2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Merhaba kızlar, ben 35+4 haftalığım. 32. haftama bile dayanamadım 1 ay öncesinden raporlat filan gitmedim işe. 5,5 aylıkken kabızlıktan sonra vulvar varis oldum. özel bölgemin sağ tarafı şiş aşagıda 10 kadar nohut büyüklüğünde şişlikler... drum çok kötü olmazsan normal yaparım dedi ama korkuyorum, eşim de normalde ısrarcı. siz olsanız ne yapardınız. çünki patlama riski var ve benim canım çok tatlı

Bu arada kızım olacak, Allah kısmet ederse, emziğe alıştırmak istemiyorum ama kararsızım. siz emzik aldınız mı?

merhaba seninle doğum Zaman'larınız aynı görünüyor ve aynı problem bendede var bende hamileliğimin 3. ayında bacaklarımda 5.ayında da vulvar varis çıktı.senin kaçıncı hamileliğin ?vulvar varisler doğum için tehlike oluyor ama tek başına da sezeryan sebebi değil bildiğim kadarıyla.bunu en iyi kadın doğum doktorunla konuşup karar verebilirsin.sana en sağlıklı fikri verecek olan doktorundur.

İlk hamileliğim, geçmiş olsun sana da. Sen ne süşünüyorsun yani drun ne dedi. sezaryen mi? Ben çok korkuyorum damarlarm patlar die cuma kontrolüm var, bakalım tekrar konuşucam.

Yine 7 ocakta ayrılman lazım diye biliyorum. 1hafta önce erken Doğum yapmışsın gibi oluyor sadece. Bu konuda bi arkadaş yönetmeliği atmıştı bulunca atayım buraya

Hata yok canım 40 hafta dolmadan doğum yaptığın için o 9-10 gün doğum sonrasına aktarılacak bir kaybın olmayacak yani...

Teşekkür ederim arkadaşlar, biraz tereddütteydim, ilk doğumumda özelde çalışıyordum ve iznimi tam kullanamadım, bari şimdi aynı sorun olmasın istiyorum, hayırlısı olsun

Kızlar merhabalar nasılsınız...
Dün arkadaşlarım baby shower yaptılar çok güzeldi. Ama akşam çok sancım oldu acile gittik natye bağladı dr hiç sancım çıkmadı ama ben sancım tavan yapıyordu idrar tahlili yaptı enfeksiyonum çok yükselmiş ilaç tedavisine başladı.

Canım doktorunla uzun uzun konuş. için rahat olursa normal doğum yaparsın

Bu arada kızım olacak, Allah kısmet ederse, emziğe alıştırmak istemiyorum ama kararsızım. siz emzik aldınız mı?
Herkes ilk çocuğumda vermedim çok pişmanım diyor :) ben doğar doğmaz vermeyi düşünüyorum

İlla ki ağlayacak tüm bebişler ağlar konuşamadıkları için ama korkma canım doğduktan sonra güç geliyor sana dünyanın en iyi annesi gibi bakıyorsun bebeğine
Çok teşekkür ederimmm. inşallah öyle olur :)
Geçmiş olsun

Teşekkür ederim inş hepimiz için kolay bir doğum olur şekli ne olursa olsun

Geçmiş olsun dikkat et kendine

Cok zor bi karar.dogumda dahada şişecektir dikislerin sikintili olabilir.eger sol tarafinda hic sikinti yoksa ordan keserler o zaman bi sorun yasamazsin

Oy aralık annelerine baktım doğuruyorlar resmennnnnnnnn. Çok heyecan yaptım sanki ben doğuruyorum. bakmıcam bi daha :))
Ilk bebegimi 30 ekimde dogurmustum.temmuz annelerinden beri takip etmeye baslamistim hep dogum hikayelerini okuyordum bundada aralik annelerine baktim sadece oda aralikta dogum yapma ihtimalim daha yuksek gibi duruyor

Her yemekten sonra diyorumki bundan sonra az yiyecem yine dayanamiyorum yine cok yiyorum cok yemegi gectim her yemegin arkasindan tatli yiyorum pisman oluyorum her seferinde ama ne yapayim canim istiyor

Bakalim bizden ilk kim doguma gidecek.drum 38 haftada alirsa 3 haftam var 39 da alirsa 4 hafta.

evet canim dogum sonrasina aktarilacak. 40 haftayi baz aliyorlar

İlk hamileliğim, geçmiş olsun sana da. Sen ne süşünüyorsun yani drun ne dedi. sezaryen mi? Ben çok korkuyorum damarlarm patlar die cuma kontrolüm var, bakalım tekrar konuşucam.
benim üçüncü hamileliğim öncekiler sezeryan olduğu için mecbur sezeryan olucam.senin ilk hamilelikte olması kötü olmuş.korkularını doktorunla mutlaka paylaş.seni bilgilendirecektir.sana da geçmiş olsun

Her yemekten sonra diyorumki bundan sonra az yiyecem yine dayanamiyorum yine cok yiyorum cok yemegi gectim her yemegin arkasindan tatli yiyorum pisman oluyorum her seferinde ama ne yapayim canim istiyor
Yiyebilmekte güzel canım. Midem düzleşti bence benim iştahım olsada büyük hazımsızlık çekiyorum yemek sonrası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…