2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
kızlar aranızda doğum öncesi egzersiz yapan var mı? bu güne kadar hiç spor yapmamış biri olarak hafif egzersiz mi yapsam diye düşünüyorum. siz doğum için bi egzersiz falan biliyor musunuz?

Ben de hiç egzersiz yapmıyorum 2 günde 1 annemlere yürüyorum 15 dk gidiş 15 dkka gelis yetiyor vardigimda hemen yatıyorum cok yavaş yurumeme rağmen cok yorulmus oluyorum nefes nefese kalmis oluyorum. bugünlerde kahvaltidan sonra evi toplarken mutfagi toplarken carpintim oluyor basim dönüyor hemen yatıyorum.agirlastim sanırım. Işlerini planladigim kadar hizli yapamıyorum kismetse bugün bebisin kiyafetleri yikayip canta hazırlığına baslicam .

E ecrinny ben 2 hafta kala çağırmayı düşünüyorum. Zaten doğumdan sonra 40i çıkana kadar bizde kalacak. Daha erken gelipte sıkılmasını istemiyorum. Hiçbir yer insanın evi gibi olmaz diye düşünüyorum.

Günaydın :)
Aranızda ev tipi ana kucağı alan var mı?

Ben yengemden aldım, her çocuk içinde durur mu bilmiyorum ama yengem çok rahat etti. Mutfakta falan yemek yaparken içine koyuyordu çocuğu, uykusu gelirse uyuyor, diğer zamanlarda annesini izliyordu yattığı yerden.

Viyananin havasindan olabilir canim
Insallah suni sanciya falan gerek kalmaz
Sen dogum kurslarina falan gidiyormusun
evet canim gidiyorum dogum kursuna. insallah ise yarar. bu hafta evdeki ikinci haftam ama bir tembellik coktu anlatamam. ya da agirlasmaktan bilemiyorum.
sen gidiyor musun kursa? gerci sen sezeryana gircen.
asil ben ne siracagim sana, sen mama filan aliyor musun? ben sutum gelene kadar ve emzirmeyi ogrenene kadar hastanede kalmayi dusunuyordum. senin bir fikrin var mi? ayni zamanda emzik ve biberon konusunda ne dusunuyorsun?

Ben yengemden aldım, her çocuk içinde durur mu bilmiyorum ama yengem çok rahat etti. Mutfakta falan yemek yaparken içine koyuyordu çocuğu, uykusu gelirse uyuyor, diğer zamanlarda annesini izliyordu yattığı yerden.
Sallanan bir şey değil mi?
Memnun kalınmış anladığım, nedir markası?

Benim annem aksi ve acil bir durum olmazsa 26 veya 27 aralıkta gelecek canım sizler ne zaman çağırmayı düşünüyosunuz
Bi benim annem mi haber bekleyen doğuracağın zaman haber ver geleyim dedi 5 saatlik yoldan nasıl yetişir bilmem.
bebişlerin doğumuda aynı aldığımız kilolarda lacrimosa.sanki patlayacak gb karnım bebiş kaç kilo çok merak ediyorum randevuma 14 gün var daha.32+6 da 1944 dü. ama 2 kilo aldım iki haftada bebiş hızlı kilo almış olabilir mi?
ben de yürümek istiyorum ama buranın soğuğunda hiç gözüm yemiyor.hala arabayla gidip geliyorum.5. katta evimiz merdiveni mi kullansam asansör yerine. ssvd deneyeceğim için suni sancı ihtimalim yok. sancım ya gelecek yada paşa paşa tekrar 8 kat kesilcem

Sallanan bir şey değil mi?
Memnun kalınmış anladığım, nedir markası?

Bunun aynısı, çok aşırı bir sallanma yok. ama ayaklarının orada 2 koruma var onları öne çekince hafif sallanıyor. Sırt kısmı neredeyse tamamen yatabiliyor.
Yengem çok memnun kalmıştı, umarım bende kalırım. Üzerindeki tenteyi elde yıkamak gerek ama oturduğu kısım cırtlı onu makineye atabiliyorsun.

bir de perine masajına başladınız mı arkadaşlar. başlasam mı acaba artık diyorum.uygulayanlar hep memnun

bir de perine masajına başladınız mı arkadaşlar. başlasam mı acaba artık diyorum.uygulayanlar hep memnun

Ben de internetten inceleyip yapmak istiyorum bir de lansinoh gogus ucu kremine baslicam artik bugün yarın canta hazirligimi tamamliyim biraz da kendime bakacam

Ben de internetten inceleyip yapmak istiyorum bir de lansinoh gogus ucu kremine baslicam artik bugün yarın canta hazirligimi tamamliyim biraz da kendime bakacam
ilk doğumumda çok işime yaramıştı lansinoh iyi oldu hatırlattığınız.

Selam kizlar. Ikinci hamileligi olanlar ilk cocuklariniz kac yasinda.
Benimki subatta 2 yasina gircek korkuyorum ikisine nasil ywtiscem sye

Bende annemi ocak basında çağırmayı düşünüyorum. Çok uzun kalırsa sıkılır kadıncağız. Babamda gelmez şimdi o kadar uzun kalmaya biliyorum.
aynen canım babam da gelmiyor doğum sonrası gelir..ee kırkımız çıkana kadar da kalcaklar derken..50 günü geçecek..kardeşimde var..babam kardeşim o kadar gün kendi başının çaresine bakmak zorunda kalcaklar onlara da kıyamıyorum..ama annemde kızım az erken geleyim nolur nolmaz diyor..bende ocak başında çağırcam gibi..

Benim annem ocagın 8 inde gelcek ayın 10 u beklenen dogum tarihim kayınvalide ile birlikte ucak bileti almışlar erken olursa otobüsle geliriz diyolar 10 saatlik yoldan gelecekler benim durum daha vahim =)) Allahtan ayın 14 ünde görümcemi yolluyolar yardımcı olsun diye yoksa eşimde vardiyalı çalışıyo son zamanlar baya sıkıntı yaşardım:) yaa bende durumlar böyle kızlar :)

görümcem gelse bana yardımdan çok zararı olur heralde 2 çocuğu var..annemden başka kimsenin bana yardımı dokunacağını zannetmiyorum da...anneme bende biraz daha geç gel diyorum da gelip evi felan da temizlemek istiyor..açıkcası ben pek iş yapamıyorum evde..halılar yıkamaya verilcek eşim camları silcek gerisini de annem halleder artık..inşallah bir aksilik olmazsa:)

kızlar tek taraflı omuz sırt ağrınız oluyor mu? sadece sol tarafım ağrıyor kolumda ağrıyıp uyuşunca acaba kalpte mi bir sıkıntı var diyorum..sizlerde de var mı ki böyle bir şey?

kızlar tek taraflı omuz sırt ağrınız oluyor mu? sadece sol tarafım ağrıyor kolumda ağrıyıp uyuşunca acaba kalpte mi bir sıkıntı var diyorum..sizlerde de var mı ki böyle bir şey?
benim sabahları sırtımın sol tarafı ağrıyor ama benimki hep sola yan yattığımdan oluyor, sonra gün içinde geçiyor., sen de belki soluna yatıyorsan ondan olabilir.

kızlar aranızda doğum öncesi egzersiz yapan var mı? bu güne kadar hiç spor yapmamış biri olarak hafif egzersiz mi yapsam diye düşünüyorum. siz doğum için bi egzersiz falan biliyor musunuz?
Kegel yapıyorum arada sırada çok degil ama bağdaş kurup otur demişti doktorum öyle yapıyorum merdiven inip çıkıyorum her gün yürüyüşe de haftaya izne çıktığımda başlayacağım Şimdilik okulda ne kadar hareket edersem o :)
Sandalyeden tutunup çömelip kalkma hareketi yapabilirsin,en kolayı olan nefes egzersizleriyle başlayabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…