simdi normale döndü şükür

Kızlar dün akşam benden bi parça kan ile birlikte akıntı geldi doktora gittim bi sorun görünmüyor dedi. Bugün de çok açık renk pembe akıntı geldi korkuyorum sizce neden olabilir.

Kızlar dün akşam benden bi parça kan ile birlikte akıntı geldi doktora gittim bi sorun görünmüyor dedi. Bugün de çok açık renk pembe akıntı geldi korkuyorum sizce neden olabilir.
Iliski oldu mu belki o zorlamistir dr bir sorun yok dediyse stres yapma ama kendinide kolla

Yok olmadı canım doktor da sordu onu. Şimdi kendi doktoruma yazdım yat dinlen ayakta kalma dedi. zaten yormuyorum kendimi yatıyorum hep. İnşallah bi sorun olmaz.
Ilk 4 ay kanamayla yatarak gecirdim evham yapma birsey olmaz gonlunu ferah tut drunu dinle ve dinlenmeye bak ayakta kalma bir sure annesine saka yapiyor kuzucuk :)

Ilk 4 ay kanamayla yatarak gecirdim evham yapma birsey olmaz gonlunu ferah tut drunu dinle ve dinlenmeye bak ayakta kalma bir sure annesine saka yapiyor kuzucuk :)
İnşallah canım çok sağol. İnsan ister istemez korkuyo stres yapmak da istemiyorum.
zamanında sağlıkla gelsin yavrularimiz inşallah.

Merhabalar. Baby2go bebek arabaları hakkında bilgi sahibi olan var mı acaba? çevresinde veya kendi kullanan...

Allah razı olsun canım inşAllah..

Kızlar 2 gündür çok yoruldun .işe giderken daha rahatım bütün gün oturuyorum işte . 2 gündür yemek çamaşır ütü evde hep kosturmaca . sağolsun eşim herseye yetişmeye çalışıyor o da yoruluyor.
Bebeğin hareketleri biraz azaldı gibi geliyor acaba yeri daraldugi için mi yoruldugum için mi 33 +3 olduk . biraz da kasık bolgem ağrıyor . Dr kontrolüne 3 günüm var

Benim de azaldı canım hem yeri daraldığı için hem de zamanlarının % 90-95 ini uyuyarak geçirir artık yazıyor internette...kasıklarımda da ani batmalar var benim de...salı günü benim de kontrolüm dr a sorayım bunları

Benim de ilk defa bunun batmalar oldu vajinada kasiklara dogru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…