2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Slm kizlar .
Biberon ve emziklari nasıl sterilize edeceğiz. ilk önce bulasik deterjani fırça ve sungerle yikamicak miyiz . cantam hazır gıbı emzik ve biberonnlar kaldi
Canım benimki chicco nun cam biberonu kullanma talimatında ilk kullanımdan önce kaynar suda yarım saat bekletilmesi sterilize edecektir sonraki kullanımlarda bulaşık makinesi ya da elde bulaşık deterjanı ile yıkanmalıdır yazıyordu...

İnşallah canım sabah 36. haftada doğum planı yaparız demişti dr öğleden sonra nst de sancı çıktı büyük ihtimal aralık annesi olacağım ama en azından 37-38. haftaları görseydik diye dua ediyorum şimdi...

İyi akşamlar kızlar. Şu annesinin evine gidince tamirat işlerine düşüp 33 haftalık hamile eşini unutan tek erkek benim kocam mi sizlerde de böyle mi .
Sizin canınızı sıkmak istemem yanlış anlamayın beni. Anormallik bende mi eşimde mi onu çözmeye çalışıyorum.
Geldiğim günden beri boyle evin tüm eksikliklerini biriktirmiş. Mübarek bayan yok prizi bozuk yok ç.makinesi yok bulasikmak. Yok wc de banyoda aynalık yok yok sabunluk yok parlatıcısı , bunlar olur eyvallah ama sevgili eşim onlarla ilgilenmekten beni unuttu :)
Önceden görevi var yok nöbet yok şu bu dedi ses etmedim yoğundu üstüne bide bu sinirlerim bozuldu

Bende magnezyum al diyecektim günde iki tane al sabah akşam kasılmaları ciddi anlamda durduruyor

Maşallah canım :)

Kızlar moralim bozuldu nst de düzenli sık sancı çıktı cuma tekrar gel dedi ocağı göremeyeceğiz 1-2 hafta daha durur inşallah ya (
Sen stres yapma canım. inşallah zamanında gelecek

Alınganlık yapmayalım :)) işler elbet biter eşin sana kalırr :)

Benimkide kiz bakalim erken gelmek isteyecekmi

Sendemi sezeryan olacan

Merhaba hanımlar bayadır bakamadım yine herkes iyi umarım... Evet benim kız da dönmeyenlerden kafası hala yukarıda. Doktor zorunlu sezeryan için tarih verdi 30 aralıkda olacak sezeryan eğer daha erken gelmezse bebişimiz
Hakkımızda hayırlısı bi umut döner diye bekliyorum bakalım herkese selamlar sevgiler Allaha emanet olun

aslında sancıyı durduran iğneler var diye biliyorum bi doktoruna sor istersen.sancı henüz yokken mi 36.haftada doğum planı yaparız demişti?normal şartlar da biraz erken değil mi?bende aralık annesi olucam doktor 10 gün sonra doğum yapalım diyor ben 15 gün olsun istiyorum.ben yay Burcu'yla pek anlaşamam istiyorum ki oğlak burcu olsun.hayırlısı sağlıkla doğsunlar da artık

Ayni durumu ben de yasiyorum 1 hafta once sabaha kadar belim, kasiklarim ve karnimda dayanilmaz sancilarim oldu. Sabah direk dr uma gittim. Nst yapildi ve duzenli sancilarim vardi. Dr erken dogum olabilir hazirlikli olalim dedi. Magnezyum, bol su ve istirahat dedi. Tekrar sancin olursa beklemeden geliyorsun dedi. Insallah en az iki hafta daha beklerler. Cok moralim bozuldu

Sana da geçmiş olsun canım inşallah zamanında hayırlısıyla sağ salim gelir tüm bebeklerimiz...

Canım gittiğim dr tanıdık eski çalıştığım hastanenin dr u hamileliğin başından beri ona gidiyorum doğumu da o yaptıracak... normalde 38-39 arası yapıyorlar devlet hadt. sezeryanı ama yoğunluktan dolayı anestezi dr ları tahlil inceleme ve prosedürleri erken yapıyormuş o yüzden dr um geç kalmayalım 36 da başlayalım işlemlere dedi ama işte sancı çıkınca cuma tekrar gel dedi Allah ım inşallah zamanında gelir bebeğim araştırdıkça daha da moralim bozuluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…