2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Aranızda rahim ağzı yarasyla ilgili bilgi sahibi olanlar varmı lütfen varsa yazın allah aşkına.

Günaydın anneler :)
MaşaAllah herkes minnaklarin eşyalarını yıkamış hazırlamış darısı bana inşaAllah :)
Günaydın canım bence herkes daha da ağırlaşmadan halletmeli bu işleri ben daha önce yapmadığıma pişman oldum canım çıktı dün ütü yaparken...bugün de beşiği halledicem ve artık doğuma kadar kafam rahat olacak inşallah hayırlısıyla...bebişi hareketleri iyiden iyiye azaldı inşallah bir sorun yoktur salı günü kontrolüm 34 ü tamamladık bugün kızımla maşallah bize :)

Kızlar biz hala isime karar veremedik.
İlk oğlumun ismi Ali Kerem.
Buna ne koyucaz seçemedik.

Babası peygamberimizin isimlerinden biri olsun yanınada sen ne koyarsan olur diyo.
İsimli hastane çıkışı yaptırıcam ama hala isim yok

Bizde karar veremedik.hamile olmasak bissuru isim buluruz((

Kizlar sabrediyoz sabrediyoz şu son ayi geciremiyoz.ben kizimi cok merak ediyom nasil birsey diye.sonucta sezeryan olacam bir hafta erken aliniyor normal dogursam 41 ri 42 yi beklemem lazim.bide son ay cok sikintili oluyor hareketler sikintili yatakta donmek sikintili.oglumda dogumum 30 ekimdi simdi aralik sonu ocak basi yinede bekleyemiyorum.şu kontrol gunum olan 13 aralik bi gelsede sezeryan gunum belli olsa.

Gerçekten gün yaklaştıkça daha çok merak eder oldum nasıl olcak Doğum onu da düşünüyorum sürekli
Senin gene ikinciymiş sezeryan günün belli olacak bakalım bizimkiler ne olacak ne zaman gelcekler

Gerçekten gün yaklaştıkça daha çok merak eder oldum nasıl olcak Doğum onu da düşünüyorum sürekli
Senin gene ikinciymiş sezeryan günün belli olacak bakalım bizimkiler ne olacak ne zaman gelcekler
Aynen sezeryan gunum belli olacak.ama yinede acaba diyorum kiz oldugu icin kizlar erken gelirmis arkadasim 10 gun once dogum yapti gununden.benimde sezeryan gununden once agrilarim baslarmi acil dra gitmem gerekiyor.yani anlayacagin merak bitmiyor.ama oyle boyle derken sonlara yaklasiyoz

Kızlar benim bir sorum olacaktı, sezeryan doğum olacak benimki, 32. hafta itibariyle çalışabilir raporu aldım, normalde doğumum 25 ocak ama sezeryan olacağı için 16 sı gibi olacak kısmetse,şimdi ben ne zaman izne ayrılabilirim?, raporda 7 ocak yazıyor ki bu durumda son 3 hafta değil de son 1 hafta kala ayrılmış oluyorum, sizce bir hata mı var yoksa sezeryan da olsa 40. hafta mı baz alınıyor, o 2 hafta doğum sonrasına aktarılıyor mu

Yine 7 ocakta ayrılman lazım diye biliyorum. 1hafta önce erken Doğum yapmışsın gibi oluyor sadece. Bu konuda bi arkadaş yönetmeliği atmıştı bulunca atayım buraya

Hata yok canım 40 hafta dolmadan doğum yaptığın için o 9-10 gün doğum sonrasına aktarılacak bir kaybın olmayacak yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…