Ben de bunu bilmiyorum m sadece bir forumda hipp combiotik almisti birisi ama dedigin gibi preyle farki nedir ben de merak ediyorumHmm iyi yapmışsın canım da benim hala anlayamadığım bişey var hipp 1 numarayla hipp pre nin farkı nedir ikisinde de doğumdan itibaren yazıyor da içerikleri mi farklı anlamadım
Ne güzel 5 gününüz bebisle başbaşa geciyor bize 5 günde kim bilir kac kişi gelecek gelen giden bitmeyecek insallah kar kis olur da ilk 1 hafta kimse gelemez bebegimle başbaşa yalniz olmak istiyorum
evet benimde suyum az bir cepte 4cm r cepte 3.3 cm dedi suyuna bir cepteki 2 cm altına düşmediği sürece sorun yok az olması gerekenden az dedi.oğluşumun gelişimine yansıdı bu durum 35+1 deyiz bugün gittik doktora 2.425 gr dedi birazcık az kilosu.aslında 34 haftaya kadar önden gidiyorduk birden geriye sardık.3 hafta daha sağlıkla dursun da 37 haftayı bitirmek çok istiyorum.dualarınızı eksik etmeyin sabahtan akşama kadar yatıyorum bol istirahat dedi doktor.e bide benim iki çocuğum daha var bu üçüncü baya zor oluyor istirahat etmekEvet hamileliğimin başından beri doktorum suyun sınırda diyordu
Son gittiğimde de az ama yeterli görüyorum bebeği erken alacak kadar az diyemem dedi ama gelişimi normal gidiyor çok şükür seninki geriden mi geliyor çok mu azmış suyun ? Sayısal ölçüm bildirmedi benimki ultrasondan işaretleyip gösterdi bu kadar diye gösterdiği yer az gibi geldi bana da gerçekten
karnım da dar benim doktorum iri bi bebek beklemiyorum demişti o yüzden
Allah yardımcın olsun biz çocuksuz halde bile zorlanıyoruz nasıl dinleneceksin tabi gene de dikkat et az kaldı inş sorun olmadan tamamlarsınız sağlıkla kavuşursunuz. sezeryan mı olacak seninki?evet benimde suyum az bir cepte 4cm r cepte 3.3 cm dedi suyuna bir cepteki 2 cm altına düşmediği sürece sorun yok az olması gerekenden az dedi.oğluşumun gelişimine yansıdı bu durum 35+1 deyiz bugün gittik doktora 2.425 gr dedi birazcık az kilosu.aslında 34 haftaya kadar önden gidiyorduk birden geriye sardık.3 hafta daha sağlıkla dursun da 37 haftayı bitirmek çok istiyorum.dualarınızı eksik etmeyin sabahtan akşama kadar yatıyorum bol istirahat dedi doktor.e bide benim iki çocuğum daha var bu üçüncü baya zor oluyor istirahat etmek
Canım başka bir forumda okumuştum suyun normalden az olması bebeğin kilosunun az ölçülmesine sebebiyet verebiliyormuş yani 2.425 den fazla olabilir bebişinin kilosuevet benimde suyum az bir cepte 4cm r cepte 3.3 cm dedi suyuna bir cepteki 2 cm altına düşmediği sürece sorun yok az olması gerekenden az dedi.oğluşumun gelişimine yansıdı bu durum 35+1 deyiz bugün gittik doktora 2.425 gr dedi birazcık az kilosu.aslında 34 haftaya kadar önden gidiyorduk birden geriye sardık.3 hafta daha sağlıkla dursun da 37 haftayı bitirmek çok istiyorum.dualarınızı eksik etmeyin sabahtan akşama kadar yatıyorum bol istirahat dedi doktor.e bide benim iki çocuğum daha var bu üçüncü baya zor oluyor istirahat etmek
Baskı vardı genital bölgeye kafasını yapıştırmış ne yazık kiMaşallah büyümüş annesi :) sen yavaş hareket et kaana takma zamanında gelir inşallah bebişin. Bi de neden vajinal muayeneye gerek duydu canım. 37de falan bakıolar die biliyorum.
kizlar zaten suyun artik azalmasi gerekmiyor mu? takvimde de oyle yaziyordu.Allah yardımcın olsun biz çocuksuz halde bile zorlanıyoruz nasıl dinleneceksin tabi gene de dikkat et az kaldı inş sorun olmadan tamamlarsınız sağlıkla kavuşursunuz. sezeryan mı olacak seninki?
Benimki de biraz önde çıkmıştı sonra normale döndü aynen seninki gibi 34+1 de 2.250 45cmdi doktor normal dedi aslında biz de pazartesi tekrar gideceğiz bakalım ne oldu hastalık geçirdiğim için çok daha fazla merak ediyorum o etkilenmemiştir inş
Evet büyüdüler artık kapladığı yer olarak su oranı azalıyordur belki ama benim doktor zaten hep sınırda diyordu şimdi de hala iyi demiyor demekki normal olması gerekenden daha az gözüküyor bizimkilerkizlar zaten suyun artik azalmasi gerekmiyor mu? takvimde de oyle yaziyordu.
Dikkat et canım bol bol dinlenBaskı vardı genital bölgeye kafasını yapıştırmış ne yazık ki
Benim oğlum da 31 ocakta 2 yaşını bitirecek canım ilk bir kaç ay zorlanırız ama düzene oturtunca rahat ederiz yaza doğru benceSelam kizlar. Ikinci hamileligi olanlar ilk cocuklariniz kac yasinda.
Benimki subatta 2 yasina gircek korkuyorum ikisine nasil ywtiscem sye
Evet bebekler 6 aylik falan olunca rahat ederiz diye umuyorum. Insallah kiskanmazlar da rahat ederizBenim oğlum da 31 ocakta 2 yaşını bitirecek canım ilk bir kaç ay zorlanırız ama düzene oturtunca rahat ederiz yaza doğru bence
Teyzeleri merhaba. Benim oglum kocaman olmus. 1926 gr. Hersey cok sukur normal. Bu arada bugun calisabilir raporumu aldim. Fakat birsey soracam bu sürecte saglik raporu alinamiyormus fakat senelik izin alinabiliyor mu. 2015 den kalma ve bu yil kullanmazsam yanacak 3 günlük iznim kaldi haftaya kullanmayi düsünüyordum. Sizin bu konuda bilginiz var mi?
yok Can'ım sanmıyorum etkilenmemiştir hastalıktan.senin ki de az düşük gibi kilosu doktor bana her gün et veya balık yememi söyledi sende öyle yap istersen.bi doğursaydık hepimiz sağ sağlimAllah yardımcın olsun biz çocuksuz halde bile zorlanıyoruz nasıl dinleneceksin tabi gene de dikkat et az kaldı inş sorun olmadan tamamlarsınız sağlıkla kavuşursunuz. sezeryan mı olacak seninki?
Benimki de biraz önde çıkmıştı sonra normale döndü aynen seninki gibi 34+1 de 2.250 45cmdi doktor normal dedi aslında biz de pazartesi tekrar gideceğiz bakalım ne oldu hastalık geçirdiğim için çok daha fazla merak ediyorum o etkilenmemiştir inş
super bilgiler ozellikle biberon ve mamayla ilgili. ben hastane tanitimina gittim odalar max. 4 kisilikmis su anda. kadin ama genelde 2 kisi oluyor dedi- tabi duruma bagli diyerek de ekledi. o ozel odayi tutabilirsem sahane olcak. insallah biz ordayken bos olur bende cok istiyorum. emzirme ve diger egitimler konusunda ise valla onlara guveniyorum bir arkadasim ilk bebeginde emzirememis, daha dogrusu sutu gelmemis, kizi sutu gelene kadar tutmuslar. gerci bu bahsettigim 13. viyanadaki hastane. o nedenle eger gelmezse bende kalmak istiyorum. bakalim ya.
sen nasilsin? nasil gidiyor? burda sezeryan gununu ne zaman veriyorlar?
Aynen ama haber vermeden almışlar kayınvalidemle bileti uygun bulunca :) ankaradan izmire 30 liraya hersey dahil :))Umarım bi sorun olmadan zmanında gelir bebişin :) bi hafta önce gelebilseymiş keşke evdede yardımcı olurdu sana
İnşallah teyzoşları dua edinDikkat et canım bol bol dinlen
seninki hızlı çıktı desene erken kavuşmak istiyor :)
İnşallah sorunsuz geçer vaktinde gelir
Nefes egzersizi yapıyor annesi merak etme. Benimkide surekli hıçkırıyor:)Ya bu çocuk sürekli hıçkırıyor karnımda normal midir kızlar hareketlerinden çok hıçkırığını hissediyorum pıt pıt atıyor karnım hep...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?