Ayy allah yardımcın olsun canım. Bende dr değiştirmeyi düşünüyorum bugün kontrolümüz vardı hiç ilgilenmedi. Birde bebeğin kalp atışları fazla bi sıkıntı olabilir haftaya gelin dedi yolladı. Yıkıldım resmen evşn yanında bi tıp merkezi var oraya gittim hemen dr natye bağladı çok güzel çıktı yavrumun kalp atışı ama o geçen sürede ömrümden ömür gitti. Şimdi hastane ve dr arayışındayım.
Geçmiş olsun canım evet çok dikkat etmek gerekiyor artık ben tencereleri falan alt dolplara aldım uzanmıyorum bile artık üst dolaplara...Kızlar bu sabah kalktıgimda balkon gece yağan yagmurdan dolayı resmen çamur olmustu, bende dayanamadım 2 balkonda yikayim dedim tam yikadim cekpas yaparken çok kötü sekilde fayansta kaydim dustum hemde nasıl şiddetle karnimin üstüne bacaklarım ayrıldı, korkudan ağlamaktan Bayılacaktim ablam yakınimda oturuyor çağırdım acil e gittik ,eşime bile soyleyemedim çünki her işi o yapıyor neden yaptın diye de bide o üstüme gelmesin diye söylemedim (tabi sonra anlattim) Dr nst bağlatti biraz sancı kasılma çıktı kalbi güzel atıyor dedi kan idrar tahlili verdi neden bilmiyorum .gözetimde kaldım şimdi evdeyim çok şükür Rabbim e .kızlar siz siz olun lütfen dikkat edin bunun sonucu allah korusun farklı olabilirdi .işin gücün acelesi yok erteleyin siz ve bebeğiniz herseyden önemli bu arada cuma kontrolüm vardı zaten 2 haftadır gormuyordum 34+1 olmuş kuzucugum.
Çok çok geçmiş olsun canım Allah korumuşKızlar bu sabah kalktıgimda balkon gece yağan yagmurdan dolayı resmen çamur olmustu, bende dayanamadım 2 balkonda yikayim dedim tam yikadim cekpas yaparken çok kötü sekilde fayansta kaydim dustum hemde nasıl şiddetle karnimin üstüne bacaklarım ayrıldı, korkudan ağlamaktan Bayılacaktim ablam yakınimda oturuyor çağırdım acil e gittik ,eşime bile soyleyemedim çünki her işi o yapıyor neden yaptın diye de bide o üstüme gelmesin diye söylemedim (tabi sonra anlattim) Dr nst bağlatti biraz sancı kasılma çıktı kalbi güzel atıyor dedi kan idrar tahlili verdi neden bilmiyorum .gözetimde kaldım şimdi evdeyim çok şükür Rabbim e .kızlar siz siz olun lütfen dikkat edin bunun sonucu allah korusun farklı olabilirdi .işin gücün acelesi yok erteleyin siz ve bebeğiniz herseyden önemli bu arada cuma kontrolüm vardı zaten 2 haftadır gormuyordum 34+1 olmuş kuzucugum.
Kızlar bu sabah kalktıgimda balkon gece yağan yagmurdan dolayı resmen çamur olmustu, bende dayanamadım 2 balkonda yikayim dedim tam yikadim cekpas yaparken çok kötü sekilde fayansta kaydim dustum hemde nasıl şiddetle karnimin üstüne bacaklarım ayrıldı, korkudan ağlamaktan Bayılacaktim ablam yakınimda oturuyor çağırdım acil e gittik ,eşime bile soyleyemedim çünki her işi o yapıyor neden yaptın diye de bide o üstüme gelmesin diye söylemedim (tabi sonra anlattim) Dr nst bağlatti biraz sancı kasılma çıktı kalbi güzel atıyor dedi kan idrar tahlili verdi neden bilmiyorum .gözetimde kaldım şimdi evdeyim çok şükür Rabbim e .kızlar siz siz olun lütfen dikkat edin bunun sonucu allah korusun farklı olabilirdi .işin gücün acelesi yok erteleyin siz ve bebeğiniz herseyden önemli bu arada cuma kontrolüm vardı zaten 2 haftadır gormuyordum 34+1 olmuş kuzucugum.
Günaydın kızlar bugün Ankara soğuk ve karlı Allah dışardan olanların yardımcısı olsun. Soğuk diye kursa bile gitmedim bugün.
Hayırlı olsun inşallah. Görümcem bebeğine Erva nur ismini koydu ama çoğu kişi telaffuz edemiyor bilginiz olsun. Herkes bi değişik söylüyor evra era eva vs.
Bu çok değişken bi konu anladığım kadarıyla her markadan memnun olanda var olmayanda kimisi avent çok iyi derken kimisi de kötü diyor görümcem avent aldı daha önce arkadaşınınkini denemiş memnun kalmış. Çiftçinin de tek avantajı işlemi hızlandırmak vaktim çok derseniz teklide aynı işi görüyor.
Ay gercekten cok kizdim sana is guc neyine dikkat et kendine bunu anlaman icin illa basina ismi gelmesi lazim Allah korumus o bebe icin ne cabaladin balkonmu lazim sana bu havalardaKızlar bu sabah kalktıgimda balkon gece yağan yagmurdan dolayı resmen çamur olmustu, bende dayanamadım 2 balkonda yikayim dedim tam yikadim cekpas yaparken çok kötü sekilde fayansta kaydim dustum hemde nasıl şiddetle karnimin üstüne bacaklarım ayrıldı, korkudan ağlamaktan Bayılacaktim ablam yakınimda oturuyor çağırdım acil e gittik ,eşime bile soyleyemedim çünki her işi o yapıyor neden yaptın diye de bide o üstüme gelmesin diye söylemedim (tabi sonra anlattim) Dr nst bağlatti biraz sancı kasılma çıktı kalbi güzel atıyor dedi kan idrar tahlili verdi neden bilmiyorum .gözetimde kaldım şimdi evdeyim çok şükür Rabbim e .kızlar siz siz olun lütfen dikkat edin bunun sonucu allah korusun farklı olabilirdi .işin gücün acelesi yok erteleyin siz ve bebeğiniz herseyden önemli bu arada cuma kontrolüm vardı zaten 2 haftadır gormuyordum 34+1 olmuş kuzucugum.
canım cok gecmıs olsun nesekı ıyıymıs bebek dıkkat et kendıneÇok çok geçmiş olsun canım Allah korumuş
Canım magnezyum eksikliği rahimde erken kasılmalara sebep oluyor, tok karnına içmelisin belki ondan miden bulanmıştır,bende parmakta kitlwnme değilde kasılma vardı ,magnesium positive yazdı doktor sabah akşam içiyorum üstelik ,tadı portakallı gibi,önceden magvital denemiştim o çok mide bulandırıcıydıKızlar merhaba magnezyum için ilaç kullanıyor musunuz. Ben toz aldım suya karıştırıp icilenden midem almadı içemedim ama bikac gündür parmaklarımda kitlenme falan oluyor eksiklik var sanırım. Bi sorun olur mu eksiklik olunca.
Zorla da olsa içmeli miyim.
Nefes alip vermem benimde degisti.ama normadir yük tasiyoruz.aksamlari iyice agirlasiyorumKızlar çok kötüyüm nefes alamıyorum artık akşam yemeklerinden sonra (ki çok yemiyorum yemeği normal porsiyon) içimi çekip duruyorum derin nefes alabilmek için daha 4-5 hafta var ya... bir de göbeğim yanlara genişlemeye başladı artık öne doğru değil de...
Bilindik bir site bunu yapiyorsa pes dogrusu.paranla rezil oluyorsun.hepsiburada deli etti beni..bebeğimin arabasını ordan almıştım kargo geldi bi açtık ki başka araba..geri iade ettik..şimdi de arıyorlar elimizde o modelden kalmamış diye..resmen enayi yerine koyuyorlar bizi..istediğimiz arabanın bir alt modelini göndermişler..enayiyiz ye..yersek ya da uğraşmazsak bu gitmiş olur dediler heralde..para iadesi istedik sinir ettiler insanı..
Evet canım çok şükür rabbim korudu yavrumu. inan o korkuyu hala atamadim korkusu bile yetti beni mahvetmeye .hayirlisiyla bi kucagimiza alsaydik kuzucuklari . ilk defa yilbasinin gelmesini iple çekiyorum, kazasız belasız doguralim inşallah hepimiz
Cevabın için sağol canım. çok şükür hapını buldum hemen başladım. magvitaldi önceki ve gerçekten kokusu bile yetti mide bulandirmaya. bu iyi gelir inşallah.Canım magnezyum eksikliği rahimde erken kasılmalara sebep oluyor, tok karnına içmelisin belki ondan miden bulanmıştır,bende parmakta kitlwnme değilde kasılma vardı ,magnesium positive yazdı doktor sabah akşam içiyorum üstelik ,tadı portakallı gibi,önceden magvital denemiştim o çok mide bulandırıcıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?