2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Benim en başından beri baş aşağı duruyor. inşallah dönmez bu vakitten sonra.
şöyle diyeyim.Benim başı aşağıda popo sırt kısmı sol tarafıma yaslanmış bir şekilde duruyor. Elleriyle sıvazlar gibi yapıyor sağ kasık bölgesine. ayaklarıda tam yukarda değil onlarda göbeğimin üzerine doğru sağ tarafı ittiriyor. Birde hıçkırdığı zaman bikini bölgesin biraz yukarısında hıçkırıyor. başının orada olduğunu o şekilde anlayabilirsin.

selam tatli hamişler. benim bebik 28. haftadan itibaren kafa asagi pozisyonda oldugu icin yumruklamalar baskilar tuvalet ihtiyacinda artis arada agri vs. gibi konulara aliskinim. bebek cikinca bir bosluk olacak sanki.
Ayrica hem uzun boylu hem kilolu oldugumdan genis bir karnim var. sagolsun kizim da iceride defile yapiyor pek heyecanli oluyor masallah.
Her an cok guzel her hareketi beni mest ediyor bayiliyorum ona
Kiyafetleri yikadim utuledim yavas yavas hastane cantamizi hazirliyorum.
Utulerken bile cok duygulandim. kiyafetleri sevdim optum
Allah isteyen herkese yasatsin
Bizlere de saglikla bebeklerimizi kucaklamayi ve buyutmeyi nasip etsin

Bir de bir sey danisacagim canlarim.
Kisin kaloriferler yaninda hava kurudugundan bizim bogazimiz da cok kuruyor. tabi bebek icin de gecerli olacak bu.
O nedenle buhar makinesi almak istiyorum. alan ve kullanan varsa oneride bulunabilir mi ?

gunumuz aynı :) bnm de 28 den itibaren baş asagı yarın kontrole gidecegim .32+0 da 1950 kg idi

Memur anneler 32 haftadan itibaren izne ayrıldınız mı uzattınız mı? Ben 37 ye kadar çalışmayı düşünmüyorum 35 de ayrılayım diyorum. Sizin planınız ne?

Memur anneler 32 haftadan itibaren izne ayrıldınız mı uzattınız mı? Ben 37 ye kadar çalışmayı düşünmüyorum 35 de ayrılayım diyorum. Sizin planınız ne?
ben bu perşembe izne ayrılcam canım..onun öncesinde de raporum vardı zaten..iş yerim çok uzak 37ye kadar gidip gelemem bu halimle..sonrasında ya nasip bakalım artık..sene sonuna kadar bebişlere bi şekilde kendimiz bakarız artık..

bende şunu merak ediyorum kızlar doğumdan sonraki iznimiz bittiğinde rapor alıp sonra ücretsiz izne ayrılamıyoruz diye bir şey duydum..ücretsiz izin alacaksak direk almamız lazımmış..bu doğru mu bana saçma geldi..

Heyet raporu iki defa alsak dönem kapanır öğretmenler için söylüyorum. Ama işte heyet raporu almak zor

ahah ne cektık ya=))bende böyleyım canım ya artı yatmadan hıc bıse ıcmıyorum tuvalete cıkmamak ıcın

Son ana kadar çalışmak istiyorum daha doğrusu şartlar öyle gerektiriyo geçen çarşamba aldım çalışabilir raporu ama şimdiden zor geldi nasıl geçicek 4 hafta bilmiyorum

Ben 37 ye kadar calismayi düsünüyorum canim.dogum sonrasi benim icin daha önemli. Inan hafta sonlari evdeyim daha cok yoruluyorum . Hic iş bitmiyor yada tüm gün yatip kilo alacagim :)

Mutlu günler Benim de 21. haftadaki ayrıntılı ultrasonda sol uterin damarda çentik çıkmıştı ve ben gelişim geriliği olacak diye çok korkmuştum dimag marka magnezyum kullandım şimdi 28. haftada olmam gerekir ama gelişimi 32 görünüyor önden bile gidiyoruz çok şükür stres yapmayın en önemlisi o magnezyum zararı yok nasılsa alıp kullanabilirsiniz doktorunuza danışıp.

Ben de erken ayrilicam, yalnız değilsin hatta ben 9 günlük yıllık iznimi de alıp daha erken cikicam, dayanamıyorum artık
bende öyle yaptım herkesin çalışma koşulları farklı..kiminin iş yerindeki işleri çok yoğun olmuyor..ama benim vücudum iş yeri stresi ve temposunu kaldırabilcek durumda değil şuan..çünkü işim gayet yorucu..doğum sonrasını artık sonra düşünürüz bir sıkıntı olmadan sağ salim kucağımıza alalım da yavrularımızı..

Cnm benim ayakalr falan sismedi ama gelinimizin 39 numara spor ayakabisini aldim egilmeden giyiyorum :) çok rahat su falanda gecirmiyor zaten araba ile gidip geliyorum heryere yeni alacaksan bi numara buyuk al ayagini direk sok :)
Canım bugün deichmann felan gezdik ama bulamadım öyle eğilmeden çekmeden giyebileceğim ayakkabı. Ayaklar benimde şişmedi ama canım acıyo eğilirken. Spor şimdi iyide yarın kar yağdığında olmaz viyanada burdaki gibi yağmaz tabii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…