2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Ben de izne ayrılınca yürüyüş apmayı planlıyordum ama hava gercekten cok kötü , yürüyerek anneme gittim bugun 10 - 15 dkka , yürüyüşten sayılırsa eger :\ . onda da lahana gibi giyiniyorum başımda bere üstümde kaban önü kapanmıyor diye üstüme şal elimde şemsiye , sırtımda çantam, bu yüzden kışı sevmiyorum
bir de sogukta üşütür grip olurum diye koruyorum , yüzdük yüzdük kuyruguna geldik.

bugun pilates topumu buldum ama benimki küçük boy , şişirince basket topu kadar filan oluyo , o olur mu acaba ? büyük boy alırsam sonra onu koyacak yerim olmayacak

Benim kardeşimin esinin gunu gecti bekletiyorlar zamani gleince oyledee boylede gelecek diye 23 beklenen dogum tarihi acilma snaciyi yok cumaya kadar bekliyecekler cuma suni verecekler tr de olsa coktan almışlardi :)

bnm doktorum da böyle konuştu , günü gelip belirti olmazsa 5 gün bekleyebiliriz sonra suni sancı ile başlatacagım dedi. suni verildiginde sezaryane durumun sezaryene dönme ihtimali oluyor mu acaba ?
dogumundan bizi de haberdar eder misin cnm ?

aynen canım kışa denk gelmesi kötü oldu bizim için..ben de geçen montumu o şekilde giydim mecburen önü açık:) şurda az zamanımız kaldı onun için mont felan almak istemiyorum..pilates topunu genelde büyük gördüm ben ama aynı işi görebilir aslında küçüğü de..ama büyüğü de nette 18 lira pompası da var..indirebilirsin sonra havasını..

Anladim canim kafa asagida hickiriklardan anliyorum 32 haftada ordaydi carsamba randevum var o zaman yine sorarim

Canim bendee burdaki forumlarda okudugum kadariyla hic bekleyen doktara rastlamadim :)
Bende iyiyim biraz ağırlaştık sanirim hareket etmek zor oluyor kizim cok heycanli geri sayim başladı bizim gunumuz belli oldu çarşamba kagitlari imzalayip hastaneye vericem 24 aralik insallah:)

senin haftan biraz daha ileri normal bir durumdur belki canım bilemedim..ama benimki tam tersi göğüs altımda sürekli bir batma oluyor..otururken rahat olmuyor arada doğrulmak gerekiyor..
Ben de öyle çok uzun süre oturamıyorum. Ayaklarını basıyor yukarı doğru. İnşşallahhh önemli değildir ya.

Tabi canim haber veririm inşallah sanci cekip sezeryan olmaz

İyi geceler kızlar, ben bugün baya rahatsızdım, ayağımı sürüyerek gitmiştim okula, akşamüzeri de çok değişik bir durumla doktora geldim , karnım tamamen taş gibi oldu 10,15 dk geçmedi vajinamın içi kasılır gibi kesik kesik ağrılarım oldu, dr sancı dedi, ultrason ve nstlerde problem yok çok şükür ama drum mutlaka önlem alınmalı yoksa erken doğuma gider dedi, bebeğe ciğer geliştirici bir iğne varmış ondan yaptı, benimde kanımda enfeksiyon çıkmış , yatırdı hastaneye serumlar falan, şimdi çok daha iyiyim şükür, dualarınızı eksik etmeyin daha çok erken biraz daha dayanırız inş umarım hepiniz iyisinizdir

canım çok geçmiş olsun . inşallah zmnında gelir

Arkadaslar yeni.aldiginiz.bebek kiyafetlerini nasil yikadiniz benim bazilari polar bazilari penye ,polar ve penyeleri ayirsam mi,kirmizi ve renkli citcitlilar var beyazlari boyar mi acaba
Beyazlar renkli olanlar örgüler olarak ayırdım
Renklilerin rengi karışır mı diye tereddüt ettim ama bi şey olmadı benimkilere
Ama Çok yüksek derecede atmadım renklileri 30da yıkayıp tekrar durulama yaptım

Benimkiler de öyle Doğuma tüm vücut hazırlık yapıyor :) ben zeytinyağı sürüyorum ve göğüs ucu kremine başla demişti 32.haftada doktorum ayrıca onu kullanıyorum

Çok geçmiş olsun. umarım hemen düzelir

Herkese iyi akşamlar.Allah nasip ederse aralık sonu gibi ilk bebeğime doğum yapıcam.dr çat kemiğin dar normal olmaz dedi sizce genelmi,lokalmi olmalıyım
Nasıl baktı mı bu haftadan senin çatına erken degil mi daha ?
Benim doktor 38.haftda muayene ederim ddi
Ben sezeryan olmak zorunda kalırsam epidural düşünüyorum bi engel sorun çıkmazsa inş
Bu konuyla ilgili de Dr Banu çiftçinin YouTube da videoları var izleyip ayrıntılı bilgi alabilirsin

Bugün ankamall'de gezerken iki üç tane hamile gördüm aklıma hemen acaba bizim sayfada ki kızlardan olabilirler mi diye geldi. keşke şu buluşma işini ayarlayabilseydik. Başta deniliyordu ama sonra kaldı öyle.
Malesef şu an Ankara'da değilim ama Doğum sonrasında yaza doğru buluşursanız ve ben hala orda olursam katılırım çok da güzel olur :)

Günaydın, kolanya siseleriniz cok güzelmiş. Ben de dusunebilirim. Maliyeti nasıl? Benim de aklimdan kitap ayraci geciyor bakiniyorum şimdilik.[/QUOTE]
Kolonya şişelerini boş halde tanesi 2 liradan aldım instagramdan sipariş ettim kurdaleler silikon yapıştırıcı ve ortasındaki taş ve mavi kolonyası ile birlikte tanesi 3-3buçk tlye denk gelmiştir heralde

Hacı Şerif'ten düşünmüştüm ama daha sipariş etmedim bu hafta içi versem iyi olacak
Tadı güzel demişler hep yorumlarda hem isme özel yapıyor

geçmiş olsun canım..inşallah sağlıkla zamanında gelir bebişin..ama sancı olsa nstde de çıkmaz mıydı? benzer şeyleri bende yaşıyorum birkaç gündür ama uzun süre devam etmiyor diye gitmedim hiç doktoraa..bende devam ederse gideyim bari..

AA çok geçmiş olsun canım iyi ki hemen gitmişsin doktora gereken önlemleri almışlardır içini ferah tut hastanede iyi bakacaklardır size inşalalh sağlıkla tam vaktinde kavuşursun bebeğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…