2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Internette yapilisi var :) makinen varsa cok kolay eger makinen yoksa yuvarlak olanlardan yapabilirsin onlar elle yapiliyo cunku :) benim cok hosuma gitti yaparken hem daha uyguna geldi hemde kendi emegim :)

Gunaydin canim. Allah kucagimiza almayida nasip etsin insallah.
Kokulu taslar var artik keseler var onlara bakabilirsin. Magnetleri artik cok fazla tercih eden yok dedigin gii buzdolabi doldu tasti:)

aynı benı anlatmıssın bu evın ısı hıc bıtmıo zaten ya...iş yerıde streslı yıl sonu yogun oluyor.bıde bebıs cok hareketlı artık ıyıce guclendı nasıl vuruyor sıpa=)

Günaydın :)
Bebek şekeri degil de isme özel çikolatalardan yaptıracağım ben
şekerlere ne kadar uğraşılsa da atılıyor açıkcası
Hediyelik olarak da lavanta kesesi ve kolonya şisesi hazırlıyorum ekledim fotoları bunlar gibi olacak

Eklentiler

• 1479588623135.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 97
  • 1479886133643.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 97
Internette yapilisi var :) makinen varsa cok kolay eger makinen yoksa yuvarlak olanlardan yapabilirsin onlar elle yapiliyo cunku :) benim cok hosuma gitti yaparken hem daha uyguna geldi hemde kendi emegim :)

Canım sen kadifelerden yuvarlaktan mi yaptın. Yoksa digerinden mi pamuklu kumaş diyorlar.. Ne kadar mal ettin
İnternetten baktim biraz kumaş fiyatları hakkında hic bir bilgim yok :)) makinem var ama. Sadece var :))

Dün gece oturdum Doğum fotoğrafçılarının hazırladığı Doğum videolarını izledim
Heyecanla bekleyişleri , Kavuşma anları çok duygusal ya ağladım hep
biz de sağlıkla neşeyle kavuşalım bizi tekmeleyen ayaklara , ittiren popolara :) :)

günaydın ,
son 6 haftam :) 6 hafta vakit nasıl geçecek bilmiyorum en geç 1 ocakta gelsin istiyorum artık
Aynen canım gözümde büyüyor zaman normalde 8 haftam var ama bebek 2 hafta önde gidiyor. Muhtemelen 6 haftaya gelir dedi dr bakalım.
Gün geçtikçe zorlaşıyor.

selam kızlar,
Bugün doktor kontrolumuz vardı. bebeğim büyümüş 2050 gr olmuş. baş aşşağı dönmüş kuzum. ayakları sağ kaburgamda(ağrısından belli zaten). hareketleri suyu iyi dedi doktor. plesantam ön duvarda ve biraz aşağıda ama rahim ağzını kapatmıyor dedi. çalışabilir raporumu da aldım. bir aksilik olmazsa 36-37 ye kadar çalışmayı planlıyorum. doktor ödemin var dedi. tansiyon kontrolu yapmam gerekecek sanki. hazır dışarı çıkmışken hastane pijamalarımı terliğimi bebek şekerimi kapı süsümü şekerlerimi koymak için sepetimi aldım.

Edit: baş çevresi 34+5 hafta çıkıyor. nasıl çıkcak bu çocuk içerden merak ediyom

Aynen canım gözümde büyüyor zaman normalde 8 haftam var ama bebek 2 hafta önde gidiyor. Muhtemelen 6 haftaya gelir dedi dr bakalım.
Gün geçtikçe zorlaşıyor.

bebegin 2. hafta önden gittiği ultrason kagıdında yazıyor mu canıom , nerede yazıyor ? benm dr haftasıyla uyumlu dedi heralde 5 ocak ı beklicek belki de gececek

bebegin 2. hafta önden gittiği ultrason kagıdında yazıyor mu canıom , nerede yazıyor ? benm dr haftasıyla uyumlu dedi heralde 5 ocak ı beklicek belki de gececek
evet canım kağıtta yazıyor hepsi..baş çevresi,karın çevresi,ve boyu..ama harflerle yazdığından anlaşılmıyor pek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…