- 5 Aralık 2014
- 254
- 448
- 33
Kamu ihale genel tebliği 3 d maddesinde yazıyorDoğum iznini hakettiğiniz zaman rapor alınmaıyor izninizi başlatalım diyorlar diye biliyorum ben.
Siz emin misiniz bu konuda?
Ben bu yazıyı sonradan gördüm o yüzden yıllık izin aldım boşuna harcadım 2 günümü kime sorsam çalışır raporu aldığın için alamazsın dediler.Bende geçen hafta rahatsızdım rapor alalım dedim. eşim alırız ama aldığımız rapordaki gün sayısını doğum sonrasına aktaramayız dedi.nitekim deniz_muratın paylaştığı yazıdada öyle yazıyor
esra ben olsam gitmezdim . yani sonuçta senin tercihin ama ne gerek var doguma kalmış 10 gün eşinle kızını gönderebilirsin . canım bide elbiseler öyle ucuz yollu bişiler en fazla 60 100 arası bulabilirsinArkadaslar merhaba, BANA ACIL FIKIR LAZIM
Bir konuda acil fikirlerinize ihtiyacim var.
Son günlerim cok yogun geçiyor takip edemedim pek insallah herkes iyidir.
Dogum icin 28 aralik a gun verdi doktorum bana malum.
Gectigimiz 10 gun icinde kaynim bir kizla tanisti ve apar topar evlenmeye karar verdi.
Yogunlugumuz da ondan, gelmeler gitmeler vs.
15 gun sonraya nişan yapilacak salonda.
Yani dogumuma 10 gun falan kalmis oluyor.
Kucuk sehirde yasiyorum burda oyle hamileye uygun elbise vs bulamam.
Ankara ya falan gidip gezip dolasacak halim ise hic yok.hani beni dovun ama gezmeye gidin demeyin su an malum hepimiz ayniyizdir su günlerde.
Internetten falan baktim biraz ama beden isi cok sikinti su an ne yapsam bilemedim.
Arti isin maddiyatini da dusunuyorum.
Ben dogum sonrası bir ay ucretli izin daha kullanabilmek icin su halimde ise gidiyorum para savuracak durumda degilim.
Sizce bu nisana gitmeli miyim gitmemeli mi?
Kaynim falan umrumda degil ama kizim cok hevesli.
6 yasina girecek, elbisem sacim deyip duruyor.
Onu hazirlayip gonderip kendim evde oturmak cok mu zoruma gider acaba?
Siz olsanız ne olursa olsun gider miydiniz ?
Bir taraftan da cok kizginim yangindan mal kacirir gibi dogumumun dibinde bu islerin olmasina.
Hicbir engel yok biraz daha beklense kimse olmezdi ama tabiki kimseye bununla ilgili bir sey demem. Herkes elbetteki isini gucunu kendine gore ayarlayacak bana gore degil.
Canım haklısın tabi ki durumunu biliyorlar biraz erteleseler nolurdu ki ya da şimdilik evde kendi aranızda bir şey yapıp büyük bir nişanı daha sonraya bıraksalar olurdu.Arkadaslar merhaba, BANA ACIL FIKIR LAZIM
Bir konuda acil fikirlerinize ihtiyacim var.
Son günlerim cok yogun geçiyor takip edemedim pek insallah herkes iyidir.
Dogum icin 28 aralik a gun verdi doktorum bana malum.
Gectigimiz 10 gun icinde kaynim bir kizla tanisti ve apar topar evlenmeye karar verdi.
Yogunlugumuz da ondan, gelmeler gitmeler vs.
15 gun sonraya nişan yapilacak salonda.
Yani dogumuma 10 gun falan kalmis oluyor.
Kucuk sehirde yasiyorum burda oyle hamileye uygun elbise vs bulamam.
Ankara ya falan gidip gezip dolasacak halim ise hic yok.hani beni dovun ama gezmeye gidin demeyin su an malum hepimiz ayniyizdir su günlerde.
Internetten falan baktim biraz ama beden isi cok sikinti su an ne yapsam bilemedim.
Arti isin maddiyatini da dusunuyorum.
Ben dogum sonrası bir ay ucretli izin daha kullanabilmek icin su halimde ise gidiyorum para savuracak durumda degilim.
Sizce bu nisana gitmeli miyim gitmemeli mi?
Kaynim falan umrumda degil ama kizim cok hevesli.
6 yasina girecek, elbisem sacim deyip duruyor.
Onu hazirlayip gonderip kendim evde oturmak cok mu zoruma gider acaba?
Siz olsanız ne olursa olsun gider miydiniz ?
Bir taraftan da cok kizginim yangindan mal kacirir gibi dogumumun dibinde bu islerin olmasina.
Hicbir engel yok biraz daha beklense kimse olmezdi ama tabiki kimseye bununla ilgili bir sey demem. Herkes elbetteki isini gucunu kendine gore ayarlayacak bana gore degil.
Ayni durumdayim sac diplerim gogus ve bacak aram su gibi hormonlardan sanirimKızlar ben çok terliyorum sizlerde de var mı böyle bir durum. Özellikle bacak aram sürekli suyum mu geldi diye kontrol durumundayım ama pedde ıslaklık olmuyor.
ben birdr normalde çok terlemem şimdi otururken bi kalktım bacak aram sırılsıklam iyice dr manyağa bağladım her şeyi gözümde büyütüyorum.Ayni durumdayim sac diplerim gogus ve bacak aram su gibi hormonlardan sanirim
Maşallah canım sizde mi önde gidiyorsunuz. Bildiğim kadarıyla antibiyotikleri sonuna kadar kullanmak gerekiyor değilse faydalı olmuyorlarDr dan geldim çok şükür hersey yolundaymis 34+2 olmuş kuzucugum nst de iyi dedi enfeksiyon çıktı idrarda.INCEPTUM Adli antibiyotik verdi 20 tablet sormayı unuttum bitene kadar kullanayimmi zararli olmazmi yaa .kullanan oldumu kızlar bu ilacı 2 hafta sonra gel dedi kontrole
Bilemiyorum canim hic gidesim yok ama kizim kafami karistiriyor. Elbise bir tane buldum 150 gibi ama bir elbiseyle bitmiyor daha bir dunya ekstrasi olacak.esra ben olsam gitmezdim . yani sonuçta senin tercihin ama ne gerek var doguma kalmış 10 gün eşinle kızını gönderebilirsin . canım bide elbiseler öyle ucuz yollu bişiler en fazla 60 100 arası bulabilirsin
Icim buruk valla inkar edemiyorum.Canım haklısın tabi ki durumunu biliyorlar biraz erteleseler nolurdu ki ya da şimdilik evde kendi aranızda bir şey yapıp büyük bir nişanı daha sonraya bıraksalar olurdu.
Ama olmuş bir kere şimdi katılmasan tam hassas döneminde bir şey söylerler canını sıkarlar. Birde kızın isteyince katılsan daha iyi olur.
Hakikaten otobüsten ucuz olus :) onlarda haklı :)Aynen ama haber vermeden almışlar kayınvalidemle bileti uygun bulunca :) ankaradan izmire 30 liraya hersey dahil :))
Evet içindeki minerallerde yararlı. benim şekerim sınırda cıktı o yüzden cok yiyemiyorumKizlar bi yerde okudum muz bebise cok kilo aldiriyomus hergun bir tane yiyelim
Evet canım aklın kalır kızında peşinde koşamasan bile en azından gözünle takip edersin.Icim buruk valla inkar edemiyorum.
Her türlü islerinin icindeyim su halimle inan bir suru islerine kosuyorum ama isin eglence boyutuna gelince bu sekilde olmasi uzdu beni.
Az önce bir elbise gösterdim esime internetten,kizim gördü, cok guzel anne nolur al sen de gel ben cok istiyorum falan dedi.
Ona kiyamayacagim sanirim bu gidisle.
Cok boynu bukulecek, kuafore goturursun sen beni falan diyor ki hakli. Herkes kendi telaşında olacak kim ilgilenir ben olmasam bilmiyorum.
Yemek yapmada değilde yedikte sonra makineye dizmek bile ölüm. allahta eşim yardım ediyorKızlar hiç yemek yapasim yok hani 1 ay biri yapsada yemek ,bende yesem. hazır olsa hep yemek. eşime bile hazırlayamaz oldum sevdiği yemekleri, hic ugrasasim yok .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?