2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
İnş canım erken doğumdan acayip korkuyorum neden bilmiyorum ama hep bir tedirginlik var. Hayırlısıyla bi atlatsaydık şu süreci

Zaten onlar icin sirf.
Sanki ben olmazsam buruk olacaklar gibi hissediyorum. Umarim oyledir yani esim de oyle pek hassas duygusal bir adam degil ama oyle dusunsun istiyorum su an :)
En iyisini yapıyorsun canım eşin ne kadarda duygusal olmasa orda bir şey söyleseler üzülür

En iyisini yapıyorsun canım eşin ne kadarda duygusal olmasa orda bir şey söyleseler üzülür
Haklisin. Hicbir sey olmasa herkes gelseydi iyiysi surda bir kosede oturur 1 saat geri giderdi falan diyecek.
Bir de sundan eminim, ben gitmesem de evde ayaklarimi uzatip oturmayacagim.
Muhtemelen kayinvalidemlere gidip onlarin nisani yapip gelmesini bekleyecegim sap gibi. Gelince kritigine beni de dahil edecekler, keske gelseydin soyle boyle diyecekler.
Öyle olana kadar gitsem daha iyi olacak sanirim.

Ölüyorum yorgunluktan misafirlerim gitti birisi de canımı sıktı karnın küçük bebek de küçük zayıftır dedi ben de tam olması gerektiği kadar gelişim geriliği yok dedim kendim minyon olunca öyle mi görünüyor anlamadım hayır küçük de olsa sanane söylemek zorunda mısın insanın psikolojisini hiç düşünmüyorlar güya ev görmeye ve ihraç olduğum için teselliye geldiler bir de bebeğin küçük diye cahil cahil konuşup moralimi bozdu gitti üstüne yorgunluğum da cabası yürüyemiyorum yorgunluktan (

Ne takiyorsun kafana benimde karnim küçük hatta bugun biri karnin baya buyuk duruyor 6.5 aylik gibi dedi. Kac aylik oldugumu dusunuyorsa artik dedim normal 8 aylik zaten :) lutfen baskalarinin soyledigine takilma konussun dursunlar.

Canım boşver bana aylarca hani bebek nerde diye sordular. Kızımda da ikiz mi kesin bir sorun var diyorlardı. İnsamlar eleştirmeyi çok seviyor ne yazık ki

Annemin hamilelikleri hep kocaman karınlı oluyormuş suyu çok olduğundan ama abim minnacık doğmuş hatta ölür bu Bebek yaşamaz demişler o kadar küçükmüş.ben de gene küçük bi bebekmişim yani karnınla ne alakası var tabi karşındakine direk söylenmiyor cahilsin diye ama :))) bilmiyor olabilir onu geçtim de düşünceli olsalar biraz ne güzel olur okula velilerim gelmişti o kadar kötü normal dogum hikayeleri anlattılar ki hemen gidip sezeryan olayım bari ddim :))
hiç düşünmeden konuşan o kadar çok insan var ki malesef

Kızlar size iştahım kapandı dedim ama biraz önce gidip iki kase sütlaç yedim bu kapanmış haliyse diyebilirsiniz ama napim durduramadım uzun süredir ilk kez böyle oldu
Eşim de şaşırdı sen ikinciyi ne ara bitirdin anlamadım diyor o kadar hızlı gitti yani :)))

Linki ekleyebildim mi bilmiyorum ama baktiklarimin icinde tek icime sinen elbise bu oldu arkadaslar.
http://www.gorsin.com/elbise?product_id=1813

Çok güzelmiş canım arkadaşların dediği gibi normaldede kullanırsın. umarım üstüne göre olur

İnsanlarda bi garip banada diolardı küçük küçük diye. dedim belim inceydi önce su kadar kilo aldım. hiç moralini bozma bebeğin sağlıklı ya önemli olan o

canim ben de dün izin aldim 3 gun. Personel islerine ozellikle sordum rapor olmaz dedi

Canim benimde sat 23 nisan benim hersey normal gidiyo dr 15 ocak 20 ocak arasi aliriz dedi
Eger seninki onden gidiyosa 10 ocak cok gec degil gibi
takma kafana banada oyle diyolar :) 5 aylik gibi duruyo karnim bebegin sagligi gelisimi iyi olsunda karnimoz kucuk olsun hem daha rahat :)

Günaydın kızlar yorum yapan destek olan herkese çok teşekkür ederim...iyi ki varsınız...yorgunluk devam ediyor hiç halim yok...bebeğin eşyaları ütülenecek çantalar hazırlanacak hiçbişey yapasım yok hava da kapalı boş boş oturuyorum evde...

bende tam tersi kızlar acayip iştahım açıldı..gece bile yemek yiyorum..ne görsem canım istiyor..gece gece bir yerde ıspanak böreği gördüm nasıl istedi canım..evde de ıspanak felan yoktu..eşim nöbettçi manav var mıdır diyor:) çıkıp arayacaktı yarın yaparız dedim artık..ilk aylarda olmadığı kadar şuan aşeriyorum her şeye..şimdiye kadar aldığım kiloyu 2ye katlıcam bu gidişle..

Kızlar merhaba, benim 3 gündür yürüyünce,eğilince,bacağımı kaldırınca vs vajinamın içinde ve kenarlarında ağrı oluyor. Bebeğimin hareketleride son zamanlarda eskiye nazaran biraz azaldı gibi sanki. Doğum yaklaşıyor normaldir diye pek dikkate almadım ama bugün doktoruma sordum her ihtimale karşın. Normal bir durum demesini bekliyodum.Bugün gel bakalım dedi. Muayeneye çağırdı beni. Birazdan gideceğim ama önden sizede sorayım dedim. Ters bişey olabilirmi sizce,daha önce bu sebepten doktoruyla görüşen varmı. Çatı muayenesi filanmı yapacak şimdi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…