2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
ne bıleyım ya öle dıyınce dunden berı canım sıkkın acıkcası 34+1 le uyumlu cıktı kılosu benımkıde normalde hep önde gıder ılk kez böle oldu.. canım benım 32 de 2000 kılo cıkmıstı 3 haftada 400 gr almıs az dedı doktor bu ıkı hafta ıyı beslenıp gıdıcem bakım

Kızlar moralim bozuldu nst de düzenli sık sancı çıktı cuma tekrar gel dedi ocağı göremeyeceğiz 1-2 hafta daha durur inşallah ya (

bende hiç girmedim doktorum son ay her hafta geleceksin dedi. nst isteyeceğim dedi.

Gozun aydin canim masallah bebisine. Bir onceki kontrol ne zamandi ne kadar surede dondu o kontrolden sonra ve hissettinmi acaba dondogunu

Benimde perşembe öyleydi sıkma canını pazartesi normale döndü dualarım seninle
Ay sağol canım inşallah normale döner benim de eve geldiğimden beri sürekli sertleşiyor karnım stres yaptım sanırım...birkaç gündür vardı kasıklarımda ağrı yine idrar yolları enf. diye düşünmüştüm değilmiş meğer magnezyumu artır dedi dr bol su şimdi içtiğinin iki katını iç idrarını bekletme sık sık tuvalete git bir de dinlen dedi...37 ye kadar dursa yeterli benim için aslında bir de ilk doğumun sezeryan olması erken doğumu tetikliyor dedi..dönmüş diye seviniyordum doğum pozisyonu almış meğer cadaloz... :))

Durur inş canım biraz sakin dur stres sancını iyice tetikler. Açılman yoksa ilaçlarla sancını durdurabiliyorlar
İnşallah canım çok pimpirikliyim daha da stres oldum erken doğar deyince dr 36 falan olsam yine bu kadar üzülmeyeceğim sat ve usg ye göre 34 haftalık daha....

Gozun aydin canim masallah bebisine. Bir onceki kontrol ne zamandi ne kadar surede dondu o kontrolden sonra ve hissettinmi acaba dondogunu
Canım bir önceki kontrol tam 2 hafta önceydi yani 32+2 de kilosu 1980 di 500 gr almış yaklaşık 2 haftada...o zaman tersti bugün dönmüş dedi ama ne zaman döndü bilemiyorum ben farklı bişey hiissetmedim yani sadece bir iki gün önce gece yatakta dönerken bıçak saplanması gibi olmuştu onu da ani hareket yapmama yormuştum...dün ve bugün çok hareketli ve çok kuvvetli hissediyorum hareketlerini bu da döndüğüne işaret olabilir...birkaç gündür ağrım vardı alt tarafta zaten onu da gaz ve iye ye yormuştum ama değilmişşş sancıymış....
( erken doğacağını hissediyordum ve tahmin ediyordu ama 34 de değil...inşallah 2-3 hafta daha durur ya...

Iyi dusun iyi olsun kendini strese sokma artik hepimiz icin eli kulaginda diyebiliriz hafta olarak riskli donemleridr atlattik yok yere canini sikma kendini kolla yeter. Benimde en son 32+2de idi kontrolüm insallah donmustur ama bende hissetmiyorum degisik bisey gorucez artik paZartesi

Allah Allah ilk dogum sezeryan olunca sonraki erken dogma ihtimalimi varmis neden acaba

Allah Allah ilk dogum sezeryan olunca sonraki erken dogma ihtimalimi varmis neden acaba
Evet aynen böyle söyledi dr valla canım... bir de kız bebekler biraz daha erken doğuyor oğlumda 40. hafta hiç ağrım sancım yokken doğuma girdim daha dursa dururdu 41-42. haftaya kadar ama bu başından beri böyle ağrılı sancılı yürüyemiyorum yataktan kalkamıyorum belliydi yani erken geleceği...

ilk doğum sezeryan olduğunda Rahime dışardan müdahale olduğu için birde sancı dikişlere zarar verebileceği için riske atmamak için erken alıyorlarmış doğuma prrinatoloji uzmanı böyle bir açıklama yapmıştı.

mrs_aysel Can'ım bu arada bol bol istirahat et dikkat et çok önemli.bende bugün doktordaydım çok şükür suyumuzda azalma devam etmiyor bebişim de 2.600 olmuş.@xkardelenx Can'ım sende dikkat et geçmiş olsun inşallah hepimiz sağlıkla alıcaz kucaklarımıza çocuklarımızı

Slm kizlar .
Biberon ve emziklari nasıl sterilize edeceğiz. ilk önce bulasik deterjani fırça ve sungerle yikamicak miyiz . cantam hazır gıbı emzik ve biberonnlar kaldi

Sağol canım inşallah cumaya kadar geçer bu kasılmalar hepimiz zamanında sağ salim doğururuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…