- 30 Ağustos 2016
- 1.481
- 3.491
- 48
- 38
Mutlu günlerBenim de 21. haftadaki ayrıntılı ultrasonda sol uterin damarda çentik çıkmıştı ve ben gelişim geriliği olacak diye çok korkmuştum dimag marka magnezyum kullandım şimdi 28. haftada olmam gerekir ama gelişimi 32 görünüyor önden bile gidiyoruz çok şükür stres yapmayın en önemlisi o magnezyum zararı yok nasılsa alıp kullanabilirsiniz doktorunuza danışıp.
Aynı hastane 2 kere rapor vermiyor diye biliyorum yani bana vermemişlerdi canım farklı hastanelerden almışdık
Ben de varim erkenci olarak :)Bir ben erken ayrılacam sanırım
Bende izine çıkmak istiyorum bendeBana verdiler o konuda sorun yok sanirim. Carsamba gunu artık dogum iznimi baslatiyorum ben de
Sonrası da ayarlanabilir insallah
yok cnm oyle kar falan yagmiyor ayagim yeri zor goruyor arabadan eve evden arabaya :) ben o spor ayakabilari egilemden giyiyiorum ipi flaan bagli ztn ucunu sokuyorum bot falanda zor bu halde giymekCanım bugün deichmann felan gezdik ama bulamadım öyle eğilmeden çekmeden giyebileceğim ayakkabı. Ayaklar benimde şişmedi ama canım acıyo eğilirken. Spor şimdi iyide yarın kar yağdığında olmaz viyanada burdaki gibi yağmaz tabii :)
kızlar töpfer mama almayı düşünen arkadaşlar vardı galiba burda sonradan vazgeçtiklerini söylemişlerdi o zamanlar mama araştırmaya başlamadığımdan pek dikkat etmemiştim..acaba neden vazgeçmişlerdi hatırlayan var mı? eşimde baya araştırmış en iyisi o ondan alalım diyor.
Yorumları okuyan sessiz takipçilerdenim.Canım bugün deichmann felan gezdik ama bulamadım öyle eğilmeden çekmeden giyebileceğim ayakkabı. Ayaklar benimde şişmedi ama canım acıyo eğilirken. Spor şimdi iyide yarın kar yağdığında olmaz viyanada burdaki gibi yağmaz tabii :)
Benim en başından beri baş aşağı duruyor. inşallah dönmez bu vakitten sonra.
şöyle diyeyim.Benim başı aşağıda popo sırt kısmı sol tarafıma yaslanmış bir şekilde duruyor. Elleriyle sıvazlar gibi yapıyor sağ kasık bölgesine. ayaklarıda tam yukarda değil onlarda göbeğimin üzerine doğru sağ tarafı ittiriyor. Birde hıçkırdığı zaman bikini bölgesin biraz yukarısında hıçkırıyor. başının orada olduğunu o şekilde anlayabilirsin.
Günaydın anneler :)
Ben de rüyamda bebişi gördüm çok tatlı Mini minnacıktı sarı kafalı emzirmek gelmemiş aklıma Aa dur emzireyim diyorum sütüm gelcek mi derken bi sürü süt geliyordu
bu rüyanın mutluluğuyla güne başladın mı derseniz hayır çünkü tekrar uyuyup bu kez de kabus gibi bi Doğum yaptığımı bebeğimde sorunlar olduğunu gördüm
Kafayı yemeden doğurur muyum
Ben kullanmıştım canım ilk çocuğumda hakikaten fışkırıyordu süt bir de göğüsteki süt delikleri hepsi aynı değildi biri ince biri kalın biri orta hepsinden ayrı yoğunlukta süt geliyordu :)Günaydın anneler Nasılsıniz ? bebisler nasıl her gün dahada yaklaşıyoruz tombiklere çok şükür .ben dün bütün kıyafetleri yıkadim ütü ve çantalama kaldı .artik yavaş yavaş hazırlarim cantayi. mama almak için erkenmi beklesekmi biraz daha bilemedim ben birde humana çayı katacam çantama hem bebekte gaz az olurmuş hem süt artiriyormus sen ne dersin I ikizcan2016 humana nin faydası varmıdır anne sütü icin
Doğum olana kadar kafayı yiyeceğiz bence. Bende geçen gün gördüm. yeni doğum yapmışım ama küt saçlı, 3 yaşlarındaymış. Nasıl çıkmış bu diye düşünüyordum
Hayırdır inşaAllah... Küt sacliyi duyunca mesajına çok güldüm. Sen beni güldürdün Rabbimde seni güldürsün inşaAllah :)))
ha öyle mi..bende listeme ekleyeyim o zaman:)Yok cnm kisme vazgecmedi :)cordeliac arastirmisti bu mamayi listemize eklemistik
Günaydın anneler Nasılsıniz ? bebisler nasıl her gün dahada yaklaşıyoruz tombiklere çok şükür .ben dün bütün kıyafetleri yıkadim ütü ve çantalama kaldı .artik yavaş yavaş hazırlarim cantayi. mama almak için erkenmi beklesekmi biraz daha bilemedim ben birde humana çayı katacam çantama hem bebekte gaz az olurmuş hem süt artiriyormus sen ne dersin I ikizcan2016 humana nin faydası varmıdır anne sütü icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?