O psikoloji çok farklı bir şey canım benimde sürekli sancım var. Dra en sonunda dedim ben bebeği görmeye gelmiyorum ultrasonla bakmasanda olur ama ne olur ağrımı kes dedim. Hemen nstye bağladı sancı yok idrar tahlili yaptı normalde negatif olması gereken değer iki artı ile pozitif çıktı birde protein varmış hafif miktarda kanımda 10 a düşmüş hemen tedaviye başladı perşembe tekrar çağırdı.Iyiyim canim ama psikolojim bozuldu bugun yine doktoruma gittim . Bebek cok hareketli ve agrim var ama bu sanci gibi degil sadece agri dedim tmm dedi yine de nst yapalim ne olur ne olmaz dedi.birsey cikmadi bebek de normal cok sukur. Bebegin hareketli olmasi bizim icin cok iyi dedi. . Ama cok korkuyorum resmen konusmaya nefes almaya korkuyorum
Cevap yazan oldumu bilmiyorum geriden okuyorum ama bence acile gidip serum taktırmalısın
İyi olmuş canım bizi haberdar etAcildeyim serum taktılar . parol. bir de sıvı takacakmislar bu bitince . gebeye başka ilaç yokmuş acilde kadın doğuma da görünecek bunlar bitince
Merhaba kızlar
Doktordan çıktık şimdi
Suyu gerçekten çok az kalmış
haftaya kadar serumlarla artırmaya çalışacağız ama artmazsa erken almak zorundayız bebeği dedi
galiba gerçekten aralık annesi olacağım
Acildeyim serum taktılar . parol. bir de sıvı takacakmislar bu bitince . gebeye başka ilaç yokmuş acilde kadın doğuma da görünecek bunlar bitince
Çok geçmiş olsun canımO psikoloji çok farklı bir şey canım benimde sürekli sancım var. Dra en sonunda dedim ben bebeği görmeye gelmiyorum ultrasonla bakmasanda olur ama ne olur ağrımı kes dedim. Hemen nstye bağladı sancı yok idrar tahlili yaptı normalde negatif olması gereken değer iki artı ile pozitif çıktı birde protein varmış hafif miktarda kanımda 10 a düşmüş hemen tedaviye başladı perşembe tekrar çağırdı.
Keske sartlar elverse de her logusanin yaninda aileden olmayan parasiyla kalip yardımcı olacak birileri olsa.Benim memleketten 1 gün sonra gelecekti annem kızım erken davrandı. Birde annemle çok anlaşamayız milletle beni çok kıyaslar. Kızımda sütüm olmadı halanın kızının bir sütü vardı fışkırıyordu falan diye... birde arayana sütü yok çocuk aç diyordu sürekli açıkçası ben kendimi toplayana kadar gelmesede olur annem
Takio et bakalim devami olacakmi birde kac dkda bir geliyor ne kadar suruyor ayni anda kasilman oluyormu ona bakkizlar merhaba, daha once dogum yapanlara soracagim birsey var. benim daha once kasiklairmda agri oluyordu zaman zaman ama pek onemsemiyordum sonucta kafa asagida olunca dogal olarak baski yapiyor diye ve hayatimi da cok derinden etkilemiyordu. yaklasik 3-4 sattir bacaklarimi kipirdattigimda ciddi bir kasik agrim oluyor. ayaga kalkip yurumeye calissam dogrulamiyorum. siz burda yazinca karnima baktim bazen tum karnim tahta gibi sert oluyor ama o anda pozisyonumu degistirmediysem herhangi bir agrim olmuyor. bunun ne oldugu konusunda fikriniz var mi? sanci boyle bir sey mi?
bu tarz şeyleri en azından kaynanam yapıyor benim..inşallah oğluma benzer deyip duruyor..oğlun doğursun o zaman dicem sonunda lafı getirip ağzıma koyuyor..Keske sartlar elverse de her logusanin yaninda aileden olmayan parasiyla kalip yardımcı olacak birileri olsa.
O surecte gercekten cok zorlaniyor insanlar.
Ben de gecen hafta doktora gittim, 2500 dedi kilosuna dr dedim anneme, cok zayif diyor. Anne dr onde gidiyor bile dedi diyorum. Neresi onde cok zayif iste diyor. Kizdim artik 5 kilo mu dogurayim napayim dedim ben de. Bir sekilde insani uzmeyi başarıyorlar gercekten.
Bende telefonda dedim önde gidiyormuş diye şiştir o dedi annem.Keske sartlar elverse de her logusanin yaninda aileden olmayan parasiyla kalip yardımcı olacak birileri olsa.
O surecte gercekten cok zorlaniyor insanlar.
Ben de gecen hafta doktora gittim, 2500 dedi kilosuna dr dedim anneme, cok zayif diyor. Anne dr onde gidiyor bile dedi diyorum. Neresi onde cok zayif iste diyor. Kizdim artik 5 kilo mu dogurayim napayim dedim ben de. Bir sekilde insani uzmeyi başarıyorlar gercekten.
Kaynanan olsa zoruna gitmez canım. Annem Geçen gün telefonda diyor ki uğraşta bunu rmzir sanki sütüm aktıda ben bebeğime vermedim. Kızda bir gece artık canıma tak etti 3 saat anneme bıraktım hala kızıma ben sana çok baktım diyor. Bende evet 3 saat baktı anneannen diyorumbu tarz şeyleri en azından kaynanam yapıyor benim..inşallah oğluma benzer deyip duruyor..oğlun doğursun o zaman dicem sonunda lafı getirip ağzıma koyuyor..
Çok çok geçmiş olsun cqnım yat bol bol dinlenSerum bitti kaninda mikrop çıktı. ictigim şu hatta dişini fircaladigum çeşme suyundan kapmis olabilir misim. antibiyotik yazdi . kadın doğumcu suyu iyi dedi. kalp atışı normal bebekte sorun yok. perşembe kendi muayenem var. antibiyotikten nefret ediyorum nasil icecem .hamileler için sadece bi tane antibiyotik varmis . onu alicaz eve gidicez.
Çok geçmiş olsun canımSerum bitti kaninda mikrop çıktı. ictigim şu hatta dişini fircaladigum çeşme suyundan kapmis olabilir misim. antibiyotik yazdi . kadın doğumcu suyu iyi dedi. kalp atışı normal bebekte sorun yok. perşembe kendi muayenem var. antibiyotikten nefret ediyorum nasil icecem .hamileler için sadece bi tane antibiyotik varmis . onu alicaz eve gidicez.
Serum bitti kaninda mikrop çıktı. ictigim şu hatta dişini fircaladigum çeşme suyundan kapmis olabilir misim. antibiyotik yazdi . kadın doğumcu suyu iyi dedi. kalp atışı normal bebekte sorun yok. perşembe kendi muayenem var. antibiyotikten nefret ediyorum nasil icecem .hamileler için sadece bi tane antibiyotik varmis . onu alicaz eve gidicez.
Çok çok geçmiş olsun canım yaa..Acildeyim serum taktılar . parol. bir de sıvı takacakmislar bu bitince . gebeye başka ilaç yokmuş acilde kadın doğuma da görünecek bunlar bitince
O benzeme takıntısı bizde de var. Kizim gercekten eşime cok benziyordu. Ama buyudukce bana benzetenler de cogaldi.bu tarz şeyleri en azından kaynanam yapıyor benim..inşallah oğluma benzer deyip duruyor..oğlun doğursun o zaman dicem sonunda lafı getirip ağzıma koyuyor..
Cok gecmis olsun canim. Allah sifa versin.Serum bitti kaninda mikrop çıktı. ictigim şu hatta dişini fircaladigum çeşme suyundan kapmis olabilir misim. antibiyotik yazdi . kadın doğumcu suyu iyi dedi. kalp atışı normal bebekte sorun yok. perşembe kendi muayenem var. antibiyotikten nefret ediyorum nasil icecem .hamileler için sadece bi tane antibiyotik varmis . onu alicaz eve gidicez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?