2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Doktor bu konuda bir şey söyledi mi?
Bebeğinizin boyu ve kilosu ne durumda bu arada?

Kizimizin 2 kontrol onceki hali. Kordon yüzünden geciyor. Endise etme birsey olmaz Allahin izniyle. Icini ferah tut ama yapamam cok stresteyim dersen bir kac gun sonra bir devlete yada kendi doktoruna gidip tekrar muayene ol belki normale donmus olur vesveseden kurtulursun.

Eklentiler

• IMG-20160920-WA0004-1.webp
    10 KB · Görüntüleme: 115
Bir ve iki dolanmanin bebege zarari yok diyo biliyorim hatta bu sekilde dogum yapanlar bile var siz yinede hareket sayisini kontrol edin geçmiş olsun

Doktor bu konuda bir şey söyledi mi?
Bebeğinizin boyu ve kilosu ne durumda bu arada?

Doktor sorun yok dedi ama benim doktorum genelde çok soğuk kanlıdır. Emin olmadan bişey söyleyip telaşlandırmak gibi bir huyu yoktur. Ama kordondaki akışa uzun uzun baktı bişey demeden. Öyle olunca ben yine de endişelendim. Sonuçta dün sorun yoktu belki ama bebek son günlerde çok hareketliydi. Sağa sola dönerken iyice boynuna dolarsa diye kafama takıyorum.
Boyu kilosu iyi dedi. Kilosu 1920 gr, boyu 44 cm dedi.

Çok sağ ol canım. Gerçekten de oğlanın dünkü resmine çok benziyor. Sakin olup hareketlerini takip edeyim en iyisi. İnşallah akıllı oğlum ters tarafa dönüp tekrar açar kordonu :)

Bir ve iki dolanmanin bebege zarari yok diyo biliyorim hatta bu sekilde dogum yapanlar bile var siz yinede hareket sayisini kontrol edin geçmiş olsun
Çok sağ ol candy. Ben de araştırdım şimdi biraz. Eğer kordon çok sıkı dolanmamışsa kan akımında bir sorun olmuyormuş. Allah korusun bir sorun olsa hareketleri yavaşlar sanırım. Takip edeyim en iyisi.

benim bebeğimin kordonuda hemen ensesinin arkasında görünüyordu. kafasının arkasında dedi doktorumuz. ama kötü bir şey demedi. tabi dikkatli olmakta fayda var. hareketlerine dikkat edin ben o günden sonra daha çok dikkat ediyorum.

Çok geçmiş olsun canım inşallah sağlıkla zamanında kucaklarsin yavrucugu

Günaydin kizlar dün bizimde kontrol vardi kizimiz iyi cok sükür sıvısıda gayet iyi dedi doktor 35. haftaya girdik ama hala dönmedi minnakım kafa yukarıda. sezeryan olacaksin dönmezse dedi biraz moralim bozuldu. neyse hayirlisi olsun saglicakla gelsinde dönmüyorsa eger vardir bi sebebi mutlaka iyi olsun yeter normal dogum olmazsa olmaz napalim

korkma canim bisey olmaz Allahin izniyle is arkadasimin esinin bebeginde 2 kere dolanmisdi kordon oda 32 de ögrendi 39 da sezeryanla aldilar . seninki dolanmamis bile icini ferah tut ve hep solunda yat

kızlar gunaydın normalde benım bebıs benı mahvedecek kadar hareketlıdır 2 gundur az hareketlerı ya normalmı dersınız yıne hareket edıo ama eskısı gıbı degıl

kızlar gunaydın normalde benım bebıs benı mahvedecek kadar hareketlıdır 2 gundur az hareketlerı ya normalmı dersınız yıne hareket edıo ama eskısı gıbı degıl
Benim de öyle bir gün çok hareketli diğer gün sayılı hareket ediyor özellikle son bir haftadır böyle, hatta hafta sınu o kadar hareketsizdi ki acile gidecektim...dün normaldi bugün de mide spazmı çekiyorum bebiş de hiç durmuyor...son haftalara girdik yerleri de daraldı ondandır bence hareketlerini say her saatte 1-2 günde toplam 10-12 hareket bile normalmiş artık bizim için...

Hamile kaldığımda illaki normal olsun illaki sezeryan olsun demedim hiç. sebebi eğer olurda diğeri olmak zorunda kalırsa psikolojim etkilensin istemedim. önemli olan sağlıklı dünyaya gelmeleri inşallah bebeğin dönerde gönlündeki gibi doğurursun ama olmazsa da hayırlısı böylemiş hem son haftaya kadar dönebilirler annem benim için çok geç döndün ve döndüğünü hissettim demişti

bebek büyüdükçe yeri azalır az hareket eder diyorlar ama sen yinede hareketlerini say internette nasıl sayılması gerektiği hakkında yazılar okumuştum bir terslik hissedersen yinede doktora git canım

Gunleri gunlerine uymaz artik hem yerleride daraldi iyice stres yapma cok endise edersen tatli yiyip uzan sirtustu tepkilerini kontrol et bana dr um karnini salla taciz et onu tepki veriyorsada rahat bırak demisti gecenki kontrolde

Ben bunu yapamadigim ve normal doguma kendimi sartladigim icin dun eve gelene kadar stresten dudagimin kenarinda ucuk peydahlaniverdi gec kaldim ama simdi alistirmaya calisiyorum kendimi baska secenek olmazsa sezeryan diye bakalim ise yarayacakmi. Insallah donerde gerek kalmaz ama bana benzediyse azicik inatci olacak :)

Gunleri gunlerine uymaz artik hem yerleride daraldi iyice stres yapma cok endise edersen tatli yiyip uzan sirtustu tepkilerini kontrol et bana dr um karnini salla taciz et onu tepki veriyorsada rahat bırak demisti gecenki kontrolde

Ayy ben akşamları sürekli taciz ediyorum, hep kımıl kımıl olsun istiyorum.
Ben dürttükçe daha da sert tepki veriyor, içinden küfür ediyordur, iki dk rahat bırakmadın be kadın diyordur

Ayy ben akşamları sürekli taciz ediyorum, hep kımıl kımıl olsun istiyorum.
Ben dürttükçe daha da sert tepki veriyor, içinden küfür ediyordur, iki dk rahat bırakmadın be kadın diyordur
Bizdede ayni seyi babamiz yapiyor pimpirikli biraz korkuyor 5dk tepki vermesin kalk doktora gidelim diyor saat hic onemli degil. Iki cocuk birden buyutecegim sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…