- 11 Ekim 2013
- 1.340
- 1.294
- 333
- 35
canım bende yer değiştiriyor sanıyordum..sürekli sağdan soldun vuruyordu..arada döndüğünü hissediyordum hatta gözümle yer değiştirdiğini görüyordum..hala dönmedi bu sıpa diye hiç ümitsizce gittim doktora..ama dönmüş oğluşum..sağıma soluma vurduğu şeyler de ayakları galiba..anne karnında kafa üstünde dans yapıp dönüyor heralde oğlum..seninki de öyledir inşallah dönmüştür yavruşun..İnşaAllah dönmez canım Rabbim gönlüne göre versin inşaAllah.
Bu belirtilerin aynısı var şuan bende inşaAllah dönmüştür benim kide :) ama hala balık gibi arada yer değiştiriyor hissediyorum yani hadi döndüm artik sabit kalayım yok sağa sola her tarafı ayrı oynuyor danacigin :))
canım yeni doğdugunda çok hitiyaç duyacagımı sanmıyorum . bizim kızların var momfotbaby die belki aylık falan olunca dışarda onu kullanırım . Yani yazın sanki daha çok kullanırım gibime gelio .Daha öncede sordum kızlar kanguru almayı düşünen var mı? Boba 4g yeni doğana uyumluymuş çok kararsız kaldım alıp almamakta.
hummana çayının tadı çok güzel hem de bildiğim kadarıyla gerçekten faydalı oluyormuş..bende hummana ile başlıcam faydasını görmezsem maltlı içeceklere geçicem.Promat ve mamipower varmış sütü arttıran alkolsüz maltlı içecek bende bunlara bakıyorum. Hummana çayı daha mı iyi acaba?
canım bende yer değiştiriyor sanıyordum..sürekli sağdan soldun vuruyordu..arada döndüğünü hissediyordum hatta gözümle yer değiştirdiğini görüyordum..hala dönmedi bu sıpa diye hiç ümitsizce gittim doktora..ama dönmüş oğluşum..sağıma soluma vurduğu şeyler de ayakları galiba..anne karnında kafa üstünde dans yapıp dönüyor heralde oğlum..seninki de öyledir inşallah dönmüştür yavruşun..
canım maşallah. İlk nstdeğilmi bende perşembe gitcem büyük ihtimal benide alacak nstye :)Dr dan geldim kızlar bebiş geri ters dönmüş makat geliş ama sezeryan olacağı için önemli değil dedi. haftasıyla uyumlu çıktı herşeyi 1980 gr 44 cm olmuş...idrar tahilili ve nst istedi öğleden sonraya kaldı...
Yok canım 10 gün önce acilde ve normal poli. de yapılmıştı nst bu 3. olacak :) büyümüş biraz daha nasıl geri ters döndü anlamadım 10 gün önce baş geliş görünüyordu çok hareketli ondan mı acaba?canım maşallah. İlk nstdeğilmi bende perşembe gitcem büyük ihtimal benide alacak nstye :)
Doğurana kadar saçmalamaya devam :))Doğum olana kadar kafayı yiyeceğiz bence. Bende geçen gün gördüm. yeni doğum yapmışım ama küt saçlı, 3 yaşlarındaymış. Nasıl çıkmış bu diye düşünüyordum
Aa demekki çok hareketli belki tekrar döner ya daha vakit var benceDr dan geldim kızlar bebiş geri ters dönmüş makat geliş ama sezeryan olacağı için önemli değil dedi. haftasıyla uyumlu çıktı herşeyi 1980 gr 44 cm olmuş...idrar tahilili ve nst istedi öğleden sonraya kaldı...
kolay gelsin hamileyken bende taşınmıştım ama ben 4 aylık falandım onda bile ne zor gelmişti ayaklarım falan hep şişmişti. şu halimle yapamam sanırım. dikkat et yorma kendini. ben ana kucağını 4moms almak istiyordum. ama fiyatları malum çok pahalı. bende tutumlu anneden ikinci el aldım çok uygun fiyata eğer kumaşı falan yıkanıyorsa sende bak istersen alır misler gibi yıkar kullanırsın zaten çok kısa süre için kullanılıyorlar.Selam kızlar, bebişler iyice büyüdü artık, bi taraftan hala işe gidiyorum, bi taraftan taşınma telaşı bebiş alışverişine ara vermiştim, sanırım kıyafetler falan tamam da , çok kararsız kaldığım şeyler var, mesela ev tipi ana kucağı bence çok önemli lazım, dönüp dolaşıp tiny love a geliyorum ama biraz pahalı buluyorum, şu baby&plus var ona benzeyen o olabilirmi acaba diyorum? Başka önerisi olan var mıdır? Bide şu göğüs pompası işi var , lansinoh düşünüyorum ama bilemiyorum aklım çok karışık,
Kiz benimki daha hic donmedi erken daha cok donerler henuz o kadar daralmadi yerleri keyiflerine göre hareket ediyorlar insallah benimki doner pazartesi goruruz ben normal istiyorum cunku :)Yok canım 10 gün önce acilde ve normal poli. de yapılmıştı nst bu 3. olacak :) büyümüş biraz daha nasıl geri ters döndü anlamadım 10 gün önce baş geliş görünüyordu çok hareketli ondan mı acaba?
Dr dan geldim kızlar bebiş geri ters dönmüş makat geliş ama sezeryan olacağı için önemli değil dedi. haftasıyla uyumlu çıktı herşeyi 1980 gr 44 cm olmuş...idrar tahilili ve nst istedi öğleden sonraya kaldı...
Sağol canım... idrar tahlillerinde hep eritrosit epitel bakteri çıkıyordu kültür temiz çıktı tahlili vermeden önce iyice temizlen öyle yap kabın içine akıntın varsa ondan da böyle çıkıyor olabilir dedi dr ve yine bakteri çıksaydı enfeksiyon uzmanına gönderecekti enfeksiyon gözüktüğü için çok şükür bugünkü tahlil temiz çıktı hiçbişey yok suyu da bol içmiştim onun da etkisi olabilir tabi...Aa demekki çok hareketli belki tekrar döner ya daha vakit var bence
Benim de tekrar dönerse korkum var aslında
Maşallah bebişe
İdrar tahlilini niye istedi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?