2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
O psikoloji çok farklı bir şey canım benimde sürekli sancım var. Dra en sonunda dedim ben bebeği görmeye gelmiyorum ultrasonla bakmasanda olur ama ne olur ağrımı kes dedim. Hemen nstye bağladı sancı yok idrar tahlili yaptı normalde negatif olması gereken değer iki artı ile pozitif çıktı birde protein varmış hafif miktarda kanımda 10 a düşmüş hemen tedaviye başladı perşembe tekrar çağırdı.

İnşallah artar suyu zamanında olur doğum tabi hayırlısıyla

Acildeyim serum taktılar . parol. bir de sıvı takacakmislar bu bitince . gebeye başka ilaç yokmuş acilde kadın doğuma da görünecek bunlar bitince

Ohh iyi olmuş gitmen inşallah düzelir mide bulantın bizede donüş yaparsın çıkınca canım geçmiş olsun tekrat

kızlar doğumda bu ıkınma olayı nasıl oluyor..normalde de nefes darlığı çeken biriyim...art arda nasıl o kadar ıkınıcam..bide nasıl yapacağımı bilmiyorum..böyle saçma sapan şeyler takılıyor kafama:S

Çok geçmiş olsun canım

Keske sartlar elverse de her logusanin yaninda aileden olmayan parasiyla kalip yardımcı olacak birileri olsa.
O surecte gercekten cok zorlaniyor insanlar.
Ben de gecen hafta doktora gittim, 2500 dedi kilosuna dr dedim anneme, cok zayif diyor. Anne dr onde gidiyor bile dedi diyorum. Neresi onde cok zayif iste diyor. Kizdim artik 5 kilo mu dogurayim napayim dedim ben de. Bir sekilde insani uzmeyi başarıyorlar gercekten.

Takio et bakalim devami olacakmi birde kac dkda bir geliyor ne kadar suruyor ayni anda kasilman oluyormu ona bak

bu tarz şeyleri en azından kaynanam yapıyor benim..inşallah oğluma benzer deyip duruyor..oğlun doğursun o zaman dicem sonunda lafı getirip ağzıma koyuyor..

Bende telefonda dedim önde gidiyormuş diye şiştir o dedi annem.
Kızımda 3200 52 cm doğdu doğal olarak zayıf duruyordu. Sürekli bu bebeğin hiç canı yok sürekli hasta olur bu diyordu şükür 8 yaşındayız öyle bi hasta olmaz kızım.

bu tarz şeyleri en azından kaynanam yapıyor benim..inşallah oğluma benzer deyip duruyor..oğlun doğursun o zaman dicem sonunda lafı getirip ağzıma koyuyor..
Kaynanan olsa zoruna gitmez canım. Annem Geçen gün telefonda diyor ki uğraşta bunu rmzir sanki sütüm aktıda ben bebeğime vermedim. Kızda bir gece artık canıma tak etti 3 saat anneme bıraktım hala kızıma ben sana çok baktım diyor. Bende evet 3 saat baktı anneannen diyorum

Serum bitti kaninda mikrop çıktı. ictigim şu hatta dişini fircaladigum çeşme suyundan kapmis olabilir misim. antibiyotik yazdi . kadın doğumcu suyu iyi dedi. kalp atışı normal bebekte sorun yok. perşembe kendi muayenem var. antibiyotikten nefret ediyorum nasil icecem .hamileler için sadece bi tane antibiyotik varmis . onu alicaz eve gidicez.

Çok çok geçmiş olsun cqnım yat bol bol dinlen

Çok geçmiş olsun canım

Gecmiş olsun canım dikkat et kendine

O benzeme takıntısı bizde de var. Kizim gercekten eşime cok benziyordu. Ama buyudukce bana benzetenler de cogaldi.
Biri oyle bir sey dese, neresi benziyor ayni babasi falan diye tepki gosteriyordu kayinvalidem. Bir defa oldu yine aynisi. Ben de tutamadim kendimi, annem cocuk bana benzeyecek diye korkuyor demeyin oyle seyler bana niye benzesin mi tabiki babasi dedim :) bir hayli bozulmustu oyle deyince beklemediği bir tepkiydi .bazen de cevap vermek gerekiyor gercekten.

Cok gecmis olsun canim. Allah sifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…