Annem sancın başlayınca ara atlar uçağa gelirim diyor ama :)))ocağa tam bir ay kaldı annişler..heyecan stres her şey bir arada..inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz yavrularımızı..annesi uzakta olanlar doğuma ne kadar kala annelerinizi çağırmayı düşünüyorsunuz?
bende hep sol tarafa yatmaya çalışıyorum ondan oluyor olabilir o zaman..benim sabahları sırtımın sol tarafı ağrıyor ama benimki hep sola yan yattığımdan oluyor, sonra gün içinde geçiyor., sen de belki soluna yatıyorsan ondan olabilir.
Benim ki 8 yaşında teyzesi...Selam kizlar. Ikinci hamileligi olanlar ilk cocuklariniz kac yasinda.
Benimki subatta 2 yasina gircek korkuyorum ikisine nasil ywtiscem sye
kızlar tek taraflı omuz sırt ağrınız oluyor mu? sadece sol tarafım ağrıyor kolumda ağrıyıp uyuşunca acaba kalpte mi bir sıkıntı var diyorum..sizlerde de var mı ki böyle bir şey?
merhaba canım,iyiyiz saol sen nasılsın?
Selam kizlar. Ikinci hamileligi olanlar ilk cocuklariniz kac yasinda.
Ben aldım canım, baby&plus olanından ebebekten, açık kahve olanını beğendik,çok sempatik, kullanışlı görünüyor, tabi kullanmadık henüzGünaydın :)
Aranızda ev tipi ana kucağı alan var mı?
canım senden 2 gün öncede ben balkon yıkamıştım Allah korudu..bir daha da öyle bişey yapmam..seninde ağrıların geçer inşallah..bebişe bişey olmamış ya önemli olan bu..Kızlar hala yuruyemiyorum sanki karnım in hepsi kasigimda birikmiş gibi bacaklar ayrık yürüyorum resmen.1 haftadır vardı ama bugun daha çok hemde ağrılı yürüyorum .geceleri yorgan altında dönmek işkence gibi zaten sola yatsam böbreğim agriyor sağa yatınca resmen artık uyuşuyor sağ sol derken sabah oluyor .Bu arada benim minik sanırım gece uyuyor ben uyaninca elim i karnima koyunca hemen uyaniyor onun dışında sabaha kadar uyuyor sanirim .inşallah doguncada bu düzende oluruz 1 haftadır boy le cunki
Amin canım inş. Valla benim çok zor geçti hamileliğim.merhaba canım,iyiyiz saol sen nasılsın?
gayet rahat bir hamilelik geçirdim 7 ay boyunca..ama 8. ayda ağrılar halsizlikler şişkinlikler başladı..hayırlısı ile alsaydık tontikleri kucağımıza:)
Benimde aynı canım dra gidiyorum normal diyip yolluyor. Hayırlısıyla bitirelim inş.Hamd olsun iyi diyelim bu son zamanlarda çok yoğun olmamakla birlikte hafif adet sancisi gibi Sancim var neden anlamadım
Sen nasılsın canim
benimde 3 buçuk yaşında ilk göz ağrımSelam kizlar. Ikinci hamileligi olanlar ilk cocuklariniz kac yasinda.
görümcem gelse bana yardımdan çok zararı olur heralde 2 çocuğu var..annemden başka kimsenin bana yardımı dokunacağını zannetmiyorum da...anneme bende biraz daha geç gel diyorum da gelip evi felan da temizlemek istiyor..açıkcası ben pek iş yapamıyorum evde..halılar yıkamaya verilcek eşim camları silcek gerisini de annem halleder artık..inşallah bir aksilik olmazsa:)
Bunun aynısı, çok aşırı bir sallanma yok. ama ayaklarının orada 2 koruma var onları öne çekince hafif sallanıyor. Sırt kısmı neredeyse tamamen yatabiliyor.
Yengem çok memnun kalmıştı, umarım bende kalırım. Üzerindeki tenteyi elde yıkamak gerek ama oturduğu kısım cırtlı onu makineye atabiliyorsun.
Eki Görüntüle 1919535
Kizlar bebek kiyafetlerini kac derecede yikadiniz ben dinlene dinlene anca etiketleri cikarip ters çevirdim icindeki etiketleri kestim
30 derecede mi yoksa soğuk suyla mi yıkama yapsam .
Birde kurutma makinesinde kurutan var mi . sırf bebek kiyafetlerini kurutmak icin almistik balkonda kışın zor oluyor .
Acaba kurutmaya atsam soldurur mu
ben 40 derecede yıkadım azcık çekti..30da yıkayabilirsin canım..genelde 30da yıkadı herkes..Kizlar bebek kiyafetlerini kac derecede yikadiniz ben dinlene dinlene anca etiketleri cikarip ters çevirdim icindeki etiketleri kestim
Birde kurutma makinesinde kurutan var mi . sırf bebek kiyafetlerini kurutmak icin almistik balkonda kışın zor oluyor .
Canım ben kurutmayı kullanıyorum kışları kendi kıyafetlerimiz için de, ilk yıkamada kullanmanı önermem, ilk yıkamadan sonra kurutunca çekiyor mutlaka, ikinci yıkamadan sonra express falan olmayan bir programda kurutabilirsin, o zaman çekmiyor,Kizlar bebek kiyafetlerini kac derecede yikadiniz ben dinlene dinlene anca etiketleri cikarip ters çevirdim icindeki etiketleri kestim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?