Kizlar merhaba. Dün ögle 12.30 gibi kasilmalarim baslamisti ama bebegimin hareketlerinde kaynaklandigini dusunmustum. Aksam 7 ye kadar sadece yattim. Artik dayanamayip acile gittim sanci cikti hemde esit araliklarla. Cok sukur oglum saglikli suyum da normal cikti serum taktilar 1000 cc lik neyse ki kasilmalar gecti zaten dr um gecmezse nidilat baslicaz dedi. Benim önemsemedigim agri sanciymis. Zaten takip edilmesi lazim dediklerinde sanki dunya basima yikildi. Neyse ki 2 saatin sonunda evime döndüm. Bugun de hep dinlendim ama hep korku yasiyorum son günlerde de oglum cok hareketli. Onun her hareketinde korkuyorum yine acaba kasilma mi diye.
ay bu bebeklerin eşyalarını ütülemek ne zormuş. zaten küçükler hemencecik biter diye düşünürken bir günü onları ütülemeye harcadım canım çıktıbir de kız bebek kıyafeti olunca yok üstünde çiçeği böceği danteli derken incik cincik bi sürü iş ama dolaba yerleştirince de seyretmeye doyamadım, henüz yıkama ütüleme işine girmeyen varsa bir an önce halletsin walla bana çok yorucu geldi
Merhaba kızlar
Doktordan çıktık şimdi
Suyu gerçekten çok az kalmış
haftaya kadar serumlarla artırmaya çalışacağız ama artmazsa erken almak zorundayız bebeği dedi
galiba gerçekten aralık annesi olacağım
inşallah tam vaktinde doğar ama diğer türlü de olursa üzülme maşallah 36 haftayı bitirmiş bebecik, benim kuzenim iki kızını da 34 haftalık normal doğudu küvezde bile kalmadılar, hemen emmeye başladılar, sende korkma yani sağlıkla kucağına al inşallahMerhaba kızlar
Doktordan çıktık şimdi
haftaya kadar serumlarla artırmaya çalışacağız ama artmazsa erken almak zorundayız bebeği dedi
geçmiş olsun Can'ım.ne kadar kalmış suyu söyledi mi doktorun?bilşyorsun aynı problem bende de var.yarın tekrar muayenemiz var bizim deMerhaba kızlar
Doktordan çıktık şimdi
geçmiş olsun bemce sen devamlı yatıp bol bol su şçersen biraz daha idare edersin ama tabi doktor daha iyi bilirMerhaba kızlar
Doktordan çıktık şimdi
Canım ben ilk gebeliğimde hiç sıkıntı yaşamadım. Ama iyi kide gitmişim idrarda hafif protein ve çok yüksek enfeksiyon çıktı. Şimdi tedaviye başladık haftada bir idrar tahlili istedi doğuma kadar enfeksiyon olursa sürekli rahim ağzını yumuşatabilirmiş.Gecmis olsun Nur'cum. Sürekli dojtordasin canim. Eminim cok agrilarin oluyodur ama kendini bu kadar strese sokup bebegi de stres yapiyor olabilirsin. Eminim agrilarin gercekten vardir, dayanilmaz sancilar yasiyorsundur ama psikolojik olarak daha fazla yarattigini dusunuyorum.
Artik neredeyse hepimiz son aya girdik. Rahatla azicik, son bi ay kaldi. Bitecek hamilelik yakinda. Kalan gunlerin tadini cikart azcik. Hergun gerekirse yat,hic birsey yapma. Bu kadar kendini dinlemeyi birak artik.
Bu zamanin geri donusu yok. Karnimizda olmalarini, tek bedende yasadigimiz anlari da ozleyecegiz. Senin aklinda malesef hep kotu anilar olarak kalicak.
Elbette riske atma hic biseyi, agrin oldugunda git doktora. Sadece emin ol, sanci nedir, hamgi harwketleri normaldir vs bur cogumuzdan iyi biliyorsundur sonucta, ikinci hamileligin.
Canım drumun bana tarif ettiği uzan ellerini aç ve bütün karın bölgeni kontrol et karnının her yeri tahta gibi sert ve vajinaya doğru sancı veriyorsa bu kasılmaymış. Tek bir tarafta sertlik hissedersen bu kasılma değilmiş.Merhaba.
Çok geçmiş olsun.
Benim bebeğim aşağıda olduğu için çok fazla ağrım oluyor ama kasılma mı normal mi karıştırıyorum bazen.
Kasılmayı tarif edebilir misin ?
Hangi durumda dr.a başvurmalı acaba ?
Ellerine sağlık canım ben daha o işe giremedim. İnş haftaya halledeceğim.Günaydın arkadaşlar,
Hafta sonu bebeğimin tüm eşyalarını yıkadım ütüledim. minik minik herşeyi nasıl mutlu oldum ama yoruldum. yerleştirmek için mobilyaların kokusunun biraz daha çıkmasını bekliyorum. sonra hastane çantamı da hazırlayacağım.
Canım geçmiş olsun bencede dinlen bol bol su içmeyide arttır.Merhaba kızlar
Doktordan çıktık şimdi
Geçmiş olsun canım muz falan yemeye çalış ishale iyi gelir. Kontrolün yakınmış sıkıntı olmazaaa gecmiş olsun cnm , uyu neden azalıyormuş ,
ben de dünden beri cok kötü ishal oldum ve sabaha karsı 2 bardak su içtim hepsini kustum halen barsaklarmda ahrı ar
ishal olunca su kabediliyor , acaba bebegimi etkılemiş midir ? su içmeye calısıyoruma ama halen mıdem de bulanıyor
kontrolum persembee(
Canım drumun bana tarif ettiği uzan ellerini aç ve bütün karın bölgeni kontrol et karnının her yeri tahta gibi sert ve vajinaya doğru sancı veriyorsa bu kasılmaymış. Tek bir tarafta sertlik hissedersen bu kasılma değilmiş.
Ilk dogumunmu canimMerhaba kızlar
Doktordan çıktık şimdi
Yok canım nerdeBaby shower hazırlıklarımız teyzeleri...
Resimler görünmüyor muYok canım nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?