2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Cevabınız için teşekkürler, maşallah bebeğinize dilerim bizde de sıkıntı yaratmaz bu çektikler.
Şimdilik gerek görmedi belki 26.haftada hala kaybolmamis olursa farklı bir şeyler önerecektir. . ben de sizin mesajınizi okuduktan sonra magnezyum içeren ceviz badem fındık fıstık yeşil yapraklı sebzeler tüketimine önem vereyim diye düşündüm hiç değilse gerçi zaten tükettmeye calistigim şeylerdi. Konuyla ilgili tavsiye edeceğiniz yeni bir şeyler olursa aklınızın bir köşesinde olursam cok sevinirim. Hoscakalin. .

kızlar töpfer mama almayı düşünen arkadaşlar vardı galiba burda sonradan vazgeçtiklerini söylemişlerdi o zamanlar mama araştırmaya başlamadığımdan pek dikkat etmemiştim..acaba neden vazgeçmişlerdi hatırlayan var mı? eşimde baya araştırmış en iyisi o ondan alalım diyor.

yok cnm oyle kar falan yagmiyor ayagim yeri zor goruyor arabadan eve evden arabaya :) ben o spor ayakabilari egilemden giyiyiorum ipi flaan bagli ztn ucunu sokuyorum bot falanda zor bu halde giymek

Yok cnm kisme vazgecmedi :) cordeliac arastirmisti bu mamayi listemize eklemistik

Yorumları okuyan sessiz takipçilerdenim. Görünce yazmadan edemedim. Ben Sivas'ta yaşıyorum. Epey de kar yağar. Şöyle bir ayakkabı kullanıyorum. İplerini bağladım. Eğilmeden giyiyorum. Önceki kış da kullanmıştım. Köy okulunda sobalı yerde çalışıyorum. Ona rağmen sıcak da tutmuştu.

Günaydın kızlar bugün kontrolüm var saat 11.10 da randevum 32+2 olduk inşallah herşey yolundadır... sabahları klozete oturduğumda karnımdan lıkır lıkır su sesi geliyor yaklaşık 2-3 haftadır dr a sorayım bakalım amniyon mu mide mi bağırsak mı?

İnşaAllah dönmez canım Rabbim gönlüne göre versin inşaAllah.
Bu belirtilerin aynısı var şuan bende inşaAllah dönmüştür benim kide :) ama hala balık gibi arada yer değiştiriyor hissediyorum yani hadi döndüm artik sabit kalayım yok sağa sola her tarafı ayrı oynuyor danacigin :))

Günaydın anneler Nasılsıniz ? bebisler nasıl her gün dahada yaklaşıyoruz tombiklere çok şükür .ben dün bütün kıyafetleri yıkadim ütü ve çantalama kaldı .artik yavaş yavaş hazırlarim cantayi. mama almak için erkenmi beklesekmi biraz daha bilemedim ben birde humana çayı katacam çantama hem bebekte gaz az olurmuş hem süt artiriyormus sen ne dersin I ikizcan2016 humana nin faydası varmıdır anne sütü icin

Günaydın anneler :)
Ben de rüyamda bebişi gördüm çok tatlı Mini minnacıktı sarı kafalı emzirmek gelmemiş aklıma Aa dur emzireyim diyorum sütüm gelcek mi derken bi sürü süt geliyordu
bu rüyanın mutluluğuyla güne başladın mı derseniz hayır çünkü tekrar uyuyup bu kez de kabus gibi bi Doğum yaptığımı bebeğimde sorunlar olduğunu gördüm
Kafayı yemeden doğurur muyum

Doğum olana kadar kafayı yiyeceğiz bence. Bende geçen gün gördüm. yeni doğum yapmışım ama küt saçlı, 3 yaşlarındaymış. Nasıl çıkmış bu diye düşünüyordum

Ben kullanmıştım canım ilk çocuğumda hakikaten fışkırıyordu süt bir de göğüsteki süt delikleri hepsi aynı değildi biri ince biri kalın biri orta hepsinden ayrı yoğunlukta süt geliyordu :)

Doğum olana kadar kafayı yiyeceğiz bence. Bende geçen gün gördüm. yeni doğum yapmışım ama küt saçlı, 3 yaşlarındaymış. Nasıl çıkmış bu diye düşünüyordum

Hayırdır inşaAllah... Küt sacliyi duyunca mesajına çok güldüm. Sen beni güldürdün Rabbimde seni güldürsün inşaAllah :)))

Daha öncede sordum kızlar kanguru almayı düşünen var mı? Boba 4g yeni doğana uyumluymuş çok kararsız kaldım alıp almamakta.

Promat ve mamipower varmış sütü arttıran alkolsüz maltlı içecek bende bunlara bakıyorum. Hummana çayı daha mı iyi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…