Hmm iyi yapmışsın canım da benim hala anlayamadığım bişey var hipp 1 numarayla hipp pre nin farkı nedir ikisinde de doğumdan itibaren yazıyor da içerikleri mi farklı anlamadımBRBM canim ben de hipp kullancam ama simdiden almadim esime foto cektim . Dedim ben sana mama al dedigimde bunu al
Benim annem aksi ve acil bir durum olmazsa 26 veya 27 aralıkta gelecek canım sizler ne zaman çağırmayı düşünüyosunuzocağa tam bir ay kaldı annişler..heyecan stres her şey bir arada..inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz yavrularımızı..annesi uzakta olanlar doğuma ne kadar kala annelerinizi çağırmayı düşünüyorsunuz?
Evet aslında bol süt için en önemli şey çok su içmek ve stressiz olmak, sütün bol olacağına inanmak. Bu tarz çaylar bunların yerine geçmez tabi ki. Ancak bu çayların ekstra etki ettiğini söyleyenler de var. Ben de bir hastanenin gebe eğitimine katılmıştım. Ordaki diyetisyen bol su içmenin yanında bu çayların da faydası olduğunu söylemişti. O sebeple kullanmayı düşünüyorum.
Kızlar bu sabah kalktıgimda balkon gece yağan yagmurdan dolayı resmen çamur olmustu, bende dayanamadım 2 balkonda yikayim dedim tam yikadim cekpas yaparken çok kötü sekilde fayansta kaydim dustum hemde nasıl şiddetle karnimin üstüne bacaklarım ayrıldı, korkudan ağlamaktan Bayılacaktim ablam yakınimda oturuyor çağırdım acil e gittik ,eşime bile soyleyemedim çünki her işi o yapıyor neden yaptın diye de bide o üstüme gelmesin diye söylemedim (tabi sonra anlattim) Dr nst bağlatti biraz sancı kasılma çıktı kalbi güzel atıyor dedi kan idrar tahlili verdi neden bilmiyorum .gözetimde kaldım şimdi evdeyim çok şükür Rabbim e .kızlar siz siz olun lütfen dikkat edin bunun sonucu allah korusun farklı olabilirdi .işin gücün acelesi yok erteleyin siz ve bebeğiniz herseyden önemli bu arada cuma kontrolüm vardı zaten 2 haftadır gormuyordum 34+1 olmuş kuzucugum.
Ciciler
14 15 aralık ta direk annemle re gideceğim inşaAllah canimocağa tam bir ay kaldı annişler..heyecan stres her şey bir arada..inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz yavrularımızı..annesi uzakta olanlar doğuma ne kadar kala annelerinizi çağırmayı düşünüyorsunuz?
Ben 6-7 ocak gibi çağırmayı düşünüyorum hemen hemen aynı zamanlarda çağırmayı planlamışız..en son doktora gittiğimde iyice kesinleştiririz ne zaman geleceğini..arkadaşım erken doğum yaptı annesi gelene kadar kız hastaneden çıktı..öyle olsun istemiyorum açıkcası..inşallah bir aksilik olmaz..Benim annem aksi ve acil bir durum olmazsa 26 veya 27 aralıkta gelecek canım sizler ne zaman çağırmayı düşünüyosunuz
seninki daha iymiş canım..keşke benimde annemlere kaçma şansım olsaydı:)14 15 aralık ta direk annemle re gideceğim inşaAllah canim
Doktorumuzu 2 doktor değiştirip 3. De tutturduk ve çok memnunuz özel muaynehanesinde çalışacakmış artık bakalım maddi bir sıkıntı olmazsa kendisiyle devam etmek istiyoruz o şekilde konuştuk bugün, bi açsın muaynehaneyi bi gider sonra karar veririz dedik inşallah fiyatlarda uyarsa bize devam ederiz.Ayy allah yardımcın olsun canım. Bende dr değiştirmeyi düşünüyorum bugün kontrolümüz vardı hiç ilgilenmedi. Birde bebeğin kalp atışları fazla bi sıkıntı olabilir haftaya gelin dedi yolladı. Yıkıldım resmen evşn yanında bi tıp merkezi var oraya gittim hemen dr natye bağladı çok güzel çıktı yavrumun kalp atışı ama o geçen sürede ömrümden ömür gitti. Şimdi hastane ve dr arayışındayım.
Iki gindir yuruyemiyorum adim atamıyorum agriyor karnim bu aksam doktor daydim bebegin basi baski yapiyormis 24 gunum var daha
çoookk büyük geçmiş olsunKızlar bu sabah kalktıgimda balkon gece yağan yagmurdan dolayı resmen çamur olmustu, bende dayanamadım 2 balkonda yikayim dedim tam yikadim cekpas yaparken çok kötü sekilde fayansta kaydim dustum hemde nasıl şiddetle karnimin üstüne bacaklarım ayrıldı, korkudan ağlamaktan Bayılacaktim ablam yakınimda oturuyor çağırdım acil e gittik ,eşime bile soyleyemedim çünki her işi o yapıyor neden yaptın diye de bide o üstüme gelmesin diye söylemedim (tabi sonra anlattim) Dr nst bağlatti biraz sancı kasılma çıktı kalbi güzel atıyor dedi kan idrar tahlili verdi neden bilmiyorum .gözetimde kaldım şimdi evdeyim çok şükür Rabbim e .kızlar siz siz olun lütfen dikkat edin bunun sonucu allah korusun farklı olabilirdi .işin gücün acelesi yok erteleyin siz ve bebeğiniz herseyden önemli bu arada cuma kontrolüm vardı zaten 2 haftadır gormuyordum 34+1 olmuş kuzucugum.
Yururken her adimda aciyor iki bacak arasinda falanda agrim oluyor yatakta donerken gozumden yas gelecek o derece ama int okudum 35 ve 36 haftalatda olurmus ama doguma kadar surucek mi bilmiyorum doktorum bebek basi ile basinc yapiyor dedi ittiriyo onun disinda birdeu yokmus o yuzden rahatim ama 24 gun gecermi boyle bilemiyorumBnm ďe arada yatarken adet sancısı gıbı bir acı oluyor ni kac saniyelik belki bnmde kafasini istiyordur. onun disinda yataktan koltuktan kalkarken çok zorlanıyorum sanki batıyor . toplamda 12.2 kg aldım su ana kadar sanki karnında hiç her kalmadı 38 39.haftaları dusunemiyorum
S sevyeter çok geçmiş olsun canım iyi olmanıza sevindim.Kızlar bu sabah kalktıgimda balkon gece yağan yagmurdan dolayı resmen çamur olmustu, bende dayanamadım 2 balkonda yikayim dedim tam yikadim cekpas yaparken çok kötü sekilde fayansta kaydim dustum hemde nasıl şiddetle karnimin üstüne bacaklarım ayrıldı, korkudan ağlamaktan Bayılacaktim ablam yakınimda oturuyor çağırdım acil e gittik ,eşime bile soyleyemedim çünki her işi o yapıyor neden yaptın diye de bide o üstüme gelmesin diye söylemedim (tabi sonra anlattim) Dr nst bağlatti biraz sancı kasılma çıktı kalbi güzel atıyor dedi kan idrar tahlili verdi neden bilmiyorum .gözetimde kaldım şimdi evdeyim çok şükür Rabbim e .kızlar siz siz olun lütfen dikkat edin bunun sonucu allah korusun farklı olabilirdi .işin gücün acelesi yok erteleyin siz ve bebeğiniz herseyden önemli bu arada cuma kontrolüm vardı zaten 2 haftadır gormuyordum 34+1 olmuş kuzucugum.
bende hıc yapmadım ve bısey yapmıyorum yuru dıyolar ama bu havalarda nasıl yuruyelım =((kızlar aranızda doğum öncesi egzersiz yapan var mı? bu güne kadar hiç spor yapmamış biri olarak hafif egzersiz mi yapsam diye düşünüyorum. siz doğum için bi egzersiz falan biliyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?