2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
günaydın arkadaşlar,
Bende malesef 37. haftaya kadar çalışacak olanlardanım. işimde yoğun stresli ama bir nevi mecburiyet gibi benimki mümkün olan maksimum süreyi doğum sonrasına aktarmak istiyorum. yarın 32+0 doktor kontrolumuz var. bebeğimi çok özledim. görmek için sabırsızlanıyorum.

canım bende yer değiştiriyor sanıyordum..sürekli sağdan soldun vuruyordu..arada döndüğünü hissediyordum hatta gözümle yer değiştirdiğini görüyordum..hala dönmedi bu sıpa diye hiç ümitsizce gittim doktora..ama dönmüş oğluşum..sağıma soluma vurduğu şeyler de ayakları galiba..anne karnında kafa üstünde dans yapıp dönüyor heralde oğlum..seninki de öyledir inşallah dönmüştür yavruşun..

Daha öncede sordum kızlar kanguru almayı düşünen var mı? Boba 4g yeni doğana uyumluymuş çok kararsız kaldım alıp almamakta.
canım yeni doğdugunda çok hitiyaç duyacagımı sanmıyorum . bizim kızların var momfotbaby die belki aylık falan olunca dışarda onu kullanırım . Yani yazın sanki daha çok kullanırım gibime gelio .

Promat ve mamipower varmış sütü arttıran alkolsüz maltlı içecek bende bunlara bakıyorum. Hummana çayı daha mı iyi acaba?
hummana çayının tadı çok güzel hem de bildiğim kadarıyla gerçekten faydalı oluyormuş..bende hummana ile başlıcam faydasını görmezsem maltlı içeceklere geçicem.

Oyyyyy inşaAllah Dediğin gibidir canım benim artik korkmaya başladım çünkü, ya dönmezse ya su olursa ya bu olursa aklımı yitirecem bu dönme muhabbeti yüzünden. İnşaAllah dediğin gibi dönmüştür benim danacikda :))

canım maşallah. İlk nstdeğilmi bende perşembe gitcem büyük ihtimal benide alacak nstye :)

canım maşallah. İlk nstdeğilmi bende perşembe gitcem büyük ihtimal benide alacak nstye :)
Yok canım 10 gün önce acilde ve normal poli. de yapılmıştı nst bu 3. olacak :) büyümüş biraz daha nasıl geri ters döndü anlamadım 10 gün önce baş geliş görünüyordu çok hareketli ondan mı acaba?

Doğum olana kadar kafayı yiyeceğiz bence. Bende geçen gün gördüm. yeni doğum yapmışım ama küt saçlı, 3 yaşlarındaymış. Nasıl çıkmış bu diye düşünüyordum
Doğurana kadar saçmalamaya devam :))
Bi de benle kimse ilgilenmiyordu şunlara bak hiç umurlarında bile değil diyordum rüyamda bile triplerdeyim :)))

Aa demekki çok hareketli belki tekrar döner ya daha vakit var bence
Benim de tekrar dönerse korkum var aslında
Maşallah bebişe
İdrar tahlilini niye istedi ?

bende sessiz takipcilerdenim.
Saglicaka gelsin kuzular..

benim canimi calisirken cok yakiyo bu bebiscik.
evde böyle yapmiyo. oturmami istemiyo sanirim...

bíz artik iki haftaya bir gidiyoruz doktora. yurt disinda böyle.. üc hata sonra yani 34. haftada dogum iznine ayrilcam insallah..

Selam kızlar, bebişler iyice büyüdü artık, bi taraftan hala işe gidiyorum, bi taraftan taşınma telaşı bebiş alışverişine ara vermiştim, sanırım kıyafetler falan tamam da , çok kararsız kaldığım şeyler var, mesela ev tipi ana kucağı bence çok önemli lazım, dönüp dolaşıp tiny love a geliyorum ama biraz pahalı buluyorum, şu baby&plus var ona benzeyen o olabilirmi acaba diyorum? Başka önerisi olan var mıdır? Bide şu göğüs pompası işi var , lansinoh düşünüyorum ama bilemiyorum aklım çok karışık,

kolay gelsin hamileyken bende taşınmıştım ama ben 4 aylık falandım onda bile ne zor gelmişti ayaklarım falan hep şişmişti. şu halimle yapamam sanırım. dikkat et yorma kendini. ben ana kucağını 4moms almak istiyordum. ama fiyatları malum çok pahalı. bende tutumlu anneden ikinci el aldım çok uygun fiyata eğer kumaşı falan yıkanıyorsa sende bak istersen alır misler gibi yıkar kullanırsın zaten çok kısa süre için kullanılıyorlar.

Kiz benimki daha hic donmedi erken daha cok donerler henuz o kadar daralmadi yerleri keyiflerine göre hareket ediyorlar insallah benimki doner pazartesi goruruz ben normal istiyorum cunku :)

MaşaAllah canım benim sağlık li sıhhatli kucağınada alırsın inşaAllah

slm kızlar ,

ben de pazar günü biraz karın agrısı yasadıgım için kontrolümü bugüne almıştım .
bebişte sıkıntı yokmuş cok sükür 33+5 2395 gr olmuşuz . suyu filan iyimiş . nst de iyiydi .
bebek hareketlerinin azaldıgını hissetmiştim . normalmiş yeri azaldıgı için hareketler az fakat sert olacakmış .
karnımın alt tarafındaki agrı sancı değilmiş.
sancı bebegin bir yere toplanıp sertleşip asagı dogru baskı yapması gibi hissediliyormuş. bu haftadan sonra aksamları
ara ara sancı hissedebilirsin dedi .
bir sonraki kontrolüm 36. hafta ama suyun geldigini hissedersen , kanama olursa, bebek hareketleri azalırsa anormal bir durum hissedersen erken gel dedi.

Aa demekki çok hareketli belki tekrar döner ya daha vakit var bence
Benim de tekrar dönerse korkum var aslında
Maşallah bebişe
İdrar tahlilini niye istedi ?
Sağol canım... idrar tahlillerinde hep eritrosit epitel bakteri çıkıyordu kültür temiz çıktı tahlili vermeden önce iyice temizlen öyle yap kabın içine akıntın varsa ondan da böyle çıkıyor olabilir dedi dr ve yine bakteri çıksaydı enfeksiyon uzmanına gönderecekti enfeksiyon gözüktüğü için çok şükür bugünkü tahlil temiz çıktı hiçbişey yok suyu da bol içmiştim onun da etkisi olabilir tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…