2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kizlar merhaba. Dün ögle 12.30 gibi kasilmalarim baslamisti ama bebegimin hareketlerinde kaynaklandigini dusunmustum. Aksam 7 ye kadar sadece yattim. Artik dayanamayip acile gittim sanci cikti hemde esit araliklarla. Cok sukur oglum saglikli suyum da normal cikti serum taktilar 1000 cc lik neyse ki kasilmalar gecti zaten dr um gecmezse nidilat baslicaz dedi. Benim önemsemedigim agri sanciymis. Zaten takip edilmesi lazim dediklerinde sanki dunya basima yikildi. Neyse ki 2 saatin sonunda evime döndüm. Bugun de hep dinlendim ama hep korku yasiyorum son günlerde de oglum cok hareketli. Onun her hareketinde korkuyorum yine acaba kasilma mi diye.

Aman yorma kendini canım. Sakin sakin zamanının geçir. Bir şeycik olmaz inşallah

Evet önemli olan 26. haftada kaybolup kaybolmayacağı ve inşallah kaybolur Tabi doğal yollardan almak en güzeli

Canım USG de 15 ocak yazıyor zaten ama gerçek 28 ocak tabi .Dr sezeryan olduğu için 10 ile 20 ocak arası alırız dedi bakalım sağlıkla gelsinler inşallah .bende burdaki takvimi 17 ocak yapayım diyorum oyüzden .doğacagi günü saymis olur u z diye

Cok zor bi karar.dogumda dahada şişecektir dikislerin sikintili olabilir.eger sol tarafinda hic sikinti yoksa ordan keserler o zaman bi sorun yasamazsin
Ahh ahhh bir de bana sorr... rüyalarıma giriyor doğum valla psikolojim bozuldu
Cok zor bi karar.dogumda dahada şişecektir dikislerin sikintili olabilir.eger sol tarafinda hic sikinti yoksa ordan keserler o zaman bi sorun yasamazsin

İnş ya daha muayne etmedi, artık yawaştan kesinleştirmek lazım... valla psikolojim bozuldu korkudan

Ahh ahhh bir de bana sorr... rüyalarıma giriyor doğum valla psikolojim bozuldu

İnş ya daha muayne etmedi, artık yawaştan kesinleştirmek lazım... valla psikolojim bozuldu korkudan

Şekerin yoksa zarar görmez canım. Şeker varsa kendini tutmanda fayda var
3 kere tokluk baktirdim ilkinde az yuksekti diger ikinci ucuncude normaldi ama normal olanlarda tatli yememistim.tatli yiyip olctursem yuksek cikacak belkide ama agiz kurulugum olmuyor yada cok su icme istegi.

Öncelikle geçmiş olsun
Ben yaşamadım ama kuzenim de anlattığın gibi varis var doktoru ilerlerse normal Doğum yapamazsın dedi son haftalardaki durumuna bakıp ona göre karar verecekler
Eşinin ne dediği degil de senin sağlığın önemli
Eğer şimdiden bu varisler için yapabileceğin bi şey varsa yapmaya çalışırsın ama olsa doktor söylerdi mutlaka bekleyip göreceksin mecbur
İnşallah olumlu yönde değişir Doğuma kadar azalır da istediğin gibi bi Doğum yaparsın
ben olsam senin gibi hem korkardım hem normal yapmak isterdim :)

Çok geçmiş olsun şimdi korktum bende de bar 3 gündür

3 kere tokluk baktirdim ilkinde az yuksekti diger ikinci ucuncude normaldi ama normal olanlarda tatli yememistim.tatli yiyip olctursem yuksek cikacak belkide ama agiz kurulugum olmuyor yada cok su icme istegi.
100 lük yüklemede beninde ilk değer sınırın az üstünde çıktı. geri kalanlar normal doktor dikkat et hamur işi tatlıya dedi. o yüzden yemekten hemen sonra değilde iki saat sonra az miktarda yiyorum. sende oyşe yapmaya calış istersen

Oyyy maşallah minnaginla sana canım benim.. Benim minnaginda hareketleri bayağı bi azaldı Garibimin hareket edecek yeri kalmadı Ben şimdi k.valide gildeyim 1 haftaya annemle re gideceğim inşaAllah . yarı kıyafetleri orada annem gel burada yıkarız dedi doğumda annemlerin orada olacak inşaAllah onun için beklemedeyim ama düşündüm de keşke bende olanları önceden yıkayıp utuleseydim

Çok geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine

aynen 33. hafta izne ayrılmalıydım , evde olunca daha cok koşturmaca var , hem evdeki rutin işler bir de bebek için hazırlık cok yorucu oldu ,her zaman planlıyımdır, yapacagım her işi önceden planlarım. son anda sıkışmayı hiç evmem . planıma göre 1 günde yıkayıp kurutup bitirecektim 1 günde kendi cantamı hazırlıcaktım. nerdeee ,camasırları yıkayıp ütülemek annemle beraber 2 günümüzü aldı ve yapılacak daha bir sürü hazırlıgım var , işleri cok agır agır yapıyorum sürekli mola veriyorum , haftasonu alışveriş vs.. su gibi geçiyor zaten 30 - 32. haftasındaki arkadaslara tavsiyem bir an önce cantanızı hazırlayın .

Gecmis olsun Nur'cum. Sürekli dojtordasin canim. Eminim cok agrilarin oluyodur ama kendini bu kadar strese sokup bebegi de stres yapiyor olabilirsin. Eminim agrilarin gercekten vardir, dayanilmaz sancilar yasiyorsundur ama psikolojik olarak daha fazla yarattigini dusunuyorum.

Artik neredeyse hepimiz son aya girdik. Rahatla azicik, son bi ay kaldi. Bitecek hamilelik yakinda. Kalan gunlerin tadini cikart azcik. Hergun gerekirse yat,hic birsey yapma. Bu kadar kendini dinlemeyi birak artik.

Bu zamanin geri donusu yok. Karnimizda olmalarini, tek bedende yasadigimiz anlari da ozleyecegiz. Senin aklinda malesef hep kotu anilar olarak kalicak.
Elbette riske atma hic biseyi, agrin oldugunda git doktora. Sadece emin ol, sanci nedir, hamgi harwketleri normaldir vs bur cogumuzdan iyi biliyorsundur sonucta, ikinci hamileligin.

Merhaba.
Çok geçmiş olsun.
Benim bebeğim aşağıda olduğu için çok fazla ağrım oluyor ama kasılma mı normal mi karıştırıyorum bazen.
Kasılmayı tarif edebilir misin ?
Hangi durumda dr.a başvurmalı acaba ?

ay bu bebeklerin eşyalarını ütülemek ne zormuş. zaten küçükler hemencecik biter diye düşünürken bir günü onları ütülemeye harcadım canım çıktı bir de kız bebek kıyafeti olunca yok üstünde çiçeği böceği danteli derken incik cincik bi sürü iş ama dolaba yerleştirince de seyretmeye doyamadım, henüz yıkama ütüleme işine girmeyen varsa bir an önce halletsin walla bana çok yorucu geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…