2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Donmemis kizim henüz. Dr 2 hafta sonraya gun verdi yine pozisyon ayni ise sezeryani konusacagiz dedi. Strese girdim yok yere simdiden. Gelisimi 2 hafta onde gidiyor 2400gr 46cm olmusuz babasi gibi iri bir bebek olacak dedi dr veeeeeee agzini kocaman acip guldugu bir yuz resmimiz oldu sonunda gosterdi hanimefendi yüzünü

Bnm ilk çocuk şimdilik bir aksilik yok böyle giderse normal doğum .belki bnm de araligin son haftası gelir yada ocağın ılk haftası .normal doğumda tarihi net olmuyo galiba
Evet her sey normal giderse 37. Haftadan 41. Haftaya kadar yolu var normal dogumun :)
Hayirlisi olsun insallah

Masallah
Desene hastane cikisini bir tek hastanede giydirebileceksin:) 50 cmi gecer cunku böyle giderse, daha bir hayli zamanin var.
Umarim cok teferruatli yenidogan kiyafetleri almamissindir:)

Canim bahsettigin sekilde degil ama anlamlandiramadigim bir suru agrim var benim de.
Ahlaya uhlaya sabahı ediyorum hic dogru duzgun yatamiyorum artik.

Canim bahsettigin sekilde degil ama anlamlandiramadigim bir suru agrim var benim de.
Ahlaya uhlaya sabahı ediyorum hic dogru duzgun yatamiyorum artik.
aynen canım..şimdiye kadar ağrısız sızısız geçmişti ama artık normal demek ki bu ağrılar..bide fazlasıyla ağırlaştık..bir sıkıntı olmasında insallah doğuma kadar çekeriz artık ağrıları bişey olmaz..sadece biraz uykusuz kalıyorum..işe gitseymişim çok zorlancaktım..4 yastıkla yatıyorum eşime yer kalmıyor yatakta:)

Gözün aydın canım maşallah kuzucuğa...

Masallah
Desene hastane cikisini bir tek hastanede giydirebileceksin:) 50 cmi gecer cunku böyle giderse, daha bir hayli zamanin var.
Umarim cok teferruatli yenidogan kiyafetleri almamissindir:)
3-4 takim var çok almadim sukur :) banada giyemeyecek gibi geliyor aman iyi olsunda varsin giymesin

ben aralarında değildim canım :) geçen hafta avusturyaya geldim doğum için fikir değişdik eşimle. bebişler doğsun toparlansın belki ankamall de kahveye buluşuruz olmazmı

Bana uyar canım inşallah havalar ısınırken toparlanır bebekler rahat çıkarırız inşallah.

ya malesef insanlara pek güven kalmadığı içinn ben açıkcası cesaret edemiorum artık.

Yani sende haklısın ama zaten yalan söyleyen biri cesaret edip gelemez. Ben yinede insanlara güvenmeden yaşayamam bir buluşmadan birşey çıkmaz bence. İnşallah buluşabiliriz.

Benimde gün içerisinde sol bacağımın birleşim yerine ağrı giriyor. Ama normal olduğunu düşünüyorum.

Maşallah Miray kıza inşallah bir daha ki sefere dönmüş olur. Biraz egzersiz yap istersen dönmesi için. İnşallah bizimkide artık yüzünü gösterir henüz hiç göremedik bizimde çarşamba günü kontrolümüz inşallah.

Döner canim daha haftası var

Bende doktordan geldim bebiş daha dönmemiş nst de hafif sancı çıkmış dinlen dedi doktor haftaya tekrar cagırdı standart iki hafta ama niye haftaya gel dedi tedirgin oldum inşallahh zamanında gelir ogluşum

Selam kızlarr kızımı yarın görücem üç haftadan sonra heyecanlıyım :)

Dün çamaşırlarını ilk posta yıkadım ay seve seve bitiremedim eldivenlerini kıyafetleriniiii yerim onu ben :)inşallah sağlıklıdır

Bide sizden ricam doğuma ait pozitif şeyler paylaşabilir miyiz. gerçekten germekten başka bi işe yaramıyo çünkü.

arkadaşlar sağ kasığım ve bacağımda çok fena ağrı var. tam geçti diyorum tekrar başlıyor. ayağıma kadar vuruyor. ciddi bir şey yoktur umarım. doktora gitsem mi acep

Bende doktordan geldim bebiş daha dönmemiş nst de hafif sancı çıkmış dinlen dedi doktor haftaya tekrar cagırdı standart iki hafta ama niye haftaya gel dedi tedirgin oldum inşallahh zamanında gelir ogluşum

Sen içini ferah tut canım. doktor zaten bi risk olsa sana söylerdi. doktorlar standartlarını kendi belirliyo ona takılma bence

Ay valla 2 saatte stresten dudagim ucukladi desem inanirmisin. Egzersiz ve yuruyuse agirlik verecegim artik ne yapayim. Bizde cok bekledik yuzunu gostersin diye bugun sonunda inadi kirildi darisi basiniza insallah :)

arkadaşlar sağ kasığım ve bacağımda çok fena ağrı var. tam geçti diyorum tekrar başlıyor. ayağıma kadar vuruyor. ciddi bir şey yoktur umarım. doktora gitsem mi acep

Canım kasığında ayağındaysa belki sadece mineral eksikliğindendir. ilaçla geçebilir hemen. geciktirmeden git doktoruna bence sende rahatlarsın

Fitik varsa hamilelikte tetikliyor bende ara ara oluyor ama magnezyum eksikligide bacaga vuruyor bu sekilde eger randevun yakin tarihte degilse icini rahatlatmak adina gitmesen bile asistanini arayip sorabilirsin yardimci oluyorlar.

Evet normal sartlarda 2 hafta artik ama sende diyorsun sanci cikmis bak ne guzel dr un riske atmamis haftaya gel demis bence yok yere stres yapma temkinli olmakta yarar var

Canım kasığında ayağındaysa belki sadece mineral eksikliğindendir. ilaçla geçebilir hemen. geciktirmeden git doktoruna bence sende rahatlarsın

Fitik varsa hamilelikte tetikliyor bende ara ara oluyor ama magnezyum eksikligide bacaga vuruyor bu sekilde eger randevun yakin tarihte degilse icini rahatlatmak adina gitmesen bile asistanini arayip sorabilirsin yardimci oluyorlar.
Teşekkürler kızlar,
hamilelikte insan herşeyden korkuyor. doktor kontrolume daha çok var 36. haftada gel dedi doktorum. ben arayayım en iyisi.

Evet normal sartlarda 2 hafta artik ama sende diyorsun sanci cikmis bak ne guzel dr un riske atmamis haftaya gel demis bence yok yere stres yapma temkinli olmakta yarar var
Çok yürüyodum çocuk dönsün diye artık evde yatış yapcam 38 e kadar dişimizi sıkalım da sonra gelirse gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…