Bende momfortbaby ye karar verdim arkadaşım kullanıyor inanılmaz memnun. Bebek sürekli kanguruda diyebilirim. Oğlu kızımın sınıf arkadaşı sabah akşam okula anne bırakıyor haliyle bebek sürekli kanguruda...Kızlar bu kanguru konusunda bende çok kararsızım. momfortbaby biraz baktım. güzel görünüyor ama alıp almamakta kararsızım.
birde 4 yaşına kadar kullanılır falan demişoldu olacak okula falanda onda götürelim.
Hal böyle olunca diğer yazdıkları da inandırıcılığını yitirdi gözümde.
Bazı kangurular için en fazla 9, aya kadar kullanılıyor diyorlar. Çevremde kullanan yok hiç. acaba ne kadar süre kullanılıyor. Çünkü bizimkiler kış bebeği olacağı için zaten yaza kadar çok fazla dışarı çıkmayız. yazdan sonrada 2-3 ay için almaya değmez sanki gerçekten 9. aya kadarsa
aynen bende diğer topiklere bakınca imreniyorum..ne güzel birbirlerine destek oluyorlar..arkadaşlarını dualarla doğuma gönderip..sonra sevinçle doğum haberlerini bekliyorlar..topiğin bu hale gelmesine bende çok üzülenlerdenim..burda dertleşip bilgi fikir paylaşımı yapıyorduk ne güzel..sorunlu tek bir kişinin topiği bu hale getirmesi gerçekten çok üzücü..ben eskisi gibi yazmaya devam ediyorum inşallah herkes de o şekilde yapar çünkü doğuma yaklaştık şu dönem ve sonrası en çok birbirimize ihtiyacımız olduğu zaman..Topiğimizin tam hareketli olacağı dönem aslında ne kadar sessisiz... Ben kızımda da giriyordum buraya inanılmaz güzel dostluklar edindim. Hala görüştüğüm gerçekten kardeş gibi olduğum arkadaşlarım var. Ama bir kişi aramıza gelip koca topiği dağıttı valla...
Kültürde sürekli üreme çıkıyor hemde antibiyotik kullandığım halde. Bende yanma olmuyor antibiyotik başladıktan sonra kaşıntı oldu fena halde onada krem verdi doktorum o iyi geldi. Bende enfeksiyon mide bulantısı filan yapıyor aniden hasta oluyorum dün gecede oldu mesela gözüm karardı içim çekildi bayılacak gibi oldum sonra bi anda midem bulandı istifra ettim sonrada titreme geldi. Enteresan bişey. Su içmeye çalışıyorum ama midem bulandığı zaman onuda içemiyorum.
He birde doktora sorup yıkama jeli aldım hijyen için kaşıdıkça fena tahriş oldum.
matematikci
Bunu aldım ben eşim taktı bi kere rahat dedi. Bakalım içine bebek girince nasıl olacak.
Topiğimizin tam hareketli olacağı dönem aslında ne kadar sessisiz... Ben kızımda da giriyordum buraya inanılmaz güzel dostluklar edindim. Hala görüştüğüm gerçekten kardeş gibi olduğum arkadaşlarım var. Ama bir kişi aramıza gelip koca topiği dağıttı valla...
Burda @eyetkiner diye bi arkadaşım var ilk bebeklerimizide beraber doğurduk. Onun oğluşu biraz sabırsız davrandı ve erken geldi. Bir süre topiğe gelmeyince o kadar merak ettik ki internetten çalıştığı yeri bulup doğum yaptığını öğrenmiştik. Gerçekten o kadar güzeldi ki şimdi o topiği aramıyorum desem yalan olur.aynen bende diğer topiklere bakınca imreniyorum..ne güzel birbirlerine destek oluyorlar..arkadaşlarını dualarla doğuma gönderip..sonra sevinçle doğum haberlerini bekliyorlar..topiğin bu hale gelmesine bende çok üzülenlerdenim..burda dertleşip bilgi fikir paylaşımı yapıyorduk ne güzel..sorunlu tek bir kişinin topiği bu hale getirmesi gerçekten çok üzücü..ben eskisi gibi yazmaya devam ediyorum inşallah herkes de o şekilde yapar çünkü doğuma yaklaştık şu dönem ve sonrası en çok birbirimize ihtiyacımız olduğu zaman..
Bende kendim yaptim lavanta kesesini. Sari kumas olmaz gibi gldi bana canim cevrende hic kumasci yokmu iatanbuldaysan eminonune bak bence yada guvenilir bi yer bulursan internetten al kumasini. Bende uarin lavanta ve elyafini alip icini doldurcam hazir olcal herseyKızlar size de sorayım kumaş bulamadım çevremde lavanta kesesi dikeceğim. Evde sarı saten kumaşım var erkek bebek için sarıdan diksem olur mu sizce... mavi kurdelayla süsleyeceğim
Selam kizlar. Bende bi kac gundur sessiz sessiz sizi takip ediyorum. 31. Haftanin icindeyiz son adet tarihim 23 nisan. Yarin kontrolum var nerdeyse 2 aydir kontrole gitmiyorum hem korkudan hemde cenazemiz vardi telastan. Umarim kotu birsey cikmaz. Korkmamin sebebi ilk dogumu preeklampsi nedeniyle 34. Haftada yaptim 2 kilo 400 gramcik bi prens getirdim dunyaya simdide bi prenses gelicek insallah. Yeniden ayni hastalik nedeniyle erken dogurursam diye gitmiyodum dr a artik esimin israrlari sonucu yarina randevu aldim.
Buyuttum ama cok zor oldu ufacik bebek tecrubesiz bi ben sezeryan oldum hemde umarim bunda oyle olmaz zamanjnda dogar pitircik :)Canım günlerimiz aynıymıs :) ilkinde öyle olmus ama bak sağlıcakla büyütmüşsün oğlunu. kontrollerini ihmal etme bence küçük prensesin için :)
yaa benimkide çok hareketli başı aşagıda inşallah dönmez ama hiç bilmiorum harekettenmiYok canım 10 gün önce acilde ve normal poli. de yapılmıştı nst bu 3. olacak :) büyümüş biraz daha nasıl geri ters döndü anlamadım 10 gün önce baş geliş görünüyordu çok hareketli ondan mı acaba?
İnstagramdan sipariş verebilirsin güzel kumaşçılar var yada Gittigidiyor da falan da oluyor ben jüt kumaş sipariş verdim hem daha kolay kesilip dikiliyor diğer kumaş çeşitlerine göre. Her rengi de var artık. İstanbuldasın bir iki güne elinde olur siparişin.Kızlar size de sorayım kumaş bulamadım çevremde lavanta kesesi dikeceğim. Evde sarı saten kumaşım var erkek bebek için sarıdan diksem olur mu sizce... mavi kurdelayla süsleyeceğim
Ama ben anlamıştım mesaneye olan darbelerden elleri bu kadar kuvvetli vuramaz diye düşünüyordum ki geri dönmüş hanımefendi :) neyse sağlıcakla hayırlısıyla gelsin inşallah tüm bebişlerimiz normal istiyorsan inşallah dönmez seninki de canım...yaa benimkide çok hareketli başı aşagıda inşallah dönmez ama hiç bilmiorum harekettenmi
Bakım ürünleri için mustela almayı düşünüyorum siz ne aldınız?
Buyuttum ama cok zor oldu ufacik bebek tecrubesiz bi ben sezeryan oldum hemde umarim bunda oyle olmaz zamanjnda dogar pitircik :)
Sen ne zmn gittin kontrole bebek kac kiloydu. Bide bugun tam kac haftaliksin :) ben internetten hesapliyorum surekli ama pek guvenemiyprum
Ben ilk oğlumda Burt's Bees kullanmıştım ve Chicco'nun organik serisini bu oğluşumda da yine Burt's Bees kullanmayı düşünüyorum.
İçerik olarak Mustela'ya göre daha iyi bir marka biraz pahalı ama dermokozmetik ürün satan sitelerde uyguna bulabilirsiniz.
Burt's Bees'in şampuanı, vücut kremi, yağı, pişik kremi güzeldir hatta şampuanını hala oğluma kullanıyorum.
Bir de Weleda diye bir marka var Alman asıllı bir firma malesef ülkemizde aşırı pahalı satılıyor içeriği tamamen temiz bakalım Almanya'da ki arkadaşlarıma söyledim inşallah istediğim ürünleri bulur getirirler bakalım o kadar anlatıldığı kadar var mıymış.
Mustela'nın önerebileceğim en güzel ürünü physiobebe isimli solüsyonu bir nevi makyaj temizleme suyu gibi düşünün benim ilk oğlum da kış bebeğiydi göbek düşene kadar zaten yıkamadım sonrasında da havalar soğuk diye her gün yıkamamıştım ama bu temizleme suyu ile tüm vücudunu siliyordum.
Bir de yüz kremi güzeldir Mustela'nın kışın soğukta dışarı çıkarken sürerdim hiç cildimizde kuruluk sorunu yaşamamıştık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?