2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Cok gecmis olsun iyi dusun kotu bisey getirme aklina olurda bebis erken gelecekte olsa kritik siniri gecmis stres yapma. Insallah vaktinde saglikla gelir.

Benim de oluyor dediğin gibi ama ben hep normaldir diye bebegin hareketi diye düşünüyordum doktora da pazartesi gideceğim 6gün var daha yani
Bugün akşamdan beri karnımın üst kısmı taş gibi sürekli gerinip itiyor ve devamlı yapıyor bunu arada bi çekiliyor sonra gene başlıyor itmeye
Ama ağrı sızı Yok diye rahat düşünmeye çalışıyorum :/

Merhaba tatlı anneler. Bugün kıyafetleri yıkamaya başladım veren aklıma bir soru takıldı. Belki burda daha iyi bilen biri vardır. Body , tulum çıtçıtlarında yazı bulunmuyorsa nikel içerdiğini okumuştum bir bebek firması paylaşımında. insan sağlığına kanserojen, alerjik, bronşit ve kötü dönüşleri de oluyor. Ama bu soluma, bulunduğu su veya toprakla temas etme halinde hayli yüksek bir risk. Kıyafetlerde bulunan çıtçıtların nikel oranı çok mudur? Cildine direkt temas etmese bile zararı olur mu diye kafam karıştı. Aydınlatıcı bir bilgi de bulamadım nette. Kıyafetleri dayanamayıp erkenden kayınvalidem aldığı için bazılarında var böyle çıtçıtlar. Bu konu hakkında fikri olan var mı?

Hacı Şerif'ten düşünmüştüm ama daha sipariş etmedim bu hafta içi versem iyi olacak
Tadı güzel demişler hep yorumlarda hem isme özel yapıyor
Bende haciseriften vericem siparişi. Yeni dogum yapan arkadasim oradan verdi kutusu tadi falan cok guzeldi ben cok begendim dusunen varsa tereddut etmeden siparis verebilir.

Nerelerdesin canım ya. Arada da olsa yaz yine. Özledik sizi.

Çok geçmiş olsun. Hakkınızda hayırlısı olur inşallah.

Kızlar çok teşekkür ederim, iyiyiz şimdilik çok şükür, ilk nst te yüksek çıktı sancı sonrakilerde düştü, E ecrinny canım o yaşadığım çok değişikti ara ara kasılma bana da oluyordu sapmalar falan, ağrı eşiğimde yüksektir ama bugün dra gelmeme sebep olan ciddiyetini hissettirdi, nefesimi kesen kesik batma şeklindeydi, tabiki herkeste farklı yaşanır bunlar, çok şükür şimdilik önlem aldık dedi dr, sancılarda düştü, artık yakından takip edicez , hiçbirşey yapmıycan dinlenicen dedi

Gecmis olsun cnm serum iyi gelmistir

Hiç duymadım ama özellikle küçük aylarda çıtçıtsız badi tulum yok gibi bi şey omzunda yoksa altında var
ciltlerine temas etmeyecek dediğin gibi o yüzden umarım sorun olmaz çünkü onlarla büyüyecek muhtemelen

30 da yikadiklarin kac dakikalik ayarladin

Bende aynı sizn gibiyim 14 aylık bi kızım var onun peşinde koştrmaktan ewle ugraşmktan buraya girmeye zamn bulamıyorm oysa kızıma hamileykn bende kkdan çıkmazdım

Canım çok geçmiş olsun sancıların geçmesine çok sevindim artık bişey olmaz inşallah sağlıkla vaktinde alırsın kucağına

Canım çok geçmiş olsun, inşallah bebeğini zamanında sağlıkla kucağına alırsın. Ya senin doktorun tedbirli davranmış ne güzel. Ben de kaç gündür geceleri sancıdan kıvranıyorum, doktora mesaj attım magnezyuma başla pazartesi de muayeneye gel dedi. Dün gittim, dediğin gibi ultrason ve nst de her şey normal çıktı, doktor bir şey yok deyip yolladı beni Bu gece yine kıvrandım sancılardan. Dediğin gibi erken henüz, inşallah zamanında sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı

Agriyor vs yazmayalım canım bazı arkadaşlar için sorun oluyormuş anladım .
Herşey pozitif ağrısız sizisiz günler bekliyor bizleri :)

Neyse latife bir yana aynısı bendede var canım yerimden kalkamıyorum resmen ayrılıyor kemiklerim.

Son düzenleme:
Bnm ilk çocuk şimdilik bir aksilik yok böyle giderse normal doğum .belki bnm de araligin son haftası gelir yada ocağın ılk haftası .normal doğumda tarihi net olmuyo galiba

MaşaAllah canım sağlıklı birşekilde kucağına alırsın inşaAllah. Sağlıklı gelsin de. Zamanında minnak ay gün önemli degil

MaşaAllah kuzucuga :) bende korkmaya basladim, dondumu donmedimi kafamda deli sorular
Bir anda asagi iniyor sonra geri yukarı çözemedim ben. Benimkini :))
Stres yapma streste iyi değil iyi düşün canım inşaAllah döner hayırlısı ile sağlıklı sihhatli

arkadaşlar sağ kasığım ve bacağımda çok fena ağrı var. tam geçti diyorum tekrar başlıyor. ayağıma kadar vuruyor. ciddi bir şey yoktur umarım. doktora gitsem mi acep

Geçmiş olsun canım . doktor sıkıntı görseydi muhakkak soylerdi
Bendede 1 kaç gündür kasigimda sancı var neden bilmiyorum adet sancısının başlangıcında yaşadığımız sancılanma ama hafif hafif

Geçmiş olsun canım dualarım seninle

E eftalyaaaa çok geçmiş olsun. Şimdi iyi olmana sevindim.

Kızlar dün benim de kontrolüm vardı. Çok şükür bebeğin gelişimi iyi durumda. Yalnız dün moralimi bozan bir şey oldu. Bebeğin kordonu boynunun çok yakınından geçiyordu. Kordon boynunun ordan geçip dudaklarının üstünden bıyık gibi görünüyordu. Boynuna tam dolanmamıstı ama biraz hareket etse Allah korusun dolanır mı diye endişe ediyorum. Doktor kordondaki kan akımına baktı sorun yok dedi ama aklıma takıldı yine de. Bir sorun olur mu sizce bir iki gün içinde tekrar gitsem mi doktora?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…