Benim kizim emmedi. Sutum vardi ama emmedi. Profesyonel destek de aldim ama kimse kıramadı kizimin inadini. Bütün ailem de sahit. Gecem gunduzum sut sagmakla gecti.Kaynanan olsa zoruna gitmez canım. Annem Geçen gün telefonda diyor ki uğraşta bunu rmzir sanki sütüm aktıda ben bebeğime vermedim. Kızda bir gece artık canıma tak etti 3 saat anneme bıraktım hala kızıma ben sana çok baktım diyor. Bende evet 3 saat baktı anneannen diyorum
İnş. Bunları sıkıntısız atlatırız canım ya deneyimliyiz diyoruz inş işe yarar deneyimlerimizBenim kizim emmedi. Sutum vardi ama emmedi. Profesyonel destek de aldim ama kimse kıramadı kizimin inadini. Bütün ailem de sahit. Gecem gunduzum sut sagmakla gecti.
Gecen de bana kayinvalidem ne yap ne et bunu emzir diyor.
Sanki kizima ugrasmadim emzirmedim de buna ugras der gibi.
Cok zoruma gitti ama cevap vermedim. Insallah dedim gectim.
Düşündükxe simdkden stres basiyor.
Logusalik zaten zor bir de bu insanlarin yorumlari iyice delirtiyor.
Merhaba kızlar
Doktordan çıktık şimdi
Suyu gerçekten çok az kalmış
haftaya kadar serumlarla artırmaya çalışacağız ama artmazsa erken almak zorundayız bebeği dedi
galiba gerçekten aralık annesi olacağım
Amiiin amin insallahİnş. Bunları sıkıntısız atlatırız canım ya deneyimliyiz diyoruz inş işe yarar deneyimlerimiz
Canım ben ilk gebeliğimde hiç sıkıntı yaşamadım. Ama iyi kide gitmişim idrarda hafif protein ve çok yüksek enfeksiyon çıktı. Şimdi tedaviye başladık haftada bir idrar tahlili istedi doğuma kadar enfeksiyon olursa sürekli rahim ağzını yumuşatabilirmiş.
Ama stresi atamıyorum üstümden
Merhabalar canım sen nasılsın nasıl gidiyor daha da ağırlaşmışsındır eminim az kaldı ama artık günlerimiz sayılı ilk annemiz sen olacaksın büyük ihtimalle...canim moralini bozma hiç, masallah bak 36 haftalik oldun :)
belki serumla fln 38e uzar..
saglikla gelsin insallah, aralik olsun nolcak..
zaten tam 3 ocak gunun.. aralik annesi olma ihtimalin yuksekmis :)
ben de aralik annesi olcam..
Merhabalar canım sen nasılsın nasıl gidiyor daha da ağırlaşmışsındır eminim az kaldı ama artık günlerimiz sayılı ilk annemiz sen olacaksın büyük ihtimalle...
Canım benimki de 32 de 1865 gramdı hiç fazla yada eksik demiyor benim doktormrs_aysel @kargasa Yani pek de az değil gibi bilemiyorum. Cumartesi 32+0 dı tam ve 1900 gram 42 cm'di bebek. 6 gün kadar da önde olduğunu söyledi doktor.
35+1 de 2400 normal gibi. Benim o tarihe 3 hafta var ve zannediyorum ki anca 2400 olur, 500 gram alır.
Her doktor farklı konuşuyor gerçekten. Canınızı sıkmayın.
32. haftada sizinkilerin kilosu ne kadardı hatırlıyor musunuz?
Benimki de baktı o ceplere birinde 2.95 zor çıkardı işte o fazla olandı bide :/Can'ım benim doktor iki cep var bu ceplerden birindeki su 2 cm altına düşerse acil doğum gerekir dedi.bana iki hafta önce suyun azalmış demişti.2 haftadır aynı suyla devam ediyoruz.ceplerden biri 4 cm diğeri 3.3 cm imiş.plesentada ki kan akımının bebeğe yetmemesi durumunda suda azalma olurmuş.bana hergün pomelo diye bir meyve var ondan yememi söyledi.bu meyve damarları güçlendiriyormuş.ananas yememi bol su içmemi ve hergün ya et ya da balık yememi söyledi.ha bide sarımsak ddi.ben faydasını gördüm.suyumuz da azalma olmadı bide bebeğim 3 günde 100 gram aldı yani gelişimi hızlandı.sende dene istersen.bide en son kilosuna kaç dedi?
Tamam canım çok teşekkür ederimyeni gördüm mesajını kilosu iyiymiş maşallah.bide aklında bulunsun diğer hamileliğinde hamileliğin başında ecopirin kullanabilirsin.ben öyle yapmıştım benim ilk hamileliğimde de yaşamıştım bu problemi.2 hafta önce kestik ecopirini
Aslında erken dogum sayılmayacak 37 bitmiş olacak inşallahcanim moralini bozma hiç, masallah bak 36 haftalik oldun :)
belki serumla fln 38e uzar..
saglikla gelsin insallah, aralik olsun nolcak..
zaten tam 3 ocak gunun.. aralik annesi olma ihtimalin yuksekmis :)
ben de aralik annesi olcam..
mrs_aysel gecmis olsun tatlim, hic moralini bozma ama, cogumuz 38-39 da doguracagiz zaten. Ki zaten tarih olarak ocagin ilk haftasi Hepsi vaktiyle, saglikla gelsin tabi insallah. benim de ayin 13 de yuksek ihtimal tarih belli olacak, donmedi hala. Sezaryeni konusuroruz ocak 5 i gibi olacak sanirim.
Hayirlisiyla bi alalim da kucagimiza gerisi kolay <3
canim cok sagol, dun gece yuruyemeyecek kadar kotuydum ama bu sabah iyiyim cok sukur :)Takio et bakalim devami olacakmi birde kac dkda bir geliyor ne kadar suruyor ayni anda kasilman oluyormu ona bak
Maşallah canım benim aynen tek bebek gibi büyümüş fıstıklar 38. hafta da çok çok iyi sağlıkla gelsinler inşallah çok öptüm kuzum...merhaba canim, agirlastim tabi :))
+18 kilodayim :)
pazar kontrolumuz vardi, biri 2200 digeri 2300 civari, tek bebek gibi buyuyorlar cok sukur..
doktor 27-28 aralik verdi dogum tarihini.. 38.haftada alacakmis..
bekliyoruz bakalim :))
sen nasilsin?
Aslında erken dogum sayılmayacak 37 bitmiş olacak inşallah
Doktor çok önceden beri söylüyor bunu bana ama hiç erken alacak kadar az dememişti
dün birden suyu az kalmış bebeği erken alabiliriz diyince hiç beklemediğim için şaşırdım üzüldüm
bi de insan ne yani haftaya gelecek mi oluyor bi korku bi heyecan bastı bana :))
Suyu az olup bu haftalara kadar gelmesi bile çok iyi
Sağlıklı olsun ve sağlıkla kucaklayalım da gerçekten gerisi önemli değil
Senin bebikler napıyor ya büyümüşlerdir hazır mısın?? senin de çok az kaldı :)))
Dr dan geldim şimdi 34+2 günlüğüz kilomuz 2475 gr. boyumuz da 47 cm olmuş veee ters dönmüş baş aşağı duruyor yüzünü de gördüm yine hatta gözünü açtı ama pek asık suratlı duruyor dudaklarını büzmüş...2 hafta sonra kontrol ve doğumu planlayalım zaten sezeryan dedi tahliller yapılıp anestezi dr una gidecekmişim 36. haftada...ay çok mutlu oluyorum bebişi görünce içimde kelebekler uçuşuyor her muayeneden sonra yaw :)
Yok canım ilk çocuk sezeryan bu da sezeryan olacak inşallah hayırlısıyla sağ salim doğururuz hepimiz de...masallah canim :))
ters donmus deyince normal yapicaksin sandim bi an :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?