kızlar aranızda doğum öncesi egzersiz yapan var mı? bu güne kadar hiç spor yapmamış biri olarak hafif egzersiz mi yapsam diye düşünüyorum. siz doğum için bi egzersiz falan biliyor musunuz?
E ecrinny ben 2 hafta kala çağırmayı düşünüyorum. Zaten doğumdan sonra 40i çıkana kadar bizde kalacak. Daha erken gelipte sıkılmasını istemiyorum. Hiçbir yer insanın evi gibi olmaz diye düşünüyorum.ocağa tam bir ay kaldı annişler..heyecan stres her şey bir arada..inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz yavrularımızı..annesi uzakta olanlar doğuma ne kadar kala annelerinizi çağırmayı düşünüyorsunuz?
Günaydın :)
Aranızda ev tipi ana kucağı alan var mı?
evet canim gidiyorum dogum kursuna. insallah ise yarar. bu hafta evdeki ikinci haftam ama bir tembellik coktu anlatamam. ya da agirlasmaktan bilemiyorum.Viyananin havasindan olabilir canim
Insallah suni sanciya falan gerek kalmaz
Sen dogum kurslarina falan gidiyormusun
Sallanan bir şey değil mi?Ben yengemden aldım, her çocuk içinde durur mu bilmiyorum ama yengem çok rahat etti. Mutfakta falan yemek yaparken içine koyuyordu çocuğu, uykusu gelirse uyuyor, diğer zamanlarda annesini izliyordu yattığı yerden.
Bi benim annem mi haber bekleyen doğuracağın zaman haber ver geleyim dediBenim annem aksi ve acil bir durum olmazsa 26 veya 27 aralıkta gelecek canım sizler ne zaman çağırmayı düşünüyosunuz
bebişlerin doğumuda aynı aldığımız kilolarda lacrimosa.sanki patlayacak gb karnım bebiş kaç kilo çok merak ediyorum randevuma 14 gün var daha.32+6 da 1944 dü. ama 2 kilo aldım iki haftada bebiş hızlı kilo almış olabilir mi?Bnm ďe arada yatarken adet sancısı gıbı bir acı oluyor ni kac saniyelik belki bnmde kafasini istiyordur. onun disinda yataktan koltuktan kalkarken çok zorlanıyorum sanki batıyor . toplamda 12.2 kg aldım su ana kadar sanki karnında hiç her kalmadı 38 39.haftaları dusunemiyorum
ben de yürümek istiyorum ama buranın soğuğunda hiç gözüm yemiyor.hala arabayla gidip geliyorum.5. katta evimiz merdiveni mi kullansam asansör yerine. ssvd deneyeceğim için suni sancı ihtimalim yok. sancım ya gelecek yada paşa paşa tekrar 8 kat kesilcemBen de hiç egzersiz yapmıyorum 2 günde 1 annemlere yürüyorum 15 dk gidiş 15 dkka gelis yetiyor vardigimda hemen yatıyorum cok yavaş yurumeme rağmen cok yorulmus oluyorum nefes nefese kalmis oluyorum. bugünlerde kahvaltidan sonra evi toplarken mutfagi toplarken carpintim oluyor basim dönüyor hemen yatıyorum.agirlastim sanırım. Işlerini planladigim kadar hizli yapamıyorum kismetse bugün bebisin kiyafetleri yikayip canta hazırlığına baslicam .
Sallanan bir şey değil mi?
Memnun kalınmış anladığım, nedir markası?
bir de perine masajına başladınız mı arkadaşlar. başlasam mı acaba artık diyorum.uygulayanlar hep memnun
ilk doğumumda çok işime yaramıştı lansinoh iyi oldu hatırlattığınız.Ben de internetten inceleyip yapmak istiyorum bir de lansinoh gogus ucu kremine baslicam artik bugün yarın canta hazirligimi tamamliyim biraz da kendime bakacam
aynen canım babam da gelmiyor doğum sonrası gelir..ee kırkımız çıkana kadar da kalcaklar derken..50 günü geçecek..kardeşimde var..babam kardeşim o kadar gün kendi başının çaresine bakmak zorunda kalcaklar onlara da kıyamıyorum..ama annemde kızım az erken geleyim nolur nolmaz diyor..bende ocak başında çağırcam gibi..Bende annemi ocak basında çağırmayı düşünüyorum. Çok uzun kalırsa sıkılır kadıncağız. Babamda gelmez şimdi o kadar uzun kalmaya biliyorum.
görümcem gelse bana yardımdan çok zararı olur heralde 2 çocuğu var..annemden başka kimsenin bana yardımı dokunacağını zannetmiyorum da...anneme bende biraz daha geç gel diyorum da gelip evi felan da temizlemek istiyor..açıkcası ben pek iş yapamıyorum evde..halılar yıkamaya verilcek eşim camları silcek gerisini de annem halleder artık..inşallah bir aksilik olmazsa:)Benim annem ocagın 8 inde gelcek ayın 10 u beklenen dogum tarihim kayınvalide ile birlikte ucak bileti almışlar erken olursa otobüsle geliriz diyolar 10 saatlik yoldan gelecekler benim durum daha vahim =)) Allahtan ayın 14 ünde görümcemi yolluyolar yardımcı olsun diye yoksa eşimde vardiyalı çalışıyo son zamanlar baya sıkıntı yaşardım:) yaa bende durumlar böyle kızlar :)
benim sabahları sırtımın sol tarafı ağrıyor ama benimki hep sola yan yattığımdan oluyor, sonra gün içinde geçiyor., sen de belki soluna yatıyorsan ondan olabilir.kızlar tek taraflı omuz sırt ağrınız oluyor mu? sadece sol tarafım ağrıyor kolumda ağrıyıp uyuşunca acaba kalpte mi bir sıkıntı var diyorum..sizlerde de var mı ki böyle bir şey?
Kegel yapıyorum arada sırada çok degil ama bağdaş kurup otur demişti doktorum öyle yapıyorum merdiven inip çıkıyorum her gün yürüyüşe de haftaya izne çıktığımda başlayacağım Şimdilik okulda ne kadar hareket edersem o :)kızlar aranızda doğum öncesi egzersiz yapan var mı? bu güne kadar hiç spor yapmamış biri olarak hafif egzersiz mi yapsam diye düşünüyorum. siz doğum için bi egzersiz falan biliyor musunuz?
Sola yatmaktan oluyor canım bende dekızlar tek taraflı omuz sırt ağrınız oluyor mu? sadece sol tarafım ağrıyor kolumda ağrıyıp uyuşunca acaba kalpte mi bir sıkıntı var diyorum..sizlerde de var mı ki böyle bir şey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?