Kizlar birsey soracam.benim ilk hamileligimde dogumdan onceki aylar azda olsa goguslerim sismisti sutumde cok olmadi ama hem emzirdim hem mama verdim bu hamileligimde goguslerim hic sismedi sadece uclari koyulasti.esime diyorum bunda hic sutum olmayacak galiba diyorum.sizde durumlar nasil.bu konuda tecrubesi olanlar varmi
Oğlanda hiçbir fark olmadı sadece renkleri koyulaşmıştı ama şakır şakır sütüm olmuştu çocuk tek seferde birini anca bitirebiliyordu o derece hamileyken büyümesiyle alakası yok yani canım bu kız bunda 1 beden büyüdüler yine koyulaştılar ilki gibi bol sütüm olur inşallah...
Oğlanda hiçbir fark olmadı sadece renkleri koyulaşmıştı ama şakır şakır sütüm olmuştu çocuk tek seferde birini anca bitirebiliyordu o derece hamileyken büyümesiyle alakası yok yani canım bu kız bunda 1 beden büyüdüler yine koyulaştılar ilki gibi bol sütüm olur inşallah...
Kızlar doğumdan sonra ilk bir kaç gün süt gelmeyince mama vermek zorunda kalıcaz ya hipp 1 numara organik mama almayı düşünüyorum hipp alacak olan var mı başka
candycim ya bende de ne bileyim sirt agrisi filan oluyor hafif hafif de hic oyle bir sanci belirtisi olmadi simdiya kadar. hayir bir de sen kizinda hic sancim olmadi suni sanci verdiler bana misin demedi diyince ondan etkilendim.
candycim ya bende de ne bileyim sirt agrisi filan oluyor hafif hafif de hic oyle bir sanci belirtisi olmadi simdiya kadar. hayir bir de sen kizinda hic sancim olmadi suni sanci verdiler bana misin demedi diyince ondan etkilendim.
ya valla bende ondan kokuyorum biraz. saglikli oldugum icin strese girdim resmen. Normalde de cok kendini dinleyen biri degilimdir ve kendimi nasil dinleyecegimi de cok bilmiyorum. insallah normaldir. ben ayin 10unda doktora gitcem o zaman sorcam bakalim
Smilac diye bir mama var arkadaşımın kızına doktor vermişti birşey yemiyor ve kilosu az diye o nasıl acaba birde sağlık ocağındaki doktorda komşuma evolvia tavsiye etmişti?
Aynen canim ya kizimda ne guzeldi hic agrim sizim sancim ufackk birsey bile yoktu :) şimdi de gelinimizin 1 hafta gecti cuma suni sanci verecekler onda da tik yok simdilik:)
Aynen canim ya kizimda ne guzeldi hic agrim sizim sancim ufackk birsey bile yoktu :) şimdi de gelinimizin 1 hafta gecti cuma suni sanci verecekler onda da tik yok simdilik:)
yaaa oyle olmasin ya 38 veya 39uncu haftada sancim olsun kendiligimden dogurayim insallah! bu viyananin havasindan mi bu sancisizlik acaba, nedir anlamadim ki
Hiç duymamıştım tuz lambasının bu işe yaradığını. Sonuçta doğal bir şey bende bi bakayım.
Smilac diye bir mama var arkadaşımın kızına doktor vermişti birşey yemiyor ve kilosu az diye o nasıl acaba birde sağlık ocağındaki doktorda komşuma evolvia tavsiye etmişti?
File bende alacağım ama daha almadım filenin yıkadım yıkarken bir sorun olmadı.
Ben doktorların bu tür mama tavsiyelerine pek bakmıyorum canım anlaşmalı oldukları mama firmaları oluyor direk o mamaya yönlendiriyorlar çoğu zaman ticari amaçlı o yüzden mantığına yatanı alma taraftarıyım ama tabi söylediğin mamaları da araştırmak lazım iyi olabilirler