2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Günaydın kızlar bugün Ankara soğuk ve karlı Allah dışardan olanların yardımcısı olsun. Soğuk diye kursa bile gitmedim bugün.

Bu arada kızlar bebek sekerlerini tamamliyorum az kaldı ismede karar verdik erva eşim istedi bnde Beril ortak nokta erva Beril oldu

Hayırlı olsun inşallah. Görümcem bebeğine Erva nur ismini koydu ama çoğu kişi telaffuz edemiyor bilginiz olsun. Herkes bi değişik söylüyor evra era eva vs.

Kızlar süt sağma pompasında lansinoh mu avent mi. Bir de tekli olsa nolur çiftli olsa nolur.

Bu çok değişken bi konu anladığım kadarıyla her markadan memnun olanda var olmayanda kimisi avent çok iyi derken kimisi de kötü diyor görümcem avent aldı daha önce arkadaşınınkini denemiş memnun kalmış. Çiftçinin de tek avantajı işlemi hızlandırmak vaktim çok derseniz teklide aynı işi görüyor.

Gecmis olsun cnm fazla ayakta kalma

Kızlar süt yapan çaylar var ya humana vs. onlardan doğum çantasına koymayı düşünüyorum. Acaba bu cayları doğumdan 1-2 gün önce içmeye başlasak faydası ya da zararı olur mu sizce?

Ben de alsam mı diye düşünürken Banu çiftçinin youtube daki bir video paylaşımında özellikle su içmeyi vurguladığını , çayların psikolojik etkisinden bahsetmiş. Merak eden olursa link aşağıda

MaşaAllah geçmiş olsun canım benim sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşaAllah ,inşaAllah bir daha yaşamazsın. Zamanında sağlıkla sihhatle kavuşursun yavruna

Çok geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine

Kızlar süt sağma pompasında lansinoh mu avent mi. Bir de tekli olsa nolur çiftli olsa nolur.
canım ben ikisine de baktığımda lansinohun çiftlisine karar vermiştim..avent hakkında fazlasıyla olumsuz yorum okudum ama memnun olanlarda var..ama bildiğim kadarıyla lansinoh ile süt sağma süresi avente göre daha kısa oluyormuş..her iki markadan da memnun olanda var olmayan da..ama lansinohdan daha fazla memnun olan var gibi geldi..tekli çiftli konusuna gelirsek çiftlilerin performansı 1-2 ay sonra azalıyormuş tek motorla çalıştığı için..gücü ancak tek göğsü sağmaya yetiyormuş..onun için çitfli alcaksan da çok iyi bir marka alman lazım..lansinohta bu yönde çok fazla şikayet vardı..ben en son medela miniye kaydım gibi..alana kadar fikir değiştirmezsem tabi:) onda da motoruna süt kaçırıyor diye problemler var ama dikkat etcez artık yapcak bişey yok..çünkü hepsinde olumlu olumsuz yanlar var..

Evet aslında bol süt için en önemli şey çok su içmek ve stressiz olmak, sütün bol olacağına inanmak. Bu tarz çaylar bunların yerine geçmez tabi ki. Ancak bu çayların ekstra etki ettiğini söyleyenler de var. Ben de bir hastanenin gebe eğitimine katılmıştım. Ordaki diyetisyen bol su içmenin yanında bu çayların da faydası olduğunu söylemişti. O sebeple kullanmayı düşünüyorum.

hepsiburada deli etti beni..bebeğimin arabasını ordan almıştım kargo geldi bi açtık ki başka araba..geri iade ettik..şimdi de arıyorlar elimizde o modelden kalmamış diye..resmen enayi yerine koyuyorlar bizi..istediğimiz arabanın bir alt modelini göndermişler..enayiyiz ye..yersek ya da uğraşmazsak bu gitmiş olur dediler heralde..para iadesi istedik sinir ettiler insanı..

belki iade etmezsiniz diye gönderiyorlar. çok kızıyorum stokta olmayan eşyaların satılmasına.

Kızlar ya az sonra doktora gideceğiz kontrolümüz var. Doktorumuz hastaneden ayrılıyormuş canım sıkıldı. Gidince konuşacağız bakalım inşallah gidebileceğimiz bir hastaneye geçerde devam ederiz aynı doktorla.

Ayy allah yardımcın olsun canım. Bende dr değiştirmeyi düşünüyorum bugün kontrolümüz vardı hiç ilgilenmedi. Birde bebeğin kalp atışları fazla bi sıkıntı olabilir haftaya gelin dedi yolladı. Yıkıldım resmen evşn yanında bi tıp merkezi var oraya gittim hemen dr natye bağladı çok güzel çıktı yavrumun kalp atışı ama o geçen sürede ömrümden ömür gitti. Şimdi hastane ve dr arayışındayım.

Kızlar bu sabah kalktıgimda balkon gece yağan yagmurdan dolayı resmen çamur olmustu, bende dayanamadım 2 balkonda yikayim dedim tam yikadim cekpas yaparken çok kötü sekilde fayansta kaydim dustum hemde nasıl şiddetle karnimin üstüne bacaklarım ayrıldı, korkudan ağlamaktan Bayılacaktim ablam yakınimda oturuyor çağırdım acil e gittik ,eşime bile soyleyemedim çünki her işi o yapıyor neden yaptın diye de bide o üstüme gelmesin diye söylemedim (tabi sonra anlattim) Dr nst bağlatti biraz sancı kasılma çıktı kalbi güzel atıyor dedi kan idrar tahlili verdi neden bilmiyorum .gözetimde kaldım şimdi evdeyim çok şükür Rabbim e .kızlar siz siz olun lütfen dikkat edin bunun sonucu allah korusun farklı olabilirdi .işin gücün acelesi yok erteleyin siz ve bebeğiniz herseyden önemli bu arada cuma kontrolüm vardı zaten 2 haftadır gormuyordum 34+1 olmuş kuzucugum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…