2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Size bakınca baya gerideyim
O sancı bende hiç olmadı yaş. yoksa 40 hafta yi geçecek miyiz .

Geçende, kasım annelerindeydi sanırım biri vardı 41 hafta dolmuş hala ne sancı ne bir belirti. 2-3 gün daha bekleyelim olmazsa alırız demiş dr.
Hani ben çok ağırlaşmadım, mideden başka hiç bir sıkıntım yok, bütün gün sandalye tepesindeyim belim falan ağrır sanıyordum ama şimdiye kadar iyi gittik şükür.
Hiç doğum yapacak gibi hissetmiyorum, Sanki daha önümde 4-5 varmış gibi bir rehavet çöktü nedense. Ama yinede 41 e kadar sarkmasını istemem yaa. Doğumdan sonra neler olacak, bebeğim nasıl olacak, kime benzeyecek çok merak ediyorum. Hani bana verdiği sıkıntıdan değilde sırf meraktan dolayı geç gelmesin istiyorum :)

Senin haftanda ben de öyleydim hatta benden 3 hafta önde arkadaşım var onu öyle gördükçe çok hareketsiz heralde ondan bu kadar ağırlaştı diyordum :)))
Aramızda senle 4 hafta kadar var belki ilerleyen haftalarda bizim gibi olursan şaşırma kendine :))
Ben de çok merak ediyorum rüyalarıma giriyor 41 olmasın ya 39 iyidir :))

Hadi ya.vallaha ben kendi kendime yorum yaptim.druma sormadim.ayin 13 de kontrolum var sorarim artik.senin Allahtan muhtemel dogum tarihin 15i benim hepten önde 8 ocak.1 hafta erken alinsa ocak 1 re denk geliyor cok iyi olur ama pazara denk geliyor drum pazarlari calismiyor yaparmi bilmem 2 si olsa gec kalinmis olur 30_31 aralikta alacak diye korkuyom bide kiz oldugu icin erken gelme ihtimali var.ben bi arastirayim bakayim kac haftalikken aliyorlar

Gerçekten 2. trimester hamileliğin prenses dönemiymiş :)

O sancı bende hiç olmadı yaş. yoksa 40 hafta yi geçecek miyiz .
Bünyeyle de alakalı olabilir belki canım, ben azıcık sancıyı bile şiddetli hissediyorumdur, sen de hissetmiyorsundur belki. Bir arkadaşım doktora kontrole gittiğinde doktor çok sancın var doğuruyorsun resmen demiş ama o esnada arkadaşım hiç hissetmiyormuş

Geçen gece bahsettiğim bu sancılar 2 saate yakın sürünce ben de erken doğum mu diye korkmadım değil, daha çok erken
Sanırım bundan sonrasını hep böyle paranoya halinde geçireceğiz

Canim benim ben bursadayim.ama bence drunu degistirme sonucta hamilelik boyunca ona muayane oldun.sonucta 39 a kadar bekleyecek.zaten o zamana kadar donmezse donecegini zannetmiyorum.benim ilkinde tersti kac haftalikken donmustu hatirlamiyorum ama 32 haftalik bile degilmisimdir dondugunde simdi yine ters 32 haftalik kontrolumde donmemisti 13 de kontrolum var bakalim donecekmi ama zaten sezeryan olacam ben.illa normal dogum yapacam diye tutturma ben illa normal dogum yapacam dedim o kadar agri cektim yine sezeryana gittim.Rabbim hayirli olani nasip etsin.zaten normal dogum nasibinde varsa o zamana kadar doner

Aynılarını ben yazacaktım şimdi :) dediğim gibi Osen ben de geçen hafta çok iyiydim, ne olduysa bir haftada oldu ya aslında çok enerjik hissediyorum, hareket halindeyim genelde de ama bi işe koyulduktan 5 dakika sonra nefes nefese ve yorulmuş oluyorum.

07.01.2017 yada 17.01.2017 hadi olmadı 27.01.2017 tarihleri güzel..bu tarihlerden birinde gelse bebişim diye düşünüyorum bazen..ama en güzeli ortadaki..ama hayırlı sağlıklı olsun da tabi her şeyden öncee:)

Evet yaaa ben de oh bugün çok güzel uyumuşum çok rahatım desem bile olmuyor artık çok uzun sürmüyor o rahatlık :)
alttan mesaneye bi baskı bi bel ağrısı kaburgaya iki tekme al sana rahatlık :))

07.01.2017 yada 17.01.2017 hadi olmadı 27.01.2017 tarihleri güzel..bu tarihlerden birinde gelse bebişim diye düşünüyorum bazen..ama en güzeli ortadaki..ama hayırlı sağlıklı olsun da tabi her şeyden öncee:)
Güzelmiş senin hayaller :))
Eşim de bizimkini yılbaşında doğsun istiyor yılbaşı çocuğu olsun diyip duruyor ben aralık son hafta istiyorum 25i mesela iyidir :))

Evet yaaa ben de oh bugün çok güzel uyumuşum çok rahatım desem bile olmuyor artık çok uzun sürmüyor o rahatlık :)
alttan mesaneye bi baskı bi bel ağrısı kaburgaya iki tekme al sana rahatlık :))
benimki dün bildiğin midemi tepikledi..zaten hamilelikten öncede sıkıntıydı midem ayağıyla itekledikçe baya acı çektim..ama sonra sol tarafa doğru uzandım yer değiştirdi de rahatladım..kocaman oldu tosuncuklarımız napsınlar ufacık yerdeler..mecbur tepikliyorlar bi yerleri:)

Eşim de bizimkini yılbaşında doğsun istiyor yılbaşı çocuğu olsun diyip duruyor ben aralık son hafta istiyorum 25i mesela iyidir :))
ocak 1 olsa daha iyi sanki:) ben aralık doğumluyum nüfusuma ocak yazdırılmış çok sıkıntısını çektim bunun..doğum tarihim her şey muallaktaa:) ama elbetteki sağlıklı olsunlarda bu düşünceler boş düşünceler..onların canı ne zaman isterse o zaman gelcekler:)

Ben şuanki hallerime aldanıp planlar yapıyorum:) misal haftaya köye gidicem , onuda yaparız bunuda yaparız diye konuşuyoruz annemle. Fazla plan yapmıyım en iyisi, kendimi elden ayaktan düşmüş moduna alıştırayım yavaş yavaş

Ben de ocak doğumlu olsun istiyordum mesela 07.01.2917 gibi ama artık araligin sonunda gelse de olur diyorum. uzadıkça yorucu olacaktır . bir de erkekerkekler biraz bgec geliyormuş galiba

Ay bir bel ağrısı bir mide yanması efendim uyutmayan bir bebekli göbek sağa dönsem olmuyor sola dönsem olmuyor bebek kıyafetlerini henüz yıkama ütüleme işlerine girmedim oturunca kalkamıyorum kalkımca oturmak ayrı bi sorun 31.haftaya kadar öyle rahattım ki artık uzun süre ayakta kalamaz oldum birden bire çok değişti hayat ocak astrolojisini inceleyen öğrenen oldu mu bu arada

Evet doktorum da öyle diyor
O ne zaman isterse öyle gelsin ama ne çok erken ne çok geç olsun :)) tam vaktinde sağlıkla kucaklayalım

Ben de ocak doğumlu olsun istiyordum mesela 07.01.2917 gibi ama artık araligin sonunda gelse de olur diyorum. uzadıkça yorucu olacaktır . bir de erkekerkekler biraz bgec geliyormuş galiba
Evet öyle diyorlar ama bebeklere belli olmuyor 41 dolduran bi sürü kız bebek gördüm çevremde ama erken gelen erkeklerde var bakalım bizimkiler ne kadar duracak gün yaklaştıkça merak artıyor :))

Başla bi an önce bence çünkü o fasıl da beklediğimden uzun sürdü ben bi günde biter sanmıştım :)
Ocak astorolojisi derken burçlar için diyorsan bizimkiler büyük ihtimal oğlak olacak oğlak bebikleri büyümüş de küçülmüş gibi olurlarmış annelerine düşkün olurlarmış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…