İnş canım erken doğumdan acayip korkuyorum neden bilmiyorum ama hep bir tedirginlik var. Hayırlısıyla bi atlatsaydık şu süreciYok canım bende 2 Dr a birden muayene oluyorum ikiside aynı ölçüm veriyor 1 2 gün oynuyor oynasada. mesela geçen acil e gittiğimde de başka Dr vardı tanımadığım 34+1 demişti 2 gün geçti bugün kendi Dr da aynı tarihi verdi USG farkı olmuyor artık her girdiğim makine de farklı halbuki canım ama yine ölçüm önde maşallah kuzum a.ama ilk aylarda geride geliyordu USG farkı oluyordu ..ssglikla gelsinler inşallah yaa..
En iyisini yapıyorsun canım eşin ne kadarda duygusal olmasa orda bir şey söyleseler üzülürZaten onlar icin sirf.
Sanki ben olmazsam buruk olacaklar gibi hissediyorum. Umarim oyledir yani esim de oyle pek hassas duygusal bir adam degil ama oyle dusunsun istiyorum su an :)
Haklisin. Hicbir sey olmasa herkes gelseydi iyiysi surda bir kosede oturur 1 saat geri giderdi falan diyecek.En iyisini yapıyorsun canım eşin ne kadarda duygusal olmasa orda bir şey söyleseler üzülür
Gayette guzelmis normal zamandada olur sana alti dokumlu zaten :)Linki ekleyebildim mi bilmiyorum ama baktiklarimin icinde tek icime sinen elbise bu oldu arkadaslar.
http://www.gorsin.com/elbise?product_id=1813
Ne takiyorsun kafana benimde karnim küçük hatta bugun biri karnin baya buyuk duruyor 6.5 aylik gibi dedi. Kac aylik oldugumu dusunuyorsa artik dedim normal 8 aylik zaten :) lutfen baskalarinin soyledigine takilma konussun dursunlar.Ölüyorum yorgunluktan misafirlerim gitti birisi de canımı sıktı karnın küçük bebek de küçük zayıftır dedi ben de tam olması gerektiği kadar gelişim geriliği yok dedim kendim minyon olunca öyle mi görünüyor anlamadım hayır küçük de olsa sanane söylemek zorunda mısın insanın psikolojisini hiç düşünmüyorlar güya ev görmeye ve ihraç olduğum için teselliye geldiler bir de bebeğin küçük diye cahil cahil konuşup moralimi bozdu gitti üstüne yorgunluğum da cabası yürüyemiyorum yorgunluktan(
güzelmiş canım normal zamanda günlük bile giyilebilirLinki ekleyebildim mi bilmiyorum ama baktiklarimin icinde tek icime sinen elbise bu oldu arkadaslar.
Canım boşver bana aylarca hani bebek nerde diye sordular. Kızımda da ikiz mi kesin bir sorun var diyorlardı. İnsamlar eleştirmeyi çok seviyor ne yazık kiÖlüyorum yorgunluktan misafirlerim gitti birisi de canımı sıktı karnın küçük bebek de küçük zayıftır dedi ben de tam olması gerektiği kadar gelişim geriliği yok dedim kendim minyon olunca öyle mi görünüyor anlamadım hayır küçük de olsa sanane söylemek zorunda mısın insanın psikolojisini hiç düşünmüyorlar güya ev görmeye ve ihraç olduğum için teselliye geldiler bir de bebeğin küçük diye cahil cahil konuşup moralimi bozdu gitti üstüne yorgunluğum da cabası yürüyemiyorum yorgunluktan(
Gayet güzel Doğumdan sonra da giyersin hem emzirirken de kolay bak önden direk hop :))Linki ekleyebildim mi bilmiyorum ama baktiklarimin icinde tek icime sinen elbise bu oldu arkadaslar.
Annemin hamilelikleri hep kocaman karınlı oluyormuş suyu çok olduğundan ama abim minnacık doğmuş hatta ölür bu Bebek yaşamaz demişler o kadar küçükmüş.ben de gene küçük bi bebekmişim yani karnınla ne alakası var tabi karşındakine direk söylenmiyor cahilsin diye ama :))) bilmiyor olabilir onu geçtim de düşünceli olsalar biraz ne güzel olur okula velilerim gelmişti o kadar kötü normal dogum hikayeleri anlattılar ki hemen gidip sezeryan olayım bari ddim :))Ölüyorum yorgunluktan misafirlerim gitti birisi de canımı sıktı karnın küçük bebek de küçük zayıftır dedi ben de tam olması gerektiği kadar gelişim geriliği yok dedim kendim minyon olunca öyle mi görünüyor anlamadım hayır küçük de olsa sanane söylemek zorunda mısın insanın psikolojisini hiç düşünmüyorlar güya ev görmeye ve ihraç olduğum için teselliye geldiler bir de bebeğin küçük diye cahil cahil konuşup moralimi bozdu gitti üstüne yorgunluğum da cabası yürüyemiyorum yorgunluktan(
Amin inşallahAhhh işte doktorlar geride vb ifadeler kullanınca insan bir huzursuz oluyor. kim bilir ultrason cihazına göre bile değişebilir bu takip. sağlıklı doğup büyüsün de kuzucuklarımız
Linki ekleyebildim mi bilmiyorum ama baktiklarimin icinde tek icime sinen elbise bu oldu arkadaslar.
Ölüyorum yorgunluktan misafirlerim gitti birisi de canımı sıktı karnın küçük bebek de küçük zayıftır dedi ben de tam olması gerektiği kadar gelişim geriliği yok dedim kendim minyon olunca öyle mi görünüyor anlamadım hayır küçük de olsa sanane söylemek zorunda mısın insanın psikolojisini hiç düşünmüyorlar güya ev görmeye ve ihraç olduğum için teselliye geldiler bir de bebeğin küçük diye cahil cahil konuşup moralimi bozdu gitti üstüne yorgunluğum da cabası yürüyemiyorum yorgunluktan(
canim ben de dün izin aldim 3 gun. Personel islerine ozellikle sordum rapor olmaz dediSelam hamişler ben bütün haftayı evde geçirdim grip ve öksürük yüzünden yıllık izin yazdım ama rapor alınabiliyomuş kamu personeli genel tebliğini okudum. bugün kontrol var bakalım inşallah oğlum etkilenmemiştir hastalıktan
Canim benimde sat 23 nisan benim hersey normal gidiyo dr 15 ocak 20 ocak arasi aliriz dediAnlamadım ki canım son adet 23 nisan 31+5 falan olmasi lazim ama 20. haftadan beri önde gidiyor başta geride geliyordu .normalde alttaki takvimim doğru ama USG de doğum tarihi 16 ocak çıkıyor .Halbuki ovulasyon testiyle hamile kaldım erken döllenme olmaması lazım birde sezeryan olucam ee 6 günde erken alsa 10 ocak erken olmazmi yaa 26 ocak la arada fark var baya
takma kafana banada oyle diyolar :) 5 aylik gibi duruyo karnim bebegin sagligi gelisimi iyi olsunda karnimoz kucuk olsun hem daha rahat :)Ölüyorum yorgunluktan misafirlerim gitti birisi de canımı sıktı karnın küçük bebek de küçük zayıftır dedi ben de tam olması gerektiği kadar gelişim geriliği yok dedim kendim minyon olunca öyle mi görünüyor anlamadım hayır küçük de olsa sanane söylemek zorunda mısın insanın psikolojisini hiç düşünmüyorlar güya ev görmeye ve ihraç olduğum için teselliye geldiler bir de bebeğin küçük diye cahil cahil konuşup moralimi bozdu gitti üstüne yorgunluğum da cabası yürüyemiyorum yorgunluktan(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?