Doktor bu konuda bir şey söyledi mi?@eftalyaaaa çok geçmiş olsun. Şimdi iyi olmana sevindim.
Kızlar dün benim de kontrolüm vardı. Çok şükür bebeğin gelişimi iyi durumda. Yalnız dün moralimi bozan bir şey oldu. Bebeğin kordonu boynunun çok yakınından geçiyordu. Kordon boynunun ordan geçip dudaklarının üstünden bıyık gibi görünüyordu. Boynuna tam dolanmamıstı ama biraz hareket etse Allah korusun dolanır mı diye endişe ediyorum. Doktor kordondaki kan akımına baktı sorun yok dedi ama aklıma takıldı yine de. Bir sorun olur mu sizce bir iki gün içinde tekrar gitsem mi doktora?
Kizimizin 2 kontrol onceki hali. Kordon yüzünden geciyor. Endise etme birsey olmaz Allahin izniyle. Icini ferah tut ama yapamam cok stresteyim dersen bir kac gun sonra bir devlete yada kendi doktoruna gidip tekrar muayene ol belki normale donmus olur vesveseden kurtulursun.@eftalyaaaa çok geçmiş olsun. Şimdi iyi olmana sevindim.
Kızlar dün benim de kontrolüm vardı. Çok şükür bebeğin gelişimi iyi durumda. Yalnız dün moralimi bozan bir şey oldu. Bebeğin kordonu boynunun çok yakınından geçiyordu. Kordon boynunun ordan geçip dudaklarının üstünden bıyık gibi görünüyordu. Boynuna tam dolanmamıstı ama biraz hareket etse Allah korusun dolanır mı diye endişe ediyorum. Doktor kordondaki kan akımına baktı sorun yok dedi ama aklıma takıldı yine de. Bir sorun olur mu sizce bir iki gün içinde tekrar gitsem mi doktora?
Bir ve iki dolanmanin bebege zarari yok diyo biliyorim hatta bu sekilde dogum yapanlar bile var siz yinede hareket sayisini kontrol edin geçmiş olsun@eftalyaaaa çok geçmiş olsun. Şimdi iyi olmana sevindim.
Doktor bu konuda bir şey söyledi mi?
Bebeğinizin boyu ve kilosu ne durumda bu arada?
Çok sağ ol canım. Gerçekten de oğlanın dünkü resmine çok benziyor. Sakin olup hareketlerini takip edeyim en iyisi. İnşallah akıllı oğlum ters tarafa dönüp tekrar açar kordonu :)Kizimizin 2 kontrol onceki hali. Kordon yüzünden geciyor. Endise etme birsey olmaz Allahin izniyle. Icini ferah tut ama yapamam cok stresteyim dersen bir kac gun sonra bir devlete yada kendi doktoruna gidip tekrar muayene ol belki normale donmus olur vesveseden kurtulursun.
Çok sağ ol candy. Ben de araştırdım şimdi biraz. Eğer kordon çok sıkı dolanmamışsa kan akımında bir sorun olmuyormuş. Allah korusun bir sorun olsa hareketleri yavaşlar sanırım. Takip edeyim en iyisi.Bir ve iki dolanmanin bebege zarari yok diyo biliyorim hatta bu sekilde dogum yapanlar bile var siz yinede hareket sayisini kontrol edin geçmiş olsun
Döner döner merak etme :)Çok sağ ol canım. Gerçekten de oğlanın dünkü resmine çok benziyor. Sakin olup hareketlerini takip edeyim en iyisi. İnşallah akıllı oğlum ters tarafa dönüp tekrar açar kordonu :)
benim bebeğimin kordonuda hemen ensesinin arkasında görünüyordu. kafasının arkasında dedi doktorumuz. ama kötü bir şey demedi. tabi dikkatli olmakta fayda var. hareketlerine dikkat edin ben o günden sonra daha çok dikkat ediyorum.@eftalyaaaa çok geçmiş olsun. Şimdi iyi olmana sevindim.
Çok geçmiş olsun canım inşallah sağlıkla zamanında kucaklarsin yavrucuguİyi geceler kızlar, ben bugün baya rahatsızdım, ayağımı sürüyerek gitmiştim okula, akşamüzeri de çok değişik bir durumla doktora geldim , karnım tamamen taş gibi oldu 10,15 dk geçmedi vajinamın içi kasılır gibi kesik kesik ağrılarım oldu, dr sancı dedi, ultrason ve nstlerde problem yok çok şükür ama drum mutlaka önlem alınmalı yoksa erken doğuma gider dedi, bebeğe ciğer geliştirici bir iğne varmış ondan yaptı, benimde kanımda enfeksiyon çıkmış , yatırdı hastaneye serumlar falan, şimdi çok daha iyiyim şükür, dualarınızı eksik etmeyin daha çok erken biraz daha dayanırız inş umarım hepiniz iyisinizdir
korkma canim bisey olmaz Allahin izniyle is arkadasimin esinin bebeginde 2 kere dolanmisdi kordon oda 32 de ögrendi 39 da sezeryanla aldilar . seninki dolanmamis bile icini ferah tut ve hep solunda yat@eftalyaaaa çok geçmiş olsun. Şimdi iyi olmana sevindim.
Benim de öyle bir gün çok hareketli diğer gün sayılı hareket ediyor özellikle son bir haftadır böyle, hatta hafta sınu o kadar hareketsizdi ki acile gidecektim...dün normaldi bugün de mide spazmı çekiyorum bebiş de hiç durmuyor...son haftalara girdik yerleri de daraldı ondandır bence hareketlerini say her saatte 1-2 günde toplam 10-12 hareket bile normalmiş artık bizim için...kızlar gunaydın normalde benım bebıs benı mahvedecek kadar hareketlıdır 2 gundur az hareketlerı ya normalmı dersınız yıne hareket edıo ama eskısı gıbı degıl
Hamile kaldığımda illaki normal olsun illaki sezeryan olsun demedim hiç. sebebi eğer olurda diğeri olmak zorunda kalırsa psikolojim etkilensin istemedim. önemli olan sağlıklı dünyaya gelmeleri inşallah bebeğin dönerde gönlündeki gibi doğurursun ama olmazsa da hayırlısı böylemişGünaydin kizlar dün bizimde kontrol vardi kizimiz iyi cok sükür sıvısıda gayet iyi dedi doktor 35. haftaya girdik ama hala dönmedi minnakım kafa yukarıda. sezeryan olacaksin dönmezse dedi biraz moralim bozuldu. neyse hayirlisi olsun saglicakla gelsinde dönmüyorsa eger vardir bi sebebi mutlaka iyi olsun yeter normal dogum olmazsa olmaz napalim
bebek büyüdükçe yeri azalır az hareket eder diyorlar ama sen yinede hareketlerini say internette nasıl sayılması gerektiği hakkında yazılar okumuştum bir terslik hissedersen yinede doktora git canımkızlar gunaydın normalde benım bebıs benı mahvedecek kadar hareketlıdır 2 gundur az hareketlerı ya normalmı dersınız yıne hareket edıo ama eskısı gıbı degıl
Gunleri gunlerine uymaz artik hem yerleride daraldi iyice stres yapma cok endise edersen tatli yiyip uzan sirtustu tepkilerini kontrol et bana dr um karnini salla taciz et onu tepki veriyorsada rahat bırak demisti gecenki kontroldekızlar gunaydın normalde benım bebıs benı mahvedecek kadar hareketlıdır 2 gundur az hareketlerı ya normalmı dersınız yıne hareket edıo ama eskısı gıbı degıl
Ben bunu yapamadigim ve normal doguma kendimi sartladigim icin dun eve gelene kadar stresten dudagimin kenarinda ucuk peydahlaniverdi gec kaldim ama simdi alistirmaya calisiyorum kendimi baska secenek olmazsa sezeryan diye bakalim ise yarayacakmi. Insallah donerde gerek kalmaz ama bana benzediyse azicik inatci olacak :)Hamile kaldığımda illaki normal olsun illaki sezeryan olsun demedim hiç. sebebi eğer olurda diğeri olmak zorunda kalırsa psikolojim etkilensin istemedim. önemli olan sağlıklı dünyaya gelmeleri inşallah bebeğin dönerde gönlündeki gibi doğurursun ama olmazsa da hayırlısı böylemişhem son haftaya kadar dönebilirler annem benim için çok geç döndün ve döndüğünü hissettim demişti
Gunleri gunlerine uymaz artik hem yerleride daraldi iyice stres yapma cok endise edersen tatli yiyip uzan sirtustu tepkilerini kontrol et bana dr um karnini salla taciz et onu tepki veriyorsada rahat bırak demisti gecenki kontrolde
Bizdede ayni seyi babamiz yapiyor pimpirikli biraz korkuyor 5dk tepki vermesin kalk doktora gidelim diyor saat hic onemli degil. Iki cocuk birden buyutecegim sanirimAyy ben akşamları sürekli taciz ediyorum, hep kımıl kımıl olsun istiyorum.
Ben dürttükçe daha da sert tepki veriyor, içinden küfür ediyordur, iki dk rahat bırakmadın be kadın diyordur
Bizdede ayni seyi babamiz yapiyor pimpirikli biraz korkuyor 5dk tepki vermesin kalk doktora gidelim diyor saat hic onemli degil. Iki cocuk birden buyutecegim sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?