2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Iyi akşamlar herkese.
Bizde 30+1 olduk ve bugün kontrolümuz vardı.
Bebis gayet iyi 1700 Gr 40 cm olmusuz.
Geçen hafta ters duran oğlum bugün tekrar normal pozisyonunu almış çok şükür
Erken doğum riskim vardı hala devam ediyor. Ama ben ocak annesi olacagima inanıyorum inatla inşallah
Sİzlern de tarif ettiği gibi kasik ağrılarım vardı baskı hissi vardı kuyruk sokumumda agrim oluyordu kalsiyum ve d vit yazdı şimdilik.
Nst miz normal geldi ki ben 24. Haftadan beri nst ye giriyorum ve düzensiz kasılmalarım vardı . Adalat diye bir ilaçla düzene soktuk sanırım.
hayırlısiyla zamanında yavrularimiza kavuşuruz inşallah .

Ahhh ahh ne günlerdi :))
Bütün topik hafiye modundaydı çok güzel zamanlardı.. bende şimdi çol aktif değilim o zamanlar daha aktiftim malum iş çocuk okul vs o zaman daha rahattım sanki
İnşallah bu sefer kızım aceleci davranmaz da zamanında gelir

Canım enfeksiyon erken doğuma da sebebiyet verebiliyor diye biliyorum dr una sor da enfeksiyon ya da üroloji uzmanına da görün istersen...
Evet canım ya öyleymiş hem erken doğum riski oluyormuş hemde bebeğe de enfeksiyon geçebiliyormuş doktorum 32. Haftada çağırmıştı bu gidişimde yine bi kültür veririm geçmemişse öyle yaparım.

Bende şimdiye kadar yoktu bende seviniyordum iki üç haftadır var ilaca rağmen geçmedi inşallah geçer hepimizin ki.

Boba 4g mi? Bende bunu düşünüyorum eğer o ise.
Evet o olması lazım tuniko dan almıştım ben.

Kızlar size de sorayım kumaş bulamadım çevremde lavanta kesesi dikeceğim. Evde sarı saten kumaşım var erkek bebek için sarıdan diksem olur mu sizce... mavi kurdelayla süsleyeceğim
Olur canım niye olmasın güzelde olur.

30+3hamileyim bir kaç gündür karnım da gerginlik oluyor bebek hareket ediyor ama sanki içimde kasıli yor gibi hissediyorum. Sağ Kasıkta ağrım var endişe etmeli miyim sizce.

Canım yürüyeyorum sürekli ağrım var evimin yakınlarını araştırıyorum bakalım inş bulurum.

Zamanında gelsin bu kuzular inş. Benim bebiş iki hafta önde gidiyormuş dr doğum 2 hafta öne çekilebilir dedi bakalım 37. Haftayı görelim daha öncesinde gelmesinde...

İnş canım benim sağlıkla gelsinler miniklerde...

Benim de bugün kontrolüm vardı 30+4 aslında ama 1-2 gün önde dedi dr.
2 aralıkta raporu uzatmak için gidicem sonra 35. Haftada kontrol dedi :) bizim dr pek bi rahat sanki en az benim kadar malum ben de henüz pek alışveriş yapmadım.. baş aşağı dönmüş dedi su vs iyiymiş bakalım sağlıkla gelsinler

Benimkide çok rahat canım ya ben iki hastaneye gidiyorum. Birisi evimin yanında malum doğum kışa denk geliyor ne olur be olmaz diye bu hastaneyi cepte tutuyorum. Benim oğlan uzun zamandır baş aşağıda o yüzden baskı yapıyor aşağıya...

Aslında rahat olması beni de rahatlatıyor herhalde
O baskı bende de var bir de kansızlık çıktı bugün ki testlerde tekrar kan hapı başladık ben bırakmıştım içemiyorum diye hata ettim sanırım..

30+3hamileyim bir kaç gündür karnım da gerginlik oluyor bebek hareket ediyor ama sanki içimde kasıli yor gibi hissediyorum. Sağ Kasıkta ağrım var endişe etmeli miyim sizce.
Bebek hareket ettiğinde bi sertlik oluyor
kasılıyor hissi ondan kaynaklıdır gerginleşiyor karnımız çünkü o ittirdikçe benim de öyle oluyor

Günaydın güzel hamisler ben hep geriden gelip okuyorum konulara tam katilamiyorum. Şu arada bebeğin odasini düzenlemekle mesgulum haftasonu da perdesini alirim sanirim kiyafetlerini de yıkadım.Pisik kremlerini şampuanini tirnak makası seti bebek bezi islak mendilini fln aldim. Ama daha ana Kucağı bebek arabasi puset Sterilizasyon aleti buhar makinasi kamera göğüs pompası almadim. Kendime de saha bir şey almış değilim. onlarida önümüzdeki hafta tamamlarim diye düşünüyorum. Bu arada yeni edindigim bilgileri sizlerle paylasayim bebek yağı gözenekleri kapattığı için onun yerine bioderma atoderm isimli kremini aldim. Bebeği temizlemede kullanmak için bioderma abc suyundan aldim. Dün bir hemşire hanimda bebek bezi ve islak mendinler konusunda hepsiburadan al orada çok uygun oluyor dedi.

Günaydın güzel hamisler ben hep geriden gelip okuyorum konulara tam katilamiyorum. Şu arada bebeğin odasini düzenlemekle mesgulum haftasonu da perdesini alirim sanirim kiyafetlerini de yıkadım.Pisik kremlerini şampuanini tirnak makası seti bebek bezi islak mendilini fln aldim. Ama daha ana Kucağı bebek arabasi puset Sterilizasyon aleti buhar makinasi kamera göğüs pompası almadim. Kendime de saha bir şey almış değilim. onlarida önümüzdeki hafta tamamlarim diye düşünüyorum. Bu arada yeni edindigim bilgileri sizlerle paylasayim bebek yağı gözenekleri kapattığı için onun yerine bioderma atoderm isimli kremini aldim. Bebeği temizlemede kullanmak için bioderma abc suyundan aldim. Dün bir hemşire hanimda bebek bezi ve islak mendinler konusunda hepsiburadan al orada çok uygun oluyor dedi.

Nasıl yapılıyor gerçekten merak ettim :) evde boş boş duruyorum canım sıkılıyor, yine tayin çıktı, kolilerin içinde yaşam savaşı veriyorum :))) en azından oyalacanak birşeyler olur benim için :)

Günaydın, ben uzun bir aradan sonra ilk defa giyorum ve yarın 35. Haftamiza girecegiz . Ben hala çalışıyorum. Iznimi dogum sonrası bebisimle birlikte gecirmek için. Sonucta hir gün bir gündür diyerek. Ama artik telaslar basladi çünkü birinci oglumdan her sey var diye bu zamana birakmistim. Hos , zaten birincide de 7. Aydan sonra hazırlamıştım. Simdi de degisik guzel seyler yapmak istiyorum. Bebek sekeri olarak mesela dolap susu olmasin ise yarayacak bir sey olsun çünkü aryik dolaplarib ustunde yer kalmıyor dolap suslerinden ve o süsler yaglanip kirleniyor. Degisik fikirlerinuz vaar mi arkadaşlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…