2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
olacağına bırakın. nasıl doğarsa doğsun kucağınıza aldığınızda hiçbirşeyin anlamı kalmayacak nasıl doğurduğunuzu unutacaksınız. inşallah bebeğiniz dönerde gönlününüze göre bir doğum yaşarsınız.

E EFTALYAAA cok gecmis olsun insallah daha iyisindir simdi.
5 hafta aradan sonra bugun nihayet benim de muayenem var. Hep cok tedirgin gidiyorum bu muayenelere insallah ters bir sey duymam diye.
Ilk hamileligimde dr hep kontrole de cagirirdi. Sadece 1-2 sefer ayda bir bakti.
Bunda masallah sadece dusuk riskimin oldugu 2 ay kontrole cagirdi onun disinda ayda bir gidiyorum. Biraz uzun geliyor bana bu kadar ara, o yuzden tedirgin oluyorum sanirim.
Insallah guzel haberlerle doneriz aksama.

bebek büyüdükçe yeri azalır az hareket eder diyorlar ama sen yinede hareketlerini say internette nasıl sayılması gerektiği hakkında yazılar okumuştum bir terslik hissedersen yinede doktora git canım
Gunleri gunlerine uymaz artik hem yerleride daraldi iyice stres yapma cok endise edersen tatli yiyip uzan sirtustu tepkilerini kontrol et bana dr um karnini salla taciz et onu tepki veriyorsada rahat bırak demisti gecenki kontrolde
saolun kızlar ıcım ferahladı bende dun gece elımle vurdum baktım tepkı verınce rahatladım yoksa acıle gıtcektım aslında cok hareketsız degıl ama normalde cok hareketlı olunca ona alıstım galıba=)

kizlar kordon konusunda bana doktorumun soyledigi bir cok bebek kordon bogaza bir kez ve kiminde iki kez bagli olarak doguyormus. kordonda ki kan basinci yuksek oldugu icin bu genelde bir sorun olmuyormus. o nedenle strese girmeyin.

yine ayni sekilde doktorum bana 3 hafta once gittigimde hareketlerini az hissetmeye baslarsan panik olma dedi. yer azaldigi icin olabilir dedi.

bende hicbir kasilma vs belirtisi yok, burda siz yazdikca bende mi sorun var diye dusunmeye basladim.

Kızlar sabahtan beri bulantım var ve halsizlik yataktan çıkmak istemiyorum sadece muz yiyebildim midem kabul etmiyor sanki şimdi tekrar deneyeceğim bi şeyler yemeyi.
İshal olmuşum gene ya bebegin harektleri normal ama ishale bağlı karın ağrısı var napsam bilemedim kendi doktorum uzak ama burda küçük bi hastane var oraya gitsem mi bilemedim

Benim dr da en başından beri 5 hafta arayla çağırıyor. cumartesi kontrolüm var, tam 32 hafta dolacak bundan sonra daha sık çağırır diye ümit ediyorum.

Herkeste aynı olmaya bilir ama muz benim bağırsakları çalıştırıyor. Sende her ihtimale karşı muz değilde başka bişey ye madem ishalsin. belki sende de aynı etkiyi yapar. Patates falan haşla, baktın geçmiyor, kendini kötü hissedersen gidersin.

canım ıshaldendır gecenlerde banada oldu patates hasla ye karnını sıcak tut bol su ıc duzelıyor

Benim dr da en başından beri 5 hafta arayla çağırıyor. cumartesi kontrolüm var, tam 32 hafta dolacak bundan sonra daha sık çağırır diye ümit ediyorum.
Benimki 4 hafta arayla çağırıyor. bende 32. haftadan sonra sık çağırır dedim ama 36 da gel dedi. sonra her hafta görüşeceğiz dedi.

Mutlaka git arkadasım ishal yüzünden ciddi sıkıntılar yaşamıştı Allah korusun seni ve bebişini

Ayy ben akşamları sürekli taciz ediyorum, hep kımıl kımıl olsun istiyorum.
Ben dürttükçe daha da sert tepki veriyor, içinden küfür ediyordur, iki dk rahat bırakmadın be kadın diyordur
yok ya ilgilendiğimizi anlayıp ondan hareketleniyorlar heralde..poposunu karnıma dayayınca bende poposuna küçük küçük vurup seviyorum iyice hareketleniyor yavrucukk:)

valla canım bende daha sık çağırır diye düşündüm ama yine 4 hafta sonra gel dedi..insan sona yaklaştıkça da endişe ediyor daha çok görmek istiyor..ama öyle diyorsa da vardır bi bildiği diyorum..

@eftalyaaaa geçmiş olsun canim umarim iyisindir

Ben de 29da gitmistim. 34te gel ondan sonra daha sık gorusecegiz dedi. Bakalim ne diyecek bugun. Daha da cagirmazsa dogumda bulusuruz sanirim :)

Kızlar benim ara ara kasik ağrım oluyo 32. Haftadayız adet agrisi gibi ne yapcam ben ya erken dogumdan çok korkuyorum

Kızlar benim ara ara kasik ağrım oluyo 32. Haftadayız adet agrisi gibi ne yapcam ben ya erken dogumdan çok korkuyorum
canım normal sanırım bu ağrılar hepimizde var..sadece doktor hiç nst de sancıma bakmadı benim o kafama takıldı..bide 4 hafta sonra gel dedii..4 hafta daha bakılmıcak yani sancıma felan o kadar doktora gitmeden durabilir miyim bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…