2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kiz benimki daha hic donmedi erken daha cok donerler henuz o kadar daralmadi yerleri keyiflerine göre hareket ediyorlar insallah benimki doner pazartesi goruruz ben normal istiyorum cunku :)
Benimki zaten sezeryan olacak ama makat gelişte sezeryan da zor oluyormuş diye okudum...evet canım 36 ya kadar (hatta 37-38 de dönen varmış) dönüyorlarmış...

Maşallah canım size de :) ......

Daha öncede sordum kızlar kanguru almayı düşünen var mı? Boba 4g yeni doğana uyumluymuş çok kararsız kaldım alıp almamakta.

Ben hem sling hem kanguru aldım. Kullanışlı olacağını düşünüyorum çevremde kullanıyorlar. Doğunca göreceğiz inşallah.

Geçmiş olsun benimde son zamanlarda enfeksiyon oldu ve geçmedi tahlilde hep üremiş görünüyor bende dikkat etmeye çalışıyorum bu ara su içmeye. Tahlile giderken hijyenede daha dikkat edeyim bakayım. İnşallah bu sefer geçer.

Bende tiny love düşünüyorum yer acisindan hemde kullanim açısından daha iyi gibi geldi
Fiyatlari takip ediyorim son hafta ya kadar :)

Bende tiny love düşünüyorum yer acisindan hemde kullanim açısından daha iyi gibi geldi
Fiyatlari takip ediyorim son hafta ya kadar :)

ben de tiny love e benzer maller almıştım daha once paylaşmıştım ekte resmi var ona benziyor ve daha ucuz 100 tl civari :)
saga sola sallanıyor, tabi herkesin bütcesi farklı , civilden almıştık

Eklentiler

• resizer.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 57
Kültürde üreme çıktıysa antibiyotiksiz geçmez canım iyice yıka kurula sil öyle ver tahlili dedi bana demekki idrarı yaparken etraftan bulaşıyormuş gerçekten de tahlil temiz çıktı bugün sen de öyle ver bakalım bir dahaki sefere...geçmiş olsun suyu da çok içtim en az 2 litre idrarın rengi açılmıştı ve yanma olmuyordu artık o da etkilemiş olabilir...

ben de tiny love e benzer maller almıştım daha once paylaşmıştım ekte resmi var ona benziyor ve daha ucuz 100 tl civari :)
saga sola sallanıyor, tabi herkesin bütcesi farklı , civilden almıştık
cnm yurtdisindayim boyle urunler yok burda belli markalar satiliyor belki turk magzalarunda vardir hic gozume carpmadi

Kültürde sürekli üreme çıkıyor hemde antibiyotik kullandığım halde. Bende yanma olmuyor antibiyotik başladıktan sonra kaşıntı oldu fena halde onada krem verdi doktorum o iyi geldi. Bende enfeksiyon mide bulantısı filan yapıyor aniden hasta oluyorum dün gecede oldu mesela gözüm karardı içim çekildi bayılacak gibi oldum sonra bi anda midem bulandı istifra ettim sonrada titreme geldi. Enteresan bişey. Su içmeye çalışıyorum ama midem bulandığı zaman onuda içemiyorum.
He birde doktora sorup yıkama jeli aldım hijyen için kaşıdıkça fena tahriş oldum.

matematikci

Bunu aldım ben eşim taktı bi kere rahat dedi. Bakalım içine bebek girince nasıl olacak.

Canım enfeksiyon erken doğuma da sebebiyet verebiliyor diye biliyorum dr una sor da enfeksiyon ya da üroloji uzmanına da görün istersen...

Baby plus arkadaşım kullanıyor çok memnun bence işini görür tiny love gibi
soobaby nin var o da bi ara indirimde 250tlydi sonra indirim bitti mi bilmiyorum bi bak istersen

Maşallah bebeğine
Benimki baş aşagı döndüğünden beri daha hareketli aslında ve dediğin gibi baya sert artık tekmeler :)
Bazen adet sancısı gibi oluyor bende belimden kasıklarmdn geliyor

İyi bari canım temiz çıkmış
Benimki hiç idrar istemedi de merak ettim

kızlar cok yoruluyorum ben son gunlerde ya daha 6-7 hafta var nolcamı kestıremıyorum=)
Benim de günü gününü tutmuyor ama haftaiçi daha iyiyim sanki çok yorulduğum günün ertesi günü biraz kötü oluyorum dinlenince geçiyor öyle böyle idare edicez Az kaldı :))

kızlar cok yoruluyorum ben son gunlerde ya daha 6-7 hafta var nolcamı kestıremıyorum=)

ben de işten çok evde yoruluyorum , yok ütü yapayım , yok suranın tozunu alayım , yok çamaşır atayım derken hiç otumadıgımı farkediyorum . işte ise bütün gün masa başında , sütüm abur cuburum kuru yemişim yanımda arada wc gidiyorum o kadar

Kızlar bu kanguru konusunda bende çok kararsızım. momfortbaby biraz baktım. güzel görünüyor ama alıp almamakta kararsızım.
birde 4 yaşına kadar kullanılır falan demiş oldu olacak okula falanda onda götürelim.
Hal böyle olunca diğer yazdıkları da inandırıcılığını yitirdi gözümde.

Bazı kangurular için en fazla 9, aya kadar kullanılıyor diyorlar. Çevremde kullanan yok hiç. acaba ne kadar süre kullanılıyor. Çünkü bizimkiler kış bebeği olacağı için zaten yaza kadar çok fazla dışarı çıkmayız. yazdan sonrada 2-3 ay için almaya değmez sanki gerçekten 9. aya kadarsa

Canım çok çok geçmiş olsun o enfeksiyon benimde baş belam... dün kan tahlili istedi drum kanımda düşük çıktı sabah akşam ilaç kullandığım halde aralık sonu bakılacak hala düşükse damardan kan verilecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…