2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
bi şey olduğunu sanmıyorum canım..ben hep bebişimin hareketlerini az hissediyorum..doktor her gittiğimde bakıyor çok hareketli bir bebek aslında diyor..çok dikkat etmediğinden hissetmiyorsun diyor..bide galiba ayakları içe doğru dönük ondan tekmeleri hissedilmiyor..içini ferah tut bir şey yoktur bence..ama önlem amaçlı bakmak ister tabiki doktor..Allah korusun bir şey olsa bak ben size haber verdiğim halde beni çağırmadınız dersin diye..kontrol edicektir sadece..

bide o ağrılar 10 gündür bende de var..doğum tarihlerimiz aynı görünüyor..hemen hemen aynı bebişlerimiz..burda o ağrıları çeken çok arkadaş var..normal bir durum galiba..magnezyum eksikliğinden deniliyor..ama ben doktora söyleyip ilaç alma gereği duymadım..doğuma yakınız zaten..doğum sancılarını etkilemesin diye..ama dayanılmaz şekildeyse ağrıların doktor yazar muhtemelen ilaç..

Canım aynı çorap giyerken, ayakkabı giyerken merdiven çıkınca sertleşio karnım. ağrılı değil ama. çok sorun değildir bence bebek sıkışınca tepki veriyor karın bence. çatı değilde nts ye sokar gibime geldi. sonucu yazarsan sevinirim

Bebegin donduyse bas asagiya o baski yaptigi icin zorlaniyor olabilirsin dr a gidiyorsun zaten o rahatlatir seni endise etme :)

Teşekkür ederim canım yorumun için. Doktordan geldik şimdi herşey yolundaymış. Bebek pozisyon almaya çalışıyor,çatın açılıyor dedi. Bebekte iri biraz dedi. Bugün oynamayan çocuk ntsde coştu resmenn magnezyum 12. haftadan beri kullanıyorum ben zaten canım. Oyusden onla alakalı değildir muhtemelen.

Ben Benim 3 gündür boylee. Bugün hele bildiğin yürüyemedim. Şuana kadar hiçbir ağrım şikayetim yoktu benim. Garipsedim oyusden. Neyseki herşey yolundaymış. Bebek pozisyon almaya çalışıyor,çatın açılıyor dedi doktor. Birazda iri dedi bebek. Psikolojik olarak rahatladım ama bildiğin yuruyemiyorumm

Kizlar bugun kontrolum vardi. 32 hafta. 2300 kg geldi bebegim. dr biraz fazla dedi. nts falan baglamadi. hersey guzel gorunuyor dedi. bir sonraki randevu bes hafta sonraya yine. adam direk doguma cagircak neredeyse. okadar sonra olunca tedirgin oldum.

Herşey yolunda olduğu için normaldir 36 37 haftalarda nst ye bağlar sancıya bakarlar başka yapacak birşey yokki erken çağırsın.
Benim ki 32. haftada 2078 gr 46 cm di bana normal dedi haftasıyla uyumluymuş.

Herşey yolunda olduğu için normaldir 36 37 haftalarda nst ye bağlar sancıya bakarlar başka yapacak birşey yokki erken çağırsın.
Benim ki 32. haftada 2078 gr 46 cm di bana normal dedi haftasıyla uyumluymuş.
Ay ne bileyim. erken cagirsaydi iyiydi. sin zamanlara yaklasinca panik oldum

Maşallah büyütmüssün bebeğini. Özlüyoruz artık bebişleri sorun var mı diye merak ediyoruz. benimki 3 hafta sonra gel dedi. 2haftaya düşseydi dedim :) 5hafta çok olmus gerçekten.

32 haftada benimde 2300 cikti.banada bir ay sonraya gun verdi.sık cagirmanin bi anlami yok.bundan sonra onemli olan cocugun hareketlerini takip etmemiz

Boş ver canım takma kafana benim özbe öz teyzem dedi. 27 . hafta da 1300 kg di dedim ayyyyy çok küçükmüş vs vs bir sürü laf etti takma kafana iç kar nin geniştir Allah in izni ile sağ salim doğar bebeğin. Rabbim herseyi gönlüne göre versin canım benim üzülme dua et hakkında hayırlısını iste bir sürü ihraç olanları geri aldılar hakkında hayırlısını Rabbim nasip eylesin canım benim

Boş ver canım takma kafana benim özbe öz teyzem dedi. 27 . hafta da 1300 kg di dedim ayyyyy çok küçükmüş vs vs bir sürü laf etti takma kafana iç kar nin geniştir Allah in izni ile sağ salim doğar bebeğin. Rabbim herseyi gönlüne göre versin canım benim üzülme dua et hakkında hayırlısını iste bir sürü ihraç olanları geri aldılar hakkında hayırlısını Rabbim nasip eylesin canım benim

Canım ben olsam gitmem insan adım atamıyor ödem oluyor son dönem,kimse sana laf etmez bence,kızınızı içiniz rahat edecekse babayla gönderin,yanı insanın içine sinmeden elelacele kıyafet almak masrafa girmek te gereksiz bence

Canım USG tarihi nasıl oluyor,benimde 2 hafta önden gidiyor,doktora sordum buna göremi doğacak ,hayır dedi miladını doldurması lazım yani 38 haftadır kabul edilen dedi,ondan öncesi erken doğum oluyormuş, yanı USG te göre tarih falan söylemedi, ilk çocuğumda 37 haftayı bitirip öyle doğmuştu dedim Dr a ,oda bana 1 hafta erken doğmuş dedi halbuki 3,5 kg doğdu maşallah ,ama anlamadım şimdi,
Bu arada benimde SAT 23 nisan ama bana 28 ocak çıkıyor hesaplamada sana niye 26 çıkmışki

Ben de 2 günde camasirlari yikayip anca utuledim. bebek çantası için olanlari yerlestirdim daha bebek bezi kremi ivir zıvır hiç hazirlanmadi . kendi çantamı da hazirlamadim . haftaya da onları hazırlayacağım. haftaya da duvar boya yapılacak. halılar yıkamaya gidecek . işleri zar zor yapiyorum enerjim yetmiyor

Aynen çok çabuk yoruluyorum ben de....ütüyü dinlene dinlene yaptım kıyafetleri yerleştirdim çantaları da hazırladım biberonu kaynattım koydum birkaç eksik dışında çantalar tamamlandı nihayet... yarın da beşik nevresim yastık yorganı halledersem bişey kalmıyor artık inşallah...salı günü kontrolüm var sezeryan için gün verir mi acaba yoksa 36-37. haftadan sonra mı söyler ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…