2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Canım eğer kasılma çok olursa ilaçla kasılmayı durduruyorlar. Sıkıntı yapma

Canım eğer kasılma çok olursa ilaçla kasılmayı durduruyorlar. Sıkıntı yapma
Ne ilacı canım ?magnezyum dışında başka birşeyden bahsetmedi bizim doktor,damardan serumla ilaç mı veriyorlar yoksa

Son düzenleme:
Ayrica kasilma olmasida normal zaten artik yalanci dogum sancilarida basladi. Benimde kasilmalarim vardi dr umuz gecen hafta gittigimizde cok duzenli ve sureklilik gostermiyorsa sorun etme magnezyuma devam et dedi. Yani 5-10dk da bir duzenli kasilman yoksa bunlar normal dedi. Takip etmemi istedi.

Ne guzel degisik seyler yapmissiniz ben o kadar detayli seyler yapacak kabiliyette degilim biraz basite kacarak magnet ve kolonya sisesi hazirladim. Siseye pembe kolonya koyacagim. Magnetlerdeki keseyede pembe ve beyaz badem sekeri koyacagim nasipse

Eklentiler

• IMG-20161114-WA0014-1.webp
    21 KB · Görüntüleme: 102
  • IMG-20161114-WA0018-1.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 91
  • IMG-20161114-WA0016.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 93
ayselcım lavanta keselerını cok begendım bı yerde satılıomu acaba aynısından bende alsam ya hosuma gıttı

Uyuyamiyorumki rüya goreyim
evet canım oda var tabi..eşimle aynı anda yatağa giriyoruz 1 dk sonra dalıyor hemen..bense dön dön saatler geçiyor..hangi tarafa dönsem bebek orda sanki..arada uflayarak puflayarak dönüyorum ki eşim uyanıp benle ilgilensin ama tık yokk:) gerçi bir yandan da kıyamıyorum sabahın köründe kalkıp işe gidiyor zavallımm..zar zor bi şekilde dalıyorum işte sonrası da böyle kabusla geçiyorr:)

Ne guzel degisik seyler yapmissiniz ben o kadar detayli seyler yapacak kabiliyette degilim biraz basite kacarak magnet ve kolonya sisesi hazirladim. Siseye pembe kolonya koyacagim. Magnetlerdeki keseyede pembe ve beyaz badem sekeri koyacagim nasipse
Çok güzelmiş şişelerin :) nerden aldın böyle toplu satılıyor mu?

Canım sen kadifelerden yuvarlaktan mi yaptın. Yoksa digerinden mi pamuklu kumaş diyorlar.. Ne kadar mal ettin
İnternetten baktim biraz kumaş fiyatları hakkında hic bir bilgim yok :)) makinem var ama. Sadece var :))
Pamuklu kumastan yaptim canim kumasa para vermedim teyzemde vardi ondan aldim sagolsun. Lavantasi icine koyulacak elyafi kurdelasi fln 30 tl tutmadi
Morelini bozma canim stresde kasilmalarini etkileyebilir dinlenebildgn kadar dinlen.
ohooo ben 2. Bebek olmasina ragmen bi heycanla utuledim ayirdim herseyini bugunde hastane cikisini aldim sifonyerinin gelmesini bkliyorm gelince yerlescem hepsini tamam olcak siz cok rahatsiniz :))

Selam kizlar :) bugun dr a gittim 30+5deyiz bebis donmus 1650 gr olmus dr cok iyi dedi.
Hastane cikisini aldim 25 tane pijama alti oldugu halde 2 tane dha aldim :) cogunu giyemicek biliyorum ama gorunce dayanamiyorum:)) kapi susu bulamadim ama kapiui suslemek icin tul aldim. Seker hamuru ve kalip aldim kurabiye yapcam hastaneye gelenlere vermek icin. Ama once isim belirmem lazim dha isim konusunda karar veremesik :)

bana da dr um kasılmaları sancıyı tarif etti , artık bu haftadan sonra başlar dedi , 1 saatin altına düşerse sıklıgı o zaman endişelen dedi , ben de henüz tarif ettiği gibi kasılma ya da sancı olmadı

haftaya da izne cıkacam , eve cıkınca bi an önce doğsun istiyorum

Kavim ben http://tinyminidesign.blogspot.com.tr/2013/11/amigurumi-tombik-tavsan-yapls-amigurumi. html den ornek alarak ordum tavşanı. En sona yazdığım html bitişik olacak noktayla. Videolarla hiç bakmadim youtube'ta bir dedigim yerden bak istersen

Son iki uç haftadır akintim çok arttı benim de ama normal zaten rahim ağzı yavaş yavaş geçiyor ve vücut her aşamada farklı bir şey salgiliyor. Çamaşır değiştirme sıklığım artti sadece

"Kese patlar" bölümünü şaka olsun diye yazdin di mi sevyeter? Gerçekten bir kadın doğum doktorunun bunu yapacağına ihtimal vermiyorsun di mi?

Memur anneler 32 haftadan itibaren izne ayrıldınız mı uzattınız mı? Ben 37 ye kadar çalışmayı düşünmüyorum 35 de ayrılayım diyorum. Sizin planınız ne?
Bugün 32.haftam bitti ve çalışabilir raporunu aldım. 37'ye kadar çalışmam gerek. Sonrasında kullanicam iznimi. Ohal vs de kalkar da heyet raporlarında sorun olmaz baharda inşallah.

Saçma bence de.

Aynı gidiyoruz senle kardelen. Bugün doktora gittim ben de 1929 gr 44 cm oğlan.32+0 Basasagi donmuş herşeyi normal dedi doktor çok sevindim

Maşallah canım bebişe,kıyafet tavsiyem alabildiğiniz kadar tulum alın çok pratik oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…