2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ah o sanciyi sorma. Ben de iki gun once baya kotu oldum. Ara ara saplandi agri. Korktum ben de hastaneye gitmeyi dusundum ama sabaha gecti şükür.
Surekli tedirginim bir sey olursa diye.

Merhaba güzel anneler biz de doktora gittik bugün çok şükür yolunda herşey 1850 gr 40 cm olmuş kızım çalışabilir raporumu da aldım yılbaşına kadar devam kısmetse bu arada hepsiburadadan ben de alışveriş yaptım 108lik 3 kutu aldım bir kutu 38 liraya geldi ıslak mendil göğüs pedi biberon filan baya iyi almadıysanız tavsiye ederim

Teşekkür ederim cevap için. Doktorumu tamamen değiştirmem de sezaryen olsa bile ameliyat tarihi konusunda farklı bir fikri olur mu başka doktorun onu merak etmiştim. illaki normal doğum dememek lazım haklısın hayırlısı ve sağlıklısı olsun hepimiz için inşallah.

Güzelmiş senin hayaller :))
Eşim de bizimkini yılbaşında doğsun istiyor yılbaşı çocuğu olsun diyip duruyor ben aralık son hafta istiyorum 25i mesela iyidir :))

Artık çocuklar ay hesabına göre okula başlıyor ama böyle yılın sonunda doğunca birkaç gün için bir yaş büyük olmuyorlar mı? bizim bebeğimiz de büyük olasılıkla Aralık son hafta doğacak.

Evet doktor anne sağlığı ve riskler açısından tedbirli davranıyor. Ben de ileri tarihi önerince ona da isteğe bağlı olabilir demedi. mümkün değil gibi bir edayla cevap verdi. Hayırlısı sağlıklısı olsun hepimiz için inşallah.

Bende aynı durumdayım bu hafta sonu uzaklık bi aksilik olmazsa gireceğim sınava ama finallere ne olur bilmiyorum. Benimde tahmini doğum tarihi 24 ocak ama o günü bekleyecek mi bakalım bizim kız.

Evet öyle diyorlar ama bebeklere belli olmuyor 41 dolduran bi sürü kız bebek gördüm çevremde ama erken gelen erkeklerde var bakalım bizimkiler ne kadar duracak gün yaklaştıkça merak artıyor :))
Benim arkadaşım 41. haftada doğum yaptı hiç yapmayacak sandık ne sancısı vardı ne birşey ben iyiyim diyip gezip duruyordu. onun ki de kızdı.

Benim drum normal dogum yanlisi.kendisininde cocugu ters geldigi icin sezeryan olmak zorunda kalmis.cok ozeniyom normal dogum yapanlara diyor.son gune kadar beklemisdir donmesi icin.mutlaka son bir hafta icinde bile donen vardir ama cok nadirdir.

Maşallah kuzuya annesi...

Ah o sanciyi sorma. Ben de iki gun once baya kotu oldum. Ara ara saplandi agri. Korktum ben de hastaneye gitmeyi dusundum ama sabaha gecti şükür.
Surekli tedirginim bir sey olursa diye.
Ben bugün doktora mesaj atıp anlattım bu durumu, en ince ayrıntısına kadar söyledim. Normalde randevum iki hafta sonraya, bu yaşadığım olağan bir şey mi ona göre ilk fırsatta muayene için geleceğim dedim. O da günde iki kere magnezinc almamı ve pazartesi muayeneye gelmemi söyledi şu an yine var, özellikle bu saatlerde başlıyor. 5 dakikada bir yokluyor sancı. Eğer kasılmayla birlikte adet ağrısı gibi bir ağrı oluyorsa ve düzenli aralıklarla geliyorsa sen de doktoruna bir danış istersen.

07.01.2017 yada 17.01.2017 hadi olmadı 27.01.2017 tarihleri güzel..bu tarihlerden birinde gelse bebişim diye düşünüyorum bazen..ama en güzeli ortadaki..ama hayırlı sağlıklı olsun da tabi her şeyden öncee:)

Bizim de beklenen 13 u dr 1 hafta önce aliriz diyince 7 si uygun olur mu dedim, tarih guzel diye olur dedi ama sonra ctesi olmasi kafami karıştırdi. Allah korusun bi terslik olsa acil ameliyat gerekse ctesi sorun olabilir diye düşünüp 6 si cumaya karar verdik gibi

bebek sağlıkla gelsin bizde sağlıkla kucağımıza alalım da tarih gün felan önemli değil canım..gönlümüzden öyle olsa diye geçiyor ama her şey nasip..

Yaa ciddi misin? Doğum sancisi cekmisligim var ama inan insan her şeyin yabancisi oluyor zaman gectikce.
Benim randevum sali gunu, o zamana kadar bir sey olmaz insallah :)
Su aşamada ayirt edemiyorum sancilari, çünkü gaz yuzunden de bir hayli sıkıntım oluyor. Onunla da karistiriyor olabilirim.

Cevap veren oldu mu okumadim devamini, benim de bebeem makat gelisli duruyor. Kafa sol tarafta, ayaklar sagda enlemesine yatiyor. Ama doktorum heran donebilecegini soyluyor. Kesinlikle donmez diye birsey yok. Hatta bazilarinda gelen dogum sancisinin etkisiyle bile donebilir bebis. Tabiki bir kesinligi yok. Donmezse de onemli olan bebegin ve annenin sagligi , dusunmeden mecbur sezaryen olacagiz.
Aklinda kalmamasi icin farkli bir doktora daha danisabilirsin bence.

arkadaşlar günaydın :) bizimde perşembe kontrol vardı 2500 kilo 45 cm olmuş benim oğlum :) Doktor normal olacak gibi dedi inşallah öle olur:) Ankaradaki arkadaşlar biraz geç oldu ama green park otelde seminer var doğumla alakalı. bu gün saat 2 de:) Ben katılmayı düşünüorum bakalım yararlı olur umarım :)

Günaydın güzel anneler:) 1 haftayı daha geride bıraktık. Her geçen gün karnımızla birlikte heyecanda büyüyor
Dün sağlık ocağından aradılar, 1-2 hafta sonra ebeler doğum ve emzirme ile ilgili ders vereceklermiş. Giden var mı aranızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…