- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
Hicbirseyi ozlemiyorum hatta simdiden her ne kadar gozumun onunde olsun acaba ne durumda diye strese girmektense dogurayim hemen dememe ragmen dogum sonrasi karnimda olmasini ozleyecegimi tekmelerini hickiriklarini arayacagimi dusunmeye basladim bile :)Hamilelik oncesi gunlere ozlemde geri sayim
En cok yapmayı ozlediginiz seyler neler hanimlar?
Fiziksel olarak ben tabiki rahat hareket edebilmeyi ozledim en cok.
Onun disinda istedigim seyi giyebilmeyi ozledim. Kicimi basimi ortme derdim olmadan rahat rahat kiyafet secebilmeyi.
Bir de tabiki doyasıya tatli yiyebilmeyi
Ah diyabet
Gercekten mi? Ben ilk hamileligimden sonra bir kere bile demedim karnimda oldugu günler ne guzeldi diye. Simdi de diyecegimo sanmiyorum.Hicbirseyi ozlemiyorum hatta simdiden her ne kadar gozumun onunde olsun acaba ne durumda diye strese girmektense dogurayim hemen dememe ragmen dogum sonrasi karnimda olmasini ozleyecegimi tekmelerini hickiriklarini arayacagimi dusunmeye basladim bile :)
Cok oteleme zorlanacaksin ya kiyamiyorumda kimseye bak sonraya birakinca olmuyor 2 gun oncesine kadar hoplaya ziplaya sekerek isimi gucumi yapiyordum ama 2 gundur isten gucten kesildim agirlasmis hissediyorum kendimi halsiz bitkin bir tuhafim zor oluyor hersey gozumde buyuyor artik heee sukur herseyi hazirladim ama ona ragmen bu durumdayim.Ellerine sağlık canım ben daha o işe giremedim. İnş haftaya halledeceğim.
Benim ilk ya gormemisligimden sanirim dogunca degisir belkiGercekten mi? Ben ilk hamileligimden sonra bir kere bile demedim karnimda oldugu günler ne guzeldi diye. Simdi de diyecegimo sanmiyorum.
Hele simdi o kadar canli o kadar gercek ki,bazen kendimi bebegimi yemisim gibi hissediyorum :))))
Merhaba kızlar
Doktordan çıktık şimdi
Suyu gerçekten çok az kalmış
haftaya kadar serumlarla artırmaya çalışacağız ama artmazsa erken almak zorundayız bebeği dedi
galiba gerçekten aralık annesi olacağım
Baby shower hazırlıklarımız teyzeleri...
Ben görebiliyorum ellerinize sağlık baya uğraşmışsınız çok çeşit var bende kararsızlıktan aklıma ne gelse yapmaya karar veriyorum.Resimler görünmüyor mu
Hemen yapayım o zaman canım ya valla... Ben normalde işimi kimseye güvenemem hele bebişin kıyafeti oluncaCok oteleme zorlanacaksin ya kiyamiyorumda kimseye bak sonraya birakinca olmuyor 2 gun oncesine kadar hoplaya ziplaya sekerek isimi gucumi yapiyordum ama 2 gundur isten gucten kesildim agirlasmis hissediyorum kendimi halsiz bitkin bir tuhafim zor oluyor hersey gozumde buyuyor artik heee sukur herseyi hazirladim ama ona ragmen bu durumdayim.
Sağol canımHakkınızda hayırlısı sağlıkla doğusunda aralık olsun ne yapalım. Vardır bunda da bir hayr.
Ben görebiliyorum ellerinize sağlık baya uğraşmışsınız çok çeşit var bende kararsızlıktan aklıma ne gelse yapmaya karar veriyorum.
Bugunune guvenme bir gunde degisiyor hersey yavas yavasta olsa basla simdiden sonra ne strese gir nede agriyla siziyla ugras.Hemen yapayım o zaman canım ya valla... Ben normalde işimi kimseye güvenemem hele bebişin kıyafeti olunca
Geçmiş olsun canım. bebişin büyümüş zaten hiç kendini sıkma. sağlıcakla doğacak inşallahMerhaba kızlar
Doktordan çıktık şimdi
haftaya kadar serumlarla artırmaya çalışacağız ama artmazsa erken almak zorundayız bebeği dedi
Ne kadar cok sey hazırlamıssın. çok güzeller :)Baby shower hazırlıklarımız teyzeleri...
Eşime küçük valiz al gel diyorum. Daha zaman var diyor. Erkekler bu kadar rahatBugunune guvenme bir gunde degisiyor hersey yavas yavasta olsa basla simdiden sonra ne strese gir nede agriyla siziyla ugras.
Haha ben 3 hafta oldu valizi bile hazirladim hatta aksam esim arabaya koyayim onu artik benzinide dolu tutayim heran gelir bu kiz dedi agzina terlikle vurasim geldi o benden aceleciEşime küçük valiz al gel diyorum. Daha zaman var diyor. Erkekler bu kadar rahat
canım kaç kılo cıktı bebegın ya bugun bende gıttım kontorole 2400 cıktı kılosu 35+1 de doktor zayıf dedı canım sıkıldıMerhaba kızlar
Doktordan çıktık şimdi
Senin ilk mi canım... benimki birde bana her şey hazır olursa çocuk her şey hazır diye çabuk gelirmişHaha ben 3 hafta oldu valizi bile hazirladim hatta aksam esim arabaya koyayim onu artik benzinide dolu tutayim heran gelir bu kiz dedi agzina terlikle vurasim geldi o benden aceleci
Suyu az olmasının sebebi Bebekten de olabilirmiş ama benimki öyle degil çok şükür. eğer bebegin böbrekleri az çalışıyorsa idrar yapmıyorsa olabiliyormuş.aaa gecmiş olsun cnm , uyu neden azalıyormuş ,
ben de dünden beri cok kötü ishal oldum ve sabaha karsı 2 bardak su içtim hepsini kustum halen barsaklarmda ahrı ar
ishal olunca su kabediliyor , acaba bebegimi etkılemiş midir ? su içmeye calısıyoruma ama halen mıdem de bulanıyor
kontrolum persembee(
Sağol canım ilk duyunca çok üzüldüm ama sağlıklı olsun da diyorum şimdi çok da erken sayılmaz 38 in içinde almış olacak eğer böyle giderse ama inşallah artar haftaya kadarinşallah tam vaktinde doğar ama diğer türlü de olursa üzülme maşallah 36 haftayı bitirmiş bebecik, benim kuzenim iki kızını da 34 haftalık normal doğudu küvezde bile kalmadılar, hemen emmeye başladılar, sende korkma yani sağlıkla kucağına al inşallah
Sağol canımgeçmiş olsun Can'ım.ne kadar kalmış suyu söyledi mi doktorun?bilşyorsun aynı problem bende de var.yarın tekrar muayenemiz var bizim de
Evet ilk olacak inşallahIlk dogumunmu canim
Benimki de zayıf buldu gibi yaptı ama 2haftada 500gram aldığını duyunca iyi almış yine de ddi 36+1 deyiz 2.750 çıktıcanım kaç kılo cıktı bebegın ya bugun bende gıttım kontorole 2400 cıktı kılosu 35+1 de doktor zayıf dedı canım sıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?