Canım eğer kasılma çok olursa ilaçla kasılmayı durduruyorlar. Sıkıntı yapmaSelam kızlar son 1 haftadır karnımda acayip derecede hareketlerini net hissediyordum bebişin ve karnım sertleşiyordu,dün kontrol vardı meğerse rahimde kasılma oluyormuş,hemen magnezyum başlattı doktor ama 3 güne kadar geçmezse durma gel dedi,
çok moralin bozuldu bebiş erken doğacak diye korkuyorum,
ha birde iş yapma uzan dinlen dedi,ama olmuyor küçük çocuk var ister istemez ayağa kalkıyorum,
Nolıcak bilmiyorum çok canım sıkkın,benim gibi rahim kasılması yaşayan varmı aranızda acaba ?
Ne ilacı canım ?magnezyum dışında başka birşeyden bahsetmedi bizim doktor,damardan serumla ilaç mı veriyorlar yoksaCanım eğer kasılma çok olursa ilaçla kasılmayı durduruyorlar. Sıkıntı yapma
Hımm anladım canımBen magnezyum kalsiyum takviyesi kullanıyorum. Kramplarım çoktu doktor vermişti zaten. Ona rağmen bebek sürekli iteliyor beni çok sert şekilde. Kasıklarım da bir şey hissetmiyorum ama ben.
Uyuyamiyorumki rüya goreyimkızlar bende bir haftadır hiç rahat uyuyamıyorum..sabaha kadar rüya görüyorum sürekli bi stres bi koşuşturmaca oluyor rüyalarda..bildiğin kabus gibiler..kalktığımda yorulmuş oluyorum..sizde de oluyor mu bu durum?
Bende aman bu kasılma mı şu kasılmamı diye gezindiğimde annem kasılma sırasında karnın taş gibi sert olur dedi. ondan sonra rahatladım azcık. bende sert hareketler hissediyorum ama bebekler büyüdü güçlendi artık.
ayselcım lavanta keselerını cok begendım bı yerde satılıomu acaba aynısından bende alsam ya hosuma gıttıGünaydın :)
Bebek şekeri degil de isme özel çikolatalardan yaptıracağım ben
şekerlere ne kadar uğraşılsa da atılıyor açıkcası
Hediyelik olarak da lavanta kesesi ve kolonya şisesi hazırlıyorum ekledim fotoları bunlar gibi olacak
Uyuyamiyorumki rüya goreyim
Evet canım çok şiddetli olursa kasılmalar açılmaya sebep olmasın diye serumla yada iğne şeklinde kasılma engelleyici ilaçlar veriyorlarNe ilacı canım ?magnezyum dışında başka birşeyden bahsetmedi bizim doktor,damardan serumla ilaç mı veriyorlar yoksa
Çok güzelmiş şişelerin :) nerden aldın böyle toplu satılıyor mu?Ne guzel degisik seyler yapmissiniz ben o kadar detayli seyler yapacak kabiliyette degilimbiraz basite kacarak magnet ve kolonya sisesi hazirladim. Siseye pembe kolonya koyacagim. Magnetlerdeki keseyede pembe ve beyaz badem sekeri koyacagim nasipse
Pamuklu kumastan yaptim canim kumasa para vermedim teyzemde vardi ondan aldim sagolsun. Lavantasi icine koyulacak elyafi kurdelasi fln 30 tl tutmadiCanım sen kadifelerden yuvarlaktan mi yaptın. Yoksa digerinden mi pamuklu kumaş diyorlar.. Ne kadar mal ettin
İnternetten baktim biraz kumaş fiyatları hakkında hic bir bilgim yok :)) makinem var ama. Sadece var :))
Morelini bozma canim stresde kasilmalarini etkileyebilir dinlenebildgn kadar dinlen.Selam kızlar son 1 haftadır karnımda acayip derecede hareketlerini net hissediyordum bebişin ve karnım sertleşiyordu,dün kontrol vardı meğerse rahimde kasılma oluyormuş,hemen magnezyum başlattı doktor ama 3 güne kadar geçmezse durma gel dedi,
çok moralin bozuldu bebiş erken doğacak diye korkuyorum,
ha birde iş yapma uzan dinlen dedi,ama olmuyor küçük çocuk var ister istemez ayağa kalkıyorum,
Nolıcak bilmiyorum çok canım sıkkın,benim gibi rahim kasılması yaşayan varmı aranızda acaba ?
ohooo ben 2. Bebek olmasina ragmen bi heycanla utuledim ayirdim herseyini bugunde hastane cikisini aldim sifonyerinin gelmesini bkliyorm gelince yerlescem hepsini tamam olcak siz cok rahatsiniz :))Bende yapmadım. 10 gün sonra iznim başlıyor. 1 haftalığına küçük çaplı bir tatile gidip dönüşte yıkama ve ütü işini halletmeyi düşünüyorum. son dakika elim ayağıma dolaşacak gibi geliyor. en kötü ihtimal. ilk hastane çıkışını yıkar ütüler hazırda tutarım. kalanını sırayla yaparım artık. Vakitli gelsin yavrularımız inşallah. ozaman rahat rahat yetişiriz.
Ayrica kasilma olmasida normal zaten artik yalanci dogum sancilarida basladi. Benimde kasilmalarim vardi dr umuz gecen hafta gittigimizde cok duzenli ve sureklilik gostermiyorsa sorun etme magnezyuma devam et dedi. Yani 5-10dk da bir duzenli kasilman yoksa bunlar normal dedi. Takip etmemi istedi.
Kavim ben http://tinyminidesign.blogspot.com.tr/2013/11/amigurumi-tombik-tavsan-yapls-amigurumi. html den ornek alarak ordum tavşanı. En sona yazdığım html bitişik olacak noktayla. Videolarla hiç bakmadim youtube'ta bir dedigim yerden bak istersenB bugza canım süre amirugami tavşancığı deneyeyim dedim videodan baktım ama henüz beceremedim arttırma bitince düz örüyorsun ya biraz orada kıvrılması gerekiyor içi dolacak şekli alması lazım ama benimki mantar gibi birşey oldusöktüm tekrar yapıyorum ama olacak mı bilemedim birde sanırım benim ipim ince videodakinden baya küçük oluyor ördüğüm. Var mı bana bir tavsiyen.
Son iki uç haftadır akintim çok arttı benim de ama normal zaten rahim ağzı yavaş yavaş geçiyor ve vücut her aşamada farklı bir şey salgiliyor. Çamaşır değiştirme sıklığım artti sadeceKızlar bi iki gündür sabah kalktığımda iç çamaşırım baya ıslanmış oluyo. Normal akıntı değil onu anlayabildim ama acaba suyummu geliyo onu çözemiyorum.
Doktor randevum bidahaki pazartesine. Sizde böyle şeyler yaşıyormusunuz. Bu arada bebeğin hareketlerinde sorun yok gayet iyi.
"Kese patlar" bölümünü şaka olsun diye yazdin di mi sevyeter? Gerçekten bir kadın doğum doktorunun bunu yapacağına ihtimal vermiyorsun di mi?Aynı durumdayım canım Dr perşembe günü şu sancı gelirse hemen gel dedi ben 2 gündür günlük 5 6 çamaşır değiştirir oldum sanki siziyor böyle sıvı ,akıntı değil eminim ama ne bilim Dr gitsem elle muayene eder belki daha kötü olur kese patlar diyede korkuyorum .çift rahim olduğum için elle muayene hiç ettirmedim çok acıyor çünki napcam bilemedim, bebeğin hareketleride çok güzel ama yürürken sanki alttan çıkacak gibi ,yuruyemiyorumda 2 gündür ağrılı yürüyorum kendi Dr uma gidecem acilden korkuyorum
Bugün 32.haftam bitti ve çalışabilir raporunu aldım. 37'ye kadar çalışmam gerek. Sonrasında kullanicam iznimi. Ohal vs de kalkar da heyet raporlarında sorun olmaz baharda inşallah.Memur anneler 32 haftadan itibaren izne ayrıldınız mı uzattınız mı? Ben 37 ye kadar çalışmayı düşünmüyorum 35 de ayrılayım diyorum. Sizin planınız ne?
Saçma bence de.bende şunu merak ediyorum kızlar doğumdan sonraki iznimiz bittiğinde rapor alıp sonra ücretsiz izne ayrılamıyoruz diye bir şey duydum..ücretsiz izin alacaksak direk almamız lazımmış..bu doğru mu bana saçma geldi..
Aynı gidiyoruz senle kardelen. Bugün doktora gittim ben de 1929 gr 44 cm oğlan.32+0 Basasagi donmuş herşeyi normal dedi doktor çok sevindimDr dan geldim kızlar bebiş geri ters dönmüş makat geliş ama sezeryan olacağı için önemli değil dedi. haftasıyla uyumlu çıktı herşeyi 1980 gr 44 cm olmuş...idrar tahilili ve nst istedi öğleden sonraya kaldı...
Maşallah canım bebişe,kıyafet tavsiyem alabildiğiniz kadar tulum alın çok pratik oluyorSelam kizlar :) bugun dr a gittim 30+5deyiz bebis donmus 1650 gr olmus dr cok iyi dedi.
Hastane cikisini aldim 25 tane pijama alti oldugu halde 2 tane dha aldim :) cogunu giyemicek biliyorum ama gorunce dayanamiyorum:)) kapi susu bulamadim ama kapiui suslemek icin tul aldim. Seker hamuru ve kalip aldim kurabiye yapcam hastaneye gelenlere vermek icin. Ama once isim belirmem lazim dha isim konusunda karar veremesik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?