2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

  • Kız

    OY: 129 41,7%
  • Erkek

    OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

    OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

    OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

    OY: 2 0,6%

  • Ankete Katılan
    309
Günaydın hanımlar herkes iyidir inşallah dün kızımın odasını yerleştirdik artık sona yaklaşıyoruz çok şükür bişey soracağım bebek çikolatasını yaptırıp alan var mı memnun kaldınız mı ben biraz kararsızım bu konuda
 
Günaydın anneler,
Bu hafta bebeğimin eşyalarını yıkacağım artık. hafta sonu da mobilyamız gelecek. bugün tam tamına 30 günüm kaldı çalışmam gereken. eksiklerimizde bitti artık. pijama takimlarımı da aldım. bebeğimi hevesle beklemek kaldı.
 
ben bebek şekeri adına süslü bişiler yaptırdım eşim tutturdu bu nasıl bebek şekeri şeker yok. şimdi birde şeker yaptırmam lazım
 
Takvim 52 sen 30 nasil hesap bu :) arada cok fark yok mu :)
 
Canım epidural istedim ama anestezi uzmanı gelene kadar 9 cm oldu açıklık... 6 cmin üstünde etkisi olmuyormuş ama yinede parayı almak için yaptılar. Suni sancı ile doğum yaptım ama
Hm anladım canım sancıyı çekmişsindir o zaman ben de oğlumu epidural normal doğurmuştum hiç sancı çekmedim 4 cm de taktılar edurali ama bunda epiduralsiz normal doğum yapıcam canım o yüzden korkuyorum biraz inş kolay olur
 
Ne guzel gozun aydin. Bizimde randevumuz bugunama dondugunu sanmiyorum ve acikcasi donmezse diye endiseliyim sezeryandan korkuyorum insallah kizimiz bize boyle bir kazik atmaz
canım göbeğinin üstünde yuvarlak küçük top gibi bişeyler kayıp duruyorsa dönmüştür bebek, o bilye gibi göbeğinin üstünde gezen şeyler ayak topukları oluyor
 
Yawf arkadaslar gozunuzu seveyim yazmayin soyle seyler. Burada her iki dogumu da dusunen/mecbur kalan anneler var. Kotu niyetli olarak yazmadiginiza eminim ama ben okudukca soyle acimis, boyle agriyomus vs geriliyorum. Bir sekilde hepimiz atlatacagiz insallah.

Herkesin bunyesi farkli. her iki dogumun da artilari ve eksileri var. onemli olan anne ve bebegin sagligi. Riske atmadan sagliklarimizi doktorlarimiz en uygun sekilde yonlendirecektir. dusunup de stres olmayin, okudukca stres yapmayalim.
 
Doğum değil ama size şöyle bir örnek vereyim. ben apandist ameliyatı oldum. bir kaç yıl sonra arkadaşımda oldu. arkadaşım uyanırken çırpındığını ağladığını söyleyince gözlerim açıldı. ben uyanırken sadece çok uykum olduğunu hatırlıyorum. annemin sesinin geldiğini hatta meraklandığını düşündüm ses vermeye çalıştım ama çok uykum vardı. bizi duyuyor musun dediklerinde sadece başımı sallayabildim uykudan. aynı ameliyat iki ayrı uyanma stili. iyi düşünelim iyi olsun. kötüyü düşündükçe çağırdığımızı düşünürüm hep. sezeryan olursa ve genel uyursam yine aynı şekilde uyanacağım ben evrene pozitif enerji gönderelim.
 
canım göbeğinin üstünde yuvarlak küçük top gibi bişeyler kayıp duruyorsa dönmüştür bebek, o bilye gibi göbeğinin üstünde gezen şeyler ayak topukları oluyor
Ay hic anlayamiyorum evet geziniyor ama vajina uzerinde tekmelerini hissediyorum sert sekilde ellerimi o bilemedimki ogrenicez 2 saate :)
 
Hemde ne sancı çektim canım valla ama açılma daha hızlı oluyor. İnş. yine aynı şekilde olur doğumum.
 
Selam hanımlar.
Benim de izne ayrilmama son 7 is günü kaldi, cok heyecanliyim.
Izne ayrilmaya gun sayarken doguma 3 hafta kalacak bir yandan da tirim tirim tirsiyorum

aramızda 3 gün var :) ben cuma ayrıldım daha fazla devam edemiycegimi anladım , yataktan zor kalkıyorum artık ,
bebegin hazırlıklarıı 1-2 haftada yavaş yavaş anca yapabiliri
 
Kızlarr bayağıdır giremedim eksiklerimizi tamamlanmakla uğraşmaktan vakit artık geçmez oldu çok ağrılarım başladı en son 2 hafta önce doktora gittik 2 kiloya yakındı bebişimiz sizinkiler nasıl :)
 
kızlar tam bacak arama rahim kemikleriyle bacağin birleşim yerine aşırı kramp ve ağrı giriyor geceleri..sizde de oluyor mu böyle bişey..bebek kanalamı inmeye çalışıyor acabaa..erken mi daha kanala inmesi için..
 
aramızda 3 gün var :) ben cuma ayrıldım daha fazla devam edemiycegimi anladım , yataktan zor kalkıyorum artık ,
bebegin hazırlıklarıı 1-2 haftada yavaş yavaş anca yapabiliri
Hayirli olsun:) dogum seklin belli mi?
Benim ilki sezeryan, bunu da 10 gun once aliriz dedi dr. 28 aralik a gun verdi ama bebegin durumuna gore 2 ocak a da erteleyebiliriz dedi. Iznimi 28 aralik a gore ayarladi.
Hayirlisi insallah
Aslinda ben de oldukca zorlaniyorum daha erken ayrilirdim izne ama okulda cocuklarima soz verdim, ikinci sinavlarinizi da ben yapacagin diye. Simdi yeni ogretmene alismadan hemen yazili olsunlar istemiyorum. Sirf bu yuzden disimi sıkıyorum yoksa pes etmek uzereyim.
Simdi oturup sinav hazirlayacagim. Not islemlerim de ancak yetisecek herhalde.
 
Midesi bulanan var mı? Bikaç günde bir sabah kusması başladı yine. İlk aylardaki kadar deil ama, rahatsız edio.
 

Bnm ilk çocuk şimdilik bir aksilik yok böyle giderse normal doğum .belki bnm de araligin son haftası gelir yada ocağın ılk haftası .normal doğumda tarihi net olmuyo galiba
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…