2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Günaydın kızlar dün Dr kontrolüm vardı 33+5 çıktık yani adet ile ayni geçen gittiğimde 1 hafta geri geliyordu çok şükür düzene girdi kilosu 2130 kg çıktı .nette 1900 diyor ama bazı yorum yapan arkadaşlar var 2400_2500 kg diyor sizde nasıldı doktor iyi dedi ama

_sinemis_ doktorun normal dediyse normaldir canım. Sonuçta tam anlamıyla ölçemezler bazı yerleri ölçüp tahmini bir şey söylüyorlar. Söyledikleri kilolarda,boylarda +, -değerleri var.
Hepinize günaydın kizlarrr

Günaydın canım tüm ölçüler şükür eşit çıktı ama diğer kontrollerde hep zayıf olduğu için geriden gidiyordu o yüzden sordum canım 2400 civarı yazan çok .sağlıklı olsun da kilo sonradan da alır

Bu arada kızlar bebek sekerlerini tamamliyorum az kaldı ismede karar verdik erva eşim istedi bnde Beril ortak nokta erva Beril oldu

Ben de öyle düşünüyorum canım. Doktorlar anlaşmalı oldukları markaları öneriyorlar. O sebeple iyice arastırmak lazım. Umarım hiç ihtiyacımız olmaz da gerek kalmaz. Ama ilk bir iki gün çok gerek olursa diye töpfer in keçi sütü mamasını almayı düşünüyorum.

Günaydın kızlar Haberler iyi , bugün çıkıyorum hastaneden, inş dinleneceğim ve iyileşeceğim, dr'um erken doğum için bi risk kalmadı dedi, sancı tekrarlamadı, yalnız hiç yorulmayacaksın dedi, bundan sonra yatışlar yatışlar Hepiinize tekrar teşekkürler dualarınız, iyi dilekleriniz için Bende dua ediyorum hepimiz için , sağlıkla doğuralım hepimiz inş

Tşkr ederim kızlar bugün iyiyiz atlattık gibi midemi çok fena üşütmüşüm sıcak tutmak ve sürekli yatmak iyi geldi iştahsızlık devam Bi şey yemeye hem korkuyorum hem de canım istemiyor meyve fln idare ediyorum
hamileyken hastalık çok zormuş dikkat edin kendinize havalar çok soğudu son haftalardayız inşallah sağlıkla güzel geçsin şu günler

Sevindim canım gözün aydın sağlıkla kavuşursun inş bebeğine :)

Şaka gibi ya 36 haftalığız resmen :))
Zaman ne çabuk geçti kavuşmaya sayılı günler var
okulda son 3 günüm kaldı kızlar :)
Bi yanda merak kavuşma istegi heyecanı
diğer yanda nasıl bi hayat bizi bekliyor onun düşünceleri
sağ Salim kavuşalım bebişlerimize

İyi bence canım ben de boyunu takmıştım kafaya doktor biz bu ölçümleri yapıyoruz ama yanılma payları var sen merak etme bi sorun görsem ben Zaten söylerim size dedi
Benimki de 34+1 de 2.250 demişti çok iri bi Bebek olmaz tahminim 3.200civarı olur dedi bana
bence 3-3buçuk arası iyidir Zaten ilk Doğum olacak iri olsa gözüm korkardı :)

ne kadar güzel bir haber bu. yat dinlen bol bol canım az bir zamanımız kaldı zaten

Bebegini baska bebeklerle kiyaslama dr iyi dediyse iyidir benimde 2400 cikti ama babamız 4.5kilo dogmus yapili bir adam birazda genetik bunlari dikkate almak lazim her bebegin gelisimi bir degil.

Amin canım çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…