- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
Cok gecmis olsun iyi dusun kotu bisey getirme aklina olurda bebis erken gelecekte olsa kritik siniri gecmis stres yapma. Insallah vaktinde saglikla gelir.İyi geceler kızlar, ben bugün baya rahatsızdım, ayağımı sürüyerek gitmiştim okula, akşamüzeri de çok değişik bir durumla doktora geldim , karnım tamamen taş gibi oldu 10,15 dk geçmedi vajinamın içi kasılır gibi kesik kesik ağrılarım oldu, dr sancı dedi, ultrason ve nstlerde problem yok çok şükür ama drum mutlaka önlem alınmalı yoksa erken doğuma gider dedi, bebeğe ciğer geliştirici bir iğne varmış ondan yaptı, benimde kanımda enfeksiyon çıkmış , yatırdı hastaneye serumlar falan, şimdi çok daha iyiyim şükür, dualarınızı eksik etmeyin daha çok erken biraz daha dayanırız inş umarım hepiniz iyisinizdir
Benim de oluyor dediğin gibi ama ben hep normaldir diye bebegin hareketi diye düşünüyordum doktora da pazartesi gideceğim 6gün var daha yanigeçmiş olsun canım..inşallah sağlıkla zamanında gelir bebişin..ama sancı olsa nstde de çıkmaz mıydı? benzer şeyleri bende yaşıyorum birkaç gündür ama uzun süre devam etmiyor diye gitmedim hiç doktoraa..bende devam ederse gideyim bari..
Bende haciseriften vericem siparişi. Yeni dogum yapan arkadasim oradan verdi kutusu tadi falan cok guzeldi ben cok begendim dusunen varsa tereddut etmeden siparis verebilir.Hacı Şerif'ten düşünmüştüm ama daha sipariş etmedim bu hafta içi versem iyi olacak
Tadı güzel demişler hep yorumlarda hem isme özel yapıyor
bunu bende iki gündür yaşıyorum niye acabaKızlar selamlar . umarım herkes iyidir. Şuan bir sorun yaşıyorum; göğüs altım, karnımın üst kısmı uyuşuyor, hissizleşti sanki. Böyle bir şey yaşayan var mı acaba?
Aynısı buradan bir tanıdığımıza da oldu Candy. Onun da beklenen doğum tarihi 24 kasımmış, ne sancı var ne de açılma. Cumaya kadar bekleyelim gelmezse suni sancıyla doğumu başlatacağız demiş doktoru. :)
Gerçi onun 1 tane daha normal doğumlu çocuğu var, o yüzden bekletiyor da olabilirler.
İyi geceler kızlar, ben bugün baya rahatsızdım, ayağımı sürüyerek gitmiştim okula, akşamüzeri de çok değişik bir durumla doktora geldim , karnım tamamen taş gibi oldu 10,15 dk geçmedi vajinamın içi kasılır gibi kesik kesik ağrılarım oldu, dr sancı dedi, ultrason ve nstlerde problem yok çok şükür ama drum mutlaka önlem alınmalı yoksa erken doğuma gider dedi, bebeğe ciğer geliştirici bir iğne varmış ondan yaptı, benimde kanımda enfeksiyon çıkmış , yatırdı hastaneye serumlar falan, şimdi çok daha iyiyim şükür, dualarınızı eksik etmeyin daha çok erken biraz daha dayanırız inş umarım hepiniz iyisinizdir
İyi geceler kızlar, ben bugün baya rahatsızdım, ayağımı sürüyerek gitmiştim okula, akşamüzeri de çok değişik bir durumla doktora geldim , karnım tamamen taş gibi oldu 10,15 dk geçmedi vajinamın içi kasılır gibi kesik kesik ağrılarım oldu, dr sancı dedi, ultrason ve nstlerde problem yok çok şükür ama drum mutlaka önlem alınmalı yoksa erken doğuma gider dedi, bebeğe ciğer geliştirici bir iğne varmış ondan yaptı, benimde kanımda enfeksiyon çıkmış , yatırdı hastaneye serumlar falan, şimdi çok daha iyiyim şükür, dualarınızı eksik etmeyin daha çok erken biraz daha dayanırız inş umarım hepiniz iyisinizdir
Hiç duymadım ama özellikle küçük aylarda çıtçıtsız badi tulum yok gibi bi şey omzunda yoksa altında varMerhaba tatlı anneler. Bugün kıyafetleri yıkamaya başladım veren aklıma bir soru takıldı. Belki burda daha iyi bilen biri vardır. Body , tulum çıtçıtlarında yazı bulunmuyorsa nikel içerdiğini okumuştum bir bebek firması paylaşımında. insan sağlığına kanserojen, alerjik, bronşit ve kötü dönüşleri de oluyor. Ama bu soluma, bulunduğu su veya toprakla temas etme halinde hayli yüksek bir risk. Kıyafetlerde bulunan çıtçıtların nikel oranı çok mudur? Cildine direkt temas etmese bile zararı olur mu diye kafam karıştı. Aydınlatıcı bir bilgi de bulamadım nette. Kıyafetleri dayanamayıp erkenden kayınvalidem aldığı için bazılarında var böyle çıtçıtlar. Bu konu hakkında fikri olan var mı?
Beyazlar renkli olanlar örgüler olarak ayırdım
Renklilerin rengi karışır mı diye tereddüt ettim ama bi şey olmadı benimkilere
Ama Çok yüksek derecede atmadım renklileri 30da yıkayıp tekrar durulama yaptım
Bende aynı sizn gibiyim 14 aylık bi kızım var onun peşinde koştrmaktan ewle ugraşmktan buraya girmeye zamn bulamıyorm oysa kızıma hamileykn bende kkdan çıkmazdımVay be nasil zaman geciyor.dogumlarimiza az kaldi.benim yaramaz oglumun yuzunden cok giremedim buraya.beni hatirlamamusinizdir bile.ilk hamileligimde o kadar cok vaktim oluyordiki.hep kk deydim.buarada evi taşıdım daha yeni yerlestim sira geldi kizin esyalarini hazirlamaya dogum cantasini hazirlamaya.aslinda 7 ayliktan sonra dogum cantasinin hazir olmasi gerekiyor bu gece sancilarim baslasa yandim vallaha.kalirim oyle ortada.benim gibi gec kalanlar varsa biran once hazirlasin.benim ilki sezeryan oldugu icin buda sezeryan olacak.ilki oglandi bu kiz.sezeryanda bir hafta erken aliyorlar.kizda gununden once dogarmis.merak ediyorum sezeryan gununden once benim kiz gelmek isteyecekmi
Canım çok geçmiş olsun sancıların geçmesine çok sevindim artık bişey olmaz inşallah sağlıkla vaktinde alırsın kucağınaKızlar çok teşekkür ederim, iyiyiz şimdilik çok şükür, ilk nst te yüksek çıktı sancı sonrakilerde düştü, E ecrinny canım o yaşadığım çok değişikti ara ara kasılma bana da oluyordu sapmalar falan, ağrı eşiğimde yüksektir ama bugün dra gelmeme sebep olan ciddiyetini hissettirdi, nefesimi kesen kesik batma şeklindeydi, tabiki herkeste farklı yaşanır bunlar, çok şükür şimdilik önlem aldık dedi dr, sancılarda düştü, artık yakından takip edicez , hiçbirşey yapmıycan dinlenicen dedi
Canım çok geçmiş olsun, inşallah bebeğini zamanında sağlıkla kucağına alırsın. Ya senin doktorun tedbirli davranmış ne güzel. Ben de kaç gündür geceleri sancıdan kıvranıyorum, doktora mesaj attım magnezyuma başla pazartesi de muayeneye gel dedi. Dün gittim, dediğin gibi ultrason ve nst de her şey normal çıktı, doktor bir şey yok deyip yolladı beniİyi geceler kızlar, ben bugün baya rahatsızdım, ayağımı sürüyerek gitmiştim okula, akşamüzeri de çok değişik bir durumla doktora geldim , karnım tamamen taş gibi oldu 10,15 dk geçmedi vajinamın içi kasılır gibi kesik kesik ağrılarım oldu, dr sancı dedi, ultrason ve nstlerde problem yok çok şükür ama drum mutlaka önlem alınmalı yoksa erken doğuma gider dedi, bebeğe ciğer geliştirici bir iğne varmış ondan yaptı, benimde kanımda enfeksiyon çıkmış , yatırdı hastaneye serumlar falan, şimdi çok daha iyiyim şükür, dualarınızı eksik etmeyin daha çok erken biraz daha dayanırız inş umarım hepiniz iyisinizdir
Geç mi kaldım bilmiyorum ama kuzulu çok şirin
kızlar tam bacak arama rahim kemikleriyle bacağin birleşim yerine aşırı kramp ve ağrı giriyor geceleri..sizde de oluyor mu böyle bişey..bebek kanalamı inmeye çalışıyor acabaa..erken mi daha kanala inmesi için..
Bnm ilk çocuk şimdilik bir aksilik yok böyle giderse normal doğum .belki bnm de araligin son haftası gelir yada ocağın ılk haftası .normal doğumda tarihi net olmuyo galiba
Donmemis kizim henüz. Dr 2 hafta sonraya gun verdi yine pozisyon ayni ise sezeryani konusacagiz dedi. Strese girdim yok yere simdiden. Gelisimi 2 hafta onde gidiyor 2400gr 46cm olmusuz babasi gibi iri bir bebek olacak dedi dr veeeeeee agzini kocaman acip guldugu bir yuz resmimiz oldu sonunda gosterdi hanimefendi yüzünü
arkadaşlar sağ kasığım ve bacağımda çok fena ağrı var. tam geçti diyorum tekrar başlıyor. ayağıma kadar vuruyor. ciddi bir şey yoktur umarım. doktora gitsem mi acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?