2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
eftalyaa geçmiş olsunn.

Bizde şimdi kontrolden geliyoruz. 1800 gr olmus benim kız iyi dedi doktor şükür :) maşallah ona.
Kasılmalar bendede artmıstı. biraz endişelendirdi. doktor bol dinlen sıvı al ağrısızsa sıkıntı olmaz dedi. bugun nts de de sancın cıkmadı normal dedi doktor. Biraz fazla takıyoruz galiba. çok dinliyoruz kendimizi
Dün ebe hemşireyede uğradım bu doğum nasıl anlaşılır diye :) farklı farklı dedi. ama sancı sırttan aşağıya karın ve kasıklara doğru oluomus. sizin de aklınızda bulunsun

Bende cuma gidicem gidince soylicem bakalım

Ben de yarın 34+6 olacagim .hic kasilma olmadı

Kizlae tuz lambasi alan oldu mu buhar makinesi yerine onu oneriryorlar
z lambam var benim .bu özelliğini bilmiyirdum .astimim olduğu için gece yatmadan bu kac saat önce acarim havayi temizliyor .rahat uyku sağlıyor . bebek oluncada gece uyaninca gece lambasi gibi kullanirim loş ışıklı. bebisi rahatsiz etmesin normal lamba diye dusunuyordum

Geçen gün arkadaş söylüyodu. oğlu için almıs. çok rahatlatıyor. çok rahat nefes alınıo die tavsiye etti canım

Kizlar nerden aliniyor bu sahtesi falan varmidri ben yurtdisindayimda turi8yeden arkadaisna siparis vericdm :)

Kızlar yine ben yine diş sorunu .kaç kez aynı dis ten gittim emanetce yapıyor Dr yolluyordu. 10 gündür yine dolgusu çatlamisti sallanıyordu ama ağrımiyordu bugün Dr a gittim doğum oncesi yapsin dedim yine dr yaptı fakat dolgu değil beyaz bişi koydu yolladı doğuma kadar idare eder dedi fakat eve geldim acayip ağrıyor agliyorum psikolojim bozuldu inan ağrımayan disi agrittik yaa .napacam ya ben offf yarına kadar idare etmem lazım acaba havami aliyor

çok geçmiş olsun Nekadar can sıkıcı önceden çok çektiğim için biliorum. Genellikle dolgudan sonra ağrı olmaz ama . iyi bi diş hekimine başvursan .

Geçmiş olsun canim. ben de 30. haftada tansiyondan yattim preklampsi suphesiyle.
Dualarim seninle saglikla hayirli dogumlarin olur insallah

Kızlar doğumdan sonra ilk bir kaç gün süt gelmeyince mama vermek zorunda kalıcaz ya hipp 1 numara organik mama almayı düşünüyorum hipp alacak olan var mı başka

Bebişin kıyafetlerini makinaya attım kızlar 30 derece hassas yıkamaya...yarın da battaniyeleri nevresim vs. atacağım ütüyü de hafta sonu yaparım çantaları hazırlarım... ay minicikmiş eldivenler çoraplar 2-3 cm çekerlerse bir de yıkanınca

Kızlar doğumdan sonra ilk bir kaç gün süt gelmeyince mama vermek zorunda kalıcaz ya hipp 1 numara organik mama almayı düşünüyorum hipp alacak olan var mı başka
Ben de hipp düşünüyorum canım ama hepsiburada da yorumlarda birisi kesinlikle almayın tuz var içinde yazmış aptamille sma için de kabız yapıyor denilmiş ayrıca aptamil şekerli olduğu için sonra anne sütünü almıyor demişler bilemedim ki...ilk doğumumda aptamil vermişti hastane biz de ondan devam ettik ama her mama öncesi boş da olsa emzirdim 6. gün sütüm geldi ve bıraktık mamayı...yine de hipp düşünüyorum ben inşallah sütümüz hemen gelir de emziririz...

Benim oğlumda da 3. Gün sütüm gelmişti normal doğum olmasına rağmen muhtemelen bunda da öyle olur inş çabucak gelir de bari az vermiş oluruz canım oğlumda da aptamil vermiştim aynen kabuz oldu çok ağladı aptamil asla almam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…