2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar hiç yemek yapasim yok hani 1 ay biri yapsada yemek ,bende yesem. hazır olsa hep yemek. eşime bile hazırlayamaz oldum sevdiği yemekleri, hic ugrasasim yok .
Benim Zaten hiç olmamıştı
Ama hamilelik kesinlikle 2 kat üşengeç yapıyor insanı boş boş yürürüm gezerim onlarda sorun olmuyor da iş yapmak mesele :))

3 yil mi???? yok ya ben 1 sene emzireyi planliyorum. gerci bugunden bilinmez ama 3 sene nedir ya!

insallah bu sefer nasip olur sana emzirmek. bende cok istiyorum burda bazi kadinlar goguslerinin cok buyumesinden falan bahsediyorlar. bende oyle bir buyume olmadi evet cok daha dolgunlasti ama oyle beden buyumesi yok. insallah sutum olur.

allah yardimcimiz olsun :)

Kızlar hiç yemek yapasim yok hani 1 ay biri yapsada yemek ,bende yesem. hazır olsa hep yemek. eşime bile hazırlayamaz oldum sevdiği yemekleri, hic ugrasasim yok .
Benim bugün misafirim var bir de Allah tan yemeğe değil çaya geliyorlar. Ailemle aynı yerdeyiz herşeyime koşuyorlar sağolsunlar pastayı ben yapıyorum annem de tuzlu kurabiye yapıyor şu an...

Benim bugün misafirim var bir de Allah tan yemeğe değil çaya geliyorlar. Ailemle aynı yerdeyiz herşeyime koşuyorlar sağolsunlar pastayı ben yapıyorum annem de tuzlu kurabiye yapıyor şu an...
Ohh iyi yine benim birtek çay ikram edecek halim bile yok bugün .tabi misafir gelse eşim sağolsun yapar ablam gelir yardım eder bende ay ay oy diye dolanirim ortalıkta cunki enerjim anca 2 oğluma yetiyor benim

Benim doktorum abartmadan meyve tüket ama muzu hiç koymuyorum ben hamilelerimin diyetine dedi bende yemedim pek bir veya iki defa yemişimdir. Muzu yedirmiyor nedense sanırım şeker oranı yüksek ya ondan.
evet canım ondandır muhtemelen..şeker sorunum olmayınca ben pek dikkat etmedim muza..2şer 2şer götürdüm valla:) ama artık bıraktım..

Canimo göğsü kafası gibi olanlardan biriyim oncedende buyuktu ama suan cigir atladi:) ama inan sutle gogus buyuklugunun uzaktan yakindan alakasi yok buna takilma sen hep emzirecegim sutum olacak diye sartlandir kendini bol bol sutun olur insallah tabi bizimde

Selam hamişler ben bütün haftayı evde geçirdim grip ve öksürük yüzünden yıllık izin yazdım ama rapor alınabiliyomuş kamu personeli genel tebliğini okudum. bugün kontrol var bakalım inşallah oğlum etkilenmemiştir hastalıktan

Bu arada kilo artışınız nasıl ben şeker yüzünden dikkat ediyordum ama bu sefer de 1.5 aydır hiç kilo almadım sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim

evet canım özellikle doktorum her gittiğimde her gün et yiceksin yumurta tüketceksin süt içceksin diyordu..ama normalde de kırmızı eti pek yemezdim..hamileliğim boyunca da balık ve tavuktan da tiksindim derken..5 ay yiyemedim..zayıf gidince çocuk mecbur dikkat etmeye başladım sonra..sağlıkla alalım inşallah hepimiz yavrularımızı..kilosu vs o kadar da önemli değil de işte Türk annneleri böyle fazla takıntılı:)

Evet bornoz çok kullanışlı olmaz. ben de iki tane pelerin tipi aldım. e bebekten baş kısmı ile desenli bir havlu aldım yumuşak ve iyi su çeker gibi geldi bana. özdilek varsa bulunduğun yerde eminim orada da kaliteli havlular vardır. oraya bakamadım.

Doğum iznini hakettiğiniz zaman rapor alınmaıyor izninizi başlatalım diyorlar diye biliyorum ben.
Siz emin misiniz bu konuda?

Doğum iznini hakettiğiniz zaman rapor alınmaıyor izninizi başlatalım diyorlar diye biliyorum ben.
Siz emin misiniz bu konuda?
ben bu gün çalıştığım iş yerinin insan kaynaklarına sordum, kamu personeliyim, doğum iznini 37 haftaya kadar uzatsanda bu süre yıllık iznini kullanabilirsin, eğer grip falan olursan rapor alabilirsin dediler, hatta doğum iznini 37 ye kadar uzatman senin bu sürede başka bir rahatsızlıktan rapor almana engel değil, bunun anlamı sadece 37. haftaya kadar doğumla ilgili bir sıkıntın olmayacağıdır dediler, yani ben benim iş yerimde 37. haftaya kadar doğum iznini uzatıp 32-37 haftalar arası izinde rapor da kullanabileceğim, inşallah hepinizin iş yeri aynı anlayıştadır.

ay insallah ya!!! doku yetersizligi olur filan diye korkuyorum acikcasi. ben tahtadan hallice oldugumdan o goguslerin buyuyebilcegi aklima bile gelmiyor. insallah bol bol sutumuz olur.

kizlar sizin bu aralr istahiniz var mi? ben zorla gunde 2 ogun yiyorum. sanirim oglan mideme fazla baski yaptigindan aclik hissetmiyorum. benim su an istahimin deli gibi acik olmasi gerekiyor normalde di mi?

kizlar sizin bu aralr istahiniz var mi? ben zorla gunde 2 ogun yiyorum. sanirim oglan mideme fazla baski yaptigindan aclik hissetmiyorum. benim su an istahimin deli gibi acik olmasi gerekiyor normalde di mi?
Bende ayni durumdayim 1 ayda 4 kilo almistim gecen ay bu ay ise 1 kilo aldim sadece. Aklima yemek gelmiyor canim bisey istemiyor yedigimide zorla yiyorum :) benim bildigim son ayda kilo alisi duruyor diyeydi ve suan bunu gozlemliyorum kendimdede

ay insallah ya!!! doku yetersizligi olur filan diye korkuyorum acikcasi. ben tahtadan hallice oldugumdan o goguslerin buyuyebilcegi aklima bile gelmiyor. insallah bol bol sutumuz olur.
Hic korkma alt komsumda gogus namina birsey yok dumduz ama 2 sene emzirmis 2 cocugunuda sen pozitif seyler dusun emzirecegine sutunun olacağına once kendini inandir.

Doktorum da söylemişti bana artık Bebek büyüyecek midene baskı yapacağı için çok yiyemezsin diye buradaki takvimde de kilo kaybı olabileceği yazıyordu normal yani benim de iştah gitti mide yanması da olunca hiç canım istemiyor
Ayıca ben küçük göğüslülerin sütü daha bol olur diye duydum benimki de küçüktü ama artık büyük ve sarktı süt dolsa ne olacak çok merak ediyorum :)))

Benim annem ebe. bir kadının sütünün olması olmaması göğüsle alakalı değil diyor. bir sürü yeni doğum yapmış kadın gördüğü için kiminin bol oluyo kimininde hiç olmuyor diyo. sanırım allah vergisi işte banada sürekli inşallah sütün olur diyor. kendi çok zor emzirmiş benide kardeşimide sütü çok zor gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…