2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Bu arada kilo artışınız nasıl ben şeker yüzünden dikkat ediyordum ama bu sefer de 1.5 aydır hiç kilo almadım sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim
Bende 5ayda 6kilo almıştım. alımım cok hızlanmıştı. şeker sınırda cıkınca doktorum tatlı ve hamurişine sınır getirdi. şimdi 7bucuk aylık olduk toplam 7kilo aldım. Bebeğiminde kilosu ortalamalarda. şekerin tek yararı bu oldu bana

Bede ayni durumdayim 1 ayda 4 kilo almistim gecen ay bu ay ise 1 kilo aldim sadece. Aklima yemek gelmiyor canim bisey istemiyor yedigimide zorla yiyorum :) benim bildigim son ayda kilo alisi duruyor diyeydi ve suan bunu gozlemliyorum kendimdede

kizlar moral motivasyon desteginiz icin cok tesekkurler :) sutum caglayacak benim. pozitif enerjilerimi sut ureten hormonlarima kanallarima gonderiyorum. calisin, ogluma kadar caglayin :)

Kızlar bugün . bebek kıyafeti kundaklari ne var ne yok yikadik kuruttuk annemle utuledik . bebek cantasi kismen hazır haftaya da kendi çantamı hazirlayacam . bebek kiyafetleri gözüme cok küçük göründü bu arada yeni doğan 3 4 takım 0-9-10 takım almisiz .insallah hepsini giyebilir .hatta 2 tane yeni doğan takim yikamadim . çok mu fazla aldım acaba . 0-6 ay kiyafetler bile küçük göründü gözüme . yeni doğan kiyafetleri ne kadar sure girebiliyor bebekler

Yarın bakacağım artık mothercare den ya da özdilekten bulurum diye umuyorum bakalım. Tek eksiğim o kaldı. Aslında var elimde bi tane ama sert olduğu için içime sinmedi

Maşallah canım sizde mi önde gidiyorsunuz. Bildiğim kadarıyla antibiyotikleri sonuna kadar kullanmak gerekiyor değilse faydalı olmuyorlar
Anlamadım ki canım son adet 23 nisan 31+5 falan olmasi lazim ama 20. haftadan beri önde gidiyor başta geride geliyordu .normalde alttaki takvimim doğru ama USG de doğum tarihi 16 ocak çıkıyor .Halbuki ovulasyon testiyle hamile kaldım erken döllenme olmaması lazım birde sezeryan olucam ee 6 günde erken alsa 10 ocak erken olmazmi yaa 26 ocak la arada fark var baya

Bence git cok yakin kirilirlar.elbise alabiliyorsan al alamiyorsun simdi disari ciktiginda ne giyiniyorsan onu giyin son gunlerindesin sonucta daha giyemiyeceksin.bosver dogum oncesi olmasi daha iyi dogumdan sonra bebekle gitmesi zor olurdu.

Canım hep aynı dra mı gidiyorsun. Makineler arasında bile fark oluyor. Bizimde 28. Haftadan sonra 2hafta ilerde gidiyoruz erken gelebilir dedi ben iki dra gidiyorum birinde 2 hafta önde diyor diğeri her gitmemde farklı bir şey söylüyor. Bi önde bi normal diyor iyice kafam karıştı benimde

Seninle gunlerimiz ayni benimde ilki sezeryan buda mecburen sezeryan olacak 13 aralikta kontrolum var bakalim ne zamana gun verecek ocak 1 istiyorum ama pazara denk geliyor buyuk bir ihtimal drum pazarlari calismiyor.araligin son gunleride olsun istemiyorum bakalim nasibimizde ne var

Gidecegim buyuk ihtimalle canim.
Gitmeyip pisman olmak da istemiyorum.
Ben de ocakta olsun istedim ama cumartesi pazar pazartesi tatile denk geliyor.
Doktorum da oyle bir zaman diliminde 3 gun buyuk risk dedi. Ben beklerim de tatil gunu sancin falan olursa buyuk sıkıntı olur dedi. Ben kem kum edince nstlere gore bakalim artik dedi.
Risk almam tabi kismet nasilsa oyle olsun hepimiz için.

Bence de gitmelisin daha en bastan araya sogukluk girmesin ben senin yerinde olsam kiyafet almazdim ama sonucta ise giderken ne giyiyorsan giyebilirsin kimsenin seninle alakali yorum yapmaya hakki yok su durumda. Bi makyaj bi sac yeter zaten.

Yok canım bende 2 Dr a birden muayene oluyorum ikiside aynı ölçüm veriyor 1 2 gün oynuyor oynasada. mesela geçen acil e gittiğimde de başka Dr vardı tanımadığım 34+1 demişti 2 gün geçti bugün kendi Dr da aynı tarihi verdi USG farkı olmuyor artık her girdiğim makine de farklı halbuki canım ama yine ölçüm önde maşallah kuzum a.ama ilk aylarda geride geliyordu USG farkı oluyordu ..ssglikla gelsinler inşallah yaa..

Bence de gitmelisin daha en bastan araya sogukluk girmesin ben senin yerinde olsam kiyafet almazdim ama sonucta ise giderken ne giyiyorsan giyebilirsin kimsenin seninle alakali yorum yapmaya hakki yok su durumda. Bi makyaj bi sac yeter zaten.
Kime sorduysam git dedi :/
Ise giderken spor giyiniyorum, o ortama pek uygun olmaz sanki. Yani surasi bir gerçek ne giyersem giyeyim cirkin gorunecek artik.
Ama yine de kendimi ezik hissetmek ıstemiyorum. Bir elbise begendim, ilk mesajda da dedigim gibi gezip tozup arayacak halim yok. Internetten baktim onu siparis edecegim. Göründüğü gibi olursa onu giyerim olmazsa zaten yenisi icin ugrasmaya zaman kalmayacak.
O zaman kot ve spor ayakkabılarıyla gitmek durumunda kalirim istw:)

Sen nasil rahat edeceksen oyle yap ama muhakkak git yarin oburgunpismanligini yasama hem kizin mutlu esin memnun olur.

Esra yerinde olsam bende giderdim normal kıyafetlerimden birini giyerdim .. sonuçta karnın burnunda olacak kimse senin kusuruna bakmaz canımm benim düşüncem böyle
Sagol canim, gidecegim artik oyle görünüyor.
Ama kiyafet konusunda emin olamıyorum cok spor giyiniyorum cunku su an.
Tek bir elbise var aklimda olursa onu giyerim olmazsa markete gider gibi giderim mecbur :)

Sen nasil rahat edeceksen oyle yap ama muhakkak git yarin oburgunpismanligini yasama hem kizin mutlu esin memnun olur.
Zaten onlar icin sirf.
Sanki ben olmazsam buruk olacaklar gibi hissediyorum. Umarim oyledir yani esim de oyle pek hassas duygusal bir adam degil ama oyle dusunsun istiyorum su an :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…