bi şey olduğunu sanmıyorum canım..ben hep bebişimin hareketlerini az hissediyorum..doktor her gittiğimde bakıyor çok hareketli bir bebek aslında diyor..çok dikkat etmediğinden hissetmiyorsun diyor..bide galiba ayakları içe doğru dönük ondan tekmeleri hissedilmiyor..içini ferah tut bir şey yoktur bence..ama önlem amaçlı bakmak ister tabiki doktor..Allah korusun bir şey olsa bak ben size haber verdiğim halde beni çağırmadınız dersin diye..kontrol edicektir sadece..Kızlar merhaba, benim 3 gündür yürüyünce,eğilince,bacağımı kaldırınca vs vajinamın içinde ve kenarlarında ağrı oluyor. Bebeğimin hareketleride son zamanlarda eskiye nazaran biraz azaldı gibi sanki. Doğum yaklaşıyor normaldir diye pek dikkate almadım ama bugün doktoruma sordum her ihtimale karşın. Normal bir durum demesini bekliyodum.Bugün gel bakalım dedi. Muayeneye çağırdı beni. Birazdan gideceğim ama önden sizede sorayım dedim. Ters bişey olabilirmi sizce,daha önce bu sebepten doktoruyla görüşen varmı. Çatı muayenesi filanmı yapacak şimdi doktor
bide o ağrılar 10 gündür bende de var..doğum tarihlerimiz aynı görünüyor..hemen hemen aynı bebişlerimiz..burda o ağrıları çeken çok arkadaş var..normal bir durum galiba..magnezyum eksikliğinden deniliyor..ama ben doktora söyleyip ilaç alma gereği duymadım..doğuma yakınız zaten..doğum sancılarını etkilemesin diye..ama dayanılmaz şekildeyse ağrıların doktor yazar muhtemelen ilaç..Kızlar merhaba, benim 3 gündür yürüyünce,eğilince,bacağımı kaldırınca vs vajinamın içinde ve kenarlarında ağrı oluyor. Bebeğimin hareketleride son zamanlarda eskiye nazaran biraz azaldı gibi sanki. Doğum yaklaşıyor normaldir diye pek dikkate almadım ama bugün doktoruma sordum her ihtimale karşın. Normal bir durum demesini bekliyodum.Bugün gel bakalım dedi. Muayeneye çağırdı beni. Birazdan gideceğim ama önden sizede sorayım dedim. Ters bişey olabilirmi sizce,daha önce bu sebepten doktoruyla görüşen varmı. Çatı muayenesi filanmı yapacak şimdi doktor
Canım aynı çorap giyerken, ayakkabı giyerken merdiven çıkınca sertleşio karnım. ağrılı değil ama. çok sorun değildir bence bebek sıkışınca tepki veriyor karın bence. çatı değilde nts ye sokar gibime geldi. sonucu yazarsan sevinirimKızlar merhaba, benim 3 gündür yürüyünce,eğilince,bacağımı kaldırınca vs vajinamın içinde ve kenarlarında ağrı oluyor. Bebeğimin hareketleride son zamanlarda eskiye nazaran biraz azaldı gibi sanki. Doğum yaklaşıyor normaldir diye pek dikkate almadım ama bugün doktoruma sordum her ihtimale karşın. Normal bir durum demesini bekliyodum.Bugün gel bakalım dedi. Muayeneye çağırdı beni. Birazdan gideceğim ama önden sizede sorayım dedim. Ters bişey olabilirmi sizce,daha önce bu sebepten doktoruyla görüşen varmı. Çatı muayenesi filanmı yapacak şimdi doktor
Bebegin donduyse bas asagiya o baski yaptigi icin zorlaniyor olabilirsin dr a gidiyorsun zaten o rahatlatir seni endise etme :)Kızlar merhaba, benim 3 gündür yürüyünce,eğilince,bacağımı kaldırınca vs vajinamın içinde ve kenarlarında ağrı oluyor. Bebeğimin hareketleride son zamanlarda eskiye nazaran biraz azaldı gibi sanki. Doğum yaklaşıyor normaldir diye pek dikkate almadım ama bugün doktoruma sordum her ihtimale karşın. Normal bir durum demesini bekliyodum.Bugün gel bakalım dedi. Muayeneye çağırdı beni. Birazdan gideceğim ama önden sizede sorayım dedim. Ters bişey olabilirmi sizce,daha önce bu sebepten doktoruyla görüşen varmı. Çatı muayenesi filanmı yapacak şimdi doktor
Teşekkür ederim canım yorumun için. Doktordan geldik şimdi herşey yolundaymış. Bebek pozisyon almaya çalışıyor,çatın açılıyor dedi. Bebekte iri biraz dedi. Bugün oynamayan çocuk ntsde coştu resmenn magnezyum 12. haftadan beri kullanıyorum ben zaten canım. Oyusden onla alakalı değildir muhtemelen.bide o ağrılar 10 gündür bende de var..doğum tarihlerimiz aynı görünüyor..hemen hemen aynı bebişlerimiz..burda o ağrıları çeken çok arkadaş var..normal bir durum galiba..magnezyum eksikliğinden deniliyor..ama ben doktora söyleyip ilaç alma gereği duymadım..doğuma yakınız zaten..doğum sancılarını etkilemesin diye..ama dayanılmaz şekildeyse ağrıların doktor yazar muhtemelen ilaç..
Benim 3 gündür boylee. Bugün hele bildiğin yürüyemedim. Şuana kadar hiçbir ağrım şikayetim yoktu benim. Garipsedim oyusden. Neyseki herşey yolundaymış. Bebek pozisyon almaya çalışıyor,çatın açılıyor dedi doktor. Birazda iri dedi bebek. Psikolojik olarak rahatladım ama bildiğin yuruyemiyorummCanım aynı çorap giyerken, ayakkabı giyerken merdiven çıkınca sertleşio karnım. ağrılı değil ama. çok sorun değildir bence bebek sıkışınca tepki veriyor karın bence. çatı değilde nts ye sokar gibime geldi. sonucu yazarsan sevinirim
Bir sorun yokmuş canım şükür. Evet ama gidene kadar merakımı gidermek istedim. SabredemedimBebegin donduyse bas asagiya o baski yaptigi icin zorlaniyor olabilirsin dr a gidiyorsun zaten o rahatlatir seni endise etme :)
Bende oluyor sabahları iştahsızlık ve mide bulantısı.kızlar bu ara mide bulantısı yaşayan varmı .Benim hiç keyfim yok gibi . Eskisi kadar iştahımda kalmadı bi acayibim nedense
Herşey yolunda olduğu için normaldir 36 37 haftalarda nst ye bağlar sancıya bakarlar başka yapacak birşey yokki erken çağırsın.Kizlar bugun kontrolum vardi. 32 hafta. 2300 kg geldi bebegim. dr biraz fazla dedi. nts falan baglamadi. hersey guzel gorunuyor dedi. bir sonraki randevu bes hafta sonraya yine. adam direk doguma cagircak neredeyse. okadar sonra olunca tedirgin oldum.
Ay ne bileyim. erken cagirsaydi iyiydi. sin zamanlara yaklasinca panik oldumHerşey yolunda olduğu için normaldir 36 37 haftalarda nst ye bağlar sancıya bakarlar başka yapacak birşey yokki erken çağırsın.
Benim ki 32. haftada 2078 gr 46 cm di bana normal dedi haftasıyla uyumluymuş.
Maşallah büyütmüssün bebeğini. Özlüyoruz artık bebişleri sorun var mı diye merak ediyoruz. benimki 3 hafta sonra gel dedi. 2haftaya düşseydi dedim :) 5hafta çok olmus gerçekten.Kizlar bugun kontrolum vardi. 32 hafta. 2300 kg geldi bebegim. dr biraz fazla dedi. nts falan baglamadi. hersey guzel gorunuyor dedi. bir sonraki randevu bes hafta sonraya yine. adam direk doguma cagircak neredeyse. okadar sonra olunca tedirgin oldum.
32 haftada benimde 2300 cikti.banada bir ay sonraya gun verdi.sık cagirmanin bi anlami yok.bundan sonra onemli olan cocugun hareketlerini takip etmemizKizlar bugun kontrolum vardi. 32 hafta. 2300 kg geldi bebegim. dr biraz fazla dedi. nts falan baglamadi. hersey guzel gorunuyor dedi. bir sonraki randevu bes hafta sonraya yine. adam direk doguma cagircak neredeyse. okadar sonra olunca tedirgin oldum.
Ölüyorum yorgunluktan misafirlerim gitti birisi de canımı sıktı karnın küçük bebek de küçük zayıftır dedi ben de tam olması gerektiği kadar gelişim geriliği yok dedim kendim minyon olunca öyle mi görünüyor anlamadım hayır küçük de olsa sanane söylemek zorunda mısın insanın psikolojisini hiç düşünmüyorlar güya ev görmeye ve ihraç olduğum için teselliye geldiler bir de bebeğin küçük diye cahil cahil konuşup moralimi bozdu gitti üstüne yorgunluğum da cabası yürüyemiyorum yorgunluktan(
Ölüyorum yorgunluktan misafirlerim gitti birisi de canımı sıktı karnın küçük bebek de küçük zayıftır dedi ben de tam olması gerektiği kadar gelişim geriliği yok dedim kendim minyon olunca öyle mi görünüyor anlamadım hayır küçük de olsa sanane söylemek zorunda mısın insanın psikolojisini hiç düşünmüyorlar güya ev görmeye ve ihraç olduğum için teselliye geldiler bir de bebeğin küçük diye cahil cahil konuşup moralimi bozdu gitti üstüne yorgunluğum da cabası yürüyemiyorum yorgunluktan(
Canım ben olsam gitmem insan adım atamıyor ödem oluyor son dönem,kimse sana laf etmez bence,kızınızı içiniz rahat edecekse babayla gönderin,yanı insanın içine sinmeden elelacele kıyafet almak masrafa girmek te gereksiz benceBilemiyorum canim hic gidesim yok ama kizim kafami karistiriyor. Elbise bir tane buldum 150 gibi ama bir elbiseyle bitmiyor daha bir dunya ekstrasi olacak.
Bir de tabi aldigim elbise vucuduma uyar mi ondan tereddutteyim. Sure cok sinirli , olmadi hadi degistir vs kargosu yetismeyebilir.
Canım USG tarihi nasıl oluyor,benimde 2 hafta önden gidiyor,doktora sordum buna göremi doğacak ,hayır dedi miladını doldurması lazım yani 38 haftadır kabul edilen dedi,ondan öncesi erken doğum oluyormuş, yanı USG te göre tarih falan söylemedi, ilk çocuğumda 37 haftayı bitirip öyle doğmuştu dedim Dr a ,oda bana 1 hafta erken doğmuş dedi halbuki 3,5 kg doğdu maşallah ,ama anlamadım şimdi,Anlamadım ki canım son adet 23 nisan 31+5 falan olmasi lazim ama 20. haftadan beri önde gidiyor başta geride geliyordu .normalde alttaki takvimim doğru ama USG de doğum tarihi 16 ocak çıkıyor .Halbuki ovulasyon testiyle hamile kaldım erken döllenme olmaması lazım birde sezeryan olucam ee 6 günde erken alsa 10 ocak erken olmazmi yaa 26 ocak la arada fark var baya
geçmiş olsun canım . umarım geçicidirBende oluyor sabahları iştahsızlık ve mide bulantısı.
Günaydın kızlar yorum yapan destek olan herkese çok teşekkür ederim...iyi ki varsınız...yorgunluk devam ediyor hiç halim yok...bebeğin eşyaları ütülenecek çantalar hazırlanacak hiçbişey yapasım yok hava da kapalı boş boş oturuyorum evde...
Aynen çok çabuk yoruluyorum ben de....ütüyü dinlene dinlene yaptım kıyafetleri yerleştirdim çantaları da hazırladım biberonu kaynattım koydum birkaç eksik dışında çantalar tamamlandı nihayet... yarın da beşik nevresim yastık yorganı halledersem bişey kalmıyor artık inşallah...salı günü kontrolüm var sezeryan için gün verir mi acaba yoksa 36-37. haftadan sonra mı söyler ki?Ben de 2 günde camasirlari yikayip anca utuledim. bebek çantası için olanlari yerlestirdim daha bebek bezi kremi ivir zıvır hiç hazirlanmadi . kendi çantamı da hazirlamadim . haftaya da onları hazırlayacağım. haftaya da duvar boya yapılacak. halılar yıkamaya gidecek . işleri zar zor yapiyorum enerjim yetmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?