merhaba seninle doğum Zaman'larınız aynı görünüyor ve aynı problem bendede var bende hamileliğimin 3. ayında bacaklarımda 5.ayında da vulvar varis çıktı.senin kaçıncı hamileliğin ?vulvar varisler doğum için tehlike oluyor ama tek başına da sezeryan sebebi değil bildiğim kadarıyla.bunu en iyi kadın doğum doktorunla konuşup karar verebilirsin.sana en sağlıklı fikri verecek olan doktorundur.Merhaba kızlar, ben 35+4 haftalığım. 32. haftama bile dayanamadım 1 ay öncesinden raporlat filan gitmedim işe. 5,5 aylıkken kabızlıktan sonra vulvar varis oldum.özel bölgemin sağ tarafı şiş aşagıda 10 kadar nohut büyüklüğünde şişlikler... drum çok kötü olmazsan normal yaparım dedi ama korkuyorum, eşim de normalde ısrarcı. siz olsanız ne yapardınız. çünki patlama riski var ve benim canım çok tatlı
İlla ki ağlayacak tüm bebişler ağlar konuşamadıkları için ama korkma canım doğduktan sonra güç geliyor sana dünyanın en iyi annesi gibi bakıyorsun bebeğineBende çok merak ediyorum kızımıııı. bi gelse diorum sevelim bi korkuyorum ağlıcak bakamıcam die.
Yine 7 ocakta ayrılman lazım diye biliyorum. 1hafta önce erken Doğum yapmışsın gibi oluyor sadece. Bu konuda bi arkadaş yönetmeliği atmıştı bulunca atayım buraya
Hata yok canım 40 hafta dolmadan doğum yaptığın için o 9-10 gün doğum sonrasına aktarılacak bir kaybın olmayacak yani...
Canım doktorunla uzun uzun konuş. için rahat olursa normal doğum yaparsınMerhaba kızlar, ben 35+4 haftalığım. 32. haftama bile dayanamadım 1 ay öncesinden raporlat filan gitmedim işe. 5,5 aylıkken kabızlıktan sonra vulvar varis oldum.özel bölgemin sağ tarafı şiş aşagıda 10 kadar nohut büyüklüğünde şişlikler... drum çok kötü olmazsan normal yaparım dedi ama korkuyorum, eşim de normalde ısrarcı. siz olsanız ne yapardınız. çünki patlama riski var ve benim canım çok tatlı
Herkes ilk çocuğumda vermedim çok pişmanım diyor :) ben doğar doğmaz vermeyi düşünüyorumBu arada kızım olacak, Allah kısmet ederse, emziğe alıştırmak istemiyorum ama kararsızım. siz emzik aldınız mı?
Çok teşekkür ederimmm. inşallah öyle olur :)İlla ki ağlayacak tüm bebişler ağlar konuşamadıkları için ama korkma canım doğduktan sonra güç geliyor sana dünyanın en iyi annesi gibi bakıyorsun bebeğine
Geçmiş olsunKızlar merhabalar nasılsınız...
Dün arkadaşlarım baby shower yaptılar çok güzeldi. Ama akşam çok sancım oldu acile gittik natye bağladı dr hiç sancım çıkmadı ama ben sancım tavan yapıyordu idrar tahlili yaptı enfeksiyonum çok yükselmiş ilaç tedavisine başladı.
Geçmiş olsun dikkat et kendineKızlar merhabalar nasılsınız...
Dün arkadaşlarım baby shower yaptılar çok güzeldi. Ama akşam çok sancım oldu acile gittik natye bağladı dr hiç sancım çıkmadı ama ben sancım tavan yapıyordu idrar tahlili yaptı enfeksiyonum çok yükselmiş ilaç tedavisine başladı.
Cok zor bi karar.dogumda dahada şişecektir dikislerin sikintili olabilir.eger sol tarafinda hic sikinti yoksa ordan keserler o zaman bi sorun yasamazsinMerhaba kızlar, ben 35+4 haftalığım. 32. haftama bile dayanamadım 1 ay öncesinden raporlat filan gitmedim işe. 5,5 aylıkken kabızlıktan sonra vulvar varis oldum.özel bölgemin sağ tarafı şiş aşagıda 10 kadar nohut büyüklüğünde şişlikler... drum çok kötü olmazsan normal yaparım dedi ama korkuyorum, eşim de normalde ısrarcı. siz olsanız ne yapardınız. çünki patlama riski var ve benim canım çok tatlı
Ilk bebegimi 30 ekimde dogurmustum.temmuz annelerinden beri takip etmeye baslamistim hep dogum hikayelerini okuyordum bundada aralik annelerine baktim sadece oda aralikta dogum yapma ihtimalim daha yuksek gibi duruyorOy aralık annelerine baktım doğuruyorlar resmennnnnnnnn. Çok heyecan yaptım sanki ben doğuruyorum. bakmıcam bi daha :))
evet canim dogum sonrasina aktarilacak. 40 haftayi baz aliyorlarKızlar benim bir sorum olacaktı, sezeryan doğum olacak benimki, 32. hafta itibariyle çalışabilir raporu aldım, normalde doğumum 25 ocak ama sezeryan olacağı için 16 sı gibi olacak kısmetse,şimdi ben ne zaman izne ayrılabilirim?, raporda 7 ocak yazıyor ki bu durumda son 3 hafta değil de son 1 hafta kala ayrılmış oluyorum, sizce bir hata mı var yoksa sezeryan da olsa 40. hafta mı baz alınıyor, o 2 hafta doğum sonrasına aktarılıyor mu
benim üçüncü hamileliğim öncekiler sezeryan olduğu için mecbur sezeryan olucam.senin ilk hamilelikte olması kötü olmuş.korkularını doktorunla mutlaka paylaş.seni bilgilendirecektir.sana da geçmiş olsunİlk hamileliğim, geçmiş olsun sana da. Sen ne süşünüyorsun yani drun ne dedi. sezaryen mi? Ben çok korkuyorum damarlarm patlar die cuma kontrolüm var, bakalım tekrar konuşucam.
Ben aldim canim. Emzik kullanmayi dusunuyorumBu arada kızım olacak, Allah kısmet ederse, emziğe alıştırmak istemiyorum ama kararsızım. siz emzik aldınız mı?
Yiyebilmekte güzel canım. Midem düzleşti bence benim iştahım olsada büyük hazımsızlık çekiyorum yemek sonrasıHer yemekten sonra diyorumki bundan sonra az yiyecem yine dayanamiyorum yine cok yiyorum cok yemegi gectim her yemegin arkasindan tatli yiyorum pisman oluyorum her seferinde ama ne yapayim canim istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?