2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Çok büyük geçmişolsun, aman canım dikkat et, daha iyisindir inşallah

ama çok zevkliydi

aaa gecmiş olsun cnm , uyu neden azalıyormuş ,
ben de dünden beri cok kötü ishal oldum ve sabaha karsı 2 bardak su içtim hepsini kustum halen barsaklarmda ahrı ar
ishal olunca su kabediliyor , acaba bebegimi etkılemiş midir ? su içmeye calısıyoruma ama halen mıdem de bulanıyor
kontrolum persembee (

inşallah tam vaktinde doğar ama diğer türlü de olursa üzülme maşallah 36 haftayı bitirmiş bebecik, benim kuzenim iki kızını da 34 haftalık normal doğudu küvezde bile kalmadılar, hemen emmeye başladılar, sende korkma yani sağlıkla kucağına al inşallah

geçmiş olsun Can'ım.ne kadar kalmış suyu söyledi mi doktorun?bilşyorsun aynı problem bende de var.yarın tekrar muayenemiz var bizim de

Bu bebek odası hazırlama işi nedense bitmiyor yıka yıka bitmiyorrr bir de ütü var onları da babası yapsın diyorum midem ekşi rennie duo büyük kahramanım kuyruk sokumunda batma var çok ayakta kalmamaya çalışıyorum kan ve vitamin haplarını omegayı epeydir bıraktım kan miktarıma bi baktırsam iyi olacak aslında herhangi bir halsizlik hissetmiyorum ama bi yalnızlık bi asabiyet var annem de gelip yardım etmiyo bişeye eşim zaten akşam anca yapılacak işlere yardım ediyo şişmanladım bi yandan onca yağı sürdüm yine de çatladım bi yandan gece uyuyamıyorum kafama da takınca bişeyi tam takıyorum halime şükrediyorum ama yine de böyle bi ruh hali napsak bilmiyorum ki evden çıkıp gidesim geliyo çıkınca da işlerim kalıyo zaten evden uzakta daha cabuk yoruluyorum

geçmiş olsun bemce sen devamlı yatıp bol bol su şçersen biraz daha idare edersin ama tabi doktor daha iyi bilir

Canım ben ilk gebeliğimde hiç sıkıntı yaşamadım. Ama iyi kide gitmişim idrarda hafif protein ve çok yüksek enfeksiyon çıktı. Şimdi tedaviye başladık haftada bir idrar tahlili istedi doğuma kadar enfeksiyon olursa sürekli rahim ağzını yumuşatabilirmiş.
Ama stresi atamıyorum üstümden

Canım drumun bana tarif ettiği uzan ellerini aç ve bütün karın bölgeni kontrol et karnının her yeri tahta gibi sert ve vajinaya doğru sancı veriyorsa bu kasılmaymış. Tek bir tarafta sertlik hissedersen bu kasılma değilmiş.

Ellerine sağlık canım ben daha o işe giremedim. İnş haftaya halledeceğim.

Canım geçmiş olsun bencede dinlen bol bol su içmeyide arttır.

Geçmiş olsun canım muz falan yemeye çalış ishale iyi gelir. Kontrolün yakınmış sıkıntı olmaz

Baby shower hazırlıklarımız teyzeleri...

Eklentiler

• IMG_9185.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 110
  • IMG_9187.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 100
  • IMG_9188.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 101
  • IMG_9189.webp
    8 KB · Görüntüleme: 105
  • IMG_9190.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 97
  • IMG_9192.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 98
  • IMG_9198.webp
    7 KB · Görüntüleme: 91
  • IMG_9204.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 97
  • IMG_9200.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 102
  • IMG_9199.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 100

Özellikle biraz yürüyüş yaptıysam veya biraz da olsa yorulduysam hemen karnım taş gibi sertleşiyor.Zaten bebek aşağıda olduğu için dr dikkat etmemi söyledi.
Bu dediğini mutlaka deneyeceğim.
Çok teşekkür ederim bilgi için.

Ilk dogumunmu canim

Hamilelik oncesi gunlere ozlemde geri sayim
En cok yapmayı ozlediginiz seyler neler hanimlar?
Fiziksel olarak ben tabiki rahat hareket edebilmeyi ozledim en cok.
Onun disinda istedigim seyi giyebilmeyi ozledim. Kicimi basimi ortme derdim olmadan rahat rahat kiyafet secebilmeyi.
Bir de tabiki doyasıya tatli yiyebilmeyi
Ah diyabet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…