Aman yorma kendini canım. Sakin sakin zamanının geçir. Bir şeycik olmaz inşallahKizlar merhaba. Dün ögle 12.30 gibi kasilmalarim baslamisti ama bebegimin hareketlerinde kaynaklandigini dusunmustum. Aksam 7 ye kadar sadece yattim. Artik dayanamayip acile gittim sanci cikti hemde esit araliklarla. Cok sukur oglum saglikli suyum da normal cikti serum taktilar 1000 cc lik neyse ki kasilmalar gecti zaten dr um gecmezse nidilat baslicaz dedi. Benim önemsemedigim agri sanciymis. Zaten takip edilmesi lazim dediklerinde sanki dunya basima yikildi. Neyse ki 2 saatin sonunda evime döndüm. Bugun de hep dinlendim ama hep korku yasiyorum son günlerde de oglum cok hareketli. Onun her hareketinde korkuyorum yine acaba kasilma mi diye.
Cok yedigim icin kizim zarar gorurmu diye korkuyomYiyebilmekte güzel canım. Midem düzleşti bence benim iştahım olsada büyük hazımsızlık çekiyorum yemek sonrası
Evet önemli olan 26. haftada kaybolup kaybolmayacağı ve inşallah kaybolurCevabınız için teşekkürler, maşallah bebeğinize dilerim bizde de sıkıntı yaratmaz bu çektikler.
Şimdilik gerek görmedi belki 26.haftada hala kaybolmamis olursa farklı bir şeyler önerecektir. . ben de sizin mesajınizi okuduktan sonra magnezyum içeren ceviz badem fındık fıstık yeşil yapraklı sebzeler tüketimine önem vereyim diye düşündüm hiç değilse gerçi zaten tükettmeye calistigim şeylerdi. Konuyla ilgili tavsiye edeceğiniz yeni bir şeyler olursa aklınızın bir köşesinde olursam cok sevinirim. Hoscakalin. .
Şekerin yoksa zarar görmez canım. Şeker varsa kendini tutmanda fayda varCok yedigim icin kizim zarar gorurmu diye korkuyom
Canım USG de 15 ocak yazıyor zaten ama gerçek 28 ocak tabi .Dr sezeryan olduğu için 10 ile 20 ocak arası alırız dedi bakalım sağlıkla gelsinler inşallah .bende burdaki takvimi 17 ocak yapayım diyorum oyüzden .doğacagi günü saymis olur u z diyeCanım USG tarihi nasıl oluyor,benimde 2 hafta önden gidiyor,doktora sordum buna göremi doğacak ,hayır dedi miladını doldurması lazım yani 38 haftadır kabul edilen dedi,ondan öncesi erken doğum oluyormuş, yanı USG te göre tarih falan söylemedi, ilk çocuğumda 37 haftayı bitirip öyle doğmuştu dedim Dr a ,oda bana 1 hafta erken doğmuş dedi halbuki 3,5 kg doğdu maşallah ,ama anlamadım şimdi,
Bu arada benimde SAT 23 nisan ama bana 28 ocak çıkıyor hesaplamada sana niye 26 çıkmışki
Ahh ahhh bir de bana sorr... rüyalarıma giriyor doğum valla psikolojim bozulduCok zor bi karar.dogumda dahada şişecektir dikislerin sikintili olabilir.eger sol tarafinda hic sikinti yoksa ordan keserler o zaman bi sorun yasamazsin
Cok zor bi karar.dogumda dahada şişecektir dikislerin sikintili olabilir.eger sol tarafinda hic sikinti yoksa ordan keserler o zaman bi sorun yasamazsin
Ahh ahhh bir de bana sorr... rüyalarıma giriyor doğum valla psikolojim bozulduCok zor bi karar.dogumda dahada şişecektir dikislerin sikintili olabilir.eger sol tarafinda hic sikinti yoksa ordan keserler o zaman bi sorun yasamazsin
Cok zor bi karar.dogumda dahada şişecektir dikislerin sikintili olabilir.eger sol tarafinda hic sikinti yoksa ordan keserler o zaman bi sorun yasamazsin
3 kere tokluk baktirdim ilkinde az yuksekti diger ikinci ucuncude normaldi ama normal olanlarda tatli yememistim.tatli yiyip olctursem yuksek cikacak belkide ama agiz kurulugum olmuyor yada cok su icme istegi.Şekerin yoksa zarar görmez canım. Şeker varsa kendini tutmanda fayda var
Öncelikle geçmiş olsunMerhaba kızlar, ben 35+4 haftalığım. 32. haftama bile dayanamadım 1 ay öncesinden raporlat filan gitmedim işe. 5,5 aylıkken kabızlıktan sonra vulvar varis oldum.özel bölgemin sağ tarafı şiş aşagıda 10 kadar nohut büyüklüğünde şişlikler... drum çok kötü olmazsan normal yaparım dedi ama korkuyorum, eşim de normalde ısrarcı. siz olsanız ne yapardınız. çünki patlama riski var ve benim canım çok tatlı
Çok geçmiş olsun şimdi korktum bende de bar 3 gündürKizlar merhaba. Dün ögle 12.30 gibi kasilmalarim baslamisti ama bebegimin hareketlerinde kaynaklandigini dusunmustum. Aksam 7 ye kadar sadece yattim. Artik dayanamayip acile gittim sanci cikti hemde esit araliklarla. Cok sukur oglum saglikli suyum da normal cikti serum taktilar 1000 cc lik neyse ki kasilmalar gecti zaten dr um gecmezse nidilat baslicaz dedi. Benim önemsemedigim agri sanciymis. Zaten takip edilmesi lazim dediklerinde sanki dunya basima yikildi. Neyse ki 2 saatin sonunda evime döndüm. Bugun de hep dinlendim ama hep korku yasiyorum son günlerde de oglum cok hareketli. Onun her hareketinde korkuyorum yine acaba kasilma mi diye.
100 lük yüklemede beninde ilk değer sınırın az üstünde çıktı. geri kalanlar normal doktor dikkat et hamur işi tatlıya dedi. o yüzden yemekten hemen sonra değilde iki saat sonra az miktarda yiyorum. sende oyşe yapmaya calış istersen3 kere tokluk baktirdim ilkinde az yuksekti diger ikinci ucuncude normaldi ama normal olanlarda tatli yememistim.tatli yiyip olctursem yuksek cikacak belkide ama agiz kurulugum olmuyor yada cok su icme istegi.
Günaydın canım bence herkes daha da ağırlaşmadan halletmeli bu işleri ben daha önce yapmadığıma pişman oldum canım çıktı dün ütü yaparken...bugün de beşiği halledicem ve artık doğuma kadar kafam rahat olacak inşallah hayırlısıyla...bebişi hareketleri iyiden iyiye azaldı inşallah bir sorun yoktur salı günü kontrolüm 34 ü tamamladık bugün kızımla maşallah bize :)
Kızlar merhabalar nasılsınız...
Dün arkadaşlarım baby shower yaptılar çok güzeldi. Ama akşam çok sancım oldu acile gittik natye bağladı dr hiç sancım çıkmadı ama ben sancım tavan yapıyordu idrar tahlili yaptı enfeksiyonum çok yükselmiş ilaç tedavisine başladı.
Günaydın canım bence herkes daha da ağırlaşmadan halletmeli bu işleri ben daha önce yapmadığıma pişman oldum canım çıktı dün ütü yaparken...bugün de beşiği halledicem ve artık doğuma kadar kafam rahat olacak inşallah hayırlısıyla...bebişi hareketleri iyiden iyiye azaldı inşallah bir sorun yoktur salı günü kontrolüm 34 ü tamamladık bugün kızımla maşallah bize :)
Kızlar merhabalar nasılsınız...
Dün arkadaşlarım baby shower yaptılar çok güzeldi. Ama akşam çok sancım oldu acile gittik natye bağladı dr hiç sancım çıkmadı ama ben sancım tavan yapıyordu idrar tahlili yaptı enfeksiyonum çok yükselmiş ilaç tedavisine başladı.
Kizlar merhaba. Dün ögle 12.30 gibi kasilmalarim baslamisti ama bebegimin hareketlerinde kaynaklandigini dusunmustum. Aksam 7 ye kadar sadece yattim. Artik dayanamayip acile gittim sanci cikti hemde esit araliklarla. Cok sukur oglum saglikli suyum da normal cikti serum taktilar 1000 cc lik neyse ki kasilmalar gecti zaten dr um gecmezse nidilat baslicaz dedi. Benim önemsemedigim agri sanciymis. Zaten takip edilmesi lazim dediklerinde sanki dunya basima yikildi. Neyse ki 2 saatin sonunda evime döndüm. Bugun de hep dinlendim ama hep korku yasiyorum son günlerde de oglum cok hareketli. Onun her hareketinde korkuyorum yine acaba kasilma mi diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?