Internette yapilisi var :) makinen varsa cok kolay eger makinen yoksa yuvarlak olanlardan yapabilirsin onlar elle yapiliyo cunku :) benim cok hosuma gitti yaparken hem daha uyguna geldi hemde kendi emegim :)Nasıl yapılıyor gerçekten merak ettim :) evde boş boş duruyorum canım sıkılıyor, yine tayin çıktı, kolilerin içinde yaşam savaşı veriyorum :))) en azından oyalacanak birşeyler olur benim için :)
Gunaydin canim. Allah kucagimiza almayida nasip etsin insallah.Günaydın, ben uzun bir aradan sonra ilk defa giyorum ve yarın 35. Haftamiza girecegiz . Ben hala çalışıyorum. Iznimi dogum sonrası bebisimle birlikte gecirmek için. Sonucta hir gün bir gündür diyerek. Ama artik telaslar basladi çünkü birinci oglumdan her sey var diye bu zamana birakmistim. Hos , zaten birincide de 7. Aydan sonra hazırlamıştım. Simdi de degisik guzel seyler yapmak istiyorum. Bebek sekeri olarak mesela dolap susu olmasin ise yarayacak bir sey olsun çünkü aryik dolaplarib ustunde yer kalmıyor dolap suslerinden ve o süsler yaglanip kirleniyor. Degisik fikirlerinuz vaar mi arkadaşlar?
aynı benı anlatmıssın bu evın ısı hıc bıtmıo zaten ya...iş yerıde streslı yıl sonu yogun oluyor.bıde bebıs cok hareketlı artık ıyıce guclendı nasıl vuruyor sıpa=)ben de işten çok evde yoruluyorum , yok ütü yapayım , yok suranın tozunu alayım , yok çamaşır atayım derken hiç otumadıgımı farkediyorum . işte ise bütün gün masa başında , sütüm abur cuburum kuru yemişim yanımda arada wc gidiyorum o kadar
Günaydın :)Günaydın, ben uzun bir aradan sonra ilk defa giyorum ve yarın 35. Haftamiza girecegiz . Ben hala çalışıyorum. Iznimi dogum sonrası bebisimle birlikte gecirmek için. Sonucta hir gün bir gündür diyerek. Ama artik telaslar basladi çünkü birinci oglumdan her sey var diye bu zamana birakmistim. Hos , zaten birincide de 7. Aydan sonra hazırlamıştım. Simdi de degisik guzel seyler yapmak istiyorum. Bebek sekeri olarak mesela dolap susu olmasin ise yarayacak bir sey olsun çünkü aryik dolaplarib ustunde yer kalmıyor dolap suslerinden ve o süsler yaglanip kirleniyor. Degisik fikirlerinuz vaar mi arkadaşlar?
Internette yapilisi var :) makinen varsa cok kolay eger makinen yoksa yuvarlak olanlardan yapabilirsin onlar elle yapiliyo cunku :) benim cok hosuma gitti yaparken hem daha uyguna geldi hemde kendi emegim :)
Bana sanki artık hiç zaman geçmiyor gibi geliyor ama geçiyor dediğin gibi şurda ne kaldı 38-39 lara :))Günaydın kızlar zaman hızlı geçmeye başladı sanki bi bakacaz evimizde bebisle ilgileniyoruz. ssglikla zamanında gelsinler inşallah.
Herkese günaydınnn nasılsınız bayanlar...
Aynen canım gözümde büyüyor zaman normalde 8 haftam var ama bebek 2 hafta önde gidiyor. Muhtemelen 6 haftaya gelir dedi dr bakalım.günaydın ,
son 6 haftam :) 6 hafta vakit nasıl geçecek bilmiyorum en geç 1 ocakta gelsin istiyorum artık
selam kızlar,
Bugün doktor kontrolumuz vardı. bebeğim büyümüş 2050 gr olmuş. baş aşşağı dönmüş kuzum. ayakları sağ kaburgamda(ağrısından belli zaten). hareketleri suyu iyi dedi doktor. plesantam ön duvarda ve biraz aşağıda ama rahim ağzını kapatmıyor dedi. çalışabilir raporumu da aldım. bir aksilik olmazsa 36-37 ye kadar çalışmayı planlıyorum. doktor ödemin var dedi. tansiyon kontrolu yapmam gerekecek sanki. hazır dışarı çıkmışken hastane pijamalarımı terliğimi bebek şekerimi kapı süsümü şekerlerimi koymak için sepetimi aldım.
Günaydınn :) ben de yıkama ütüleme işine girmeyenlerdenim. fazla rahatım galiba :) haftaya yapıcam inşallah
sorma canım benimki de öyle:) aynı endişe bende de var..ama doktor sıkıntı olmaz dedi..Edit: baş çevresi 34+5 hafta çıkıyor. nasıl çıkcak bu çocuk içerden merak ediyom
Aynen canım gözümde büyüyor zaman normalde 8 haftam var ama bebek 2 hafta önde gidiyor. Muhtemelen 6 haftaya gelir dedi dr bakalım.
Gün geçtikçe zorlaşıyor.
bir hafta sürüyor zaten hepsi yaparsın..ama 32-33de geçirmesen de iyi olur sankii:)Günaydınn :) ben de yıkama ütüleme işine girmeyenlerdenim. fazla rahatım galiba :) haftaya yapıcam inşallah
evet canım kağıtta yazıyor hepsi..baş çevresi,karın çevresi,ve boyu..ama harflerle yazdığından anlaşılmıyor pek:)bebegin 2. hafta önden gittiği ultrason kagıdında yazıyor mu canıom , nerede yazıyor ? benm dr haftasıyla uyumlu dedi heralde 5 ocak ı beklicek belki de gececek
Anane ve babanne hevesli baya kıyafetlerin çogunu onlar aldı :) başka şehirde oturuyolar haftaya gelicek ciciler biraz da onu bekliyorum :) gelir gelmez hazırlıycam ne olur ne olmaz diyebir hafta sürüyor zaten hepsi yaparsın..ama 32-33de geçirmesen de iyi olur sankii:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?