2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
merhaba kızlar ,
34 haftalık hamileyim pazar gunu sancılarım agrılarım oldu dün doktora gittim sorun yok dedı olacak agrılar dedı ve ben daha hiç nst'ye girmedim aranızda benim gbi olan varmı ? hiç nst ye girmemiş olmam bana biraz tuhaf geldi etrafımdakı insanlar hep giriyor .. :S

hazir degilim :))
cantami bile hazirlamadim henuz..
bi rahatlik geldi neden bilmiyorum :)
buyuduler teyzesi,2300 gram gibi oldular yaklasik..
27 araliktan sonra alicam dedi dr, 37 bitince..
3 hafta var :)
tostombik oldum :)
Oy maşallah Fistiklar a .nasılsın canım girmiyordun galiba bayadir.

merhaba canim, agirlastim tabi :))
+18 kilodayim :)
pazar kontrolumuz vardi, biri 2200 digeri 2300 civari, tek bebek gibi buyuyorlar cok sukur..
doktor 27-28 aralik verdi dogum tarihini.. 38.haftada alacakmis..
bekliyoruz bakalim :))
sen nasilsin?
Masallah cok iyi bebisler.
Bana da dr 28 aralik dedi.
Ayni gun kavusuruz belki kuzulara:)

Ben 35+2oldum,bugun girecegim ilk kez nst ye

merhaba canim, agirlastim tabi :))
+18 kilodayim :)
pazar kontrolumuz vardi, biri 2200 digeri 2300 civari, tek bebek gibi buyuyorlar cok sukur..
doktor 27-28 aralik verdi dogum tarihini.. 38.haftada alacakmis..
bekliyoruz bakalim :))
sen nasilsin?
Canım eczanelerde anne sütü artıran çaylar var hangisini tavsiye edersin alıp çantama katayim simdiden .humana vardı önceden ama şimdi bi sürü değişik isim var hangisini alalım sence

:) Zaten ikize cevaplamisin, simdi gordum. Aynen oyle iste hepsi gelecek vaktinde.
Canım çok sağol inşalalh hepimiz sağlıkla kucaklayıp koklayalım aralık ocak fark etmez tabi
Dün bi panik oldum ama şimdi İyiyim belki atrırsak suyu hemen alalım demicek ümitliyim ama olmazsa da 37 bitiyor erken sayılmaz hemencecik bebişe kavuşmuş olcam benimki babasına çekmiş bence :) o da hızlı gonzales zaten sabırsız :)))

Ben de yarım yamalak hazırlamıştım acil durum da yetecek gibi yani
Ama dün bi telaş yaptım :) hemen gidip eksik gördüklerimi de aldım bugün yerleştireyim diyorum artık hastane süsü hediyesi , ne olsun istiyorsak ayrıntılı koymak lazım
Maşallah kuzulara ya nerde ikiz bebiş görsem direk sen geliyorsun aklıma :)

Maşallah bebeğine ya dönmüş sonunda. Sezeryan bile olsan ters olunca daha zor oluyormuş diyorlardı çok iyi olmuş gözün aydın :) az kaldı kavuşmalara çok heyecanlı :)

Kızlar bi diyorum keşke çabucak ocak gelse gün saysam bebisi gorsem .bi diyorum tadını çıkarak karnimizdayken ozleriz sonra bugunleri. sonra sezeryan korkusu sarıyor heryanimi nasıl geçecek acaba diyorum. tirsmaya başladım yaa şimdiden. Karmaşık duygulardayim bu ara

Gecmis olsun canim sancin mi vardi?
Nerden yakalarsam ordan okuyorum geriye gidemiyorum pek.
Artik normal hepimizin ağrılari sancilari artti.
cok sagol canim
agrim vardi da sancim var miydi bilmiyorum. bu sanci nasil olacak onu cok merak ediyorum. dun kasiklarimda beni yurutmeyecek kadar yogun agri vardi ama duz yatarken donmezsem agrim sizim yoktu. iste bilmiyorum bu sanci nasil birsey.

bence de hic korkma ve uzulme. sezeryan olacaksin zeten 37. hafta da hic erken degil. ay ben inanamiyorum bebekler gobeklerden cikip kucaga gelecek. allahiiiim

bu haftasonu hazirlarim ben de herhalde canim..
hazirlarsam erken gelirler diye korkuyorum bilincaltinda sanirim :))
hersey hazir utulu, emzikler sterilize edilcek bi..
baska bisey yok..
susleme ikram isini de sirkete verdim..
bana bisey kalmadi :)

MAşallah kızlarıma sağlıkla gelsinler inş annesi...

Canım eczanelerde anne sütü artıran çaylar var hangisini tavsiye edersin alıp çantama katayim simdiden .humana vardı önceden ama şimdi bi sürü değişik isim var hangisini alalım sence

kuru kayisi kompostosu :))
walla hepsi olur canim, benzer icerikleri zaten..
humana still tee alabilirsin, onun geri donusleri iyi ve yillarin urunu..
bi de vita malt var, sisede hazir..
ondan da memnun olan cok anne var..

ben de hiç girmedim canım..ve doktor 37. haftada çağırdı o zamana kadarda giremicem..demek ki var bi bildikleri bizim doktorlarında..

aynı duygular hepimizde var canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…