2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Gözün aydın tatlım kuzucuğa da maşallah...

Maşallah
Kızlar doğumdan sonra ilk bir kaç gün süt gelmeyince mama vermek zorunda kalıcaz ya hipp 1 numara organik mama almayı düşünüyorum hipp alacak olan var mı başka
en aldım ama Pre olanını

Merhaba güzel anneler
maşallah kuzuya canım sağlıkla gelsin inş

Daha önce rahim filmi çektirmiştim o zaman söylemişti iki hafta önce de kontrolüm vardı yine tekrarladı 7 aralıkta randevum var tekrar sorucam.

Kizlar bu tuz lambasini internetten alan var mi aldiysaniz hangi siteden aldiniz bende almak istyrm

Bende aynı sizn gibiyim 14 aylık bi kızım var onun peşinde koştrmaktan ewle ugraşmktan buraya girmeye zamn bulamıyorm oysa kızıma hamileykn bende kkdan çıkmazdım
Benimkide 13 aylik 30 ekim dogumlu seninki hangi ay.senin isteyerekmi oldu kazarami

Kızlar makine bebek çoraplarını eldivenlerini falan yutar mi o kadar minik ki atamadım. direk atsak yıkamaya bi sorun olur mu siz nasıl yıkayınız.

Bu arada mamayi bende hipp aldım.

Kizlar birsey soracam.benim ilk hamileligimde dogumdan onceki aylar azda olsa goguslerim sismisti sutumde cok olmadi ama hem emzirdim hem mama verdim bu hamileligimde goguslerim hic sismedi sadece uclari koyulasti.esime diyorum bunda hic sutum olmayacak galiba diyorum.sizde durumlar nasil.bu konuda tecrubesi olanlar varmi

Kızlar makine bebek çoraplarını eldivenlerini falan yutar mi o kadar minik ki atamadım. direk atsak yıkamaya bi sorun olur mu siz nasıl yıkayınız.

Bu arada mamayi bende hipp aldım.
Hic aklima gelmedi hepsini yikadim eksik cikmadi simdilik:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…