2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Benim kizim emmedi. Sutum vardi ama emmedi. Profesyonel destek de aldim ama kimse kıramadı kizimin inadini. Bütün ailem de sahit. Gecem gunduzum sut sagmakla gecti.
Gecen de bana kayinvalidem ne yap ne et bunu emzir diyor.
Sanki kizima ugrasmadim emzirmedim de buna ugras der gibi.
Cok zoruma gitti ama cevap vermedim. Insallah dedim gectim.
Düşündükxe simdkden stres basiyor.
Logusalik zaten zor bir de bu insanlarin yorumlari iyice delirtiyor.

İnş. Bunları sıkıntısız atlatırız canım ya deneyimliyiz diyoruz inş işe yarar deneyimlerimiz

canim moralini bozma hiç, masallah bak 36 haftalik oldun :)
belki serumla fln 38e uzar..
saglikla gelsin insallah, aralik olsun nolcak..
zaten tam 3 ocak gunun.. aralik annesi olma ihtimalin yuksekmis :)
ben de aralik annesi olcam..

bence de rahat ol canim, cok az kaldi :)
stres hamileligin hicbir doneminde iyi degil..
kendini dinleme..
bol bol su iç..
baby showerini da yapmissin ne guzel..
guzel heyecanlar bunlar :))

Merhabalar canım sen nasılsın nasıl gidiyor daha da ağırlaşmışsındır eminim az kaldı ama artık günlerimiz sayılı ilk annemiz sen olacaksın büyük ihtimalle...

Merhabalar canım sen nasılsın nasıl gidiyor daha da ağırlaşmışsındır eminim az kaldı ama artık günlerimiz sayılı ilk annemiz sen olacaksın büyük ihtimalle...

merhaba canim, agirlastim tabi :))
+18 kilodayim :)
pazar kontrolumuz vardi, biri 2200 digeri 2300 civari, tek bebek gibi buyuyorlar cok sukur..
doktor 27-28 aralik verdi dogum tarihini.. 38.haftada alacakmis..
bekliyoruz bakalim :))
sen nasilsin?

Canım benimki de 32 de 1865 gramdı hiç fazla yada eksik demiyor benim doktor
genelde iyi uyumlu burdaki ölçümlerle can sıkılmaz ciddi problem görünce söylerim ben Zaten diyor

Benimki de baktı o ceplere birinde 2.95 zor çıkardı işte o fazla olandı bide :/
Digerinde zorladı su görebilmek için var biraz aman kordon da var orda çok su alamadı ordan sanki işte baktı baktı zorla 4.75 dedi toplamına
Var mı yapılacak bi şey dedim bol bol su içeceksin ddi başka bi şey demedi benimki
Bu hafta su serum ve dediğin gibi yediklerime de dikkat edeyim bakalım haftaya erken almaya karar verse bile azıcık daha büyüsün yavrum

Tamam canım çok teşekkür ederim
Sağlıkla kavuşalım inşallah

Aslında erken dogum sayılmayacak 37 bitmiş olacak inşallah
Doktor çok önceden beri söylüyor bunu bana ama hiç erken alacak kadar az dememişti
dün birden suyu az kalmış bebeği erken alabiliriz diyince hiç beklemediğim için şaşırdım üzüldüm
bi de insan ne yani haftaya gelecek mi oluyor bi korku bi heyecan bastı bana :))
Suyu az olup bu haftalara kadar gelmesi bile çok iyi
Sağlıklı olsun ve sağlıkla kucaklayalım da gerçekten gerisi önemli değil
Senin bebikler napıyor ya büyümüşlerdir hazır mısın?? senin de çok az kaldı :)))

mrs_aysel gecmis olsun tatlim, hic moralini bozma ama, cogumuz 38-39 da doguracagiz zaten. Ki zaten tarih olarak ocagin ilk haftasi Hepsi vaktiyle, saglikla gelsin tabi insallah. benim de ayin 13 de yuksek ihtimal tarih belli olacak, donmedi hala. Sezaryeni konusuroruz ocak 5 i gibi olacak sanirim.

Hayirlisiyla bi alalim da kucagimiza gerisi kolay <3

:) Zaten ikize cevaplamisin, simdi gordum. Aynen oyle iste hepsi gelecek vaktinde.

merhaba canim, agirlastim tabi :))
+18 kilodayim :)
pazar kontrolumuz vardi, biri 2200 digeri 2300 civari, tek bebek gibi buyuyorlar cok sukur..
doktor 27-28 aralik verdi dogum tarihini.. 38.haftada alacakmis..
bekliyoruz bakalim :))
sen nasilsin?
Maşallah canım benim aynen tek bebek gibi büyümüş fıstıklar 38. hafta da çok çok iyi sağlıkla gelsinler inşallah çok öptüm kuzum...

Dr dan geldim şimdi 34+2 günlüğüz kilomuz 2475 gr. boyumuz da 47 cm olmuş veee ters dönmüş baş aşağı duruyor yüzünü de gördüm yine hatta gözünü açtı ama pek asık suratlı duruyor dudaklarını büzmüş...2 hafta sonra kontrol ve doğumu planlayalım zaten sezeryan dedi tahliller yapılıp anestezi dr una gidecekmişim 36. haftada...ay çok mutlu oluyorum bebişi görünce içimde kelebekler uçuşuyor her muayeneden sonra yaw :)

hazir degilim :))
cantami bile hazirlamadim henuz..
bi rahatlik geldi neden bilmiyorum :)
buyuduler teyzesi,2300 gram gibi oldular yaklasik..
27 araliktan sonra alicam dedi dr, 37 bitince..
3 hafta var :)
tostombik oldum :)

masallah canim :))
ters donmus deyince normal yapicaksin sandim bi an :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…