canım aynısı bende de var..orurup ayağa kalktığımda üzerine dahi basamıyorum..içerden kemiği ağrıyor hissediyorum..geceleri kramp giriyor çok ağrılı ona uyanıyorum..Allahtan uzun sürmüyor..doktora gidip geldikten sonra olmaya başladı yoksa bende sorardım..ama önemli bişi olduğunu sanmıyorum..arkadaşlar sağ kasığım ve bacağımda çok fena ağrı var. tam geçti diyorum tekrar başlıyor. ayağıma kadar vuruyor. ciddi bir şey yoktur umarım. doktora gitsem mi acep
canım arayınca ne dediğini yazarsan sevinirim..önemli bir şeyse bende ararım doktorumu..Teşekkürler kızlar,
hamilelikte insan herşeyden korkuyor. doktor kontrolume daha çok var 36. haftada gel dedi doktorum. ben arayayım en iyisi.
Donmemis kizim henüz. Dr 2 hafta sonraya gun verdi yine pozisyon ayni ise sezeryani konusacagiz dedi. Strese girdim yok yere simdiden. Gelisimi 2 hafta onde gidiyor 2400gr 46cm olmusuz babasi gibi iri bir bebek olacak dedi dr veeeeeee agzini kocaman acip guldugu bir yuz resmimiz oldu sonunda gosterdi hanimefendi yüzünü
tabiki yazarım canımcanım arayınca ne dediğini yazarsan sevinirim..önemli bir şeyse bende ararım doktorumu..
Basi sol kaburgamin altinda ayaklar vajina uzerinde oturur pozisyonda. Seninkinin ayaklar kaburgaya vuruyorsa donmus tabiki :)Cnm senin bebis nasil duruyo
Benim çapraz duruyo kafasi sol kasik orda hickirigindan aiyorim ayakalrida sag kaburgamin orda :) bu donmus mu oluyor simdi
Cnm senin bebis nasil duruyo
Benim çapraz duruyo kafasi sol kasik orda hickirigindan aiyorim ayakalrida sag kaburgamin orda :) bu donmus mu oluyor simdi
Sancı değeri kaçtı canım, hatırlıyor musun?Bende doktordan geldim bebiş daha dönmemiş nst de hafif sancı çıkmış dinlen dedi doktor haftaya tekrar cagırdı standart iki hafta ama niye haftaya gel dedi tedirgin oldum inşallahh zamanında gelir ogluşum
Ben bilmiyorumki doktor sancı çıkmış dedi kagıttan bişey anlamadım ben ..Sancı değeri kaçtı canım, hatırlıyor musun?
Hahahaah miray da bi degisik o neymis oyle :)Basi sol kaburgamin altinda ayaklar vajina uzerinde oturur pozisyonda. Seninkinin ayaklar kaburgaya vuruyorsa donmus tabiki :)
Hadi ya donmus mu :) donmeseydi iyiydiBenimde aynı senin gibi duruyor, Dönmüş yani:)
Benim kardeşimin esinin gunu gecti bekletiyorlar zamani gleince oyledee boylede gelecek diye 23 beklenen dogum tarihi acilma snaciyi yok cumaya kadar bekliyecekler cuma suni verecekler tr de olsa coktan almışlardi :)
Çok güzel olmuş canım masallah. ablamda oyleydi. evde fıldır fıldırdı. hiç te ağrısı olmadı 3sene geçmesine ragmen massallah. ben normal düşünüyorum ama zorunlu sezeryan olursada umarım ole gecer :)Selam kizlar. Nasilsiniz.
Ben bugun bebisin sifonyerini sildim daha yerlestirmesim mobilya kokusu gitsin yarin yerlestiririm. Ufak ufak temizlige baslim artik esim yardimci tut diyo ama benim icom rahat etmez baskasi twmizleynce yavas yavas yapcam artik hem hareket olur.
Ilk defa sezeryan olacaklar. Inanin korkulacak hic birsey yok. Benim ilk dogumumda tansyonum ciktigi icin arastirmaya sevk ettiler beni ozeller kabul etmedi. Devlet hastanesinde de butun dogum yapacaklar bi alanda toplaniyo herkes sanciyi beraber cekiyo bana alttan ilac verdiler acilmam olsun diye (tansiyon yuzunden 34 haftalik dogum yaptim) cok az bi sanci cektim ama sanci cekenleri gordukce dua ediyodum sezeryan olurum insallah diye devlet hastaneside ozeller gibi degil sezeryan deyince almiyolar aksamdan sabaha nst ye bagli bekledim sancim acilmam hic olmadi :) sonra doktor geldi sezeryana aliyoruz seni diyince nasil sevindim anlatamam. Neyse sonda falan takildi sedyeye yatirdilar beni ameliyathaneye gittik. Bana bisey koklatti hemsire iyi uykular dedi ben sadece icimden " ya uyuyamazsam"dedigimi hatirliyorum uyandigimda butun narkz alanlarin uyanmasini bekledigm odadaydim. Sonra odaya aldilar beni hatta cikarken esim bebek nerde dedi bende bilmiyorum anlaminda kafami salladim oda bebek öldu sanmis :)) sedyeyi tasiyan adam dedi getircekler birazdan diye :) odaya ciktim yataga gecirdiler beni serum falan takildimi hatirlamiyorum ama agri kesici yaptilar kanamama baktilar belli bi saat sonra kum torbasini kaldirdilar ozaman hafif bi yanmam oldu
Sonra doktorlar yuru dediginde yurudum coook rahat gecti benim seEryan sonram. Bebegimle hep ben ilgilendim altini degistim sadece yataktan tek kalkamiyodum dikislerim sizliyodu. hatta 2 gun sonra eve geldigimde yatmadim bile annem kiziyodu yatsana biraz diye insallah buda oyle rahat olur insallah hepimiz rahat bi dogum sureci geciririz. 10 gun sonra tamamen rahattim artik
Aynısı buradan bir tanıdığımıza da oldu Candy. Onun da beklenen doğum tarihi 24 kasımmış, ne sancı var ne de açılma. Cumaya kadar bekleyelim gelmezse suni sancıyla doğumu başlatacağız demiş doktoru. :)
Gerçi onun 1 tane daha normal doğumlu çocuğu var, o yüzden bekletiyor da olabilirler.
canım benim anladığım bebişlerin popo ve ayakları sabit durmuyor..sadece kafasının aşağı tarafa dönmüş olması önemli..benimkine doktor bebeğin kafası aşağıda dedi ama ben bebeğin poposunu bazen sağda bazen solda bazende tam göbeğin orda hissediyorum..hareket edip oynadıkları için öyle..önemli olan kafanın nerde olduğu:)Hahahaah miray da bi degisik o neymis oyle :)
Ayakalr migdeye vurunca herhalde tam dönmüş oluyor benim çapraz duruyo vajinaya baski falan yok sol kasik bolgemde gobegimin orda da poposu var sisirip indiriyo :)
Canim cuma gecesi 9 da sanci vereceklermis sabaha kadar ceker cumartrsi dogurur inşallah ilk kez halla olucam teyze oldum :) ilk son fark etmiyo beni de 1 hafta normal beklettiler 1 haftada suni sanci verdiler korkudan sanci geri gitmis suni sanci yani cok nadir yasanan bir olaymis cidden hem alttan hem serumla sanci verdiler mimicik bile hissetmedim sonra malum son sezeryan halla doktorlar kendi aralarinda konuştu biri diyo yapalim sezeryan digeri diho bekleyin bi sabah aniden aldilar iceri :) hayrlisi hakkimizda
Bu arada senin bebis nasil hersey yolunda mi
senin haftan biraz daha ileri normal bir durumdur belki canım bilemedim..ama benimki tam tersi göğüs altımda sürekli bir batma oluyor..otururken rahat olmuyor arada doğrulmak gerekiyor..Kızlar selamlar . umarım herkes iyidir. Şuan bir sorun yaşıyorum; göğüs altım, karnımın üst kısmı uyuşuyor, hissizleşti sanki. Böyle bir şey yaşayan var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?