Ahhh ahh ne günlerdi :))Burdaemlytknr diye bi arkadaşım var ilk bebeklerimizide beraber doğurduk. Onun oğluşu biraz sabırsız davrandı ve erken geldi. Bir süre topiğe gelmeyince o kadar merak ettik ki internetten çalıştığı yeri bulup doğum yaptığını öğrenmiştik. Gerçekten o kadar güzeldi ki şimdi o topiği aramıyorum desem yalan olur.
Kızlar size de sorayım kumaş bulamadım çevremde lavanta kesesi dikeceğim. Evde sarı saten kumaşım var erkek bebek için sarıdan diksem olur mu sizce... mavi kurdelayla süsleyeceğim
Evet canım ya öyleymiş hem erken doğum riski oluyormuş hemde bebeğe de enfeksiyon geçebiliyormuş doktorum 32. Haftada çağırmıştı bu gidişimde yine bi kültür veririm geçmemişse öyle yaparım.Canım enfeksiyon erken doğuma da sebebiyet verebiliyor diye biliyorum dr una sor da enfeksiyon ya da üroloji uzmanına da görün istersen...
Canım çok çok geçmiş olsun o enfeksiyon benimde baş belam... dün kan tahlili istedi drum kanımda düşük çıktı sabah akşam ilaç kullandığım halde aralık sonu bakılacak hala düşükse damardan kan verilecek...
Evet o olması lazım tuniko dan almıştım ben.Boba 4g mi? Bende bunu düşünüyorum eğer o ise.
Olur canım niye olmasın güzelde olur.Kızlar size de sorayım kumaş bulamadım çevremde lavanta kesesi dikeceğim. Evde sarı saten kumaşım var erkek bebek için sarıdan diksem olur mu sizce... mavi kurdelayla süsleyeceğim
Canım yürüyeyorum sürekli ağrım var evimin yakınlarını araştırıyorum bakalım inş bulurum.Bende kendim yaptim lavanta kesesini. Sari kumas olmaz gibi gldi bana canim cevrende hic kumasci yokmu iatanbuldaysan eminonune bak bence yada guvenilir bi yer bulursan internetten al kumasini. Bende uarin lavanta ve elyafini alip icini doldurcam hazir olcal hersey
Zamanında gelsin bu kuzular inş. Benim bebiş iki hafta önde gidiyormuş dr doğum 2 hafta öne çekilebilir dedi bakalım 37. Haftayı görelim daha öncesinde gelmesinde...Evet canım ya öyleymiş hem erken doğum riski oluyormuş hemde bebeğe de enfeksiyon geçebiliyormuş doktorum 32. Haftada çağırmıştı bu gidişimde yine bi kültür veririm geçmemişse öyle yaparım.
Bende şimdiye kadar yoktu bende seviniyordum iki üç haftadır var ilaca rağmen geçmedi inşallah geçer hepimizin ki.
Evet o olması lazım tuniko dan almıştım ben.
Olur canım niye olmasın güzelde olur.
Canım stres yapıyorsan bence bi dra görün.30+3hamileyim bir kaç gündür karnım da gerginlik oluyor bebek hareket ediyor ama sanki içimde kasıli yor gibi hissediyorum. Sağ Kasıkta ağrım var endişe etmeli miyim sizce.
İnş canım benim sağlıkla gelsinler miniklerde...Ahhh ahh ne günlerdi :))
Bütün topik hafiye modundaydı çok güzel zamanlardı.. bende şimdi çol aktif değilim o zamanlar daha aktiftim malum iş çocuk okul vs o zaman daha rahattım sanki
İnşallah bu sefer kızım aceleci davranmaz da zamanında gelir
elimdeki kumaştan yapayım mavi bulunca ondanda yaparım iki çeşit olsunBence çok şık olur
Benimkide çok rahat canım ya ben iki hastaneye gidiyorum. Birisi evimin yanında malum doğum kışa denk geliyor ne olur be olmaz diye bu hastaneyi cepte tutuyorum. Benim oğlan uzun zamandır baş aşağıda o yüzden baskı yapıyor aşağıya...Benim de bugün kontrolüm vardı 30+4 aslında ama 1-2 gün önde dedi dr.
2 aralıkta raporu uzatmak için gidicem sonra 35. Haftada kontrol dedi :) bizim dr pek bi rahat sanki en az benim kadar malum ben de henüz pek alışveriş yapmadım.. baş aşağı dönmüş dedi su vs iyiymiş bakalım sağlıkla gelsinler
Aslında rahat olması beni de rahatlatıyor herhaldeBenimkide çok rahat canım ya ben iki hastaneye gidiyorum. Birisi evimin yanında malum doğum kışa denk geliyor ne olur be olmaz diye bu hastaneyi cepte tutuyorum. Benim oğlan uzun zamandır baş aşağıda o yüzden baskı yapıyor aşağıya...
Bebek hareket ettiğinde bi sertlik oluyor30+3hamileyim bir kaç gündür karnım da gerginlik oluyor bebek hareket ediyor ama sanki içimde kasıli yor gibi hissediyorum. Sağ Kasıkta ağrım var endişe etmeli miyim sizce.
Kizlar merhaba bugun dr a gittik 30+5 1600 kg oglum. Hersey yolundaymis suyu ve gelisimi iyi dedi. Dogum pozisyonuna dönmüs
Bende kendim yaptim lavanta kesesini. Sari kumas olmaz gibi gldi bana canim cevrende hic kumasci yokmu iatanbuldaysan eminonune bak bence yada guvenilir bi yer bulursan internetten al kumasini. Bende uarin lavanta ve elyafini alip icini doldurcam hazir olcal hersey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?