- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
Evet her sey normal giderse 37. Haftadan 41. Haftaya kadar yolu var normal dogumun :)Bnm ilk çocuk şimdilik bir aksilik yok böyle giderse normal doğum .belki bnm de araligin son haftası gelir yada ocağın ılk haftası .normal doğumda tarihi net olmuyo galiba
MasallahDonmemis kizim henüz. Dr 2 hafta sonraya gun verdi yine pozisyon ayni ise sezeryani konusacagiz dedi. Strese girdim yok yere simdiden. Gelisimi 2 hafta onde gidiyor 2400gr 46cm olmusuz babasi gibi iri bir bebek olacak dedi dr veeeeeee agzini kocaman acip guldugu bir yuz resmimiz oldu sonunda gosterdi hanimefendi yüzünü
Canim bahsettigin sekilde degil ama anlamlandiramadigim bir suru agrim var benim de.kızlar tam bacak arama rahim kemikleriyle bacağin birleşim yerine aşırı kramp ve ağrı giriyor geceleri..sizde de oluyor mu böyle bişey..bebek kanalamı inmeye çalışıyor acabaa..erken mi daha kanala inmesi için..
aynen canım..şimdiye kadar ağrısız sızısız geçmişti ama artık normal demek ki bu ağrılar..bide fazlasıyla ağırlaştık..bir sıkıntı olmasında insallah doğuma kadar çekeriz artık ağrıları bişey olmaz..sadece biraz uykusuz kalıyorum..işe gitseymişim çok zorlancaktım..4 yastıkla yatıyorum eşime yer kalmıyor yatakta:)Canim bahsettigin sekilde degil ama anlamlandiramadigim bir suru agrim var benim de.
Ahlaya uhlaya sabahı ediyorum hic dogru duzgun yatamiyorum artik.
Gözün aydın canım maşallah kuzucuğa...Donmemis kizim henüz. Dr 2 hafta sonraya gun verdi yine pozisyon ayni ise sezeryani konusacagiz dedi. Strese girdim yok yere simdiden. Gelisimi 2 hafta onde gidiyor 2400gr 46cm olmusuz babasi gibi iri bir bebek olacak dedi dr veeeeeee agzini kocaman acip guldugu bir yuz resmimiz oldu sonunda gosterdi hanimefendi yüzünü
3-4 takim var çok almadim sukur :) banada giyemeyecek gibi geliyor aman iyi olsunda varsin giymesinMasallah
Desene hastane cikisini bir tek hastanede giydirebileceksin:) 50 cmi gecer cunku böyle giderse, daha bir hayli zamanin var.
Umarim cok teferruatli yenidogan kiyafetleri almamissindir:)
ben aralarında değildim canım :) geçen hafta avusturyaya geldim doğum için fikir değişdik eşimle. bebişler doğsun toparlansın belki ankamall de kahveye buluşuruz olmazmı
ya malesef insanlara pek güven kalmadığı içinn ben açıkcası cesaret edemiorum artık.
kızlar tam bacak arama rahim kemikleriyle bacağin birleşim yerine aşırı kramp ve ağrı giriyor geceleri..sizde de oluyor mu böyle bişey..bebek kanalamı inmeye çalışıyor acabaa..erken mi daha kanala inmesi için..
Maşallah Miray kıza inşallah bir daha ki sefere dönmüş olur. Biraz egzersiz yap istersen dönmesi için. İnşallah bizimkide artık yüzünü gösterir henüz hiç göremedik bizimde çarşamba günü kontrolümüz inşallah.Donmemis kizim henüz. Dr 2 hafta sonraya gun verdi yine pozisyon ayni ise sezeryani konusacagiz dedi. Strese girdim yok yere simdiden. Gelisimi 2 hafta onde gidiyor 2400gr 46cm olmusuz babasi gibi iri bir bebek olacak dedi dr veeeeeee agzini kocaman acip guldugu bir yuz resmimiz oldu sonunda gosterdi hanimefendi yüzünü
Döner canim daha haftası varDonmemis kizim henüz. Dr 2 hafta sonraya gun verdi yine pozisyon ayni ise sezeryani konusacagiz dedi. Strese girdim yok yere simdiden. Gelisimi 2 hafta onde gidiyor 2400gr 46cm olmusuz babasi gibi iri bir bebek olacak dedi dr veeeeeee agzini kocaman acip guldugu bir yuz resmimiz oldu sonunda gosterdi hanimefendi yüzünü
Bende doktordan geldim bebiş daha dönmemiş nst de hafif sancı çıkmış dinlen dedi doktor haftaya tekrar cagırdı standart iki hafta ama niye haftaya gel dedi tedirgin oldum inşallahh zamanında gelir ogluşum
Ay valla 2 saatte stresten dudagim ucukladi desem inanirmisin. Egzersiz ve yuruyuse agirlik verecegim artik ne yapayim. Bizde cok bekledik yuzunu gostersin diye bugun sonunda inadi kirildi darisi basiniza insallah :)Maşallah Miray kıza inşallah bir daha ki sefere dönmüş olur. Biraz egzersiz yap istersen dönmesi için. İnşallah bizimkide artık yüzünü gösterir henüz hiç göremedik bizimde çarşamba günü kontrolümüz inşallah.
arkadaşlar sağ kasığım ve bacağımda çok fena ağrı var. tam geçti diyorum tekrar başlıyor. ayağıma kadar vuruyor. ciddi bir şey yoktur umarım. doktora gitsem mi acep
Fitik varsa hamilelikte tetikliyor bende ara ara oluyor ama magnezyum eksikligide bacaga vuruyor bu sekilde eger randevun yakin tarihte degilse icini rahatlatmak adina gitmesen bile asistanini arayip sorabilirsin yardimci oluyorlar.arkadaşlar sağ kasığım ve bacağımda çok fena ağrı var. tam geçti diyorum tekrar başlıyor. ayağıma kadar vuruyor. ciddi bir şey yoktur umarım. doktora gitsem mi acep
Evet normal sartlarda 2 hafta artik ama sende diyorsun sanci cikmis bak ne guzel dr un riske atmamis haftaya gel demis bence yok yere stres yapma temkinli olmakta yarar varBende doktordan geldim bebiş daha dönmemiş nst de hafif sancı çıkmış dinlen dedi doktor haftaya tekrar cagırdı standart iki hafta ama niye haftaya gel dedi tedirgin oldum inşallahh zamanında gelir ogluşum
Canım kasığında ayağındaysa belki sadece mineral eksikliğindendir. ilaçla geçebilir hemen. geciktirmeden git doktoruna bence sende rahatlarsın
Teşekkürler kızlar,Fitik varsa hamilelikte tetikliyor bende ara ara oluyor ama magnezyum eksikligide bacaga vuruyor bu sekilde eger randevun yakin tarihte degilse icini rahatlatmak adina gitmesen bile asistanini arayip sorabilirsin yardimci oluyorlar.
Çok yürüyodum çocuk dönsün diye artık evde yatış yapcam 38 e kadar dişimizi sıkalım da sonra gelirse gelsinEvet normal sartlarda 2 hafta artik ama sende diyorsun sanci cikmis bak ne guzel dr un riske atmamis haftaya gel demis bence yok yere stres yapma temkinli olmakta yarar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?