- 26 Ağustos 2008
- 1.742
- 1.576
- 333
Sağol canım hepimiz de inşallah...MaşaAllah canım benim sağlık li sıhhatli kucağınada alırsın inşaAllah
Benimki zaten sezeryan olacak ama makat gelişte sezeryan da zor oluyormuş diye okudum...evet canım 36 ya kadar (hatta 37-38 de dönen varmış) dönüyorlarmış...Kiz benimki daha hic donmedi erken daha cok donerler henuz o kadar daralmadi yerleri keyiflerine göre hareket ediyorlar insallah benimki doner pazartesi goruruz ben normal istiyorum cunku :)
Maşallah canım size de :) ......slm kızlar ,
ben de pazar günü biraz karın agrısı yasadıgım için kontrolümü bugüne almıştım .
bebişte sıkıntı yokmuş cok sükür 33+5 2395 gr olmuşuz . suyu filan iyimiş . nst de iyiydi .
bebek hareketlerinin azaldıgını hissetmiştim . normalmiş yeri azaldıgı için hareketler az fakat sert olacakmış .
karnımın alt tarafındaki agrı sancı değilmiş.
sancı bebegin bir yere toplanıp sertleşip asagı dogru baskı yapması gibi hissediliyormuş. bu haftadan sonra aksamları
ara ara sancı hissedebilirsin dedi .
bir sonraki kontrolüm 36. hafta ama suyun geldigini hissedersen , kanama olursa, bebek hareketleri azalırsa anormal bir durum hissedersen erken gel dedi.
Daha öncede sordum kızlar kanguru almayı düşünen var mı? Boba 4g yeni doğana uyumluymuş çok kararsız kaldım alıp almamakta.
Geçmiş olsun benimde son zamanlarda enfeksiyon oldu ve geçmedi tahlilde hep üremiş görünüyor bende dikkat etmeye çalışıyorum bu ara su içmeye. Tahlile giderken hijyenede daha dikkat edeyim bakayım. İnşallah bu sefer geçer.Sağol canım... idrar tahlillerinde hep eritrosit epitel bakteri çıkıyordu kültür temiz çıktı tahlili vermeden önce iyice temizlen öyle yap kabın içine akıntın varsa ondan da böyle çıkıyor olabilir dedi dr ve yine bakteri çıksaydı enfeksiyon uzmanına gönderecekti enfeksiyon gözüktüğü için çok şükür bugünkü tahlil temiz çıktı hiçbişey yok suyu da bol içmiştim onun da etkisi olabilir tabi...
Selam kızlar, bebişler iyice büyüdü artık, bi taraftan hala işe gidiyorum, bi taraftan taşınma telaşı bebiş alışverişine ara vermiştim, sanırım kıyafetler falan tamam da , çok kararsız kaldığım şeyler var, mesela ev tipi ana kucağı bence çok önemli lazım, dönüp dolaşıp tiny love a geliyorum ama biraz pahalı buluyorum, şu baby&plus var ona benzeyen o olabilirmi acaba diyorum? Başka önerisi olan var mıdır? Bide şu göğüs pompası işi var , lansinoh düşünüyorum ama bilemiyorum aklım çok karışık,
Bende tiny love düşünüyorum yer acisindan hemde kullanim açısından daha iyi gibi geldi
Fiyatlari takip ediyorim son hafta ya kadar :)
Kültürde üreme çıktıysa antibiyotiksiz geçmez canım iyice yıka kurula sil öyle ver tahlili dedi bana demekki idrarı yaparken etraftan bulaşıyormuş gerçekten de tahlil temiz çıktı bugün sen de öyle ver bakalım bir dahaki sefere...geçmiş olsun suyu da çok içtim en az 2 litre idrarın rengi açılmıştı ve yanma olmuyordu artık o da etkilemiş olabilir...Ben hem sling hem kanguru aldım. Kullanışlı olacağını düşünüyorum çevremde kullanıyorlar. Doğunca göreceğiz inşallah.
Geçmiş olsun benimde son zamanlarda enfeksiyon oldu ve geçmedi tahlilde hep üremiş görünüyor bende dikkat etmeye çalışıyorum bu ara su içmeye. Tahlile giderken hijyenede daha dikkat edeyim bakayım. İnşallah bu sefer geçer.
Ben hem sling hem kanguru aldım. Kullanışlı olacağını düşünüyorum çevremde kullanıyorlar. Doğunca göreceğiz inşallah.QUOTE]
Hayırlı olsun. Kanguruyu ne marka aldın?
cnm yurtdisindayim boyle urunler yok burda belli markalar satiliyor belki turk magzalarunda vardir hic gozume carpmadiben de tiny love e benzer maller almıştım daha once paylaşmıştım ekte resmi var ona benziyor ve daha ucuz 100 tl civari :)
saga sola sallanıyor, tabi herkesin bütcesi farklı , civilden almıştık
Kültürde üreme çıktıysa antibiyotiksiz geçmez canım iyice yıka kurula sil öyle ver tahlili dedi bana demekki idrarı yaparken etraftan bulaşıyormuş gerçekten de tahlil temiz çıktı bugün sen de öyle ver bakalım bir dahaki sefere...geçmiş olsun suyu da çok içtim en az 2 litre idrarın rengi açılmıştı ve yanma olmuyordu artık o da etkilemiş olabilir...
Canım enfeksiyon erken doğuma da sebebiyet verebiliyor diye biliyorum dr una sor da enfeksiyon ya da üroloji uzmanına da görün istersen...Kültürde sürekli üreme çıkıyor hemde antibiyotik kullandığım halde. Bende yanma olmuyor antibiyotik başladıktan sonra kaşıntı oldu fena halde onada krem verdi doktorum o iyi geldi. Bende enfeksiyon mide bulantısı filan yapıyor aniden hasta oluyorum dün gecede oldu mesela gözüm karardı içim çekildi bayılacak gibi oldum sonra bi anda midem bulandı istifra ettim sonrada titreme geldi. Enteresan bişey. Su içmeye çalışıyorum ama midem bulandığı zaman onuda içemiyorum.
He birde doktora sorup yıkama jeli aldım hijyen için kaşıdıkça fena tahriş oldum.
matematikci
Bunu aldım ben eşim taktı bi kere rahat dedi. Bakalım içine bebek girince nasıl olacak.
Baby plus arkadaşım kullanıyor çok memnun bence işini görür tiny love gibiSelam kızlar, bebişler iyice büyüdü artık, bi taraftan hala işe gidiyorum, bi taraftan taşınma telaşı bebiş alışverişine ara vermiştim, sanırım kıyafetler falan tamam da , çok kararsız kaldığım şeyler var, mesela ev tipi ana kucağı bence çok önemli lazım, dönüp dolaşıp tiny love a geliyorum ama biraz pahalı buluyorum, şu baby&plus var ona benzeyen o olabilirmi acaba diyorum? Başka önerisi olan var mıdır? Bide şu göğüs pompası işi var , lansinoh düşünüyorum ama bilemiyorum aklım çok karışık,
Maşallah bebeğineslm kızlar ,
ben de pazar günü biraz karın agrısı yasadıgım için kontrolümü bugüne almıştım .
bebişte sıkıntı yokmuş cok sükür 33+5 2395 gr olmuşuz . suyu filan iyimiş . nst de iyiydi .
bebek hareketlerinin azaldıgını hissetmiştim . normalmiş yeri azaldıgı için hareketler az fakat sert olacakmış .
karnımın alt tarafındaki agrı sancı değilmiş.
sancı bebegin bir yere toplanıp sertleşip asagı dogru baskı yapması gibi hissediliyormuş. bu haftadan sonra aksamları
ara ara sancı hissedebilirsin dedi .
bir sonraki kontrolüm 36. hafta ama suyun geldigini hissedersen , kanama olursa, bebek hareketleri azalırsa anormal bir durum hissedersen erken gel dedi.
İyi bari canım temiz çıkmışSağol canım... idrar tahlillerinde hep eritrosit epitel bakteri çıkıyordu kültür temiz çıktı tahlili vermeden önce iyice temizlen öyle yap kabın içine akıntın varsa ondan da böyle çıkıyor olabilir dedi dr ve yine bakteri çıksaydı enfeksiyon uzmanına gönderecekti enfeksiyon gözüktüğü için çok şükür bugünkü tahlil temiz çıktı hiçbişey yok suyu da bol içmiştim onun da etkisi olabilir tabi...
Benim de günü gününü tutmuyor ama haftaiçi daha iyiyim sanki çok yorulduğum günün ertesi günü biraz kötü oluyorum dinlenince geçiyor öyle böyle idare edicez Az kaldı :))kızlar cok yoruluyorum ben son gunlerde ya daha 6-7 hafta var nolcamı kestıremıyorum=)
kızlar cok yoruluyorum ben son gunlerde ya daha 6-7 hafta var nolcamı kestıremıyorum=)
Canım çok çok geçmiş olsun o enfeksiyon benimde baş belam... dün kan tahlili istedi drum kanımda düşük çıktı sabah akşam ilaç kullandığım halde aralık sonu bakılacak hala düşükse damardan kan verilecek...Kültürde sürekli üreme çıkıyor hemde antibiyotik kullandığım halde. Bende yanma olmuyor antibiyotik başladıktan sonra kaşıntı oldu fena halde onada krem verdi doktorum o iyi geldi. Bende enfeksiyon mide bulantısı filan yapıyor aniden hasta oluyorum dün gecede oldu mesela gözüm karardı içim çekildi bayılacak gibi oldum sonra bi anda midem bulandı istifra ettim sonrada titreme geldi. Enteresan bişey. Su içmeye çalışıyorum ama midem bulandığı zaman onuda içemiyorum.
He birde doktora sorup yıkama jeli aldım hijyen için kaşıdıkça fena tahriş oldum.
matematikci
Bunu aldım ben eşim taktı bi kere rahat dedi. Bakalım içine bebek girince nasıl olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?