2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Annem sancın başlayınca ara atlar uçağa gelirim diyor ama :)))
Sezeryan olursa da günü belli olursa iki üç gün önce gelecek annem normal olursa tabi gün belli olmaz diye tahmini gidişata göre gene bir kaç gün önce gelir

kızlar tek taraflı omuz sırt ağrınız oluyor mu? sadece sol tarafım ağrıyor kolumda ağrıyıp uyuşunca acaba kalpte mi bir sıkıntı var diyorum..sizlerde de var mı ki böyle bir şey?

Bendede var bide bu son günlerde kollarım çekiliyor gibi acayip birsey oluyor anlayamadi m gitti

Kıslar merhahabalar nasılsınız...
S sevyeter canım çok geçmiş olsun çok çok dikkatli ol... bol bol dinlen artık...
merhaba canım,iyiyiz saol sen nasılsın?
gayet rahat bir hamilelik geçirdim 7 ay boyunca..ama 8. ayda ağrılar halsizlikler şişkinlikler başladı..hayırlısı ile alsaydık tontikleri kucağımıza:)

Selam kizlar. Ikinci hamileligi olanlar ilk cocuklariniz kac yasinda.
Benimki subatta 2 yasina gircek korkuyorum ikisine nasil ywtiscem sye

Benimki 27 aylık. Şimdiye kadar çok iyiydi ama artık zorlanmaya başladım. Oğlum babasına çok düşkün bütün gün babasının yanına gitmek istiyor. Eşimin dükkanı bize çok yakın. Alıştı galiba zaptedemiyorum. Dün zorla eve getirmeye çalışırken kucağımda taşıdım ve akşamdan beri ağrıdan ölüyorum. Doğunca daha kolay olur inşallah.

Benim kayınvalidem çok yardım ediyo allah razı olsun. Birazda ona güveniyorum.

Kızlar hala yuruyemiyorum sanki karnım in hepsi kasigimda birikmiş gibi bacaklar ayrık yürüyorum resmen.1 haftadır vardı ama bugun daha çok hemde ağrılı yürüyorum .geceleri yorgan altında dönmek işkence gibi zaten sola yatsam böbreğim agriyor sağa yatınca resmen artık uyuşuyor sağ sol derken sabah oluyor .Bu arada benim minik sanırım gece uyuyor ben uyaninca elim i karnima koyunca hemen uyaniyor onun dışında sabaha kadar uyuyor sanirim .inşallah doguncada bu düzende oluruz 1 haftadır boy le cunki

canım senden 2 gün öncede ben balkon yıkamıştım Allah korudu..bir daha da öyle bişey yapmam..seninde ağrıların geçer inşallah..bebişe bişey olmamış ya önemli olan bu..
benim yaramaz tam tersi yatağa girdiğimde tekmelemeye başlıyor sabah onun tekmeleriyle uyanıyorum..uyandıktan sonra tık yok:) bizimde doğunca da böyle olursa diye ödümüz kopuyor..

merhaba canım,iyiyiz saol sen nasılsın?
gayet rahat bir hamilelik geçirdim 7 ay boyunca..ama 8. ayda ağrılar halsizlikler şişkinlikler başladı..hayırlısı ile alsaydık tontikleri kucağımıza:)
Amin canım inş. Valla benim çok zor geçti hamileliğim.

Kizlar bebek kiyafetlerini kac derecede yikadiniz ben dinlene dinlene anca etiketleri cikarip ters çevirdim icindeki etiketleri kestim
30 derecede mi yoksa soğuk suyla mi yıkama yapsam .
Birde kurutma makinesinde kurutan var mi . sırf bebek kiyafetlerini kurutmak icin almistik balkonda kışın zor oluyor .
Acaba kurutmaya atsam soldurur mu

Benim görümcem evli degil inşallah sorun yaşamayız geldiginde .. görümcemle halletcez artık perdeleri falanda . Benimde ev çok fena ama halim çok yapmaya doktorda sancın var dinlen dedi bende dinleniyorum bakalım :))

Bende de aynısı var dayımlar verdi bende yıkadım temiz temiz bekliyor zaten çokta kirletmemiş bizim kuzen. Kullanışlı olacağını düşünüyorum bakalım göreceğiz.

Ben 30 derecede yıkadım. Kurutma konusunda bazı yorumlar duymuştum kurutma makineleri çektirebiliyormuş giysileri dikkat et canım çekmesinde.

ben 40 derecede yıkadım azcık çekti..30da yıkayabilirsin canım..genelde 30da yıkadı herkes..

kızlar maaşlarımıza bağlancak çocuk yardımı herkes de aynı oranda oluyor değil mi? ben de alsam eşim de alsa aynı ücreti alcak heralde? maaşla orantılı olarak artıp azalmıyordur..

Canım ben kurutmayı kullanıyorum kışları kendi kıyafetlerimiz için de, ilk yıkamada kullanmanı önermem, ilk yıkamadan sonra kurutunca çekiyor mutlaka, ikinci yıkamadan sonra express falan olmayan bir programda kurutabilirsin, o zaman çekmiyor,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…