kızlar maaşlarımıza bağlancak çocuk yardımı herkes de aynı oranda oluyor değil mi? ben de alsam eşim de alsa aynı ücreti alcak heralde? maaşla orantılı olarak artıp azalmıyordur..
Canım tam doğum anında çişini yapar gibi iniyor. Ama arkadaşımın sızıntı şeklinde olmuştu. Bu şekilde de olabilir bi dra görün onu belirlemek için özel pedleri var.Kızlar benim akıntım artmıştı hamilelikte Zaten ama sadece akıntı degil de suyla karışık akıntı geliyor gibi yani saçma bi soru olabilir ama :) acaba benim suyumun az olmasının sebebi o olabilir mi ki bi sorun var mıdır enfeksiyon gibi yoksa normalde de böyle mi oluyor ?
Canım ben 30 derece hassas programa attım ama evin içinde kurutmalıkta kuruttum benim bütün kıyafetlerde kurutma makinesine atılmaz işareti vardı makine üzerinde çarpı işareti kurutma makinesi anlamına geliyor...Kizlar bebek kiyafetlerini kac derecede yikadiniz ben dinlene dinlene anca etiketleri cikarip ters çevirdim icindeki etiketleri kestim
30 derecede mi yoksa soğuk suyla mi yıkama yapsam .
Birde kurutma makinesinde kurutan var mi . sırf bebek kiyafetlerini kurutmak icin almistik balkonda kışın zor oluyor .
Acaba kurutmaya atsam soldurur mu
Bu kontrolde sorayım doktoruma ya son zamanlar suyla karışık gelince normal mi degil mi anlamadım da merak ettim suyuma az diyor Zaten doktor sürekliCanım tam doğum anında çişini yapar gibi iniyor. Ama arkadaşımın sızıntı şeklinde olmuştu. Bu şekilde de olabilir bi dra görün onu belirlemek için özel pedleri var.
evet canim gidiyorum dogum kursuna. insallah ise yarar. bu hafta evdeki ikinci haftam ama bir tembellik coktu anlatamam. ya da agirlasmaktan bilemiyorum.
sen gidiyor musun kursa? gerci sen sezeryana gircen.
asil ben ne siracagim sana, sen mama filan aliyor musun? ben sutum gelene kadar ve emzirmeyi ogrenene kadar hastanede kalmayi dusunuyordum. senin bir fikrin var mi? ayni zamanda emzik ve biberon konusunda ne dusunuyorsun?
Teşekkürler teyzesiOy maşaAllah Rabbim sağlıklı sıhhatli kullanmanızı nasip eylesin canım benim
Benim annem ocagın 8 inde gelcek ayın 10 u beklenen dogum tarihim kayınvalide ile birlikte ucak bileti almışlar erken olursa otobüsle geliriz diyolar 10 saatlik yoldan gelecekler benim durum daha vahim =)) Allahtan ayın 14 ünde görümcemi yolluyolar yardımcı olsun diye yoksa eşimde vardiyalı çalışıyo son zamanlar baya sıkıntı yaşardım:) yaa bende durumlar böyle kızlar :)
Can'ım senin suyun az mı ki?benimde az.3 günde bir doktordayım.senin bebeğin gelişimine yansıdı mı suyun az olması?Kızlar benim akıntım artmıştı hamilelikte Zaten ama sadece akıntı degil de suyla karışık akıntı geliyor gibi yani saçma bi soru olabilir ama :) acaba benim suyumun az olmasının sebebi o olabilir mi ki bi sorun var mıdır enfeksiyon gibi yoksa normalde de böyle mi oluyor ?
Maşallah büyümüş annesi :) sen yavaş hareket et kaana takma zamanında gelir inşallah bebişin. Bi de neden vajinal muayeneye gerek duydu canım. 37de falan bakıolar die biliyorum.Teyzoşları hastaneden yeni geldik.kontrol 2500 olmuş maşallah kuzum ama doktorum vajinal muayene etti be korku anı erken doğum olur dedi kafası hazinedeymiş ölçüm yaptı işe son yatacakmışım erken dedi lütfen yavaş hareket et dedi.
Evet hamileliğimin başından beri doktorum suyun sınırda diyorduCan'ım senin suyun az mı ki?benimde az.3 günde bir doktordayım.senin bebeğin gelişimine yansıdı mı suyun az olması?
Masallah seninki buyukmus :) Allah bagislasinBenim ki 8 yaşında teyzesi...
benimkininde gunduz bi zarari yok bana ama gece 2 kere falan uyaniyo napcam bilmiyorum annem 5 dkk uzagimda zaten dogum yapinca yanimda bi kac gun ama oglum kucagima almadan sakinlesmiyo gece napcam o dikislerle bilmemBenimki 27 aylık. Şimdiye kadar çok iyiydi ama artık zorlanmaya başladım. Oğlum babasına çok düşkün bütün gün babasının yanına gitmek istiyor. Eşimin dükkanı bize çok yakın. Alıştı galiba zaptedemiyorum. Dün zorla eve getirmeye çalışırken kucağımda taşıdım ve akşamdan beri ağrıdan ölüyorum. Doğunca daha kolay olur inşallah.
Benim kayınvalidem çok yardım ediyo allah razı olsun. Birazda ona güveniyorum.
Canım ben 30 derece hassas programa attım ama evin içinde kurutmalıkta kuruttum benim bütün kıyafetlerde kurutma makinesine atılmaz işareti vardı makine üzerinde çarpı işareti kurutma makinesi anlamına geliyor...
Niyetin varsa baslamak icin en uygun hafta 35.hafta zaten artik baslayabilirsin. Bende yapacagim ama oncelikle benim zillinin dönmesi lazim dönmezse yapmanin anlamı yok beklemedeyim o yuzden :)bir de perine masajına başladınız mı arkadaşlar. başlasam mı acaba artık diyorum.uygulayanlar hep memnun
30 derecede on yikamasiz 19 dk lik kisa programda yikadim herseyini sonucta kirli degillerdi normal askida ve petek uzerinde kuruttum o yuzden kurutma makinasi icin birsey diyemeyecegim:)Kizlar bebek kiyafetlerini kac derecede yikadiniz ben dinlene dinlene anca etiketleri cikarip ters çevirdim icindeki etiketleri kestim
30 derecede mi yoksa soğuk suyla mi yıkama yapsam .
Birde kurutma makinesinde kurutan var mi . sırf bebek kiyafetlerini kurutmak icin almistik balkonda kışın zor oluyor .
Acaba kurutmaya atsam soldurur mu
Yok canim ben gitmiyorum :) ben tembel 5 dk yolu arabayla giderim :)
Ben mama alicam canim bizim yilbasi zamani burda heryer kapalı oluyor alip koycam insallah ihtiyac olmaz emzik avent avent soothie aldik bi kac markada hediyecl verdi doktor denerim biberon bi tane avent var dr.browns dusunuyordum ama int siparis oluyor magzalarda bulamadım o yuzden medela almayi dusunuyorum
Şimdi senin dogum yaptigin hastane ile ilgili bilgim biraz var :)
Emzirmeye önem veriyorlar hemsireler bu konuda cok yardimci oluyorlar normal dogumda 3 gun kaliyorsun emzirmeyi bebek yikamayi ilk dogum oldugun icin herseyi gosteriyorlar
Mama olarak hastaneye kendin getiremiyorsun biberon ve emzikte kabul etmiyorlar biberon olarak medela veriyorlar iyi bir biberon mama olarak hipp veriyorlar oda iyi hatta cikarken 1 biberon bi tane alabilirsin veriyorlar:)
Sana tavsiyem ozel oda iste ucreti fazla degil yani uygun 40 euro falan esinde yaninda kalabilir senin hastanenun tek kotu tarafi odalari kalabalik 6 kisilik kalanlar var mutlaka ozel odayi iste bos olursa alabilirsin
super bilgiler ozellikle biberon ve mamayla ilgili. ben hastane tanitimina gittim odalar max. 4 kisilikmis su anda. kadin ama genelde 2 kisi oluyor dedi- tabi duruma bagli diyerek de ekledi. o ozel odayi tutabilirsem sahane olcak. insallah biz ordayken bos olur bende cok istiyorum. emzirme ve diger egitimler konusunda ise valla onlara guveniyorum bir arkadasim ilk bebeginde emzirememis, daha dogrusu sutu gelmemis, kizi sutu gelene kadar tutmuslar. gerci bu bahsettigim 13. viyanadaki hastane. o nedenle eger gelmezse bende kalmak istiyorum. bakalim ya.
sen nasilsin? nasil gidiyor? burda sezeryan gununu ne zaman veriyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?