2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Geçmiş olsun cnm bence de hiç düşünme değiştir dr unu yeterli bilgi almak ilgilenilmek hakkin . avcilar hospital faruk bey iyiymiş diye duydum bir arkadasim son 1 ayinda ortaya geçmişti .

Geçmiş olsun canım evet çok dikkat etmek gerekiyor artık ben tencereleri falan alt dolplara aldım uzanmıyorum bile artık üst dolaplara...

Çok çok geçmiş olsun canım Allah korumuş

Çok geçmiş olsunnn. aman dikkat edelim

evet canım Beril kesin eşim bakalım fikir değiştirebilir de

Ay gercekten cok kizdim sana is guc neyine dikkat et kendine bunu anlaman icin illa basina ismi gelmesi lazim Allah korumus o bebe icin ne cabaladin balkonmu lazim sana bu havalarda

Kızlar çok kötüyüm nefes alamıyorum artık akşam yemeklerinden sonra (ki çok yemiyorum yemeği normal porsiyon) içimi çekip duruyorum derin nefes alabilmek için daha 4-5 hafta var ya... bir de göbeğim yanlara genişlemeye başladı artık öne doğru değil de...

Kızlar çok sağolun hepinizden allah razı olsun. yazma sebebim lütfen sizde dikkat edin yolda yürürken, evde ,merdivende inanin kis da geldi gercekten insan korkuyor yururken bile ..Rabbim bebelerimizide bizide korusun .o an çok kötü inanın kendim umrumda değildi tek aklimdaki bebegime bişey ya olduysa naparim allahım di.Rabbim kimseyi evladıyla sinamasin .bu kadar büyüttük son aydayiz ,hepsine Rabbim uzun uzun ömürler versin insallah.lütfen dikkatli olalım ...

Canım magnezyum eksikliği rahimde erken kasılmalara sebep oluyor, tok karnına içmelisin belki ondan miden bulanmıştır,bende parmakta kitlwnme değilde kasılma vardı ,magnesium positive yazdı doktor sabah akşam içiyorum üstelik ,tadı portakallı gibi,önceden magvital denemiştim o çok mide bulandırıcıydı

Nefes alip vermem benimde degisti.ama normadir yük tasiyoruz.aksamlari iyice agirlasiyorum

Bilindik bir site bunu yapiyorsa pes dogrusu.paranla rezil oluyorsun.

S sevyeter çok çok geçmiş olsun. Allah korumuş. Ben hiç iş yapmıyorum artık ne yapayım olduğu kadar. Zaten istesem de yapamıyorum. Hareketlerim çok kısıtlandı doğru dürüst eğilip doğrulamıyorum bile.

S sevyeter canim cok gecmis olsun. Yuregim agzima geldi okurken, Allah korumus cok sukur bir sey olmamis.
Allah sagsalim kavustursun yavrularimiza, bunca zaman geçti artik kotu seyler yasamayalim hicbirimiz.

S sevyeter canim cok gecmis olsun. Yuregim agzima geldi okurken, Allah korumus cok sukur bir sey olmamis.
Allah sagsalim kavustursun yavrularimiza, bunca zaman geçti artik kotu seyler yasamayalim hicbirimiz.
Evet canım çok şükür rabbim korudu yavrumu. inan o korkuyu hala atamadim korkusu bile yetti beni mahvetmeye .hayirlisiyla bi kucagimiza alsaydik kuzucuklari . ilk defa yilbasinin gelmesini iple çekiyorum, kazasız belasız doguralim inşallah hepimiz

Cevabın için sağol canım. çok şükür hapını buldum hemen başladım. magvitaldi önceki ve gerçekten kokusu bile yetti mide bulandirmaya. bu iyi gelir inşallah.

S sevyeter canım çok geçmiş olsun Allah korumuş neyse ki. Rabbim sağ salim kavuştursun bizi yavrularımıza inşallah.

Hepimiz çok dikkat edelim yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Rabbim korktuklarimizi yaşatmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…