- 26 Ağustos 2008
- 1.742
- 1.576
- 333
Canım benimki chicco nun cam biberonu kullanma talimatında ilk kullanımdan önce kaynar suda yarım saat bekletilmesi sterilize edecektir sonraki kullanımlarda bulaşık makinesi ya da elde bulaşık deterjanı ile yıkanmalıdır yazıyordu...Slm kizlar .
Biberon ve emziklari nasıl sterilize edeceğiz. ilk önce bulasik deterjani fırça ve sungerle yikamicak miyiz . cantam hazır gıbı emzik ve biberonnlar kaldi
İnşallah canım sabah 36. haftada doğum planı yaparız demişti dr öğleden sonra nst de sancı çıktı büyük ihtimal aralık annesi olacağım ama en azından 37-38. haftaları görseydik diye dua ediyorum şimdi...mrs_aysel Can'ım bu arada bol bol istirahat et dikkat et çok önemli.bende bugün doktordaydım çok şükür suyumuzda azalma devam etmiyor bebişim de 2.600 olmuş.@xkardelenx Can'ım sende dikkat et geçmiş olsun inşallah hepimiz sağlıkla alıcaz kucaklarımıza çocuklarımızı
Bende magnezyum al diyecektim günde iki tane al sabah akşam kasılmaları ciddi anlamda durduruyorAy sağol canım inşallah normale döner benim de eve geldiğimden beri sürekli sertleşiyor karnım stres yaptım sanırım...birkaç gündür vardı kasıklarımda ağrı yine idrar yolları enf. diye düşünmüştüm değilmiş meğer magnezyumu artır dedi dr bol su şimdi içtiğinin iki katını iç idrarını bekletme sık sık tuvalete git bir de dinlen dedi...37 ye kadar dursa yeterli benim için aslında bir de ilk doğumun sezeryan olması erken doğumu tetikliyor dedi..dönmüş diye seviniyordum doğum pozisyonu almış meğer cadaloz... :))
Maşallah canım :)Dr dan geldim şimdi 34+2 günlüğüz kilomuz 2475 gr. boyumuz da 47 cm olmuş veee ters dönmüş baş aşağı duruyor yüzünü de gördüm yine hatta gözünü açtı ama pek asık suratlı duruyor dudaklarını büzmüş...2 hafta sonra kontrol ve doğumu planlayalım zaten sezeryan dedi tahliller yapılıp anestezi dr una gidecekmişim 36. haftada...ay çok mutlu oluyorum bebişi görünce içimde kelebekler uçuşuyor her muayeneden sonra yaw :)
Sen stres yapma canım. inşallah zamanında gelecekKızlar moralim bozuldu nst de düzenli sık sancı çıktı cuma tekrar gel dedi ocağı göremeyeceğiz 1-2 hafta daha durur inşallah ya(
İyi akşamlar kızlar. Şu annesinin evine gidince tamirat işlerine düşüp 33 haftalık hamile eşini unutan tek erkek benim kocam mi sizlerde de böyle mi .
Sizin canınızı sıkmak istemem yanlış anlamayın beni. Anormallik bende mi eşimde mi onu çözmeye çalışıyorum.
Geldiğim günden beri boyle evin tüm eksikliklerini biriktirmiş. Mübarek bayan yok prizi bozuk yok ç.makinesi yok bulasikmak. Yok wc de banyoda aynalık yok yok sabunluk yok parlatıcısı , bunlar olur eyvallah ama sevgili eşim onlarla ilgilenmekten beni unuttu :)
Önceden görevi var yok nöbet yok şu bu dedi ses etmedim yoğundu üstüne bide bu sinirlerim bozuldu
Benimkide kiz bakalim erken gelmek isteyecekmiEvet aynen böyle söyledi dr valla canım... bir de kız bebekler biraz daha erken doğuyor oğlumda 40. hafta hiç ağrım sancım yokken doğuma girdim daha dursa dururdu 41-42. haftaya kadar ama bu başından beri böyle ağrılı sancılı yürüyemiyorum yataktan kalkamıyorum belliydi yani erken geleceği...
Sendemi sezeryan olacanilk doğum sezeryan olduğunda Rahime dışardan müdahale olduğu için birde sancı dikişlere zarar verebileceği için riske atmamak için erken alıyorlarmış doğuma prrinatoloji uzmanı böyle bir açıklama yapmıştı.
Sadece kaynat canimSlm kizlar .
Biberon ve emziklari nasıl sterilize edeceğiz. ilk önce bulasik deterjani fırça ve sungerle yikamicak miyiz . cantam hazır gıbı emzik ve biberonnlar kaldi
Çatlak için mi AcabaKızlar göbeğinizizeytin yağı sürün doktorum söyledi.Ben faydasını gördüm
Evet çok iyi esnetiyor karınıÇatlak için mi Acaba
aslında sancıyı durduran iğneler var diye biliyorum bi doktoruna sor istersen.sancı henüz yokken mi 36.haftada doğum planı yaparız demişti?normal şartlar da biraz erken değil mi?bende aralık annesi olucam doktor 10 gün sonra doğum yapalım diyor ben 15 gün olsun istiyorum.ben yay Burcu'yla pek anlaşamam istiyorum ki oğlak burcu olsun.hayırlısı sağlıkla doğsunlar da artıkİnşallah canım sabah 36. haftada doğum planı yaparız demişti dr öğleden sonra nst de sancı çıktı büyük ihtimal aralık annesi olacağım ama en azından 37-38. haftaları görseydik diye dua ediyorum şimdi...
evet benim üçüncü sezeryanım ve çocuğum olacak Allah izin verirseSendemi sezeryan olacan
Ay sağol canım inşallah normale döner benim de eve geldiğimden beri sürekli sertleşiyor karnım stres yaptım sanırım...birkaç gündür vardı kasıklarımda ağrı yine idrar yolları enf. diye düşünmüştüm değilmiş meğer magnezyumu artır dedi dr bol su şimdi içtiğinin iki katını iç idrarını bekletme sık sık tuvalete git bir de dinlen dedi...37 ye kadar dursa yeterli benim için aslında bir de ilk doğumun sezeryan olması erken doğumu tetikliyor dedi..dönmüş diye seviniyordum doğum pozisyonu almış meğer cadaloz... :))
Sana da geçmiş olsun canım inşallah zamanında hayırlısıyla sağ salim gelir tüm bebeklerimiz...Ayni durumu ben de yasiyorum1 hafta once sabaha kadar belim, kasiklarim ve karnimda dayanilmaz sancilarim oldu. Sabah direk dr uma gittim. Nst yapildi ve duzenli sancilarim vardi. Dr erken dogum olabilir hazirlikli olalim dedi. Magnezyum, bol su ve istirahat dedi. Tekrar sancin olursa beklemeden geliyorsun dedi. Insallah en az iki hafta daha beklerler. Cok moralim bozuldu
Sana da geçmiş olsun canım inşallah zamanında hayırlısıyla sağ salim gelir tüm bebeklerimiz...
Canım gittiğim dr tanıdık eski çalıştığım hastanenin dr u hamileliğin başından beri ona gidiyorum doğumu da o yaptıracak... normalde 38-39 arası yapıyorlar devlet hadt. sezeryanı ama yoğunluktan dolayı anestezi dr ları tahlil inceleme ve prosedürleri erken yapıyormuş o yüzden dr um geç kalmayalım 36 da başlayalım işlemlere dedi ama işte sancı çıkınca cuma tekrar gel dedi Allah ım inşallah zamanında gelir bebeğim araştırdıkça daha da moralim bozuluyor...aslında sancıyı durduran iğneler var diye biliyorum bi doktoruna sor istersen.sancı henüz yokken mi 36.haftada doğum planı yaparız demişti?normal şartlar da biraz erken değil mi?bende aralık annesi olucam doktor 10 gün sonra doğum yapalım diyor ben 15 gün olsun istiyorum.ben yay Burcu'yla pek anlaşamam istiyorum ki oğlak burcu olsun.hayırlısı sağlıkla doğsunlar da artık
İnşallah ya 37-38 i tamamlasak başka bişey istemiyorum...Amin canim insallah. Pazar tekrar gidicem. Insallah saka yapiyordur bize minnoslar.
Ben de bugün kıyafetlerine bakıp aşk yaşamaktayım Allah ım minicik o emzikleri ne tatlı yabence de hic korkma ve uzulme. sezeryan olacaksin zeten 37. hafta da hic erken degil. ay ben inanamiyorum bebekler gobeklerden cikip kucaga gelecek. allahiiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?