2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Hmm iyi yapmışsın canım da benim hala anlayamadığım bişey var hipp 1 numarayla hipp pre nin farkı nedir ikisinde de doğumdan itibaren yazıyor da içerikleri mi farklı anlamadım
Ben de bunu bilmiyorum m sadece bir forumda hipp combiotik almisti birisi ama dedigin gibi preyle farki nedir ben de merak ediyorum

Ne güzel 5 gününüz bebisle başbaşa geciyor bize 5 günde kim bilir kac kişi gelecek gelen giden bitmeyecek insallah kar kis olur da ilk 1 hafta kimse gelemez bebegimle başbaşa yalniz olmak istiyorum

evet bence de guzel. hastaneye mesela sadece esim 8-8 arasi gelebilecek eger ozel oda olmazsa onun disinda ziyaretcilerde sadece 4-6 arasi filan gelebiliyorlar ki benim burada cok tanidigim olmadigi icin gelen de cok olmaz. annemde dogumdan 1 hafta sonra gelecek. bakalim yalniz olmanin evet guzel kismi var ama bazen de koyuyor valla. gerci kayinvalidemler filan sagolsunlar cok yardimcilar ama bizim ozel hayatimiza karismamak icin yardim teklif ederler ve geri cekilirler.

evet benimde suyum az bir cepte 4cm r cepte 3.3 cm dedi suyuna bir cepteki 2 cm altına düşmediği sürece sorun yok az olması gerekenden az dedi.oğluşumun gelişimine yansıdı bu durum 35+1 deyiz bugün gittik doktora 2.425 gr dedi birazcık az kilosu.aslında 34 haftaya kadar önden gidiyorduk birden geriye sardık.3 hafta daha sağlıkla dursun da 37 haftayı bitirmek çok istiyorum.dualarınızı eksik etmeyin sabahtan akşama kadar yatıyorum bol istirahat dedi doktor.e bide benim iki çocuğum daha var bu üçüncü baya zor oluyor istirahat etmek

Allah yardımcın olsun biz çocuksuz halde bile zorlanıyoruz nasıl dinleneceksin tabi gene de dikkat et az kaldı inş sorun olmadan tamamlarsınız sağlıkla kavuşursunuz. sezeryan mı olacak seninki?
Benimki de biraz önde çıkmıştı sonra normale döndü aynen seninki gibi 34+1 de 2.250 45cmdi doktor normal dedi aslında biz de pazartesi tekrar gideceğiz bakalım ne oldu hastalık geçirdiğim için çok daha fazla merak ediyorum o etkilenmemiştir inş

Canım başka bir forumda okumuştum suyun normalden az olması bebeğin kilosunun az ölçülmesine sebebiyet verebiliyormuş yani 2.425 den fazla olabilir bebişinin kilosu

kizlar zaten suyun artik azalmasi gerekmiyor mu? takvimde de oyle yaziyordu.

kizlar zaten suyun artik azalmasi gerekmiyor mu? takvimde de oyle yaziyordu.
Evet büyüdüler artık kapladığı yer olarak su oranı azalıyordur belki ama benim doktor zaten hep sınırda diyordu şimdi de hala iyi demiyor demekki normal olması gerekenden daha az gözüküyor bizimkiler

Selam kizlar. Ikinci hamileligi olanlar ilk cocuklariniz kac yasinda.
Benimki subatta 2 yasina gircek korkuyorum ikisine nasil ywtiscem sye
Benim oğlum da 31 ocakta 2 yaşını bitirecek canım ilk bir kaç ay zorlanırız ama düzene oturtunca rahat ederiz yaza doğru bence

Benim oğlum da 31 ocakta 2 yaşını bitirecek canım ilk bir kaç ay zorlanırız ama düzene oturtunca rahat ederiz yaza doğru bence
Evet bebekler 6 aylik falan olunca rahat ederiz diye umuyorum. Insallah kiskanmazlar da rahat ederiz

Ben ozeldeyim geçmişten kalan 15 gun iznim vardı. 34+2de yıllık izimi yazdim tam 37 +0 da bitecek hem dinleniyorum hem de 15 günümü doğumdan sonraya aktaricam

yok Can'ım sanmıyorum etkilenmemiştir hastalıktan.senin ki de az düşük gibi kilosu doktor bana her gün et veya balık yememi söyledi sende öyle yap istersen.bi doğursaydık hepimiz sağ sağlim

Ben ayin 24 une ayarladik doktrumla 24 olmasin esim kizar dedi malum gun isayi bekliyorlar :)
Dedim siz teklif ettiniz 4 hafta once dedim 15 dk surecek birsey olmaz :) birde esimde o gun dogdu niye 23 yapayim dimi :)

Bende kizimi emziremedim malesef ameliyatli olmam tutamadim meme uclari yoktu birde benim dogumdan 2 gece once hepsi akti cok bilincsizlikten hemsireyede demedim cunku gunum cok geçmişti plastii meme ucu alerji yapti falan derken makine ile sagdim 4 5ay icti sutu:)
Bunda cok kararliyim bakalim insallah emziririm
Semmelweis emzirme konusunda hemsireleri iyi
Yardimci olurlar mutlaka emme refleksi yoksa siringa ile mama verip parmagini emzirtiyorlar guclenmesi icin eltim kizina yaptilar 3 yasina girecek emiyo halla :) 10 gun falan ugrastilar o sekilde ama degdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…