2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
ocağa tam bir ay kaldı annişler..heyecan stres her şey bir arada..inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz yavrularımızı..annesi uzakta olanlar doğuma ne kadar kala annelerinizi çağırmayı düşünüyorsunuz?

BRBM canim ben de hipp kullancam ama simdiden almadim esime foto cektim . Dedim ben sana mama al dedigimde bunu al
Hmm iyi yapmışsın canım da benim hala anlayamadığım bişey var hipp 1 numarayla hipp pre nin farkı nedir ikisinde de doğumdan itibaren yazıyor da içerikleri mi farklı anlamadım

Benim annem aksi ve acil bir durum olmazsa 26 veya 27 aralıkta gelecek canım sizler ne zaman çağırmayı düşünüyosunuz

Hmm bunu da öğrendiğim iyi oldu. Umarım gerek duymayız.

Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine son aylardayız zaten keşke bıraksaydın pis kalsaydı canından evladından önemlimi. Şükürler olsun ki birşey olmamış Allahtan

14 15 aralık ta direk annemle re gideceğim inşaAllah canim

Benim annem aksi ve acil bir durum olmazsa 26 veya 27 aralıkta gelecek canım sizler ne zaman çağırmayı düşünüyosunuz
Ben 6-7 ocak gibi çağırmayı düşünüyorum hemen hemen aynı zamanlarda çağırmayı planlamışız..en son doktora gittiğimde iyice kesinleştiririz ne zaman geleceğini..arkadaşım erken doğum yaptı annesi gelene kadar kız hastaneden çıktı..öyle olsun istemiyorum açıkcası..inşallah bir aksilik olmaz..

Doktorumuzu 2 doktor değiştirip 3. De tutturduk ve çok memnunuz özel muaynehanesinde çalışacakmış artık bakalım maddi bir sıkıntı olmazsa kendisiyle devam etmek istiyoruz o şekilde konuştuk bugün, bi açsın muaynehaneyi bi gider sonra karar veririz dedik inşallah fiyatlarda uyarsa bize devam ederiz.
Bu arada kızımızın yüzünü ilk defa gördük kısada olsa gösterdi nihayet. 2078gr 46 cm olmuş maşallah diyim. Herşey yolunda dedi doktor.
nur_84 , S sevyeter ikinizede çok geçmiş olsun stres yaşamışsınız. Az kaldı inşallah son günler strezsiz geçer.

Iki gindir yuruyemiyorum adim atamıyorum agriyor karnim bu aksam doktor daydim bebegin basi baski yapiyormis 24 gunum var daha

Iki gindir yuruyemiyorum adim atamıyorum agriyor karnim bu aksam doktor daydim bebegin basi baski yapiyormis 24 gunum var daha

Bnm ďe arada yatarken adet sancısı gıbı bir acı oluyor ni kac saniyelik belki bnmde kafasini istiyordur. onun disinda yataktan koltuktan kalkarken çok zorlanıyorum sanki batıyor . toplamda 12.2 kg aldım su ana kadar sanki karnında hiç her kalmadı 38 39.haftaları dusunemiyorum

çoookk büyük geçmiş olsun ( Allah korusun bebişini :) bir daha eline toz bezi bile alma doğurana kadar

S sevyeter canım çok geçmiş olsun. çıkma balkona falan ben normal zamanda bile çok korkuyorum ıslak zeminlerden. allahtan bebeğinle sana birşey olmamış. kapat gözünü görme tozu toprağı. çok büyük geçmiş olsun.

Yururken her adimda aciyor iki bacak arasinda falanda agrim oluyor yatakta donerken gozumden yas gelecek o derece ama int okudum 35 ve 36 haftalatda olurmus ama doguma kadar surucek mi bilmiyorum doktorum bebek basi ile basinc yapiyor dedi ittiriyo onun disinda birdeu yokmus o yuzden rahatim ama 24 gun gecermi boyle bilemiyorum

S sevyeter çok geçmiş olsun canım iyi olmanıza sevindim.

kızlar aranızda doğum öncesi egzersiz yapan var mı? bu güne kadar hiç spor yapmamış biri olarak hafif egzersiz mi yapsam diye düşünüyorum. siz doğum için bi egzersiz falan biliyor musunuz?

kızlar aranızda doğum öncesi egzersiz yapan var mı? bu güne kadar hiç spor yapmamış biri olarak hafif egzersiz mi yapsam diye düşünüyorum. siz doğum için bi egzersiz falan biliyor musunuz?
bende hıc yapmadım ve bısey yapmıyorum yuru dıyolar ama bu havalarda nasıl yuruyelım =((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…