2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Hicbirseyi ozlemiyorum hatta simdiden her ne kadar gozumun onunde olsun acaba ne durumda diye strese girmektense dogurayim hemen dememe ragmen dogum sonrasi karnimda olmasini ozleyecegimi tekmelerini hickiriklarini arayacagimi dusunmeye basladim bile :)

Gercekten mi? Ben ilk hamileligimden sonra bir kere bile demedim karnimda oldugu günler ne guzeldi diye. Simdi de diyecegimo sanmiyorum.
Hele simdi o kadar canli o kadar gercek ki,bazen kendimi bebegimi yemisim gibi hissediyorum :))))

Ellerine sağlık canım ben daha o işe giremedim. İnş haftaya halledeceğim.
Cok oteleme zorlanacaksin ya kiyamiyorumda kimseye bak sonraya birakinca olmuyor 2 gun oncesine kadar hoplaya ziplaya sekerek isimi gucumi yapiyordum ama 2 gundur isten gucten kesildim agirlasmis hissediyorum kendimi halsiz bitkin bir tuhafim zor oluyor hersey gozumde buyuyor artik heee sukur herseyi hazirladim ama ona ragmen bu durumdayim.

Gercekten mi? Ben ilk hamileligimden sonra bir kere bile demedim karnimda oldugu günler ne guzeldi diye. Simdi de diyecegimo sanmiyorum.
Hele simdi o kadar canli o kadar gercek ki,bazen kendimi bebegimi yemisim gibi hissediyorum :))))
Benim ilk ya gormemisligimden sanirim dogunca degisir belki paylasmayi sevmedigimdenmi acaba diyede soruyorum kendime boyle karnimdayken kimse mudahale edemiyor dogunca isin rengi degisecek parmak atmayan kalmayacak yavruma

Hakkınızda hayırlısı sağlıkla doğusunda aralık olsun ne yapalım. Vardır bunda da bir hayr.

Baby shower hazırlıklarımız teyzeleri...

Resimler görünmüyor mu
Ben görebiliyorum ellerinize sağlık baya uğraşmışsınız çok çeşit var bende kararsızlıktan aklıma ne gelse yapmaya karar veriyorum.

Hemen yapayım o zaman canım ya valla... Ben normalde işimi kimseye güvenemem hele bebişin kıyafeti olunca

Sağol canım
Kokulu taşlarımız gelecek. Lavanta kesesi yapacaktım vazgeçtim mevlüde tesbihlik yapacam

Geçmiş olsun canım. bebişin büyümüş zaten hiç kendini sıkma. sağlıcakla doğacak inşallah

Baby shower hazırlıklarımız teyzeleri...
Ne kadar cok sey hazırlamıssın. çok güzeller :)

canım kaç kılo cıktı bebegın ya bugun bende gıttım kontorole 2400 cıktı kılosu 35+1 de doktor zayıf dedı canım sıkıldı

Haha ben 3 hafta oldu valizi bile hazirladim hatta aksam esim arabaya koyayim onu artik benzinide dolu tutayim heran gelir bu kiz dedi agzina terlikle vurasim geldi o benden aceleci
Senin ilk mi canım... benimki birde bana her şey hazır olursa çocuk her şey hazır diye çabuk gelirmiş

kizlar merhaba, daha once dogum yapanlara soracagim birsey var. benim daha once kasiklairmda agri oluyordu zaman zaman ama pek onemsemiyordum sonucta kafa asagida olunca dogal olarak baski yapiyor diye ve hayatimi da cok derinden etkilemiyordu. yaklasik 3-4 sattir bacaklarimi kipirdattigimda ciddi bir kasik agrim oluyor. ayaga kalkip yurumeye calissam dogrulamiyorum. siz burda yazinca karnima baktim bazen tum karnim tahta gibi sert oluyor ama o anda pozisyonumu degistirmediysem herhangi bir agrim olmuyor. bunun ne oldugu konusunda fikriniz var mi? sanci boyle bir sey mi?

Suyu az olmasının sebebi Bebekten de olabilirmiş ama benimki öyle degil çok şükür. eğer bebegin böbrekleri az çalışıyorsa idrar yapmıyorsa olabiliyormuş.
Ben de üst üste ishal olmuştum ama sebeb olabilir mi bilmiyorum çok su kaybettim ve havalar da soğudu susamıyordum haliyle su da içmiyordum ama sen bol bol iç ihmal etme

Sağol canım ilk duyunca çok üzüldüm ama sağlıklı olsun da diyorum şimdi çok da erken sayılmaz 38 in içinde almış olacak eğer böyle giderse ama inşallah artar haftaya kadar

geçmiş olsun Can'ım.ne kadar kalmış suyu söyledi mi doktorun?bilşyorsun aynı problem bende de var.yarın tekrar muayenemiz var bizim de
Sağol canım
Ordan burdan zorlayıp ölçmeye çalıştı en fazla 4.75 çıkarabildi toplamda malesef
İnşallah seninki iyi çıkar ya bana doktor 4 litre su iç dedi her gün sabah akşam serum alacağım bide bu hafta böyle geçecek artmazsa haftaya Doğum planı yaparız dedi :/

mrs_aysel kargasa Yani pek de az değil gibi bilemiyorum. Cumartesi 32+0 dı tam ve 1900 gram 42 cm'di bebek. 6 gün kadar da önde olduğunu söyledi doktor.
35+1 de 2400 normal gibi. Benim o tarihe 3 hafta var ve zannediyorum ki anca 2400 olur, 500 gram alır.
Her doktor farklı konuşuyor gerçekten. Canınızı sıkmayın.
32. haftada sizinkilerin kilosu ne kadardı hatırlıyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…