Ben cmt suluhan a gittim. Ordan doğum hediyesi olarak minik aynalar aldım. Eklerim fikir olur. Bebekliler çok klasik geldi. Ya ayna ya da anahtarlık istiyordum. Anahtarlık doğum günü hediyesi olur artık Rabbim sağ salim kucağımıza verirse inşaallahÇok güzeller canım bu aynalılardan aradım ama internet harici çevremdr bulamadımz
uterin damar annenin çocuğu beslediği damarın adıymış yani damar tam anlamıyla besleyemiyor o yüzden magnezyum tedavisiyle damarı genişletip gelişimi %100 e çıkarmayı amaçlıyoruz bakalım inşallah faydası olur
İstanbul'da Eminönü'nde vardır kesin ama oralara gitmek cesaret işi hele bu haftalardan sonraÇok güzeller canım bu aynalılardan aradım ama internet harici çevremdr bulamadımz
Evet nerdesiniz kızlar ??Ocak anneleri nerdesiniz ya kimse dogru duzgun yazmiyor
Benim de vajinal batma degil de bi ağırlık var üstünde gibi baskı oluyor son günlerde. sanırım başı aşagıya döndüğü için öyle oldu alışık değildim ayağa ilk kalktığımda zor oluyor sonra alışıyorum
ama daha 5-6 hafta var erken başladı sanki bu baskı durumu
Canım ben çok zayıftım hamile kaldığımda. Şuanda da 54-55 civarlarındayımdır. Tartılmadım bayadır.2. doğumunu yapıcak anneler içinizde minyon tipli olan var mı..ben minyonum ufak tefek bişeyim o yüzden acaba çatım dar mıdır diye takılıyor aklıma?minyonlukla ilgisi var mı bu çatının?
Kasıkta yine hareket oluyor canım ama baskı gibi oluyor. Elleri gelmedi aklıma ama kafası sağa sola dönüyor diye düşünmüştüm ben mesela doktordayken kafasını arkasına çevirdi göremedik sadece kulak gördük :))Canım bu son 2 gündür bu belirtiler bendede basladi, hem kasık baskısı hemde sol kaburgam ara ara hala agriyor, acaba dondu mu dedim ama 31+2 yiz arada pat diye bi anda yer değiştiriyor , senin minnak döndü MaşaAllah ellerini , hareketlerini kasigindada hissediyor musun yoksa baş aşağı diye kasıkta hareket olayı olmuyor mu , bu son zamanlarda kasigimda şimdiye kadar olmayan hareketlilik hissediyorum sert değil acaba döndü de ellerimi diye düşündüm bi umut işte :)))
Bu alt karin agrisi bende de oluyor ayakta fazla kaldi isem fazla kalmak alisverise fln gidersem ble agrim da olmaya basladi gece uykusu cok zor ne tarafa yatsam ora agriyor 5 dk bi poziyson degistiriyorum yururken gobegimi alttan tuttup destek veriyorum :) yoksa agri oluyorGünaydın kızlar gece 3.5 gibi uyandim 5 gibi uyudum .sağ kasigimdaki ağrı devam ediyordu arada da adet sancısı gibi hissediyorum sağ tarafta vajinanın içine doğru . Sancinin tarifi boyke mi tam onu da bilmiuom. Daha önce olmadı . Ayakta da karnimin alt tarafında ağırlık hissediyorum. kontrolum perşembe idi .bugüne yada yarına mi alsam . Hepsi normal mi bilemiyorum. bügün işe gitmedim biraz uzanip istirahat ederim . evde şunu da yapim bunu da yapiym derken kendimi fazla yoruyom gliba bu hafta da calissam iyi olacaktı . 37 ye kadar çalışanları tebrik ediyorum
Bu alt karin agrisi bende de oluyor ayakta fazla kaldi isem fazla kalmak alisverise fln gidersem ble agrim da olmaya basladi gece uykusu cok zor ne tarafa yatsam ora agriyor 5 dk bi poziyson degistiriyorum yururken gobegimi alttan tuttup destek veriyorum :) yoksa agri oluyor
Bende bir süredir enfeksiyon var oda mide bulantısı yapıyor ve benimde karnımın alt tarafı ağrıyor bu ara oda enfeksiyondan sanırım.günaydın kızlar sona dogru yaklastıkca halsızlesyorum ya.bı ıkı gundur mıde bulantılarım gerı döndu bıraz nezle gıbıyım ondanmıdır acaba hıc özlememısım bu duyguyu
Canım aynı durumdan şikayetçiyim. Enfeksiyondan galiba bugün ayaklarımın altına sıcak su koyacam akşama kadar devam ederse dra gidecem.Günaydın kızlar gece 3.5 gibi uyandim 5 gibi uyudum .sağ kasigimdaki ağrı devam ediyordu arada da adet sancısı gibi hissediyorum sağ tarafta vajinanın içine doğru . Sancinin tarifi boyke mi tam onu da bilmiuom. Daha önce olmadı . Ayakta da karnimin alt tarafında ağırlık hissediyorum. kontrolum perşembe idi .bugüne yada yarına mi alsam . Hepsi normal mi bilemiyorum. bügün işe gitmedim biraz uzanip istirahat ederim . evde şunu da yapim bunu da yapiym derken kendimi fazla yoruyom gliba bu hafta da calissam iyi olacaktı . 37 ye kadar çalışanları tebrik ediyorum
benim doktor çatı muayenesi felan yapmadan en sonki kontrolde kendini normal doğuma hazırla dedi şuanlık bir promlem görünmüyor dedi..çatı muayenesinde iş değişir mi bilmiyorum..bizim ve bebeklerimiz için ne sağlıklı ise o olsun inşallah..Canım ben çok zayıftım hamile kaldığımda. Şuanda da 54-55 civarlarındayımdır. Tartılmadım bayadır.
Doktor bana sezeryanın uygun olacağını söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?