Ah o sanciyi sorma. Ben de iki gun once baya kotu oldum. Ara ara saplandi agri. Korktum ben de hastaneye gitmeyi dusundum ama sabaha gecti şükür.Aynı durumdayız. Ben de toplamda 7 kilo aldım ama dediğin gibi küçücük bir işi yapmak bile saatlerimi alabiliyor. Daha geçen hafta çok iyiydim diyorum, hayret ediyorum bu kadar ağırlaşmama. Bir de iki gecedir sancım oluyor sanırımbirden belime adet ağrısı gibi bir ağrı vuruyor, hemen karnım sertleşip top gibi oluyor, yaklaşık 30-40 sn sonra geçiyor. Peş peşe bir kaç kez oluyor duruyor sonra. Sürekli olsaydı hastaneye gidecektim.
Bundan sonra hep böyle rahatsız olacağız galiba
Canim benim ben bursadayim.ama bence drunu degistirme sonucta hamilelik boyunca ona muayane oldun.sonucta 39 a kadar bekleyecek.zaten o zamana kadar donmezse donecegini zannetmiyorum.benim ilkinde tersti kac haftalikken donmustu hatirlamiyorum ama 32 haftalik bile degilmisimdir dondugunde simdi yine ters 32 haftalik kontrolumde donmemisti 13 de kontrolum var bakalim donecekmi ama zaten sezeryan olacam ben.illa normal dogum yapacam diye tutturma ben illa normal dogum yapacam dedim o kadar agri cektim yine sezeryana gittim.Rabbim hayirli olani nasip etsin.zaten normal dogum nasibinde varsa o zamana kadar doner
Canim benim ben bursadayim.ama bence drunu degistirme sonucta hamilelik boyunca ona muayane oldun.sonucta 39 a kadar bekleyecek.zaten o zamana kadar donmezse donecegini zannetmiyorum.benim ilkinde tersti kac haftalikken donmustu hatirlamiyorum ama 32 haftalik bile degilmisimdir dondugunde simdi yine ters 32 haftalik kontrolumde donmemisti 13 de kontrolum var bakalim donecekmi ama zaten sezeryan olacam ben.illa normal dogum yapacam diye tutturma ben illa normal dogum yapacam dedim o kadar agri cektim yine sezeryana gittim.Rabbim hayirli olani nasip etsin.zaten normal dogum nasibinde varsa o zamana kadar doner
Güzelmiş senin hayaller :))
Eşim de bizimkini yılbaşında doğsun istiyor yılbaşı çocuğu olsun diyip duruyor ben aralık son hafta istiyorum 25i mesela iyidir :))
canım doktor daha rahat olman açısından öyle demiş..doğum sancısını gereksiz yere çekme diye..ama sancıyla beraber bebek kanala girince yapılan sezeryanlar bebek için daha iymiş anne için her ne kadar zor olsa da..yine de bir doktora daha görün istersen..bende doktoruma sordum bu haftadan sonra ters dönme ihtimali var mı dedim..o da gayet kesin bir şekilde mümkün değil dedi..ama son 1-2 haftada bile dönen bebekler oluyormuş duyduğuma göre..ama bu doktorlar bunu neye dayanarak diyor bilmiyorum:)
Bende aynı durumdayım bu hafta sonu uzaklık bi aksilik olmazsa gireceğim sınava ama finallere ne olur bilmiyorum. Benimde tahmini doğum tarihi 24 ocak ama o günü bekleyecek mi bakalım bizim kız.günaydın kızlar,
yarın açıköğretim sınavım var. 2. üniversitemi okuyayım dedim. yarınki sınava girsem bile final sınavının ne olacağı belli değil doğum 19 ocak görünüyor sınav 14 ocakyinede gireceğim sınava bakalım nasıl olacak. sınavdan sonrada bebeğimin eşyalarını yıkayıp hastane çantamı hazırlayayım diyorum.
Benim arkadaşım 41. haftada doğum yaptı hiç yapmayacak sandık ne sancısı vardı ne birşey ben iyiyim diyip gezip duruyordu.Evet öyle diyorlar ama bebeklere belli olmuyor 41 dolduran bi sürü kız bebek gördüm çevremde ama erken gelen erkeklerde var bakalım bizimkiler ne kadar duracak gün yaklaştıkça merak artıyor :))
O sancı bende hiç olmadı yaş. yoksa 40 hafta yi geçecek miyiz .
Daha bizim için erken ondan olmamıştır bir iki hafta sonra bizde de olur bence.lacrimosa bende de olmadı. Olmaması mı iyidir, olması mı acaBa.
Benim drum normal dogum yanlisi.kendisininde cocugu ters geldigi icin sezeryan olmak zorunda kalmis.cok ozeniyom normal dogum yapanlara diyor.son gune kadar beklemisdir donmesi icin.mutlaka son bir hafta icinde bile donen vardir ama cok nadirdir.Teşekkür ederim cevap için. Doktorumu tamamen değiştirmem de sezaryen olsa bile ameliyat tarihi konusunda farklı bir fikri olur mu başka doktorun onu merak etmiştim. illaki normal doğum dememek lazım haklısın hayırlısı ve sağlıklısı olsun hepimiz için inşallah.
Maşallah kuzuya annesi...Merhaba güzel anneler biz de doktora gittik bugün çok şükür yolunda herşey 1850 gr 40 cm olmuş kızım çalışabilir raporumu da aldım yılbaşına kadar devam kısmetse bu arada hepsiburadadan ben de alışveriş yaptım 108lik 3 kutu aldım bir kutu 38 liraya geldi ıslak mendil göğüs pedi biberon filan baya iyi almadıysanız tavsiye ederim
Ben bugün doktora mesaj atıp anlattım bu durumu, en ince ayrıntısına kadar söyledim. Normalde randevum iki hafta sonraya, bu yaşadığım olağan bir şey mi ona göre ilk fırsatta muayene için geleceğim dedim. O da günde iki kere magnezinc almamı ve pazartesi muayeneye gelmemi söylediAh o sanciyi sorma. Ben de iki gun once baya kotu oldum. Ara ara saplandi agri. Korktum ben de hastaneye gitmeyi dusundum ama sabaha gecti şükür.
Surekli tedirginim bir sey olursa diye.
07.01.2017 yada 17.01.2017 hadi olmadı 27.01.2017 tarihleri güzel..bu tarihlerden birinde gelse bebişim diye düşünüyorum bazen..ama en güzeli ortadaki..ama hayırlı sağlıklı olsun da tabi her şeyden öncee:)
bebek sağlıkla gelsin bizde sağlıkla kucağımıza alalım da tarih gün felan önemli değil canım..gönlümüzden öyle olsa diye geçiyor ama her şey nasip..Bizim de beklenen 13 u dr 1 hafta önce aliriz diyince 7 si uygun olur mu dedim, tarih guzel diye olur dedi ama sonra ctesi olmasi kafami karıştırdi. Allah korusun bi terslik olsa acil ameliyat gerekse ctesi sorun olabilir diye düşünüp 6 si cumaya karar verdik gibi
Yaa ciddi misin? Doğum sancisi cekmisligim var ama inan insan her şeyin yabancisi oluyor zaman gectikce.Ben bugün doktora mesaj atıp anlattım bu durumu, en ince ayrıntısına kadar söyledim. Normalde randevum iki hafta sonraya, bu yaşadığım olağan bir şey mi ona göre ilk fırsatta muayene için geleceğim dedim. O da günde iki kere magnezinc almamı ve pazartesi muayeneye gelmemi söyledişu an yine var, özellikle bu saatlerde başlıyor. 5 dakikada bir yokluyor sancı. Eğer kasılmayla birlikte adet ağrısı gibi bir ağrı oluyorsa ve düzenli aralıklarla geliyorsa sen de doktoruna bir danış istersen.
Cevap veren oldu mu okumadim devamini, benim de bebeem makat gelisli duruyor. Kafa sol tarafta, ayaklar sagda enlemesine yatiyor. Ama doktorum heran donebilecegini soyluyor. Kesinlikle donmez diye birsey yok. Hatta bazilarinda gelen dogum sancisinin etkisiyle bile donebilir bebis. Tabiki bir kesinligi yok. Donmezse de onemli olan bebegin ve annenin sagligi , dusunmeden mecbur sezaryen olacagiz.Herkese merhaba . Ben de 34. hafta dayım ve bebeğim makat gelişli. Doktorum bugün artık bunun düzelmesini pek mümkün olmadığını söyledi. Benimde aklıma @mrs_aysel arkadaşımızın uyguladığı yöntem geldi ve sordum. Yapabilirsin bir zararı yok ama dönmez artık o gibi bir sonuca vardı tekrar. Aslında doğal doğumu destekleyen bir doktor ama çok net bir şekilde tüm kapıları kapattı ve sezaryene hazır ol dedi. Ben deneyip sabredecebim yine de. Beklenen doğum tarihinden 1 hafta öncesine sezaryen tarihi olabileceğini söyledi. Ben 2017 doğumlu olması için birkaç gün daha beklesek olmaz mı diye sordum hem sancı çekip hem sezaryen olmak kötü olur ertelersek dedi. Sanırım tam tersi Dr. Hakan Çoker ise sezaryenin bile bu şekilde daha iyi olacağını ifade ediyor. Ben de farklı bir doktora daha mı gitsem diye düşünüyorum. Bir fikri olan ya da Bursada önerebileceği bir doktor olan var mı?
Günaydın biz ilk aylar için anne yanı yatağı kullanacağız arkadaşlarımda kullanan oldu gece pratik oluyormerhaba ocağın güzel anneleri:) ben şubat annesi olarak size hangi yatağı aldığınızı sormak isterim. şimdiden tşkler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?