2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Selam kızlar son 1 haftadır karnımda acayip derecede hareketlerini net hissediyordum bebişin ve karnım sertleşiyordu,dün kontrol vardı meğerse rahimde kasılma oluyormuş,hemen magnezyum başlattı doktor ama 3 güne kadar geçmezse durma gel dedi,
çok moralin bozuldu bebiş erken doğacak diye korkuyorum,
ha birde iş yapma uzan dinlen dedi,ama olmuyor küçük çocuk var ister istemez ayağa kalkıyorum,
Nolıcak bilmiyorum çok canım sıkkın,benim gibi rahim kasılması yaşayan varmı aranızda acaba ?

Canım yaşadığın ağrıyı tarif etmen mümkün mü?
Ben de bebeği çok net ve sert hissediyorum. Aynı haftadayız seninle. Resmen göbeğim dalgalanıyor zaten hareketlerinden. Canımı yaktığı oluyor zaman zaman. Ama genelde göbek deliğimin üstünde gerçekleşiyor bu dediklerim. Ben de tedirginim.

Bendede hareketler arttı ara ara sertleşme de oluyor. kontrolüm haftaya sorarım doktoruma normal mi diye.
Sen içini ferah tut ama doktor ilacını vermiş. Düzelir her şey. sağlıkla zamanında kucağına alırsın insallah

Canım bende ağrı yoktu bebek hareket edince batma dürtme oluyordu,sanki orda sıkışıyorda iteliyor gibi,en son pazartesi akşam bir ağrı oldu adet ağrısına benzer ,ama ben aynı zamanda kabız olmuştum bağırsaklardan dır diye endişe etmedim,bence git doktora erkenden başlarsın magnezyuma ,ben çocuğun kol bacak itelerken neredeyse şeklini ayırt ediyorum,rahim sıkışıyormuş işte bu kasılma dedi doktor,hatta USG de gösterdi çocuk kafasıyla rahimi kastırmış eğimli duruyordu rahim duvarı ,normalde serbest ve gevşek olması gerekirmiş,elinle kontrol et karnında sertlik varsa bebek bir tarafa tıioplanır gibi oluyorsa yani ilk baştada Dediklerim varsa es geçme

aynı şeyi bende yaşıyorum kızlar..ama hiç sancıma felan bakılmadı..

İnşallah canım allah razı olsun,zamanında gelsin bebişlerimiz

canım ultrasondamı anladı bunu..nstde felan mı?

aynı şeyi bende yaşıyorum kızlar..ama hiç sancıma felan bakılmadı..
Canım sadece USG de baktı doktor ama ondan önce eliyle karnıma dokundu ve tarif etti sertliği, çok sertleşme sıkışma iteleme olmuyorsa evham yapma sen

Canım sadece USG de baktı doktor ama ondan önce eliyle karnıma dokundu ve tarif etti sertliği, çok sertleşme sıkışma iteleme olmuyorsa evham yapma sen
anladım canım..oluyor ama sürekli değil..5-10 dklığına sertleşiyor sonra düzeliyor..seninde ilaçla düzelir zamanı gelince bebeğini kucağına alırsın inşallah..

anladım canım..oluyor ama sürekli değil..5-10 dklığına sertleşiyor sonra düzeliyor..seninde ilaçla düzelir zamanı gelince bebeğini kucağına alırsın inşallah..
Sağol canım inşallah,yinede kontrole gidince sorarsın aklın da kalmasın

kızlar bende bir haftadır hiç rahat uyuyamıyorum..sabaha kadar rüya görüyorum sürekli bi stres bi koşuşturmaca oluyor rüyalarda..bildiğin kabus gibiler..kalktığımda yorulmuş oluyorum..sizde de oluyor mu bu durum?

Ben magnezyum kalsiyum takviyesi kullanıyorum. Kramplarım çoktu doktor vermişti zaten. Ona rağmen bebek sürekli iteliyor beni çok sert şekilde. Kasıklarım da bir şey hissetmiyorum ama ben.

Bende aman bu kasılma mı şu kasılmamı diye gezindiğimde annem kasılma sırasında karnın taş gibi sert olur dedi. ondan sonra rahatladım azcık. bende sert hareketler hissediyorum ama bebekler büyüdü güçlendi artık.

Ohh işlerinidr halletmişin maşallah kuzucuğada...

Edit: baş çevresi 34+5 hafta çıkıyor. nasıl çıkcak bu çocuk içerden merak ediyom
Aynı sorun bizde de var benim kızımda da çatın dar demişti dr. Bunda ne olacak bakalım...

Günaydınn :) ben de yıkama ütüleme işine girmeyenlerdenim. fazla rahatım galiba :) haftaya yapıcam inşallah
Yok merak etme canım bende hiçbir şey yapmadım her şey beşiğin içinde yığılı duruyor.

bebegin 2. hafta önden gittiği ultrason kagıdında yazıyor mu canıom , nerede yazıyor ? benm dr haftasıyla uyumlu dedi heralde 5 ocak ı beklicek belki de gececek
Drum söyledi canım hatta iki drda aynı şeyi söyledi.

Canım ben de hiç rüya görmezdim. Arttı baya rüyalarım. İnternetten araştırdım normalmiş beyin dalgalarımızı etkiliyomuş bebişler. Doğumdan sonra düzeliyormuş

Canım geçen gün dra sordum nasıl farkedecem diye sırt üstü yat avuçlarını aç bütün karnını kavra her yeri tahta gibiyse bu kasılmadır dedi.

senin için acelesi yok daha cnm , ben yarın 35. haftaya gireceğim haftaya başlıcam yıkamaydı ütülemeydi :)

Bende yapmadım. 10 gün sonra iznim başlıyor. 1 haftalığına küçük çaplı bir tatile gidip dönüşte yıkama ve ütü işini halletmeyi düşünüyorum. son dakika elim ayağıma dolaşacak gibi geliyor. en kötü ihtimal. ilk hastane çıkışını yıkar ütüler hazırda tutarım. kalanını sırayla yaparım artık. Vakitli gelsin yavrularımız inşallah. ozaman rahat rahat yetişiriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…